Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canim ben de oyle dusunuyordum agrilar konusunda. hatta endiseden gene doktora falan gitmistim doktor da gulmustu, bir sey olmaz normal diye...insallah Allah gonlune gore versin.

neslee benim okuduklarıma göre sanırım sen bir düşük yaşadın ve sonrasında tek bir rengli döneminden sonra tekrar hamile kaldın... ek bir tedavi gördünmü yada şu an uyguladığın bir şey var mı? kan sulandırıcı iğne gibi falan...

bu arada inşallah sorunsuz bir şekilde mutlulukla kucağına alırsın miniğini... inşallah bende en yakın zamanda kavuşurum miniğime... Allah nazardan korusun miniğini ve seni...

günaydın kızlar.ya 3 gündür idrar yakm şikayetiyle dün dr. gittim ama ölüuordum resmen dr. hiçbirşy yapmadan hemen acile alıp 2 iğne yaptı.kanlı akıntı idrar... anlatamam canımın ne kadar acıdığını ultrasyon ve röntgen istedi.(taş var mı diye ) neyse ki taş kum dökmüyormuşum sistist çıktı sonuçlarda.yine iltihaplanma var.iğne tedavisi verdi.bu arada hamile değilimdir inşalalh.o kadar iğne vs...

bu arada eşimin yanına gidiyordum yolda fenalaştım dayanamadım allahtan kardeşimin yaşadığı şehire yakın gelince hemen burda indim.eve girmeden dr.a götürdü kardeşim....çok kötü bir gündü yaa... (bugün çook şükür çok iyiyim)

Cok gecmis olsun guzelim gitsin bidaha gelmesin insAllah

kızlar daha öncede yazdığım gibi 29 nisanda düşük yaptım kanamam üç gün sürdü ardından 14 mayısta bir kanamam oldu...kanamam bittikten sonra tahmini 18 yada 19 gibi bir birlikteliğimiz oldu korunmadık bir şey olmaz diye düşünüyorumm çünkü ama ondan 5 6 gün sonra lekelenmelerim oldu 4 gün falan sürdü şimdi çok iyiyim ama dün akşam nesslee nin yazdıklarını geriye dönük okuyunca acaba ben daha düzene girmeden hemen hamile kalmış olabilirmiyim ve bunlar tutunma kanaması olmuş olabilir mi diye düşünmeye başladımm...

baya bi şaşkınım ne düşüneceğim konusunda

canim selam, cok saol bu arada, insallah tum dileklerimiz gerceklesir.

canim benim bebisin kalbi durmus ben obur doktor randevusuna kadar farketmedim. dusmedi kendi kendine yani, 3 hafta tasimisim o halde. kurtaja alindim. hic bir tedavi uygulamadik. bir kere regl ol gene hamile kalabilirsin demisti hem Turkiye'de 2 doktor hem de brudaki doktorum. Hamilelik vitaminime devam ettim, corekotlu tarcinli bal yedim her sabah ve ovulasyon testi kullandim. Allah'im da cok bekletmedi cok sukur ilk reglimden sonra hamile kaldim. Simdi yarin doktorum var cok heyecanliyim, her randevu oncesi boyle oluyorum. Ilk hamile kaldigimda yerlesme kanamasi gibi peceteye 2 gun kan geldi hatta biri parlak kirmiziydi. HCG me baktilar o kadar, hic bir ilac vermediler, burda biraz ilaca karsilar, ilk 3 ay duserse duser tutarsa tutar demisti doktorum :/ bol bol dinlendim ilk 3 ay, simdi yeni yeni ayaklandim normal duzenime girdim.

cok gecmis olsun canim ( iyi ki tas kum degilmis gene de. Allah tekrardan yasatmasin, acil sifalar diliyorum.

canim eger oyle bir durum varsa sen dikkat et bir sure ilac falan alma da sonradan pisman olma. ben yumurtlamadan sonra 13-14 gun gibi erken gebelik testinde silik pozitifi gordum, 2 gun sonra koyulasmisti. normal gebelik testi ise 17. gun gibi pozitif verdi. burda canim istediginde kan testi yaptirma imkani olmadigindan idrarla evde yaptim hep testleri. ilk testler sirasinda ic camasirima koyu kahve 2 damla gelmisti. sonra test pozitif ciktiktan bir kac gun sonra once parlak kirmizi kan geldi peceteye silince ondan 2 gun sonra da kahverengi kan geldi peceteye gene. eger supheleniyorsan biraz bekle kan testi yaptirt bence.

canım yardımların için çok teşekkürler...Ben daha yeni düşük yaşadığım için yumurtlama dönemimi gerçekten bilmiyorum :) bakalım hayırlısı artık ben sizlerin yazılarını okuduğumda adet gördüm diye düşünüyordum fakat o ara kanamada olabilir dedim özellikle senin yazılarında okudum bunu...sonra bu lekelenmeler olunca şaşırdım...artık ne düşüneceğimi bilmiyorum hayırlısı ne ise o olsun demekten başka çözüm bulamıyorum yani...ilaçları kestim sadece her ihtimale karşı...aslında düzene girip denemenin de mantıklı olduğunu düşünmüyor değilim...Ayyy çenem düştü yaaa:) :)

canim rica ederim dedigin gibi hayirlisi neyse o olsun. zaten doktorlarin bir regl donemi bekle demelerini nsebebi her sey biraz daha duzene otursun ovulasyon gununu-regl gununu tam bilebilelim diye...eger simdi olmadiysa bile ilk reglinden sonra dikkat edersin yumurtlamana ona gore denersiniz

nerden başlıcamı bilemedim neyse adetimden giriş yapıyım ben bu ayda geçen ay gibi adetim 12 gün gecikti sandım hiç ama hiç aklımdan geçmiyodu,adetim gelmeyince 'eyvah'dedim kara kara düşünmeye başladım adetimde gelmiyor ve kesin bende doğurganlık kalmadı diye neyse en son çare test yapalımda sonra dra gidelim dedik gecikme var diye dün öğlen test aldık bu sabah ilk idrarla yaptım sabah 9 gibi veeee ilk pozitif sonrada ikinci çizgi belirdi inanamadım eşime gösterdim oda onayladı dayanamadık saat 3 gibi tekrar test yaptık oda aynısı oldu hemde öğle idrarı olmasına rağmen kopkoyu sonuç 2 test ve 2 çizgi çok belirgin ilk gebelimde bile bu kadar belirgin deildi bu sefer sonuç hemen çıktı hep derdimki bnm ne zaman koyu çizgim çıkıcak diye kızlarr ben buna göre hamileyim dimi şimdi napmam gerek?

kizzzzzzzzzz ewpatttttttttt bak demistim ugur gelecek topigimize arka arkaya her ayin anneler topigine yollanacagiz diye daha bebegimi kaybettigimde yazmistim buraya. ah canimmm insallahh her sey yolunda duzgun gider, masallah masallah. bence yarin hemen kan testi yaptirt ona gore de doktordan randevu al, biz burda kan testi yaptiramadigimizdan ben direk doktora gidip doktordan hamile oldugumu ogrendim iki seferde de oyle de yapabilirsin.

evet cnm inanki çok uğurlu geldi:))))bnde öle ilk düşükle tanıştım burayla ve sizlerle adetlerim uzayınca ben hamile kalamam diyodum walla bnde çok şaşkıınım cnm son bi kaç gündür girememiştim ev bakıyoduk bugun kendi evimizide aldık kiradanda kurtulduk bugun hangi birine ne dicemizi şaşırdık eşimle ben.
tmm cnm dediğin gibi yapalım bi yandan randevuda alalım eşimde öle diyo :))))çok şaşkınım bu seferki başka diğerlerine benzemiyor cnm

bugun cok hayirli bir gun olmus senin icin. yeni eviniz de hayirli ugurlu olsun!! Allah hep boyle gitmesini nasip etsin insallah. ahh anlamaz miyim o heyecani benim de yarin sabah doktorum kalbim nasil gumgum,her doktor oncesi ayni heyecan.

guzel haberlerini bekliyoruz :)

canım yaaa çok sevindim adına inan ki :) ayy inşallah darısı başımaaa.... dikkat et kendine ev taşıma telaşı falan olursa sen sakın kendini yorma emiii... Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebişini...

caanımmmm, gözün aydın çooook sevindim :)
Allah'ım hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin.
darısı başımıza :)

SENIN haberinle keyfim yerine geldi inan guzelim gozumuz aydin kimse nin kollari bos kalmasin insAllah allahim tammina erdirsin umutlarin bittigi yerde bir filiz yeseriri ne guzel umudumsunuz benimmm

dun Sabah korunmali iliski oldu her zamanli gibi ve nasil oldu ise spermler akmis tabi ben ustteydim fazla kalmadim.
bide baktimki takkenin alt tarafindan hepsi dokulmus.
malum bolgeye bulasmis hen gittim
Sicak suyla yikadim
Sabah 9 da kaza oldu ve saat 3 ten beridir.
bel agrisi
Kasik agrisi
Gaz sancisi var.
InsAllah hamile kalmam ya
Ilk defa basima bole bisey geldi
Ertesi gun hapi alamam esimle gitmem lazim imza mimza birsuru prosedür
Ayyyy baska zaman olsa dusunmem simdi rahim filmide cekilecek
ay iki hafta bana uyku yok simdi yaaa
Sizde gebe kalma olasiligi yuksekmi ?

Canım herşey Allahtan böyle bir ilişkiden olacağı varsa bırak olsun yaşam da ölüm de Allahın elinde bir müdahale edemeyiz ama kalmazsın heralde :) Sakın ertesi gün hapı alma onlarda dinen pek uygun görülmüyor. Biz burda kendimizi paralarken böyle bir beraberlikten olacağı varsa varsın olsun hersey Allahın elinde. Takma fazla kafana bence. O belirtilerde öyle hangi hamileliğimizde aynı gün başladı ki :) psikolojik olma ihtimali yüksek.

tebrik ederim canim umarim hersey yolunda gider.

Gözün aydın canım,inşallah herşey yolunda gider senin için yebrik ederim ):

olana çare yok bunu anladım,kısmet diyip beklemekten başka seninde yapacağın bişey yok,2 hafta sonra belli olacak nasılsa,hayırlısı olsun snein için Allah üzmesin bir daha ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…