Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kimyasal gebeliğimin sonrasında doktor kontrollerimde hamile kalmama engel bi durum görmedi doktorum O ay istersem hamile kalabileceğimi söyledi...çünkü kimyasal gebeliklerde bebek rahime yerleşmeden düşüyor...RABBİM senin de gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inş...ÇOK ÇOK GEÇMİŞ BİTMİŞ OLSUN...CANIM...

teşekkür ederimm mısrı...evet kan testlerimi kesinlikle yaptırıcamm...ben bursada yaşıyorum....bursa uludağ araştırma hastanesinden 11 hazirana randevumu aldım...bütün testlerimi yaptırıcam genetikk pıhtılaşmayla ilgili bir sorun varsa...ve hormon testlerimi tekrarlıycam...SANA DA ÇOKK ÇOKK GEÇMİŞŞ OLSUN...RABBİM BİR DAHA YAŞATMASINN İNŞ...RABBİMİN SEVGİLİ KULUU...RABBİM EN SEVDİĞİ KULLARINI EVLAT ACISIYLA SINARMIŞ....İMTİHANIN HAYIRLARA VESİLEE OLSUN...BEBEĞİNLE CENNETİN EN GÜZEL KÖŞESİ SİZİN OLSUN...İNŞ...İNŞ...

DUYARLILIĞINIZ İÇİN CEVAPLARINIZ İÇİNN ÇOK ÇOKK TEŞEKKÜR EDERİM...KIZCELER....

EVET HATIRLIYORUMM BEN SUAYI...FACE DE SAYFA BİLE AÇMIŞTI...ŞUAN ÜZÜNTÜMÜN TARİFİ YOK....RABBİM YARDIMCISI OLSUNN İNŞ...

Son düzenleme:

korktum şimdi
zaten akıntı başladı koyu sarı
bi de feci ağrım var

canim ben de 31 yasindayim... artik cogu anne 30larinin basinda doguruyorlar ilk bebislerini, ondan yasinda bir sey yok merak etme. kimyasalda ise rahmin cok yoruldugunu sanmiyorum. ne kadar bekleyecegin sana ve doktoruna bagli. doktor rahmini yumurtaliklarini saglikli,toparlamis gorurse ve seni psikolojik olarak hazir gorurse bekleme vermez ya da az verir. hakkinizda hayirlisi.

canim insallah Allah sana da bizlere de ayni seyleri yasatmaz. cok gecmis olsun diliyorum sana o korkular cok dogal ben hala atamadim her doktor randevusu oncesi bir kabus bende,insan atamiyor maalesef.

canim ya hic anlamayabiliyorlar aniden gelisen bir durum falan oluyor. benim ilk bebekte bebek cok saglikli super diye yolladilar 2 gun sonra kalbi durmus. her gun dua etmekten ve umut etmekten olumlu dusunmeye calismaktan baska care yok :/

okudum ben de onu canim yaaa (( off ki ne off

geçmiş olsun canım bizi en iyi birbirimiz anlarız yani buradaki kızlar hep aynı şeyleri yaşadık allah bir daha yaşatmasın inşallah
inanıyorum buradaki herkes allahın izniyle kısa zamanda anne olacak:)

temmuzda iznim var canım ama istanbulda olucam korkkuyom yol yapmaya belki şileye falan giderim ayaklarımı suya sokarım
çok geçmiş olsun canım başın sağolsun senin de yaşadıkların zormuş gerçekten
rabbim sabrının mükafatını verir inşallah
korku hep oluyor ama dua etmekten başka yolumuz yok ki
bende 2 düşük yaptım bende de pıhtılaşma var hergün iğne oluyorum
sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım canım
sağol tatlım
olacak allahın izniyle tosuncuklar doğurucaksın hiç üzülme
işte o zaman ikisi de şişecek
iyi düşün iyi olsun....Rabbim yar ve yardımcın olsun..
sağol canım amiiiin
canimmmm nolur iyi dusun bak ben de o koyu sarilar ara ara hep oluyor hatta gecen gun cok yoruldum yurudum 3 minik damla kahverengi de geldi, hep iyi dusunmeye calisiyorum nolur sen de oyle yap,Allah koruyacak miniklerimizi insallah.

valla canım iyi düşünüyorum da işyerinde dinlenemeyince iyice stres oldum sıkıntı yapıyorum kendi kendime
akşam eve gidip hemen yattım şimdilik normale döndük
kalpten gidicem doğurana kadar heralde ben
allah korusun hepicimizi

arkadaşlar günaydın nasılsınız?
ben gece yine rüyamda bebek gördüm, bir oğlum ve bir kızım var. o kadar tatlılar o kadar sevimliler ki benim olduğuna inanamıyorum.
siz de rüyalarınızda görüyormusunuz?

kendi doktorum iki ay korunma önerdi...temmuz adetimle birlikte hormon testlerim tekrarlanıcak...gerçi her şekilde hormon testlerim temmuz adetime kaldı...randevum 11 haziran BURSA ULUDAĞ ARAŞTIRMA HASTANESİNDE...bir de düşük sonrası adet çok çok gecikebiliyormuş...haziran adetim yetişirse hormon testimi de tekrarlamak istiyorum...halime gülümsüyorum....hiç vazgeçmiycezzzz dimiii hiççç...tekrar anne olana kadarr hep koşucamm benn...yıkılıp yıkılıp tekrar ayaka kalmakk RABBİM ne güzelll...yaniiii kuzummm psikolojikk olarakkk her daimm hazırımm bennn çokk çokkk şükürlerr olsun...hepimizin hakkında hayırlısıııı cancaazım...

korktum şimdi
zaten akıntı başladı koyu sarı
bi de feci ağrım var

hiçççççç korkmaaa ....hiçççç tadını çıkarrr...mutlu bir hamiş ol ki....mutlu bir bebeğin olsun...ben son hamileliğimde çokkk korktumm geceleri uyuyamadım...beslenmeme çokk dikkat ettim ama...başlarda ki mutluluğum yerini korkularıma bıraktı...bunun için kendime şuan nasıll kızıyorumm nasılll...ben bu kadar güçsüz bür anne mi olucam dedim durdum...sizlerr güçlü anneler olunn RABBİME şükürler olsun hepimiz inançlı insanlarız...hiçç korkma bu şansınn mucizenin tadını çıkarr...SENİN İÇİN DUAYLA...

geçmiş olsun canım bizi en iyi birbirimiz anlarız yani buradaki kızlar hep aynı şeyleri yaşadık allah bir daha yaşatmasın inşallah
inanıyorum buradaki herkes allahın izniyle kısa zamanda anne olacak:)

en ksa zaman da gelsinn sıpammm inş...neler yapıcamm onaaa her yerini ısırıcammm...poposuna poposunaa pıt pıt vurucam...kerevizli kabaklı brokolili sebze çorbası pişiricem havuç kabak püreleri yapıcammm zorlaa yediricemmm görecekk gününü

ben de bebeğimi kaybettikten sonra rüyamda bir erkek çocuğu görmüştüm...kucağımdaydı uzun süre görüşemediğim bir arkadaşım var onunla karşılaşmıştık...melekkk inanamıyorumm bu haline diyordu bana... :)) çokk daha önce de yine bir erkek çocuğu görmüştüm normal doğumla dünyaya getirdim bebeğimi hemşireler yanıma getiriyorlardı serhat bebek geldi diyorlardı...acele doğmuş sıpam annem mavi zıbınlar filan almış yakaları oyalı...ablamda vardı rüyamda hatta rahmetki çok sevdiğim babannem bile vardı :))) çok güzel bir rüyaydı günlerce etkisinde kalmıştım...

Allah'ım inşallah rüyalarımız gerçek olur. aminnnnnn................

canim ya hic anlamayabiliyorlar aniden gelisen bir durum falan oluyor. benim ilk bebekte bebek cok saglikli super diye yolladilar 2 gun sonra kalbi durmus. her gun dua etmekten ve umut etmekten olumlu dusunmeye calismaktan baska care yok :/

sanada gecmiş olsun arkadaşım inş. yaşamyız artık bu acıları...

(çok geçmiş olsun canım başın sağolsun senin de yaşadıkların zormuş gerçekten
rabbim sabrının mükafatını verir inşallah
korku hep oluyor ama dua etmekten başka yolumuz yok ki
bende 2 düşük yaptım bende de pıhtılaşma var hergün iğne oluyorum
sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım canım)

Çok teşekkür ederim canım rabbim inş. yüzüne güler bu sefer...bu daha tam 1 ay oldu....dr. bana 6 ay verdii..nasip olurda hamile kalırsam sana sorcak cek şeyim var....şuan corasprin ve folik asit içmeye başlacım...önce bir kırkım cıksın...adet göreyim hayırlısı bakalım ilgin için çok saol..herşey gönlünce olsun...buralardayım artık bol bol görüşcez inş.

günaydın canım çok şükür iyiyiz
erkek bebek rüyada iyidir derler biz iyiye yoralım
hayırlara çıksın inşallah.ben de geçen hafta tombik bi bebek gördüm baya sevdim
içinde olduğumuz psikolojiden sanırım

sağol canım ben de kızıyorum kendime ama elimde olmadan kendimi bu düşüncelerde buluyorum
cumartesi doktora gidicem şimmdiden başladım ya gelişmediyse ya kalbi durduysa
sürekli kurup kaldırıyorum
sanki bişeyleri değiştirebilecek miyim,hayır
hayırlısı olsun inşallah

rica ederim canım,iğne işe yarıyor diyorlar.biçok kişi kucaklamış bebeğini bu sayede
inşallah bize de yarar emeklerimiz boşa gitmez.
ben de bu defa hamile kalmadan 2 ay önce coraspin ve folbiol başlamıştım.
doktorum gebeliği öğrenir öğrenmez iğne başlicaz test pozitif çıkınca hemen gel demişti.
kalp atışını beklemeden iğneye başladık.
benim de bir arkadaşım bebeğini 5 aylıkken normal doğum yaptı
doktoru 6 ay bekle demişti,kız beklemek istemedi 2 ay sonra hamile kaldı ve oğlu dünyaya geldi.
hamileliğinde kanamaları falan olmuştu dinlenerek geçirdi.
inşallah sen de kuzunu kucaklayacaksın,kendine iyi bak

Cokkkkkk gormezmiyiz hic Allah saglikli sekilde yeniden nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…