Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım benim çok gecmiş olsun...birdaha yaşamayız inş...benim kızım da da bir sorun yoktu.en son şeker testi için gitmiştim o sırada ölmüş dedi dr.şok yaşadım cünkü herşey süperdi..sanırım kuzucum dr. bunu baştan bilemiyor ancak 1. 2 düşük yapcaksın ki ortaya cıksın yada bilen vardır bilemiyorum ben hamile kalınca hemen dr. gittin kan testi yaptı bebege baktı başkada bişi demedi kalasik haplardan verdi okadar.....

gebeliğe zararı olmayabilir mi dicem de aklım almadı dediğin gibi sökücü bişey
istersen sen bi sor doktora canım.belki de sadece öğrendikten sonra gelişirken alınmaması gereken bişeydir.
çünkü erkenden öğren demiş

Bende senin gibi düşünüyorum gebelik durumunda alınması doğru değildir heralde. Zaten bitti içmiyorum 1 haftadır. Bakalım eğer regli olursam sorun yok. Gebeysem de rabbim korusun ne diyeyim. Doktor 1 ay bekleyelim gebelik oluşmassa kontrolümde başlatırız demişti bu arada eşimde testlerini yaptıracak ve yanına tekrardan gidicem. Nasıl bir süreç olacak bilmiyorum şimdilik. Bugün akıntım da çoğaldı. Arada göbeğime batmalar oluyor. Göbek düşmesi gibi pazar günü de çok yaşamıştım onu esnerken falan ağrı giriyor inceden.

zaten bayadır içmiyomuşsun canım bişey olmaz heraldeki
kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
koca koca kistlerle hamile kalan bisürü tanıdığım var.
doğururken aldırırsın onu da

zaten bayadır içmiyomuşsun canım bişey olmaz heraldeki
kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
koca koca kistlerle hamile kalan bisürü tanıdığım var.
doğururken aldırırsın onu da

İnş canım ya. Ablam da öyle diyor ufacık kistin ne zararı olacak doğumda düşecektir o zaten takma demişti. Hayırlısı inş.Gelişmeleri yazarım muhakkak.

teşekkur ederım canım allah senınde bebegını kucagına almayı nasıp etsın işallah ... rabbim hepımızınkını hayırlısıyla saglıklı bı sekılde bızlere kavustursun ... işallah bebegı gorur ama en kotu ıhtımalle kurtaj olmasını ıstemıyoruz ... :44: beklıcez bakalım işallah kotu bısey demes doktorlar ...

evet cnm içimden gelerek söylüyorum ve yapıyorum kendime sözverdim,üzüntü yapmakla olmuyo .
bu ay adetim bi gelsin hemen ovulasyon testi alıcam,gebelik konusunda pek ihmal veremiyom yok gibi hem belirtimde yok sadece gecikme var cnm,test yapmak artık soğukluk getirdi bnde,bnde artık saldım kendimi kafamı dağıtmak için başka uğraşlarla vakit geçiriyom çok iyide oluyo,bu arada sende iyisin inşallah sende dikkat et kendne:)))

İnş canım ya. Ablam da öyle diyor ufacık kistin ne zararı olacak doğumda düşecektir o zaten takma demişti. Hayırlısı inş.Gelişmeleri yazarım muhakkak.
benim bi arkadaşta gerdanlık gibi kist varmış adetleri de çok düzensizmiş
doktora gitmiş kontrol için bakmış ki kalp atışı var
kız kazayla hamile
çok sağol amin canım inşallaaah

çok şükür canım yarınki doktor kontrolünün stresi var biraz onun dışında ağrı var
buna şükür

merhaba arkadaslar, disardan telefondan yaziyorum. ben biraz burda yanlizlik bunalimlarina girince,esim de is gucten yorgundu, bastik haftasonu tatiline geldik. gecmisi okuyamiyorum gelince eve okuyacagim oturup. pazar gecesine kadar yokum, beni merak etmeyin opuyorum hepiniziiiii!

merhaba hilbar sen eylül topiğindeydin değil mi bende eylülde negatif aldım ancak 3 hafta önce kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim tabii havalara uçtuk ancak benim de aynen arkadaşın gibi bebk gözükmüyor kürtaj denildi bende bekliyorum bakalım bende leke kanama filan da yok doktor %90 kürtaj dedi düşmez dedi arkadaşının durumunu haber ver merakla bekliyorum(

Merhaba kızlar,çok şükür bugünü de atlattık
sabah 9 da doktora gittik,bi sıkıntı yokmuş şükürler olsun
dün ağrım çok oldu biraz akıntım oldu moralim bozuldu işten izin alıp evde yattım
şimdi de dinleniyorum

dün bu yazdıklarını okurken tutamadım kendimi nası bi mucizedir bu yaaa
gerçekten rabbimin hikmetinden sual olunmaz kardeşinin yiyecek ekmeği varmış canım
çok etkileniyorum böyle olaylardan
canım iyi tatiller kendinize iyi bakın dememe gerek yok sanırım anladın sen onu
güzelce dinlen

Son düzenleme:

evet canım eyluldeydım ve dusuk yapmısdım kasımda dogurcam bu sefer işallah... allahım sana guzel haberler almayı nasip etsın işallah.. kanamanda yokmus aslında umut var kesenın boyutu ne durumdaymıs kuculuyomu yoksa kese gelısıyomu ? doktor ne dedı?
benım arkadasım bugun kesın sonucu aldıı bekle demısler kendılıgınden dusmesse kurtaj olcakmıs ama işallah olmaz kesın dusuk olcak ama kesesı ıyoce gelısımı durmus uzulduk ama tek temennımız artık kurtaj olmaması ... en azından kendılıgınden sökülmesi...artık umut yok arkadsmda kayıp oldugu kesınlesdıı... ama işallah sen guzel haberler alırsın betan baktrdınmı ? degerın kaç ? cok soru sordum galıba

kızlar merhaba herkse iyidir inşallah

hilalcim aralık arkadaşım benim de daha önce başımdan kürtaj geçti, ne kanama ne bişey gelişmemiş kalp atışı durmuştu mecburi krtj dendi eylül başıydı... neyse allaha şükürler olsun şimdi tekrar hamileyim rabbim hepimizi sağlıkla tamamına erdirsin
arkadaşın madem düşüğe kendini hazırladıysa ona söyle canım öyle ya da böyle bitmişse gebelik krtjdan o kadar korkmasın
şimdi vakum yöntemiyle kürtaj yapıldığı için rahimin içinin temizlendiği bile söyleniyor yani dr.lar bi tehlikesi olmadığı söylüyorlar
operasyondan 2 saat sonra taburcu edilip normal hayatına dönebiliyor
tabi ki psikolojik tarafı en ağır yanı, ama madem kendini düşüğe hazırladı kendini ayrıca kürtaj için üzmesin
çok geçmiş olsun allah bir dahakini sağlıkla kucaklamasını nasibetsin...

oohhh iyi tatiller canım tadını çıkar sonra anlat bize de

miniğim benim de devamlı normal renkte akıntım oluyor bu çok normal
dr.um da sormuştu evet oluyo demiştim hiç bi sıkıntı olmadığını söylemişti yani canını sıkma
yat dinlen fırsat buldukça ama akıntıyı dert etme
valla bi arkadaşım şakır şakır kanamam olmuştu hamileliğimde diyo neler var, allahım nasibettiyse hiç bişey engel değil bebeğe
yeter ki rabbim istesin...

canım betam ilk tahlilde 1400 idi kesede küçülme yok ancak yolk kesesi normalden fazla büyümüş acaba böyle olupta sonradan bebeği gelişen var mıdır?

Cnm insAllah bebek vardir guzelim

Allah yardimcisi oldun bn iki dusugu ilacla yasafim kanamalar uzun surdu ikinvide 45 gun oldu

3.dusukte kurtaj oldum 8 gun kanama oldu
41. Gun adet oldum korkmasin

Minik cnm sevindim hersey yolndaymis

Neesle umarim iyi vakit gecirmissindir

arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, ben geçen hafta yani 18 inde kürtaj oldum bebeğim canlanmadığı için, aradan 1 hafta geçti bhcg değerim 2800 lerde çıktı, bana çok yüksek geldi bu değer acaba benim gibi bu sorunu yaşayanlar oldumu aranızda diye merak ettim???

canım, öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. bhcg oranı birden düşmüyor diye biliyorum. emin olmamakla birlikte belkide adetine kadar düşmeyebilir.

merhaba kızlar...Nisan ayının 16 kanamam başladı ve 29 unda 8 haftalık bebeğimi kaybettim...kürtaj olmama gerek kalmadı...ama sol tarafımdaki hafif sancı tarzı ağrılarım hiç geçmedi.14 Mayısta 4 gün süren bir adet kanaması gördüm.ve 25 inde cumartesi gününden beri hafif şekilde lekelenmelerim var. neden olduğunu anlamadım adet olamam çünkü olalı bir hafta oldu.düşükten sonra bu tarz şeyler yaşayanlar oldumu... çok merak ediyorum. doktorum normal olabilir diyor ama ben anlam veremiyorum...

canım, Dr un normal diyorsa bence içini ferah tut. yinede içini ferahlatmak için başka bir Dr a daha görünebilirsin. bende artık bir Dr ile sınırlı kalmayacağım. şuan bir problemim yok ama tekrar gebe kalırsamda 2 DR a görüneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…