• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam kızlar :)
ben regl oldum çok şükür. 22 nisanda kürtaj olmuştum. bu pazar tekrar regl oldum rahatladım. ama çok fazla oluyorum ya :( bide çalışıyorum ya bel ağrısı öldürüyor beni :( 2 ay daha bekler çalışmalara başlarım allahın izniyle :)

ben regl oldum çok şükür. 22 nisanda kürtaj olmuştum. bu pazar tekrar regl oldum rahatladım. ama çok fazla oluyorum ya :( bide çalışıyorum ya bel ağrısı öldürüyor beni :( 2 ay daha bekler çalışmalara başlarım allahın izniyle :)

Canim sevindim regl olduguna :)) benim de kurtajdan sonraki reglim hem cok fazla olmus hem de cok uzun surmustu.

Iyi sen erken olmusun gozunaydin
bn 41. Gun oldum bel agrim oldu
Ve yogun kanamam oldu bugun 6. Gun adetin
Haftaya carsamba randevu aldim bakalim neler olacak

herkese merhaba...hamile olan kızcelere RABBİM sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişlerr nasipp etsin inş...benim gibi önce anne olupp sonra bebeğini kaybedenn ve umutla yılmadan vazgeçmeden bu yola baş koyan annelere RABBİM sabır versin inş...ben şubat ayında aşılama sonrasında kimyasal bir gebelik yaşadım...3 martta regl oldum... kimyasal gebelik reglim son reglim oldu 5 nisanda hamile olduğumu öğrendim...mutluluğumun tarifi yoktu...sonrasında bebeğim gelişemedi kalp atışıda alınamadı...kürtaj olmadan 6 haftalık bebeğimi hamileliğimin 9 haftası bitiminde 4mayısta kanamam başladı 5 mayısta düşürdüm...aslında bir süre dinlenmeyi düşünüyordum hatta uzun bir süre...ama o kadar çok istiyorum ki anne olmayı sizlerr gibi haziran adetimle tekrar denemek istiyorum...eşimde benimle aynı fikirde annem ve arkadaşlarımda...çünkü hemen hamile kalamamaktan korkuyorum...yaşım 30 tüp bebek aşılama düşünmüyoruzz eşcaazımlaa...çünkü ikimizde sağlıklıyızz ben buna çok inanıyorum....RABBİMİN İZNİYLE....BU KONUDA TECRÜBELİ ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIMM VAR...SEVGİYLE BEBİŞLERİNİZDE VE ANNELERİNE DUAYLA BENİM GİBİ ANNE ADAYLARINA :16: :16:

herkese merhaba...hamile olan kızcelere RABBİM sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişlerr nasipp etsin inş...benim gibi önce anne olupp sonra bebeğini kaybedenn ve umutla yılmadan vazgeçmeden bu yola baş koyan annelere RABBİM sabır versin inş...ben şubat ayında aşılama sonrasında kimyasal bir gebelik yaşadım...3 martta regl oldum... kimyasal gebelik reglim son reglim oldu 5 nisanda hamile olduğumu öğrendim...mutluluğumun tarifi yoktu...sonrasında bebeğim gelişemedi kalp atışıda alınamadı...kürtaj olmadan 6 haftalık bebeğimi hamileliğimin 9 haftası bitiminde 4mayısta kanamam başladı 5 mayısta düşürdüm...aslında bir süre dinlenmeyi düşünüyordum hatta uzun bir süre...ama o kadar çok istiyorum ki anne olmayı sizlerr gibi haziran adetimle tekrar denemek istiyorum...eşimde benimle aynı fikirde annem ve arkadaşlarımda...çünkü hemen hamile kalamamaktan korkuyorum...yaşım 30 tüp bebek aşılama düşünmüyoruzz eşcaazımlaa...çünkü ikimizde sağlıklıyızz ben buna çok inanıyorum....RABBİMİN İZNİYLE....BU KONUDA TECRÜBELİ ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIMM VAR...SEVGİYLE BEBİŞLERİNİZDE VE ANNELERİNE DUAYLA BENİM GİBİ ANNE ADAYLARINA :16: :16:

merhaba canım, burada hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ve birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. inşallah hepimiz birgün anneliği tadacağız.
birşey dikkatimi çekti, şubatta kimyasal gebelik demişsin, hemen peşinden tekrar hamile kalmışsın ama o da düşmüş. yani rahim 2 defa art arda yıpranmış. bence biraz dinlenmesi gerekiyor. bende 83 lüyüm yaşım itibari ile düşükten hemen sonra hamile kalmak istedim DR 3 ay korun dedi. 1 nisan da düşük yapmıştım ve temmuzu bekleyeceğim denemeler için. çünkü geç olsun ama güç olmasın. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum Allah kimseyede yaşatmasın inş.

Gurbetguzeli, canım sen ne zaman bebeğini kaybettin, ne kadar zaman oldu?
2 yil icinde 3. Kaybim 6 hafta once kaybettim cnm
Haftaya randevum var rahim filmini konusucaz neler yapilir ona bakicaz
Patolojiden sonuclar temiz cikti rahimde perde var deniyo olmasaydi sayet
Baslardim yine calismaya
Kuzum ya gecmis olsun Allahim yasatmasin bir daha
Deneyin derim Allahim cabucak bebegini yollasin saglicakla

Iyi sen erken olmusun gozunaydin
bn 41. Gun oldum bel agrim oldu
Ve yogun kanamam oldu bugun 6. Gun adetin
Haftaya carsamba randevu aldim bakalim neler olacak

Gurbet ablacımm :) nasılsın? özledim seninle konuşmayı :) topiğimin ablası :)
ben 3 ay bekleyeceğim ablacım zaten malum benim ailesel problemlerim vardı onları halledip huzurlu bir zamanda hamile kalmak istiyorum inşallah. hadi bakalım ablacım merak ediyordum kaç gündür durumunu. erken hasta oldum evet normal adet döngüm de 28 di. sanki kürtajla aynı oldu gibi. bu arada ablacım şimdi benim adetim 19 mayısta olduğuna göre yumurtlama dönemim ne zamana denk gelir? 15 gün mü sayıcam?

Gurbet ablacımm :) nasılsın? özledim seninle konuşmayı :) topiğimin ablası :)
ben 3 ay bekleyeceğim ablacım zaten malum benim ailesel problemlerim vardı onları halledip huzurlu bir zamanda hamile kalmak istiyorum inşallah. hadi bakalım ablacım merak ediyordum kaç gündür durumunu. erken hasta oldum evet normal adet döngüm de 28 di. sanki kürtajla aynı oldu gibi. bu arada ablacım şimdi benim adetim 19 mayısta olduğuna göre yumurtlama dönemim ne zamana denk gelir? 15 gün mü sayıcam?

Cnm bnde ozledim gozden dolayi sik giremiyorum
Masalah aman duzenin bozulmasin
Olsun gec olsun guc olmasin temmuzda baslarsin
Calismaya :) hersey yolunda giderse bnde o zaman baslarim insAllah
12. Gun kasik sancilari baslar akinti artar meneler dolgunlasmaya baslar
Cinsel istek artar ve 14.-15. Gun yumurta catlar bak bakalim takip et
InsAllah sorunlarda biran once cozulur

merhaba canim, öncelikle gecmis olsun bende en azindan bir iki ay dinlenmeni tavsiye ederim bu arada da kan testleri yaptirabilirsin cünkü bazi arkadaslarda( mesela bende sm di kan sonuclarimi bekliyorum 18. haftada düsük yaptim)kan pihtilasmasindan dolayi düsükler cikti bende de olabilir dedi doktor yani bazi testleri en azindan yapsan da öyle calismalara baslasan daha iyi olur bence. en azindan bu arada vücudun dinlenmis olur.ayrica yasini okadar kafana takma biliyosun psikolojide cok önemlei ayrica günümüzde kadinlarin cogu gec anne oluyo

merhaba canim, öncelikle gecmis olsun bende en azindan bir iki ay dinlenmeni tavsiye ederim bu arada da kan testleri yaptirabilirsin cünkü bazi arkadaslarda( mesela bende sm di kan sonuclarimi bekliyorum 18. haftada düsük yaptim)kan pihtilasmasindan dolayi düsükler cikti bende de olabilir dedi doktor yani bazi testleri en azindan yapsan da öyle calismalara baslasan daha iyi olur bence. en azindan bu arada vücudun dinlenmis olur.ayrica yasini okadar kafana takma biliyosun psikolojide cok önemlei ayrica günümüzde kadinlarin cogu gec anne oluyo

Merhaba canım, bende nisanda düşük yaptım, düşüğün nedeni yok gibi DR bebeğin ilk tutunacağı zamanda bebeğin eşi tutunmamış dedi.
2 ay daha korunmayı düşünüyorum. bu sürede ne tavsiye edersin hangi testleri ytapayım?

herkese merhaba kızlar nasılsınız herşey yolundadır inşallah

mahtuana taşınma işleri nooldu daha var mı?

canım geçmiş olsun, aralık annelerindeydin sanırım orda her zaman çok aktif yazamıyordum ama seni hatırladım
allah sabır versin, inşallah bir dahakini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak, büyütmek nasibolur sana da tüm arkadaşlarıma da
bana krtj yapılmıştı ve 3 ay korunma verilmişti beklemiştim ama hiç beklemeden ilk reglinden sonra hamile kalan ve sağlıklı hamilelik gerçiren arkadaşlarımız da var
hakkında hayırlısı olsun
allaha emanet ol

Merhaba kıslar nasılsınız :54:
Bizde bi değişiklik yok iş güç yoğun çalışıyoruz,allah sağlık versin hepimizee

çok şükür canım sen nasılsın?3. ayın bitmiş hayırlı olsun bu arada
allah tamamına erdirir inşallah
benim de bugün 2 adet dönemimmiş sanıyorum :27:

çok geçmiş olsun melek inşallah sonraki hamileliğinde bebeğini kucaklarsın
ben kürtaj oldum doktor 3 ay bekle dedi
ama kendiliğinden düşük yaptığımda 1 adet gör yeter demişti.
kimyasal gebelikte zaten rahime tutunan pek birşey olmadığı için korunma vermiyorlar.
bu defa allah yüzünü güldürür inşallah
hepimizin de tabi ki

Merhaba kıslar nasılsınız :54:
Bizde bi değişiklik yok iş güç yoğun çalışıyoruz,allah sağlık versin hepimizee

çok şükür canım sen nasılsın?3. ayın bitmiş hayırlı olsun bu arada
allah tamamına erdirir inşallah
benim de bugün 2 adet dönemimmiş sanıyorum :27:

amin canım inşallah
iyiyim ben de bildiğin gibi bi dahaki randevumu bekliyorum taaaaa 3 haziranda
insan olumsuz şeyler okuyunca tedirginlik artıyo :18:
inşallah hepimiz için güzel bi süreç olur
sen ne zaman tatil yapcan be yavrum çok yoruldun otur dinlen biraz iş iş iş nereye kadar :27: yaz geldi ohhh yaylanmak lazım :52:
çıkmıyon mu izne?

Merhaba Arkadaşlar...bende sizin gibi aynı duyguları yaşıyorum..gecen ay 23 nisan günü 25 haftalık kızımı kaybettim..suni sancı ile doğum yaptım...pataloji sonucuma göre dr. söledigi kan pıhtılaşması mış...6 ay bekliycem..inş hepimiz sağlıklı bir hamilelik gecirir aynı duyguları birdaha yaşamayız.tabii şimdi doğal olarak korkular var gene aynı şey olurmu diye..dilerimki olamaz...benim daha bebek için zamanım var.ama sizlerin güzel haberlarini okumakta bana umut vericek inş...
Allah herkese Gönlüne göre verir inş..

manyyyaaaak :52:
"çift meme hamileliği" denilen teori 2013 yılında mahtuana adlı KK kullanıcısı tarafından ortaya atılmıştır :52:
kız sizde bozukluk falan yok aslında herşey normal olsa bile birleşme aşamasında kromozomlar kaynaşırken yanlış kaynaşıyolar
e haliyle döllenen zigot sağlıklı olmuyor.vücut da bunu bildiği için hadi sen git yenisi gelsin diyor
insan neslinin sağlığının devamı için vücut böyle bi mekanizmayla çalışıyo işte
çok büyük mucize
bu arada ben bulantıya şükrediyorum en azından çıkarmıyorum
yeter ki sağlıklı olsun da herşeye razıyım şu an
cumartesi günü iyi haberler almak istiyorum

hee napim kızz tek memem şişmişti valla bi acayip duruyordu zavallı zigot tutunamamış baksana tutunsa ikisi şişecekti :52::52: eşimde dalga geçiyordu sol tarafı ben çok öptümde ondan şişti galiba diyordu :17::17:
evet haklısın çok buyuk mucize allahın bir lütfu ben artık sağlıklı zigotlar istiyorum:43:
ay canım yaaa inşallah güzel haberlerle geleceksin senin minik nasıl bakalım sağlıklı olunda hiçbirşey önemli değil canım allah korusun ikinizi

gebeliklerin yuzde 45i kimyasalla sonuclanir,bazen cogu kadinin kimyasal gecirdiginden haberi bile olmaz. yani kurtajinla falan alakasi yoktur sen merak etme.

hımmm öncedende geçirdim mi aceba diye düşünüyorumda hep test yaparım adetim gecikince kan testi hiç birinde çıkmamıştı böyle ilkkez oldu bende o yüzden kürtajdan mı aceba diye düşünmüştüm ozaman normal yanii :42:

Amin canım amin artık başka topiklerde halay başı olalım inşallah hem kimin halay başı olduğu da önemli değil önemli olan halaya girebilmek yeğennn:)

bu arada geçmiş olsun canım demekki hamile kalabiliyorsun inşallah hemencik hamile kalırsın bu seferki sonuna kadar gider:)

hahhahahhh güldürdün ramişkedi halay başı olmasada halay sonuda olur :52::52::52::52: evet ya başka topiklerin halay başı olalım inşallaahhh
sağol canım valla anlamadım zaten ilkkez başıma geldi zaten neyi merak ettiyysem başıma geldi kimyasal nasıl olurki diyordum inşallah hep birlikte kalalım hamiş sonuna kadadarda yürütelim aminnnnnnn

cnm geçmiş olsun öncelikle,bayağı karışık olmuş gibi testler,kan tahlilleri neyse iiiisindir umarım.
yok biraz daha beklicem aslında bakarsan hiç yapmayı düşünmüyom bile walla test yapmayı,sanırım geçen ay gibi, gecikmeli olcak.
yok artık öle stres yapmalar felan hiç kendime yakıştıramıyom artık yazda geldi hayırlısı diyom ve beklemeye devam diyorum.

sagol canım evet ya karmakarışık oldu valla ben ile anlamadım iyiyim allah a şükür bugün ama 3 gündür ağrıllarım çok oldu ilkkez normalde adet ağrım 1 gün sürer biterdi 3 gün ağrı çektim pıltılı geldi bugünde kesildi kendi kendine normalde hep 5 veya 7 gün sürerdi anlamadım...
insan belli bir süre sonra sıkılıyor valla yaz gelmeside insanda bi bezginlik oluşturdu valla canım inşallah hamişsindir ondan gecikmiştir adetin...

mahtuana taşınma işleri nooldu daha var mı?

canım kendi adıma söyleyim iyiyim :-) sen nasılsın bakalım artık riskli zamanların bitmeye başlıyor yavaş yavaş 3 hazirana nee kaldı şurdaa :1: rabbim korusun sizleri bütün dualarım sana nesleeye minikkelebeğe inşallah çabucak zaman geçer alırsınız mis kokulularınızı kucağınıza...

ayy sorma yaa bi görsen ev evlikten çıktı şuan pazar alanı gibi koliler felan yavaş yavaş topluyorum canım 1 ay var ama anca toplanacağım sanırsam bi başladım gidecek küçük eşyalardan felan kırılacakları gazete kağıdına ne sardım götürmeyeceklerimi ayırdım anacım az ne var toplarım diyordum hiçç kolay değilmiş ıvır zıvır ne kadar çokmuş daha mühimi mutfaga dalaşmadım daha oraya girersem iş uzun daha çok işim var anlayacan canım... temmuz başı işe başlayacakmış heralde temmuz öncesi gitcez

Suayi biliyorsunuz
10 haftalikti
bebeginin
Kalbi durmus kan inceltici kullandigi icin
Mudahale edemiyorlar cumayi bekliycekler
3.oldu malesef ilk iki sinde kalb atisini goremeden kaybetmisti
Ve kan pihtilasmasi teshisi kondu

Bu sefer tedbirlisin olacak dedik olmadi buda bizim imtihanimiz:(

Merhaba Arkadaşlar...bende sizin gibi aynı duyguları yaşıyorum..gecen ay 23 nisan günü 25 haftalık kızımı kaybettim..suni sancı ile doğum yaptım...pataloji sonucuma göre dr. söledigi kan pıhtılaşması mış...6 ay bekliycem..inş hepimiz sağlıklı bir hamilelik gecirir aynı duyguları birdaha yaşamayız.tabii şimdi doğal olarak korkular var gene aynı şey olurmu diye..dilerimki olamaz...benim daha bebek için zamanım var.ama sizlerin güzel haberlarini okumakta bana umut vericek inş...
Allah herkese Gönlüne göre verir inş..

Canım geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. bizim düşüklerimiz sana göre çok daha küçük, 25 hafta uzun bir süre. DR bu sürede kan pıhtılaşmasını anlayamamış mı şaşırdım ?
Allah bir daha yaşatmasın.
buradaki hamile arkadaşlarımız bize umut oluyor, sende onları takip et bizim için çok motive ediciler...

Canım geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. bizim düşüklerimiz sana göre çok daha küçük, 25 hafta uzun bir süre. DR bu sürede kan pıhtılaşmasını anlayamamış mı şaşırdım ?
Allah bir daha yaşatmasın.
buradaki hamile arkadaşlarımız bize umut oluyor, sende onları takip et bizim için çok motive ediciler...

Çok teşekkür ederim cnm....inş. kimse yaşamaz artık...işte benimde anlamadıgım olay bu dr. nasıl olurda anlamaz 6 ay boyunca..tabi bide şöle düşünmek lazım belki aniden olan bişi bilemiyorum yada bir kere ilaki düşürmek mi lazım...neyse inş. güzel olcak herşey..

Back
X