Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar allah askına acil cevap verin mayıs 17 de bebişim 15 haftalık karnımda ölmüştü bu ay korunmayı bıraktık ve göğsümden seffaf bi sıvı gelio ne olabilir nolur yardım edin yeni farkettim

biliyoruum ciklet balıklarını kuzenimin var..
tatlı su balıkları onlar.
bizimki bildiğin tuzlusu deniz akvaryumu..
koy içine hamsiyi yaşar yani:)

listeyi görelim dimi ama.fundacım artık ben beklemede değilimhihoyyyt

kızlar allah askına acil cevap verin mayıs 17 de bebişim 15 haftalık karnımda ölmüştü bu ay korunmayı bıraktık ve göğsümden seffaf bi sıvı gelio ne olabilir nolur yardım edin yeni farkettim

aay dur heyecanlandım şimdi.
yakın mı adet tarihin, acaba onunla ilgisi olabilirmi?
doğumdan sonra süt gelmiş miydi göğüslerinden ama doğum yapalı epey olmuş, süt kalmamıştırr.
bilemediim sanırsam, inşallah önemli deildir..

valla bende bilmiyorum kardeş sıvı gelince neolur he bide vücütta çok hani hamileyim ahamileyim diye takarsanda hamile kaldıgınısanıp o sıvada gelebilir hatta hastalanamıyosun bike benim öyle olmuştu önceden doktor bi sıktı sıvı geldi ban öyldemişti yani

evet tatlı su bizimkiler kocaman oldular.130 litre akvaryum sizinki daha büyüktür.ne güzel hamside beslesenize:)):roflol:

:1rolleyes: benim kocam varya elini sokturmaz akvaryuma o kadar değerli yanii :roflol:
çok önemli mercanlar varmışda bişey olurmuşta şakkıdı
uğraşıyo duruyo işte...

adetime 12 gün var düşükte süt gelmişti ama bitmişti hamişlik olabilirmi

canım 17 mayıs demişsin 2008 sanırım ,çok normal ilk hamile kaldığın hafta başlıyo zaten süt bezeleri çalışmaya 15 haftalık bebeğini klaybetmişsin canım inşallah bi daha böyle bi acı yaşamassın,benim 7 haftalıktı karnımda öldü ben bile göğüs ağrısından ölmüştüm azar azar gelir gönlün ferah olsun hatta arada zamansız ateşlenmelerin olabilir belki duymuşsundur süt sıtması diyolar ben ateşten yanmıştım,ama fazlalaşırsa gene içinin rahatlaması için bi görünürsün doktora ama buna benzer çok duydum hatta baya sütü gelenler oluyo canım sevgilerimle ...

çünkü bende çok takmıştım doktor bi sıktı sıvı geldidediki çoktakmışsın vücüt kendini hamile sanıyo dedi bana

evet oluyo sıtma ateş, şakır şakır akıyo sütler ben 6 aylıkken kaybettim bebeğimi ama en fazla 1 hafta sürdü o sıkıntım.
kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama 4 ay olmuş artık..
dr'a danışmakta fayda var bence..
bişgiler için teşekkürler, sanada geçmiş olsuın canım..

yani eskiden kalmamı yoksa hamiş olabilirmiyim yoksa baska kötö bişimi allahım cıldırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…