- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.341
malesef henüz yok hepimiz bu ay inşallah:sm_cool:
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ
Karamelek.............................05.09
Minik kelebek2 ......................08.09
Nesecrin................................12.09
Serdi.....................................12.09
kalimerom..............................16.09
Fındık kurdu...........................20.09
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Lolo......................................07.10
Yazgülüm..............................
Özlem...................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela.................................
Lifeisgood...............................
FidanAzeri..............................
Zeyno.....................................
Naz&pıtırcık............................
İipek.......................................
sevvin.....................................
Gözek....................................
Tuanna...................................
Özlem82T...............................
Nilayyy...................................Beklemede
kızlar allah askına acil cevap verin mayıs 17 de bebişim 15 haftalık karnımda ölmüştü bu ay korunmayı bıraktık ve göğsümden seffaf bi sıvı gelio ne olabilir nolur yardım edin yeni farkettim
biliyoruum ciklet balıklarını kuzenimin var..
tatlı su balıkları onlar.
bizimki bildiğin tuzlusu deniz akvaryumu..
koy içine hamsiyi yaşar yani:)
evet tatlı su bizimkiler kocaman oldular.130 litre akvaryum sizinki daha büyüktür.ne güzel hamside beslesenize:)):roflol:
aay dur heyecanlandım şimdi.
yakın mı adet tarihin, acaba onunla ilgisi olabilirmi?
doğumdan sonra süt gelmiş miydi göğüslerinden ama doğum yapalı epey olmuş, süt kalmamıştırr.
bilemediim sanırsam, inşallah önemli deildir..
kızlar allah askına acil cevap verin mayıs 17 de bebişim 15 haftalık karnımda ölmüştü bu ay korunmayı bıraktık ve göğsümden seffaf bi sıvı gelio ne olabilir nolur yardım edin yeni farkettim
adetime 12 gün var düşükte süt gelmişti ama bitmişti hamişlik olabilirmi
adetime 12 gün var düşükte süt gelmişti ama bitmişti hamişlik olabilirmi
canım bide sıkınca gelio kendiliğinden akmıo
canım 17 mayıs demişsin 2008 sanırım ,çok normal ilk hamile kaldığın hafta başlıyo zaten süt bezeleri çalışmaya 15 haftalık bebeğini klaybetmişsin canım inşallah bi daha böyle bi acı yaşamassın,benim 7 haftalıktı karnımda öldü ben bile göğüs ağrısından ölmüştüm azar azar gelir gönlün ferah olsun hatta arada zamansız ateşlenmelerin olabilir belki duymuşsundur süt sıtması diyolar ben ateşten yanmıştım,ama fazlalaşırsa gene içinin rahatlaması için bi görünürsün doktora ama buna benzer çok duydum hatta baya sütü gelenler oluyo canım sevgilerimle ...
canım adetine 12 gün varsa senin yumurtanın çatlama işi daha yeni olmuş demektir.
yumurtanla spermler yeni karşılaştı yani, bu kadar erken hamişlik olmaz ki :bbo:
canım 17 mayıs demişsin 2008 sanırım ,çok normal ilk hamile kaldığın hafta başlıyo zaten süt bezeleri çalışmaya 15 haftalık bebeğini klaybetmişsin canım inşallah bi daha böyle bi acı yaşamassın,benim 7 haftalıktı karnımda öldü ben bile göğüs ağrısından ölmüştüm azar azar gelir gönlün ferah olsun hatta arada zamansız ateşlenmelerin olabilir belki duymuşsundur süt sıtması diyolar ben ateşten yanmıştım,ama fazlalaşırsa gene içinin rahatlaması için bi görünürsün doktora ama buna benzer çok duydum hatta baya sütü gelenler oluyo canım sevgilerimle ...
çünkü bende çok takmıştım doktor bi sıktı sıvı geldidediki çoktakmışsın vücüt kendini hamile sanıyo dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?