• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar burda msn adresi vermek yasakmış neden ki?

bak anlatim ben sana şekercim.
biz ağustosd anneleri tpiğinde yazışıyoduk, e tabi hamileler orda kadın kadına konuşuyoruz.
göğsümüzün ucu koyulaştı, yok yara oldu falan filan.
ondan sonra orda birisi okumuş bizim yazıları okuyanda erkek, ortadan msn adreslerimizi yazmıştık.
bizleri eklemiş kız diye.
izmirden bir arkadaşımız vardı canım benim, msnde konuşurken demişki bizim kıza bende şikayetciyim göğüsletimden seninkilere bakıyım bir gösterir misin :utangac:
bizim kızda göstermiş senağlama sonra öğrendik ki o erkekmiş bizi eklemişl, hepimiz sildik listeden ama olan arkadaşımıza oldu..
ya işte böyle sapıklar olduğu için, msn vermek yasak. özel mesaj atabiliyosun ancak.
bak yine kızdım şimdi kız hamile yaaa, ne giriyosun günahına.. :oklava:

bak anlatim ben sana şekercim.
biz ağustosd anneleri tpiğinde yazışıyoduk, e tabi hamileler orda kadın kadına konuşuyoruz.
göğsümüzün ucu koyulaştı, yok yara oldu falan filan.
ondan sonra orda birisi okumuş bizim yazıları okuyanda erkek, ortadan msn adreslerimizi yazmıştık.
bizleri eklemiş kız diye.
izmirden bir arkadaşımız vardı canım benim, msnde konuşurken demişki bizim kıza bende şikayetciyim göğüsletimden seninkilere bakıyım bir gösterir misin :utangac:
bizim kızda göstermiş senağlama sonra öğrendik ki o erkekmiş bizi eklemişl, hepimiz sildik listeden ama olan arkadaşımıza oldu..
ya işte böyle sapıklar olduğu için, msn vermek yasak. özel mesaj atabiliyosun ancak.
bak yine kızdım şimdi kız hamile yaaa, ne giriyosun günahına.. :oklava:

oha diyorum sadece..sapığa bak sen ya Allah verir belasını.
arkadaşta kameradan gögsünümü göstermiş oda alemmiş ben kız olsada göstermem.
benim eşimde diyor erkeklerde girer dikkat et diye.
sapık her yerde sapıktır işte ahlaksız...:oklava:

oha diyorum sadece..sapığa bak sen ya Allah verir belasını.
arkadaşta kameradan gögsünümü göstermiş oda alemmiş ben kız olsada göstermem.
benim eşimde diyor erkeklerde girer dikkat et diye.
sapık her yerde sapıktır işte ahlaksız...:oklava:

çok üzüldü zaten, ben nasıl yaptım bu hatayı diye..
kıyamam yaa, şimdi ikiz annesi :nazar:
evet onun için dikkatli olmak gerekli, çok özel şeyleri özel mesaj ile hallederiz.

çok üzüldü zaten, ben nasıl yaptım bu hatayı diye..
kıyamam yaa, şimdi ikiz annesi :nazar:
evet onun için dikkatli olmak gerekli, çok özel şeyleri özel mesaj ile hallederiz.

ahh ben bir becerebilsem..kız ben biraz beceriksizmiyim acaba..kaydirigubbakcemile3
uğraşsam çözerim herhalde..CADIARZU

ben hiç kullanmadım canım doktor bir ay sonra çagırmıştı test için ama ben bekleyemedim.:jeyyar:

ay hani yumurtaları büyütüp çatlatma ignesiveriyolarya ay odaha stresli oluyo ben bi ay yaptırdımda 2 günde bir doktordasın yumurtay bakıyo işte yapın diyo aman çok zor yaw valla olmazsa yine ona bakacaz ama çok zor yaw

ahh ben bir becerebilsem..kız ben biraz beceriksizmiyim acaba..kaydirigubbakcemile3
uğraşsam çözerim herhalde..CADIARZU

tabiikide çözersin, ama senin özel mesajın kapalı, açmak lazım.
ana sayfada sıkça sorulan sorular kısmı var, orda herşeyi linkleri ile anlatıyo..

ben hiç kullanmadım canım doktor bir ay sonra çagırmıştı test için ama ben bekleyemedim.:jeyyar:

1 ay sonra hmile hamile gidersin dr'a fena mı olur :CüvCüv:

kızlar ben size bir hamile haberi vereyim.
bizim deniz akvaryumumuz var..
ordaki karideslerimizin birtanesi hamile, yumurtaları var karnında. nasıl kilo aldı, nasıl sevimli bir görseniz..
20 gün içinde yavrulucak inşallaahh.

tabiikide çözersin, ama senin özel mesajın kapalı, açmak lazım.
ana sayfada sıkça sorulan sorular kısmı var, orda herşeyi linkleri ile anlatıyo..

1 ay sonra hmile hamile gidersin dr'a fena mı olur :CüvCüv:

ayy inşallah öyle olur ya ama hiç umudum yok bu ay neden bilmiyorum.eşimde hamile kalacaksın diyor ama olmaz bende.geç başladım offf.

kızlar ben size bir hamile haberi vereyim.
bizim deniz akvaryumumuz var..
ordaki karideslerimizin birtanesi hamile, yumurtaları var karnında. nasıl kilo aldı, nasıl sevimli bir görseniz..
20 gün içinde yavrulucak inşallaahh.

oy aman yerim ben onun karnışını.abiminde chiklet prenses balığı doğurdu 15 tane ağzında taşıyordu görsen nasıl minikler başka akvaryuma koydu onları.bizdede papağan var onlarda kısır bide astronot var.benim kocamda pek meraklı.

Back
X