- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.241
nilaycım senın adet tarihin neydi şekerim,onu ben kacırdım galıba.valla bazen beyin duruyo böle
öle valla,zaten ilşk zamankı kadar cok sevmiyom binbirgeceyi.bıraz cıvıttılar gibi geldi bana.ama kısın mecburiyetten izlerken tekrardan baglanırım kesın kaydirigubbakcemile3
kızlar sersoy diye bir arkadaş var kk de.1 tane çocuğu var ondan sonra 5 kere düşük yapmış.geçen hamileyim demişti çok mutluydu 6 haftalıkken kese boş çıkmış hcg si de düşmüş.doktor bir kaç güne düşük gerçekleşir demiş.Allah kimsenin başına vermesin sersoyada sabır versin.konu açmış kese boş diye.
buarada aylıncım senın günde baya bı yaklastı varmı herhangi bi belırtı.ayy kuzum ya sen hamişmisin ne kız,içimden öle geçiyo gibi
ayy cok üzüldüm ya,inşallah onun için hayırlısı olur.5 düşük cok kötü,ee doktorlar arstırmamıslarmıkı.yanı az degıl bu 6 olcak nerdeyse,kesın vardır bunda bişe.Allah yardım etsın ve gönlüne göre versin inşallah
canım bende her okuduğumu tutamıyorum ki aklımda.1 ekim ama ben geç başladım çalışmalara 1 ay daha korunma sürem vardı ama ben bekleyemedim.yani benim bu ay çok zor.çünkü adetim hemen bitince yumurtlamam oluyor.
ayy cok üzüldüm ya,inşallah onun için hayırlısı olur.5 düşük cok kötü,ee doktorlar arstırmamıslarmıkı.yanı az degıl bu 6 olcak nerdeyse,kesın vardır bunda bişe.Allah yardım etsın ve gönlüne göre versin inşallah
tubiiişş sen negüzel şeyler söylüyosun böleeee, maşallaaahh :)
canım hiçbir belirtim yok, ne adet olmak adına, nede hamişlik adına.
hiiç dinlemek istemiyorum kendimi,bakalım nolcak.
aslında 26-27 günde oluyorum 29 gün olsun diye 23 ekim demiştim.
bakalım pazar-p.tesi olmazsa o zaman biraz heyecanlanırım galiba sırnaşık şey
Allah'ım hepimizi için hayırlısını versin, hepimiz hamile olduğumuz haberini alalııım inşallaaaah :CüvCüv:
tubiiişş sen negüzel şeyler söylüyosun böleeee, maşallaaahh :)
canım hiçbir belirtim yok, ne adet olmak adına, nede hamişlik adına.
hiiç dinlemek istemiyorum kendimi,bakalım nolcak.
aslında 26-27 günde oluyorum 29 gün olsun diye 23 ekim demiştim.
bakalım pazar-p.tesi olmazsa o zaman biraz heyecanlanırım galiba sırnaşık şey
Allah'ım hepimizi için hayırlısını versin, hepimiz hamile olduğumuz haberini alalııım inşallaaaah :CüvCüv:
çook geçmiş olsuunn, Allah yardım etsin arkadaşımıza..
benim teyzemde 7 tane düşük yapmıştı bebeklerine kavuşana kadar.
3 ayı doldurmadan gidiyordu bebişleri, çok zor günlerdi ama şimdi 2 tane oğlu var biri 10 biri 6 yaşında, Allah bağışlasın.
hatta ilk bebişimize kız dediler ultrasonda erkek doğdu teyzem sezeryandan uyanırken teyze oğlun oldu demiştik, hiç mi yüzüm gülmeyecek bu seferde bebeğimi karıştılar hastanede diye ağlamıştı..
Allah hepimize hayırlısını versiin.
çook geçmiş olsuunn, Allah yardım etsin arkadaşımıza..
benim teyzemde 7 tane düşük yapmıştı bebeklerine kavuşana kadar.
3 ayı doldurmadan gidiyordu bebişleri, çok zor günlerdi ama şimdi 2 tane oğlu var biri 10 biri 6 yaşında, Allah bağışlasın.
hatta ilk bebişimize kız dediler ultrasonda erkek doğdu teyzem sezeryandan uyanırken teyze oğlun oldu demiştik, hiç mi yüzüm gülmeyecek bu seferde bebeğimi karıştılar hastanede diye ağlamıştı..
Allah hepimize hayırlısını versiin.
ayy yanı en sonunda merak etmiyecegim şeyide merak ettirdiniz bana,hele nerdede o video linki yollayında bende izliyim gözlerim yarı kapalı bari :))
yaz anacım yaz izliyimde sonra belı kusmaya giderim llavaboya.kızz cok mu acılıyo pumpişi kadının
yaz anacım yaz izliyimde sonra belı kusmaya giderim llavaboya.kızz cok mu acılıyo pumpişi kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?