Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar sersoy diye bir arkadaş var kk de.1 tane çocuğu var ondan sonra 5 kere düşük yapmış.geçen hamileyim demişti çok mutluydu 6 haftalıkken kese boş çıkmış hcg si de düşmüş.doktor bir kaç güne düşük gerçekleşir demiş.Allah kimsenin başına vermesin sersoyada sabır versin.konu açmış kese boş diye.

nilaycım senın adet tarihin neydi şekerim,onu ben kacırdım galıba.valla bazen beyin duruyo böle

canım bende her okuduğumu tutamıyorum ki aklımda.1 ekim ama ben geç başladım çalışmalara 1 ay daha korunma sürem vardı ama ben bekleyemedim.yani benim bu ay çok zor.çünkü adetim hemen bitince yumurtlamam oluyor.

ayy cok üzüldüm ya,inşallah onun için hayırlısı olur.5 düşük cok kötü,ee doktorlar arstırmamıslarmıkı.yanı az degıl bu 6 olcak nerdeyse,kesın vardır bunda bişe.Allah yardım etsın ve gönlüne göre versin inşallah

buarada aylıncım senın günde baya bı yaklastı varmı herhangi bi belırtı.ayy kuzum ya sen hamişmisin ne kız,içimden öle geçiyo gibi

tubiiişş sen negüzel şeyler söylüyosun böleeee, maşallaaahh :)
canım hiçbir belirtim yok, ne adet olmak adına, nede hamişlik adına.
hiiç dinlemek istemiyorum kendimi,bakalım nolcak.
aslında 26-27 günde oluyorum 29 gün olsun diye 23 ekim demiştim.
bakalım pazar-p.tesi olmazsa o zaman biraz heyecanlanırım galiba sırnaşık şey
Allah'ım hepimizi için hayırlısını versin, hepimiz hamile olduğumuz haberini alalııım inşallaaaah :CüvCüv:

araştırılmıştır herhalde bilmiyorum ki o kadarını.çok zor ama Allahtan bir tane evladı var..

olsun canım valla bizim meleklerin nezaman süpriz yapcakları hiç bellı olmaz bakarsın kapını calıverır :CüvCüv: :ecrin_bebek: arkadasım tam günüdemı adet oluyon.yanı 1 ekım kesınmı şekerim.ben 28 agustosada oldum ama hep bı hafta ileri atladıgı için tarihimi 4 ekım yazdım.ayy desene haberler heppeşpeşe gelcek.fundada 6 ekım. ayy cok heycanlıyım ya,içim kıpır kıpır :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

çook geçmiş olsuunn, Allah yardım etsin arkadaşımıza..
benim teyzemde 7 tane düşük yapmıştı bebeklerine kavuşana kadar.
3 ayı doldurmadan gidiyordu bebişleri, çok zor günlerdi ama şimdi 2 tane oğlu var biri 10 biri 6 yaşında, Allah bağışlasın.
hatta ilk bebişimize kız dediler ultrasonda erkek doğdu teyzem sezeryandan uyanırken teyze oğlun oldu demiştik, hiç mi yüzüm gülmeyecek bu seferde bebeğimi karıştılar hastanede diye ağlamıştı..
Allah hepimize hayırlısını versiin.

inşallah aylincim ya.bende umutlanmıycam diyorum ama olmuyor ki insan yine bekliyor bir umutla.

aylin şu doğum videosunu bir türlü bulamadım çatlıycam meraktan linkini falan atarmısın bana.gebelik 2.sayfa dediniz ama ben gebelikte 2. sayfayıda bulamadım..:1no2:

amin canım amin.... ay aylıncım ya içimde acayıp bi hheycan var kız.böle içim kıpır kıpır maşşalah.inşallah hepimiz peşpeşe alırız hamiş haberlerimizi önce göbiş şişer :CüvCüv: sonra bebiş gelir :ecrin_bebek: ayy kızlar inşallah Allah ım kabul etsın dularımızı.olsun bu ay olmazsa öbür ay olsun olmadı öbür ay ama olsun,Allah ım boş bırakmasın hiç kucaklarımızı,en hayırlısını en saglıklısını versın inşallah

kaydirigubbakcemile3ay çok güldüm ne yapsın banada kız deseler kucağıma erkek verseler bende inanmam o an.Allah bağışlasın.acılarını göstermesin inşallah..

ayy canım ya teyzen baya badire atlatmış canım,ama bak mükafatını görmüş sonunda.inşallah o arkadasımızda görür mükafatını,ki yinede bi tane cocugu varmıs.en azından oda bişe yanı.Allah bağişlasın onu.yeterkı saglık olsun gerisi gelir dimi kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…