- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.221
yok canım evdeydim ama sürekli hata verdi site bir türlü bağlanamadım, filmler vardı tv'de bende onları seyrettim.
nilaay hoşgeldin, nasılsın??
doooru pekiştirmek lazım, birazdan binbir gece başlıcak, hatta başlamış olabilir bile saat onu geçmiş.
balkondayım içeriye taşınayım ben bari:)
hmm demek bitek bende degılmıstı sorun.bende bı kac kez denedım gıremedım bıde bugun buranın pazarı vardı 12 gıbı pazara gıttım 2 yı gecıyodu eve geldıgımde ama one sıcaktı bugun varya bayılıvercektım.dilim damagım kurudu zaten.aksmaıo zor ettım.tam 4 bardak su içtim iftarda :))
nılaycım nbr hayatım,o0ff bi türlü yazamadım cvp.boyna eror eror eror of ya,çatlıcam sinirden
doğru valla sıcakta dışarıya çıkınca zor oluyor.afiyet olsun canım o kadar suyun üzerine nasıl yemek yedin iyi patlamamışsın:roflol:..
:roflol: :roflol: :roflol: zaten patladım sayılır valla.bişe yiyemedımkı 2 kasık ıspanak sonra cakıldım kaldım.mıdem sinidrdikten sonra suyu afiyetle domates soslu makarnamı yedım cokacimcoook :roflol:
aa ben izleyemiycem binbirgeceyı.aman olsun sonra bi tekrar yapar elbet :))
ohhh afiyet şeker olsun.zaten iftarda çok yenmiyor bende hemen şişiyorum bir bardak su içince ama sonrada ağzım boş durmuyor valla mısır patlattım onu yiyomsositososito
yaparlar on kere gösteriyorlar bir bölümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?