• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: baska bişe diyemiyorum böööğğ geldi bakamadım tam.ay kızlar one öle ya,nebiçim acıldı kadını pampişi beeeeee.ayy ben doguramam öle.kızım kafam kadar oldu nerdeyse.ayy bebek bıde mosmordu.ayyyy cok feci bişe.onası acılıyo öyle yaa ,biri benı teselli etsin lütfen :teselli:

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: baska bişe diyemiyorum böööğğ geldi bakamadım tam.ay kızlar one öle ya,nebiçim acıldı kadını pampişi beeeeee.ayy ben doguramam öle.kızım kafam kadar oldu nerdeyse.ayy bebek bıde mosmordu.ayyyy cok feci bişe.onası acılıyo öyle yaa ,biri benı teselli etsin lütfen :teselli:

miğdem kalktı inmesini bekliyorum..şoktayım hala.ıııııyyyyyyy kadının kuşu siyah olmuştu ya..:1shok:

ayyy çok alemsinizz, nası doğcak bebiş başka.
birde bu kolay ve güzel bir doğummuş düşünün, hepimiz bir gün yaşayacağız bunu.
onun için böyle düşünmeyiiin kızlaaaaarrrr:)))
yerim ben sizi canlarım beniiiiiiiimm.

kızlar ben izninizi istiyorum.kahve yapıp kocamla içicez karşılıklı:içelim: yanındada bir sigara:delphin: (kızıyosunuz bana dimi haklısınız):mymeka: kahveden sonra biraz işimiz var malum :utangac:. bakarım işim bitince burda olursanız katılırım..öptüm kızlar...a.s.

ayyy çok alemsinizz, nası doğcak bebiş başka.
birde bu kolay ve güzel bir doğummuş düşünün, hepimiz bir gün yaşayacağız bunu.
onun için böyle düşünmeyiiin kızlaaaaarrrr:)))
yerim ben sizi canlarım beniiiiiiiimm.

evet canım şuan sinidirmeye calısıyorum durumu ve kendımı telkın edıyorum ama bıde o suyuda nası boşaldı öyle şakır şakır.ama gercektende kolay dogurmus yanı hakkını yememek lazım.napalım Allah bizede böle kolay dogumlar nasip etsin.baska dicek şey bulamıyom suan itibariyle :çok üzgünüm:

kızlar ben izninizi istiyorum.kahve yapıp kocamla içicez karşılıklı:içelim: yanındada bir sigara:delphin: (kızıyosunuz bana dimi haklısınız):mymeka: kahveden sonra biraz işimiz var malum :utangac:. bakarım işim bitince burda olursanız katılırım..öptüm kızlar...a.s.

evet hemde cok kızıyorum :mymeka: :mymeka: :mymeka: aneyse şekercim size iyi calısmalr kaydirigubbakcemile3

neyse aylıncım bende kacıyım artık kocişimi fazla yalnız bırakmıyım.öpüyorum sizi.herkeze iyi geceler kuzular.... tatlı rüyalar çalısanlarada hayırlı bebişler inşallah.. vee bizede tabı,Allah hepimizin dualarını kabul etsın öptüm

fundacım dikkat et canım kalp bu Allah korusun ihmale gelmez.göster bakalım yarın iyi haberlerini bekliyorum canım.acaba oruç tutuyorsun diyemi susuz kaldın tutma o zaman canım ya sağlığın daha önemli.

aa fundacım cok gecmiş olsun canım,önemli bişe yoktur inşallah. ay canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.bişe cıkmaz arkadasınızın dedıgı gıbı belkıde susuz kaldıgındanda olabılır.neyse coook cokk öptüm arkadasım seni

fundacım bende doğumdan sonra çok kansız kalmıştım, iki adım atsam kalbimin çarpıntısından sallanıyordum nerdeyse, uyurken bazen yatak sallanıyodu, inşallah önemli beşey deildir.
kan sayımıda yaptır bakalım, ne çıkıcak..
çok geçmiş olsun canım benim. a.s

[/QUOTE]

hepiniz saolun arkadaşlar ilgileriniz için teşekkür ederim.yarın erkenden hastaneye gidicem .kan sayımı yaptırıcam önceliklerde.laborant arkadaşımıza uğruycam önce tahlilleri yaptırıp dahiliye uzmanında görünücem size geldikten sonra yazarım artık:1hug:

kızlar sersoy diye bir arkadaş var kk de.1 tane çocuğu var ondan sonra 5 kere düşük yapmış.geçen hamileyim demişti çok mutluydu 6 haftalıkken kese boş çıkmış hcg si de düşmüş.doktor bir kaç güne düşük gerçekleşir demiş.Allah kimsenin başına vermesin sersoyada sabır versin.konu açmış kese boş diye.

offf çok kötü ya hemde 5 kez :1shok:.ay allah yardımcısı olsun arkadaşın.sabırlar diliyorum çok.

fundaaam hoşgeldiiin, bu kızlar korktular normal doğumdan, çok alemleer kuzularım benimm.
nasıldı kayınvalidende yemek, memnun kaldınız mı?
nlaycım kolay gelsin canım, haydı bakalım başarılar:))
tubiş bende seni öptüüm, yarın görüşürüüzzz.

hoşbulduk canımcım.yemekler çok güzeldi allah için kayınvalidem güzel yemek yapar.sohbet muhabbet geldik işte evimize.kız bu ziller izleye izleye şu videoyu akıllarını kaybetcekler korkudan.
ben korkmadım da ne bileyim başka bi garip oldu içim.dr luk zor zanaat ya bunu bir kez daha anladım.o açıdan düşündüm bide.
nilay çalışmaya gitti herhelde kolay gelsin bacım bereketli olsun:))
tuğbiş kız goncanın yanına mı kaçtın:))

tubişinde bu akşam mesaisi vardı, onun için gitti galiba, benimde midafirim var, gidiyo onu yolledeyim bari..
fundam sanada kolay gelsin, bereketli olsun.
bende çıkıyorum artık, yürüyüşe çıkalım biraz dedik, şiştikte bugünn.
kayınvalideciğinin ellerine sağlık, muhabbetiniz bol olsunn.
öptüüm canım, yarın görüşürüzz.

Back
X