- Konu Sahibi minik_kelebek
- #2.261
nolduuuuu, kaçtınız mıııııı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: baska bişe diyemiyorum böööğğ geldi bakamadım tam.ay kızlar one öle ya,nebiçim acıldı kadını pampişi beeeeee.ayy ben doguramam öle.kızım kafam kadar oldu nerdeyse.ayy bebek bıde mosmordu.ayyyy cok feci bişe.onası acılıyo öyle yaa ,biri benı teselli etsin lütfen :teselli:
miğdem kalktı inmesini bekliyorum..şoktayım hala.ıııııyyyyyyy kadının kuşu siyah olmuştu ya..:1shok:
bende yorum yazmıştım birde şu kuşlarını temizleseler daha güzel olcak diye :roflol:
ayyy çok alemsinizz, nası doğcak bebiş başka.
birde bu kolay ve güzel bir doğummuş düşünün, hepimiz bir gün yaşayacağız bunu.
onun için böyle düşünmeyiiin kızlaaaaarrrr:)))
yerim ben sizi canlarım beniiiiiiiimm.
kızlar ben izninizi istiyorum.kahve yapıp kocamla içicez karşılıklı:içelim: yanındada bir sigara(kızıyosunuz bana dimi haklısınız):mymeka: kahveden sonra biraz işimiz var malum
. bakarım işim bitince burda olursanız katılırım..öptüm kızlar...a.s.
fundacım dikkat et canım kalp bu Allah korusun ihmale gelmez.göster bakalım yarın iyi haberlerini bekliyorum canım.acaba oruç tutuyorsun diyemi susuz kaldın tutma o zaman canım ya sağlığın daha önemli.
aa fundacım cok gecmiş olsun canım,önemli bişe yoktur inşallah. ay canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.bişe cıkmaz arkadasınızın dedıgı gıbı belkıde susuz kaldıgındanda olabılır.neyse coook cokk öptüm arkadasım seni
kızlar sersoy diye bir arkadaş var kk de.1 tane çocuğu var ondan sonra 5 kere düşük yapmış.geçen hamileyim demişti çok mutluydu 6 haftalıkken kese boş çıkmış hcg si de düşmüş.doktor bir kaç güne düşük gerçekleşir demiş.Allah kimsenin başına vermesin sersoyada sabır versin.konu açmış kese boş diye.