- Konu Sahibi minik_kelebek
- #2.201
kızlar ben adet oldum.hemde 2gün önce canım çok sıkkın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaarrrrrr,slm herkese.2 hafta aradan sonra döndüm yine.ay ne çok yazışmışınız yaaaaa,ben nası okucam şimdi bunca sayfayıııı:1shok:eeee herkes iyidir umarım,bende evi toparladım şimdi,temizlik filan ancak oturdum.bu arada adet oldum listede 8 eylül demiştim zaten,tam günümde oldum.ama hala devam ediyofisfisfis
sanırım bu ayda başlayamıcaz çalışmalarasenağlama
1 ay sonra için hazırlıyorum kendimi. inşallah allahım hepimize hayırlı zamanlarda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib eder:Saruboceq:
olabilir hayatımama yine de dr la konuş istersen bana 40 gün içinde olmazsan hap veririm demişti dr. um.eğer seninde çok geçtiyse dr kesin hap verir nihalcimkızlar bakıyorumda beni merak eden yok hiç merak etmiyosunuz test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım normalmi bu sizce
sıkılma canım nasip öbür aya imiş.ne yapalım bu ay adet olursak diğer ay daha sıkı çalışırız kızlar.yılmak yok.kaydirigubbakcemile3kızlar ben adet oldum.hemde 2gün önce canım çok sıkkın.
kızlar herkese selam .hayırlı bi hafta olur hepimiz için inşallah.
ben sabahtan beri dışarlardayım.sabah salı pazarına gitti.ordanda karşıyaka çarşıya gittim.öğle saatlerinde geldim.az öncede sağlık ocağından geldim.geçen hafta perşembe gününden beri kalbimde bi çarpıntı var ama hat safhada.nerdeyse ağzımdan çıkıcak gibi.sürekli hızla atıyo hiç durmuyo.yarın sabah ssk ya gidicem.dahaliye uzmanına yönlendirdi beni.kalp grafigimi çektirmem gerekiyomuş bir de guatr testi yapılması gerektiği söylendi.ssk daki cerrah dr arkadaşımızı aradı eşim.sabah gelin demiş oda.vücud susuz ve kansız kaldığı zamanda kalp çarpıntısı yapar demiş.ciddi bişi çıkmaz umarım[/QUOT
canım ya,aman dikkat et kendine.çok geçmiş olsun.endişelenme arkadaşım,kötü bişe çıkmaz inşallah.bu ara bişeye canını sıktıysan da olur çarpıntı,bi ara bendede oluyodu,dktr psikolojik demişti.aman herşeye stres sebep zaten.allahım sağlık versin cnm.
çok geçmiş olsun inşallah kötü bişeyin yoktur dr dan gelince hemen haber ver merak ederim ben seni
canım ya,aman dikkat et kendine.çok geçmiş olsun.endişelenme arkadaşım,kötü bişe çıkmaz inşallah.bu ara bişeye canını sıktıysan da olur çarpıntı,bi ara bendede oluyodu,dktr psikolojik demişti.aman herşeye stres sebep zaten.allahım sağlık versin cnm.
ben sabahtan beri dışarlardayım.sabah salı pazarına gitti.ordanda karşıyaka çarşıya gittim.öğle saatlerinde geldim.az öncede sağlık ocağından geldim.geçen hafta perşembe gününden beri kalbimde bi çarpıntı var ama hat safhada.nerdeyse ağzımdan çıkıcak gibi.sürekli hızla atıyo hiç durmuyo.yarın sabah ssk ya gidicem.dahaliye uzmanına yönlendirdi beni.kalp grafigimi çektirmem gerekiyomuş bir de guatr testi yapılması gerektiği söylendi.ssk daki cerrah dr arkadaşımızı aradı eşim.sabah gelin demiş oda.vücud susuz ve kansız kaldığı zamanda kalp çarpıntısı yapar demiş.ciddi bişi çıkmaz umarım
ben sabahtan beri dışarlardayım.sabah salı pazarına gitti.ordanda karşıyaka çarşıya gittim.öğle saatlerinde geldim.az öncede sağlık ocağından geldim.geçen hafta perşembe gününden beri kalbimde bi çarpıntı var ama hat safhada.nerdeyse ağzımdan çıkıcak gibi.sürekli hızla atıyo hiç durmuyo.yarın sabah ssk ya gidicem.dahaliye uzmanına yönlendirdi beni.kalp grafigimi çektirmem gerekiyomuş bir de guatr testi yapılması gerektiği söylendi.ssk daki cerrah dr arkadaşımızı aradı eşim.sabah gelin demiş oda.vücud susuz ve kansız kaldığı zamanda kalp çarpıntısı yapar demiş.ciddi bişi çıkmaz umarım
selam kızlar.bugunde muhabbetınızı kacırdım diye cok üzülüyodum ama fazla yasişmamışsınız :)) bugun site hep hata verdı giremedık bı türlü.ayy kızlar nerde kaldı bizim liste.tarıhı gelen varmı cok heycanlandım.buarada adet gören arkadaslarımız üzülmeyin kızlar daha önümüzde coook ay var meleklerimizi beklıyecegımız.buarada kelebekcim hosgeldın adaşım.nasıl gectı tatıl