• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım ya sıkma canını bız ne kadar ugrasakda onlar tam vaktınde gelecek yanı mevlam ne zamn kısmet ederse saglıcakla gelsınlerde ne yapalım bız beklıyozzzzzz

kızlar ben adet oldum.hemde 2gün önce canım çok sıkkın.

cnm,düşükten sonra kaçıncı ayındı?üzülme cnm,allahım hayırlı zamanda verecek bunu aklından çıkarma.kafanda ne kadar yorarsan bebiş o kadar nazlanıyo annesi.sabırlı olmalıyız arkadaşım,tek çaremiz o.ve stresten uzak durmalıyız.hadi bakalım bu ayda çalışmalara devam,durmak yooookkkkhihoyyyt

kızlaaaarrrrrr,slm herkese.2 hafta aradan sonra döndüm yine.ay ne çok yazışmışınız yaaaaa,ben nası okucam şimdi bunca sayfayıııı:1shok:eeee herkes iyidir umarım,bende evi toparladım şimdi,temizlik filan ancak oturdum.bu arada adet oldum listede 8 eylül demiştim zaten,tam günümde oldum.ama hala devam ediyofisfisfis
sanırım bu ayda başlayamıcaz çalışmalarasenağlama
1 ay sonra için hazırlıyorum kendimi. inşallah allahım hepimize hayırlı zamanlarda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib eder:Saruboceq:

ay sen nerelerdesin kelebekçim.kocişinle tatile gitmişsin ooh allah içine sindirsin canım.üzülme tatlım adetlerin düzene girince başlarsın çalışmalara .hayırlısı neyse o zaman olsun.biz de kaçtı bu kız gelmiyo diyoduk.tekrar hoşgeldinkaydirigubbakcemile3

kızlar bakıyorumda beni merak eden yok hiç merak etmiyosunuz test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım normalmi bu sizce
olabilir hayatımama yine de dr la konuş istersen bana 40 gün içinde olmazsan hap veririm demişti dr. um.eğer seninde çok geçtiyse dr kesin hap verir nihalcim

sıkılma canım nasip öbür aya imiş.ne yapalım bu ay adet olursak diğer ay daha sıkı çalışırız kızlar.yılmak yok.kaydirigubbakcemile3

kızlar herkese selam .hayırlı bi hafta olur hepimiz için inşallah.
ben sabahtan beri dışarlardayım.sabah salı pazarına gitti.ordanda karşıyaka çarşıya gittim.öğle saatlerinde geldim.az öncede sağlık ocağından geldim.geçen hafta perşembe gününden beri kalbimde bi çarpıntı var ama hat safhada.nerdeyse ağzımdan çıkıcak gibi.sürekli hızla atıyo hiç durmuyo.yarın sabah ssk ya gidicem.dahaliye uzmanına yönlendirdi beni.kalp grafigimi çektirmem gerekiyomuş bir de guatr testi yapılması gerektiği söylendi.ssk daki cerrah dr arkadaşımızı aradı eşim.sabah gelin demiş oda.vücud susuz ve kansız kaldığı zamanda kalp çarpıntısı yapar demiş.ciddi bişi çıkmaz umarım

çok geçmiş olsun inşallah kötü bişeyin yoktur dr dan gelince hemen haber ver merak ederim ben seni

ben sabahtan beri dışarlardayım.sabah salı pazarına gitti.ordanda karşıyaka çarşıya gittim.öğle saatlerinde geldim.az öncede sağlık ocağından geldim.geçen hafta perşembe gününden beri kalbimde bi çarpıntı var ama hat safhada.nerdeyse ağzımdan çıkıcak gibi.sürekli hızla atıyo hiç durmuyo.yarın sabah ssk ya gidicem.dahaliye uzmanına yönlendirdi beni.kalp grafigimi çektirmem gerekiyomuş bir de guatr testi yapılması gerektiği söylendi.ssk daki cerrah dr arkadaşımızı aradı eşim.sabah gelin demiş oda.vücud susuz ve kansız kaldığı zamanda kalp çarpıntısı yapar demiş.ciddi bişi çıkmaz umarım[/QUOT
canım ya,aman dikkat et kendine.çok geçmiş olsun.endişelenme arkadaşım,kötü bişe çıkmaz inşallah.bu ara bişeye canını sıktıysan da olur çarpıntı,bi ara bendede oluyodu,dktr psikolojik demişti.aman herşeye stres sebep zaten.allahım sağlık versin cnm.

canım ya,aman dikkat et kendine.çok geçmiş olsun.endişelenme arkadaşım,kötü bişe çıkmaz inşallah.bu ara bişeye canını sıktıysan da olur çarpıntı,bi ara bendede oluyodu,dktr psikolojik demişti.aman herşeye stres sebep zaten.allahım sağlık versin cnm.

saol hayatım.sağlık ocağındaki dr da dedi bişeylere mi sıkıldın diye.düşük yaptığımı söyledim kısa bi zaman önce. onun dışında pek bişeye sıkılmadım.zaten daha yeni yeni kendime geldim.amin canım

kızlar ben çkıyorum biraz yatayım .çok yoruldum buğün akşamda kayınvalideme gidicez sonra orada uyuklamayayım.akşam geç gelirim giremezsem merak etmeyin olurmu öpüyorum hepinizi

ben sabahtan beri dışarlardayım.sabah salı pazarına gitti.ordanda karşıyaka çarşıya gittim.öğle saatlerinde geldim.az öncede sağlık ocağından geldim.geçen hafta perşembe gününden beri kalbimde bi çarpıntı var ama hat safhada.nerdeyse ağzımdan çıkıcak gibi.sürekli hızla atıyo hiç durmuyo.yarın sabah ssk ya gidicem.dahaliye uzmanına yönlendirdi beni.kalp grafigimi çektirmem gerekiyomuş bir de guatr testi yapılması gerektiği söylendi.ssk daki cerrah dr arkadaşımızı aradı eşim.sabah gelin demiş oda.vücud susuz ve kansız kaldığı zamanda kalp çarpıntısı yapar demiş.ciddi bişi çıkmaz umarım

fundacım dikkat et canım kalp bu Allah korusun ihmale gelmez.göster bakalım yarın iyi haberlerini bekliyorum canım.acaba oruç tutuyorsun diyemi susuz kaldın tutma o zaman canım ya sağlığın daha önemli.

selam kızlar.bugunde muhabbetınızı kacırdım diye cok üzülüyodum ama fazla yasişmamışsınız :)) bugun site hep hata verdı giremedık bı türlü.ayy kızlar nerde kaldı bizim liste.tarıhı gelen varmı cok heycanlandım.buarada adet gören arkadaslarımız üzülmeyin kızlar daha önümüzde coook ay var meleklerimizi beklıyecegımız.buarada kelebekcim hosgeldın adaşım.nasıl gectı tatıl

aa fundacım cok gecmiş olsun canım,önemli bişe yoktur inşallah. ay canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.bişe cıkmaz arkadasınızın dedıgı gıbı belkıde susuz kaldıgındanda olabılır.neyse coook cokk öptüm arkadasım seni

Son düzenleme:

:1hug: üzülmek yook, adet oluyor olabilmen bile büyük ayrıcalık, bu ay daha iyi çalışırsın canımcımm.. :nazar:

fundacım bende doğumdan sonra çok kansız kalmıştım, iki adım atsam kalbimin çarpıntısından sallanıyordum nerdeyse, uyurken bazen yatak sallanıyodu, inşallah önemli beşey deildir.
kan sayımıda yaptır bakalım, ne çıkıcak..
çok geçmiş olsun canım benim. a.s

selam kızlar.bugunde muhabbetınızı kacırdım diye cok üzülüyodum ama fazla yasişmamışsınız :)) bugun site hep hata verdı giremedık bı türlü.ayy kızlar nerde kaldı bizim liste.tarıhı gelen varmı cok heycanlandım.buarada adet gören arkadaslarımız üzülmeyin kızlar daha önümüzde coook ay var meleklerimizi beklıyecegımız.buarada kelebekcim hosgeldın adaşım.nasıl gectı tatıl

tubişşş nasılsın canım, iyi misin? a.s.

Back
X