- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.161
vajinayı geçtim bağırsakalr bile fışkırıyomuuuşş:)))
hahahhahahahha..
şaka yapıyom hee korkmayın sakııın.
Sezeryen doğumun dezavantajları nelerdir?
Genel anestezi gerektirir. Spinal (epidural) anestezi denen belden yapılan anestezi çeşitleri de mevcuttur. Fakat genel anestezi hem hastanın hem de doktorun öncelikle tercih ettiği bir yöntemdir.
Karın boşluğu açılır ve bunu takip eden operasyon sonrası ciddi bir bakım gerektirdiği gerçeği gözardı edilemez.
Normal doğumda hastanede kalma süresi 1-2 günle sınırlı iken, sezaryende bu süre ortalama 3 gün kadardır.
Tabii ki bir sezaryen hastasının tamamen normal hayatına dönmesi en azından 7-8 gün içinde olur
yaptın yapacağını daha ne olsun:1shok:
kızlar haberlerde dinledinizmi sezeryen yasaklanıyomuş.sadece acil durumlarda yapılacakmış..
evet bende duydum.artık hepimiz gevşeriz:))
evet bende duydum.artık hepimiz gevşeriz:))
kızlar benim uykum geldi hadi anam hadi toplanın yatın bakiim.bu arada benim kociş pc yi ele geçiremedi buğün .yandık bi bilgisayar daha alayım ben bari demeye başladı.hadi kızlar hepinizi öpüyorum.iyi geceler.muck muck
o zaten vardıda her doktor uygulamıyodu.kız yurt dısında enson acılse alıyolarmıs sezeryana.meselea benım doktorda almıyo sezeryana.acılse alıyo.kac arkadasım bagıra bagıra dogurdu mecbur..... ama saglıklı olanıda normal
iyi geceler kızlar hepinize Allah rahatlık versin.iyi uykular.
evet bende çok istiyorum normal doğum yapmayı.bazı doktorlar hemen sezeryen yapıyolar ben ondan daha çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?