- Konu Sahibi minik_kelebek
- #2.181
nilay sen yatmıyon mu?
yatıyorum canım daha sahura kalkıcam.öpüldüna.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nilay sen yatmıyon mu?
nilayyy mrb tüh ya uyumuşsundur kaçırdım benimde uyku düzenim felan kalmadı ramazandan eşimle ayrı düşüyoz o yatmaya ben sizlerle yazışmaya :):):) bende nerdesin istanbulda hangi bölüm arkadaşım benimde önlisans iyi geceler
tosbaa8 sanada iyi gecler arkadaşım siz uyuyun herkes uyusun ben bekliyom siteyi
kızlaaaarrrrrr,slm herkese.2 hafta aradan sonra döndüm yine.ay ne çok yazışmışınız yaaaaa,ben nası okucam şimdi bunca sayfayıııı:1shok:eeee herkes iyidir umarım,bende evi toparladım şimdi,temizlik filan ancak oturdum.bu arada adet oldum listede 8 eylül demiştim zaten,tam günümde oldum.ama hala devam ediyofisfisfis
sanırım bu ayda başlayamıcaz çalışmalarasenağlama
1 ay sonra için hazırlıyorum kendimi. inşallah allahım hepimize hayırlı zamanlarda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib eder:Saruboceq:
hoşgeldin canım sen nereye gittinki bizde artık bizim topice gelmiyosun sanıyodukk a.s.
kelebekçiim neden bu ay başlayamıyosun çalışmalara, bekleme süren mi vardı?
kızlar bakıyorumda beni merak eden yok hiç merak etmiyosunuz test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım normalmi bu sizce
hoşbulduk canım,kocişimle tatile çıkmıştık.çok iyi geldi ikimizede tatil.aylincim,ikimizin doktoru aynı bahsetmiştim daha önce hatırlarsan.benim adetlerim kürtajdan sonra düzene girmedi,2 ay bitti.normalde en fazla 6 gün sürüyodu adetlerim ama şimdi nerdeyse 12-13 gün sürüyo.doktorumda düzene girene kadar korunmalısınız dedi.ben bu ay başlıcam diye çok sevinmiştim ama olmadı.
eğer bu dönem hamile kalırsam bebek tutunamazmış,riskli yani.bu yüzden önümüzdeki ayı beklicem artık,inşallah düzene girerde bizde başlarız çalışmalara.senin adet tarihin eylül sonuydu dimi?inşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım.
kızlar bakıyorumda beni merak eden yok hiç merak etmiyosunuz test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım normalmi bu sizce
benim bu ay olmadı, kaybettiğim meleğimin yerini dolduracak küçük meleğim bu ay da gelmedi...
15'inde beklerken 14'ünde-tam da akşama misafir ağırlayacakken- geldi kırmızı kart...
Üzüldüğümü eşimden gizlesem de, herhalimden belli oluyo daha fazlası elimden gelmiyor.
Ve kaybettiğim meleğim büyüyerek rüyalarıma girmeye devam ediyor.Bembeyaz pamuk tenli oğlum dün yine rüyama girdi..Rüyamda bile olsa onun ağlaması içimi nasıl sızlattı anlatamam. Uyandım daha sabah olmamış yeniden uyumayı denedim yarım kalan rüyam devam eder belki diye..Yarım kalan hayallerimin devam etmesini beklediğim gibi onunda devam etmesini diledim, olmadı...
Ne olur Allahım burada evlat hasretiyle yanan ve dünyaya gelecek yavrularını gözünden bile sakınacak olan tüm arkadaşlarıma ve bana şu rahmeti bol günlerde müjdeli bir haber nasip et, ne olur
düşük tarihim karışık ilk yoğun kanamanın geldiği gün 8i parçanın düştüğü tarihte 10u ama parça düşerken hiçbi sancım yoktu kanamamın olduğu gün ise çok aşırı sancım ve aşırı kanamam oldu ertesi gün kanamam durdu akşamı başladı adet oluyomuşum gibiydi bir hafta içinde kanamamda bitti ama bren genede hamile olabileceğimi hiç sanmıyorum tedaviyle hamilre kalmıştım gerçi bi sorunda yoktuya klomen içtim içmediğim ay olmuştu siz adet olcanız zaman herhangi bi belirti olmuşmuydu benim hiç ağrım yok hiç bi belirtim yok hani bi lekelenme olmuştuya ondan sonra tık yok bende
düşük tarihim karışık ilk yoğun kanamanın geldiği gün 8i parçanın düştüğü tarihte 10u ama parça düşerken hiçbi sancım yoktu kanamamın olduğu gün ise çok aşırı sancım ve aşırı kanamam oldu ertesi gün kanamam durdu akşamı başladı adet oluyomuşum gibiydi bir hafta içinde kanamamda bitti ama bren genede hamile olabileceğimi hiç sanmıyorum tedaviyle hamilre kalmıştım gerçi bi sorunda yoktuya klomen içtim içmediğim ay olmuştu siz adet olcanız zaman herhangi bi belirti olmuşmuydu benim hiç ağrım yok hiç bi belirtim yok hani bi lekelenme olmuştuya ondan sonra tık yok bende