• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Sezeryen doğumun dezavantajları nelerdir?

Genel anestezi gerektirir. Spinal (epidural) anestezi denen belden yapılan anestezi çeşitleri de mevcuttur. Fakat genel anestezi hem hastanın hem de doktorun öncelikle tercih ettiği bir yöntemdir.
Karın boşluğu açılır ve bunu takip eden operasyon sonrası ciddi bir bakım gerektirdiği gerçeği gözardı edilemez.
Normal doğumda hastanede kalma süresi 1-2 günle sınırlı iken, sezaryende bu süre ortalama 3 gün kadardır.
Tabii ki bir sezaryen hastasının tamamen normal hayatına dönmesi en azından 7-8 gün içinde olur

kızlar haberlerde dinledinizmi sezeryen yasaklanıyomuş.sadece acil durumlarda yapılacakmış..

ohh aylın sende lafı at ortaya sonra korkmayın de ne ala memleket.kızım iyicene tırstım idrar kacırmak falan baya ters bana.ya bıraz avutalım kendımızı belkı o çatası dar olanlarda oluyodur.benım dar oldugunu sanmıyorum belkı öle sorunlarla karsılasmayız beeeee
yanı inşallah

Normal doğumun avantajları nelerdir?
Öncelikle alışılagelmiş doğal bir yoldan bebeğin dünyaya gelmesidir. Doğa zaten vagina ile biten doğum yolunu gebelik süresince bu doğum eylemine kendini hazırlar ve tüm olaylar bu yoldan gerçekleşmesi için yönlendirilir
Her ne kadar uzun da sürse ayağa kalkıp normal hayata dönme olasılığı daha çabuk olur.
Bebeğinizin ilk ağlamasını duyar ve bunun verdiği heyecan herhalde hiçbirşeyle karşılaştırılmaz.
Diğer doğumların da normal vaginal yoldan olma olasılığı daha yüksektir.

kızlar haberlerde dinledinizmi sezeryen yasaklanıyomuş.sadece acil durumlarda yapılacakmış..

o zaten vardıda her doktor uygulamıyodu.kız yurt dısında enson acılse alıyolarmıs sezeryana.meselea benım doktorda almıyo sezeryana.acılse alıyo.kac arkadasım bagıra bagıra dogurdu mecbur..... ama saglıklı olanıda normal

kızlar benim uykum geldi hadi anam hadi toplanın yatın bakiim.bu arada benim kociş pc yi ele geçiremedi buğün .yandık bi bilgisayar daha alayım ben bari demeye başladı.hadi kızlar hepinizi öpüyorum.iyi geceler.muck muck

kızlar benim uykum geldi hadi anam hadi toplanın yatın bakiim.bu arada benim kociş pc yi ele geçiremedi buğün .yandık bi bilgisayar daha alayım ben bari demeye başladı.hadi kızlar hepinizi öpüyorum.iyi geceler.muck muck

haydi bakalım iyi geceler o zaman hepimizeeee, öpüyoruum hepinizi yarın görüşürüüzz.

o zaten vardıda her doktor uygulamıyodu.kız yurt dısında enson acılse alıyolarmıs sezeryana.meselea benım doktorda almıyo sezeryana.acılse alıyo.kac arkadasım bagıra bagıra dogurdu mecbur..... ama saglıklı olanıda normal

evet bende çok istiyorum normal doğum yapmayı.bazı doktorlar hemen sezeryen yapıyolar ben ondan daha çok korkuyorum..

evet bende çok istiyorum normal doğum yapmayı.bazı doktorlar hemen sezeryen yapıyolar ben ondan daha çok korkuyorum..

evet sezeryan dahada tehlıkelı aslında organların oynuyo resmen yerınden bebegı alırlarken ve içinde kalan eşi temizlemek için mecbur oynatıyolar iç organları.neyse nılaycım bı hamiş olalım hepberaber karar verırız nası dogurcaz :roflol::roflol: :roflol:
hadi iyi geceler canım.yarın örüşürüz öptüm

evet nilaycım sezeryan dahada tehlıkelı aslında organların oynuyo resmen yerınden bebegı alırlarken ve içinde kalan eşi temizlemek için mecbur oynatıyolar iç organları.neyse nılaycım bı hamiş olalım hepberaber karar verırız nası dogurcaz
hadi iyi geceler canım.yarın örüşürüz öptüm

Back
X