• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım canlı bebeği doğurmak zor değildir herhalde ölüyü doğurmak kadar.inşallah allah bir avazda kurtarır hepimizi.

benim bebiş canlıydı doğduğunda ama, yinede çok perişanlık yaa, aç bacakları öleee bekle gelsin diye.. :utangac:
en güzeli epidural sezeryan. Allah bilir tabiide tercihim bu yönde

Ne guzel valla dr cok onemli ya bu konularda pretty senin neyin vardi canim benim unyede bi dr vardi sagolsun paralarimizi alip durdu ama hicbiseye yaramdi bakalim bu nasil olacak bi saglicakla dogsunda herseye degecek o zamn
ben pko liyim canım sol tüpümde tıkalı.rahimimdede hafif dönüklük var.ne ararsan var yani.

canım canlı bebeği doğurmak zor değildir herhalde ölüyü doğurmak kadar.inşallah allah bir avazda kurtarır hepimizi.

evet canım ölü doğum yapmak çok kötü bişey bide canlı canlı.allah kimsye yaşatmasın.aylinciğimde bunu bir daha yaşamasın inşallah.

ben hep normal doğumdan yanayım bak doğurdu işte kadın ne var bunda.sezeryanın daha sonra ağrısını çekmektense sonuçta bebeğin kafası çıkana kadar olay.bi de şimdi epidural diye bi şey de var bilimin mucizesi.ondan da yararlandın mı tamam dır beş dakkada beşiktai misali.ben korkmuyorum.biraz köpek canlıyımdır ben.çatır çatır da doğururum.hele bi hamiş kalayım.

afferrin kız sana maşallaaahh :nazar:
bi terslik olmazsa ben vazcaydım normal doğumdan kafamçokkarıştı

ben pko liyim canım sol tüpümde tıkalı.rahimimdede hafif dönüklük var.ne ararsan var yani.

Evet canım ölü doğum yapmak çok kötü bişey bide canlı canlı.allah kimsye yaşatmasın.aylinciğimde bunu bir daha yaşamasın inşallah.

gecmis olsun canim ins hersey yoluna girerde aliriz su gelmek bilmeyen nazlilariiii

evet biliyorum, bir arkadaşım orda ameliyat oldu hatta geçen hafta 2 gün ordaydık, eşim refakatçı kaldı..
güzel ve büyük hastane..
bide oraya aylin bilir yazmışın ya bende onu dr'unun adı sandım :roflol:
dr. aylin bilir gibi :roflol: :roflol:
benim dr'un adı aylin tatlıadım, ne tesadüf ikimizin dr'unun adıda aylin dicektim :roflol:
:))) canım güldüm valla güzel hastane orda kürtaj oldum bende..
benim bebiş canlıydı doğduğunda ama, yinede çok perişanlık yaa, aç bacakları öleee bekle gelsin diye.. :utangac:
en güzeli epidural sezeryan. Allah bilir tabiide tercihim bu yönde
canlımıydı aaaa doğru canım senin suyun gelmişti dimi şimdi hatırladım..Allah birdaha yaşatmasın canım..

fundacım pko rahatsızlığı ne demek canım hep duydum ama hiç bir bilgim yok.

Son düzenleme:
ya hiç ummadığım insanlar normal doğum yaptı çevremde ben onları görünce doğururum herhelde diyorum.pek çıt kırıldım olmadığım içinde olur diye düşünüyürum.ama allah bilir o zaman bi gelsinde bir de o kadar açılıyo ki orası tekrar eski haline gelirmi yoksa bi gevşeme olur mu o kafamı karıştırıyo

KIZLAR ya cenenızmı düştü,bune böyle,benden sonra döktürmüşsünüzde döktürmüşsünüz maşşallah.hele okuyacaktım ama yarın okurum artık.uyumaya mı gittiniz kısslar

nilaycım pko:poli kistik over sendromu bu durumda düzenli adet olamıyosun yumurtlamıyosun doğal olarak ve yumurtaların çatlamıyo .adet olman uzadıkça da kist oluşuyo yumurtalıklarında .örneğin bem 60-65 gün adet olmadığımı bilirim.hap kullanıp zorla getirtiliyodu.hele geçen sene yazın menepoza girdim sandım 3 ay olmadım.

ya hiç ummadığım insanlar normal doğum yaptı çevremde ben onları görünce doğururum herhelde diyorum.pek çıt kırıldım olmadığım içinde olur diye düşünüyürum.ama allah bilir o zaman bi gelsinde bir de o kadar açılıyo ki orası tekrar eski haline gelirmi yoksa bi gevşeme olur mu o kafamı karıştırıyo

mümkün deil eski haline gelmeeez görmedin mi nasıl açıldı kadnın kuşuuu..
illaki genişler :jeyyar:

Back
X