• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba

Dusuk ve kurtaj olan arkadaslara gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin..ben bir konuda filrimi soylemek istiyorum..gebelim sorun ve sonuc kismini illaki birlikte takip ettigimiz bir doktorumuz var..kimin rahiminin ne kaar surede toparlanacagini biz nereden bilebiliriz?jinekolog olsak bile kisinin durumuna gore korunma suresi vs belirlenir..bu nedenle kendi hikayemize cok benzeyen durumlari ornek alip ona gore yol haritasi belirlemek yerine doktorumuzla gorusup ne yapacagimizi ogrenmeliyiz..

Sevgiler

Bende düşük yaptım 6haftalıktı ama kürtaj olmadım dahamı avantajlıyım bilmiyorum
El değilenle değişmeyen bir olur mu hiç. Kürtajda ya sonradan kiloya dönüşecek narkoz ya tarifsiz bir acı. Düşük daha doğal. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin :)

El değilenle değişmeyen bir olur mu hiç. Kürtajda ya sonradan kiloya dönüşecek narkoz ya tarifsiz bir acı. Düşük daha doğal. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin :)
Haklısın ama tarifsiz bir acı var içimde kimse bilmiyor eşimin eski karısından üç çocuğu var hep bana benim çocuğa ihtiyacım yok derdi ve tam dört yıl bekledim acaba düzelirmi dedim tamam dedim o da istedi sonradan baktım hamile kaldım sonra düştü ama dört yıl hiç olmadı bu sefer kendi de üzüldü ama neye yarar ben yaralandım,şimdi tek istediğim annem yanımda olsun hep ağlıyorum.çok garip bişey psikolojik yıkıldım

Haklısın ama tarifsiz bir acı var içimde kimse bilmiyor eşimin eski karısından üç çocuğu var hep bana benim çocuğa ihtiyacım yok derdi ve tam dört yıl bekledim acaba düzelirmi dedim tamam dedim o da istedi sonradan baktım hamile kaldım sonra düştü ama dört yıl hiç olmadı bu sefer kendi de üzüldü ama neye yarar ben yaralandım,şimdi tek istediğim annem yanımda olsun hep ağlıyorum.çok garip bişey psikolojik yıkıldım
Ben 3 tane kaybettim hepsi başka başkaydı. İlk heves gitti, 2. uzun süre uğraştırdı, 3. benimle kabeyi tavaf etti biliyor musun? Küçük hacımı da gelince kaybettim, varmış bilmiyordum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Ben hep güçlü olmayı öğrendiğim ve güçlü durmak zorunda olduğum için ağlayamadım bile. Üzülme iste sadece Allahtan iste, düşüğün kıçı içindedir derler inşallah öyle olur :)

Sebep var mi peki bende c düşük yasadim son okur insallahE="can deniz, post: 46066450, member: 720810"]Ben 3 tane kaybettim hepsi başka başkaydı. İlk heves gitti, 2. uzun süre uğraştırdı, 3. benimle kabeyi tavaf etti biliyor musun? Küçük hacımı da gelince kaybettim, varmış bilmiyordum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Ben hep güçlü olmayı öğrendiğim ve güçlü durmak zorunda olduğum için ağlayamadım bile. Üzülme iste sadece Allahtan iste, düşüğün kıçı içindedir derler inşallah öyle olur :)[/QUOTE]
Sebrp

Sebep var mi peki bende c düşük yasadim son okur insallahE="can deniz, post: 46066450, member: 720810"]Ben 3 tane kaybettim hepsi başka başkaydı. İlk heves gitti, 2. uzun süre uğraştırdı, 3. benimle kabeyi tavaf etti biliyor musun? Küçük hacımı da gelince kaybettim, varmış bilmiyordum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Ben hep güçlü olmayı öğrendiğim ve güçlü durmak zorunda olduğum için ağlayamadım bile. Üzülme iste sadece Allahtan iste, düşüğün kıçı içindedir derler inşallah öyle olur :)
Sebrp[/QUOTE]
Kan pıhtılaşması çıktı

Sen kaç ua
Ben 3 tane kaybettim hepsi başka başkaydı. İlk heves gitti, 2. uzun süre uğraştırdı, 3. benimle kabeyi tavaf etti biliyor musun? Küçük hacımı da gelince kaybettim, varmış bilmiyordum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Ben hep güçlü olmayı öğrendiğim ve güçlü durmak zorunda olduğum için ağlayamadım bile. Üzülme iste sadece Allahtan iste, düşüğün kıçı içindedir derler inşallah öyle olur :)
sen kaç yaşındasın

Oyyy melek yavrun hacimi oldu. Oy kurban olurum onu Yaradan a beyazlar içinde cennette karşına çıksın inşaAllah bebeklerin..

Kızlar herkese hayırlı cumalar ben dün histeroskopi oldum. Çok şükür atlattım. Dr perdeyi aldıklarıni soyledi inşaAllah benim de sağlıklı bir rahmim olur Rabbimin izniyle
geçmiş olsun arkadasım Rabbim tez zamanda bebişlerimizle bulustursun bu mubarek cuma gununun yüzü suyu hürmetine

Küçük haciya çok duygulandım rabbim tez zamanda salih ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşaallah

Back