- Konu Sahibi minik_kelebek
- #21.001
Parsiyel molde 3 ay korunma verdiler
Senin Ne kadar oldu kürtaj olalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parsiyel molde 3 ay korunma verdiler
2.gebelikti temmuzda oldum kürtaj. Bana da ilk başta 1 yıl lafı falan çok dolandı. Takip 2 ay sürdü sonunda 3 ay korunma dedilerSenin Ne kadar oldu kürtaj olalı
El değilenle değişmeyen bir olur mu hiç. Kürtajda ya sonradan kiloya dönüşecek narkoz ya tarifsiz bir acı. Düşük daha doğal. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin :)Bende düşük yaptım 6haftalıktı ama kürtaj olmadım dahamı avantajlıyım bilmiyorum
Haklısın ama tarifsiz bir acı var içimde kimse bilmiyor eşimin eski karısından üç çocuğu var hep bana benim çocuğa ihtiyacım yok derdi ve tam dört yıl bekledim acaba düzelirmi dedim tamam dedim o da istedi sonradan baktım hamile kaldım sonra düştü ama dört yıl hiç olmadı bu sefer kendi de üzüldü ama neye yarar ben yaralandım,şimdi tek istediğim annem yanımda olsun hep ağlıyorum.çok garip bişey psikolojik yıkıldımEl değilenle değişmeyen bir olur mu hiç. Kürtajda ya sonradan kiloya dönüşecek narkoz ya tarifsiz bir acı. Düşük daha doğal. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin :)
Ben 3 tane kaybettim hepsi başka başkaydı. İlk heves gitti, 2. uzun süre uğraştırdı, 3. benimle kabeyi tavaf etti biliyor musun? Küçük hacımı da gelince kaybettim, varmış bilmiyordum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Ben hep güçlü olmayı öğrendiğim ve güçlü durmak zorunda olduğum için ağlayamadım bile. Üzülme iste sadece Allahtan iste, düşüğün kıçı içindedir derler inşallah öyle olur :)Haklısın ama tarifsiz bir acı var içimde kimse bilmiyor eşimin eski karısından üç çocuğu var hep bana benim çocuğa ihtiyacım yok derdi ve tam dört yıl bekledim acaba düzelirmi dedim tamam dedim o da istedi sonradan baktım hamile kaldım sonra düştü ama dört yıl hiç olmadı bu sefer kendi de üzüldü ama neye yarar ben yaralandım,şimdi tek istediğim annem yanımda olsun hep ağlıyorum.çok garip bişey psikolojik yıkıldım
Sebrp[/QUOTE]Sebep var mi peki bende c düşük yasadim son okur insallahE="can deniz, post: 46066450, member: 720810"]Ben 3 tane kaybettim hepsi başka başkaydı. İlk heves gitti, 2. uzun süre uğraştırdı, 3. benimle kabeyi tavaf etti biliyor musun? Küçük hacımı da gelince kaybettim, varmış bilmiyordum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Ben hep güçlü olmayı öğrendiğim ve güçlü durmak zorunda olduğum için ağlayamadım bile. Üzülme iste sadece Allahtan iste, düşüğün kıçı içindedir derler inşallah öyle olur :)
sen kaç yaşındasınBen 3 tane kaybettim hepsi başka başkaydı. İlk heves gitti, 2. uzun süre uğraştırdı, 3. benimle kabeyi tavaf etti biliyor musun? Küçük hacımı da gelince kaybettim, varmış bilmiyordum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Ben hep güçlü olmayı öğrendiğim ve güçlü durmak zorunda olduğum için ağlayamadım bile. Üzülme iste sadece Allahtan iste, düşüğün kıçı içindedir derler inşallah öyle olur :)
3 olmadan bakmadılar nedenine zaten. 3.de olunca araştırıldı öyle çıktıBenim sebep demediler ne olduğunu bilmiyoz, ama her geçen gün gücüm azalıyor
Kan pıhtılaşması çıktı[/QUOTE]
Oyyy melek yavrun hacimi oldu. Oy kurban olurum onu Yaradan a beyazlar içinde cennette karşına çıksın inşaAllah bebeklerin..Ben 3 tane kaybettim hepsi başka başkaydı. İlk heves gitti, 2. uzun süre uğraştırdı, 3. benimle kabeyi tavaf etti biliyor musun? Küçük hacımı da gelince kaybettim, varmış bilmiyordum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Ben hep güçlü olmayı öğrendiğim ve güçlü durmak zorunda olduğum için ağlayamadım bile. Üzülme iste sadece Allahtan iste, düşüğün kıçı içindedir derler inşallah öyle olur :)
geçmiş olsun arkadasım Rabbim tez zamanda bebişlerimizle bulustursun bu mubarek cuma gununun yüzü suyu hürmetineKızlar herkese hayırlı cumalar ben dün histeroskopi oldum. Çok şükür atlattım. Dr perdeyi aldıklarıni soyledi inşaAllah benim de sağlıklı bir rahmim olur Rabbimin izniyle
Allah razı olsun canım amiiiinnn inşaAllah kuzum insaAllah. Sağlıcakla kucagimiza almak nasip etsin insaAllah Rabbimgeçmiş olsun arkadasım Rabbim tez zamanda bebişlerimizle bulustursun bu mubarek cuma gununun yüzü suyu hürmetine
Küçük haciya çok duygulandım rabbim tez zamanda salih ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşaallahBen 3 tane kaybettim hepsi başka başkaydı. İlk heves gitti, 2. uzun süre uğraştırdı, 3. benimle kabeyi tavaf etti biliyor musun? Küçük hacımı da gelince kaybettim, varmış bilmiyordum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Ben hep güçlü olmayı öğrendiğim ve güçlü durmak zorunda olduğum için ağlayamadım bile. Üzülme iste sadece Allahtan iste, düşüğün kıçı içindedir derler inşallah öyle olur :)