• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:KK43: çok üzüldüm canım inan ki çok iyi anlıyorum seni. Tüp bebek miydi normal yolla mı sahip olmuştun?
Normal yollarla 2.5 sene beklemenin sonucunda ulaşmıştım bebeğime.ama olmadı.gerçekten diyecek kelime bulamıyorum

Normal yollarla 2.5 sene beklemenin sonucunda ulaşmıştım bebeğime.ama olmadı.gerçekten diyecek kelime bulamıyorum
Allah sabır versin bizlere ben de iki kimyasal gebelikten sonra kavuşmuştum tedaviyle ama kısmet olmadı inşallah bir dahakileri sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum bende okudukça kendimi rahatlatıyo bazı yazdıklarınız :oops:
Bende kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım ve çok istiyodum çok kötü çöküntü oldu. Ve hala istiyorum:KK17: bu ay adetim gecikti 14 gün olcak yarın geçen ay martın 9 da olmuştum hala tık yok bgn doktora gittim ultrsonda baktı bişi göremedi kan verdim sonuç 0.00 ckti ama hala tık yok gelcek gibi durmuyo acaba geç göllenme olur mu ki yani hamile olabilirmiyim :KK42:

canım merhabalar cok uzuldum durumuna geçmiş olsun yerı tez zamanda dolsun mutluluk olsun ınşallah oncelıkle unıv araştırma hastanelerı yapıyor bu testı 3 düşüğün yoksa yapmayız dıolar bıraz zorlarsan ısrar bela yaptırıosun 1 aayda cıkıyor sonuç ama ne kadar guvenılır orası şuphelı bnm sonuçlar cıktı 10 doktordan 5 i pıhtılaşma var tedavı dıor 5 i kesınlıkle yok tedavlık bışe yok dıo sonucu alsanda bır dert yaanı

Ben de geçen 20 nisanda kürtaj oldum. :KK61:
10 haftalık beklerken 8+0 da kalp atışı durmuş. 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır tedavi goruyordum. İnanılmaz derecede üzgünüm. Bulamamaktansa bulup kaybetmek çok çok zor geldi. :KK61::KK61::KK61:Allah kimseye yasatmasin.

Kurtajdan önce yapılan pihtilasma testi sonuçlarına baktım. Alt sınırın azıcık üstünde sonuçlar. bu şekilde sonucu olan var mi ?

Bebeği genetik incelemeye gönderdi doktorum. Çarşamba günü muayeneye gittiğimde sonuçlara bakacak. Acaba neden oldu diye içim içimi yiyor. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin. Daha bu kaybimin acısına alışamadım ama :KK61:o_O

canım merhabalar cok uzuldum durumuna geçmiş olsun yerı tez zamanda dolsun mutluluk olsun ınşallah oncelıkle unıv araştırma hastanelerı yapıyor bu testı 3 düşüğün yoksa yapmayız dıolar bıraz zorlarsan ısrar bela yaptırıosun 1 aayda cıkıyor sonuç ama ne kadar guvenılır orası şuphelı bnm sonuçlar cıktı 10 doktordan 5 i pıhtılaşma var tedavı dıor 5 i kesınlıkle yok tedavlık bışe yok dıo sonucu alsanda bır dert yaanı

Ben de üniversite hastanesinde muayene oluyorum. İlk gebelik ilk kayıp oldu. Ama doktor genetik inceleme istedi. Sadece ilk kayıp olduğu için devlet odemeyebilir, dedi ben de odemezse biz öderiz yeter ki yapılsın dedim. 20 nisanda incelemeye gitti bebek bugün yani 27 nisanda telefonuma mesaj geldi , test sonucunuz çıktı diye.

Ben de geçen 20 nisanda kürtaj oldum. :KK61:
10 haftalık beklerken 8+0 da kalp atışı durmuş. 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır tedavi goruyordum. İnanılmaz derecede üzgünüm. Bulamamaktansa bulup kaybetmek çok çok zor geldi. :KK61::KK61::KK61:Allah kimseye yasatmasin.

Kurtajdan önce yapılan pihtilasma testi sonuçlarına baktım. Alt sınırın azıcık üstünde sonuçlar. bu şekilde sonucu olan var mi ?

Bebeği genetik incelemeye gönderdi doktorum. Çarşamba günü muayeneye gittiğimde sonuçlara bakacak. Acaba neden oldu diye içim içimi yiyor. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin. Daha bu kaybimin acısına alışamadım ama :KK61:o_O
Allah sabır versin canım. Benim de tedaviyle olmuştu 6 haftalıkken düşük yaptım :( öncekiler bu kadar büyümemişti kolay atlatmıştım ama bu sefer biraz daha ağır geldi. Allah beterinden korusun yine de. Bi dahakiler daha sağlıkla olsun inşallah

Allah sabır versin canım. Benim de tedaviyle olmuştu 6 haftalıkken düşük yaptım :KK43: öncekiler bu kadar büyümemişti kolay atlatmıştım ama bu sefer biraz daha ağır geldi. Allah beterinden korusun yine de. Bi dahakiler daha sağlıkla olsun inşallah

Büyüğü küçüğü bir gibi geliyordu bana da. Beni vuran hiç belirtisiz olmasıydı. Kanama bile olsa leke bile.olsa raziydim. Ben mutlu mutlu hareketlerini göreceğim.diye gittim. Beynimden vurulmusa döndüm :( allah bi daha yasatmasin hicbirimize.

Büyüğü küçüğü bir gibi geliyordu bana da. Beni vuran hiç belirtisiz olmasıydı. Kanama bile olsa leke bile.olsa raziydim. Ben mutlu mutlu hareketlerini göreceğim.diye gittim. Beynimden vurulmusa döndüm :KK43: allah bi daha yasatmasin hicbirimize.
Gerçekten cok zor bnde laylaylom kalp atışı duycam dıe gttım hadı yenı yıl hedıyesı dedı doktor yılbaşıydı o gun hedıye değil ceza verdı resmenn

Büyüğü küçüğü bir gibi geliyordu bana da. Beni vuran hiç belirtisiz olmasıydı. Kanama bile olsa leke bile.olsa raziydim. Ben mutlu mutlu hareketlerini göreceğim.diye gittim. Beynimden vurulmusa döndüm :KK43: allah bi daha yasatmasin hicbirimize.

Gerçekten cok zor bnde laylaylom kalp atışı duycam dıe gttım hadı yenı yıl hedıyesı dedı doktor yılbaşıydı o gun hedıye değil ceza verdı resmenn
Bizim de evlilik yıldönümümüzde hediye gibiydi ama... :( Allahım inşallah yüzümüzü güldürür bizim de

arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
Merhabalar, bende 6 ay önce 5 haftalık hamileyken düşük yaptım yeniden hamile kalmak istiyorum ama yine düşük olmasından korkuyorum. Bilgi sahibi olan var mı, beklemeli miyim ?

Kalp atışını duyduk biz ses kaydi bile yaptık :KK61: o ses o görüntü gözümün önünden gitmiyor :KK43: bi daha aynısını yasamaktan öyle korkuyorum ki :KK61:

Bizim de evlilik yıldönümümüzde hediye gibiydi ama... :KK43: Allahım inşallah yüzümüzü güldürür bizim de

Doğsaydi eğer 13 kasımda eşimle sevgili olduğumuz gün doğum günü olacaktı :KK43:
Şimdi ben bizim için anlamlı o günü takvimden silmek istiyorum. Uyuyarak geçirmek istiyorum ya da . Bugün genetik arastirma sonucu çıktı diye mesaj geldi hastaneden. Bir haftadır kendimi az biraz toplamisken şimdi daha kötü oldum. Sanki yeniden yaşıyorum herşeyi. :KK61::KK61::KK61: bu aci hiç bitmeyecek mi :(

Merhabalar, bende 6 ay önce 5 haftalık hamileyken düşük yaptım yeniden hamile kalmak istiyorum ama yine düşük olmasından korkuyorum. Bilgi sahibi olan var mı, beklemeli miyim ?

Ben de haftaya çarşamba gideceğim doktora. Eğer bekleme süresi vermezse direk hamile kalmak planım. Zaten iğne ilaçla zor olmuştu bu. Ara verirsem kaç yıl daha beklerim allah bilir :( doktor olur verirse asla beklemem ben .

İnşallah doktordan iyi şeyler duyar yeniden hamile kalırsın hayırlıca bebeğini kucağına almak nasip olur

Ben dusukten sonra maximum 3 ay beklenmesi gerektigini biliyorum. Ama forumda yazan bi arkadaş vardı ona doktoru hijyene dikkat edin hemen bu ay deneyin demiş. Ve iki ay sonra hamile kalmış kız. Beklemek senin tercihin miydi doktorunun mu.

Merhaba canım bence doktora görün bi kontrolden geç ona göre karar verirsin.. ben öyle yaptım en azından için rahat eder

düşük dediğin kimyasal gebelikse beklemeye gerek yokmuş cnm, vücut kendisi attığı için bikaç ay içinde tekrar gebe kalma olasığın daha fazla oluyormuş hatta. ama diğerleri hakkında bilgim yok

G
Kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum bende okudukça kendimi rahatlatıyo bazı yazdıklarınız :oops:
Bende kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım ve çok istiyodum çok kötü çöküntü oldu. Ve hala istiyorum:KK17: bu ay adetim gecikti 14 gün olcak yarın geçen ay martın 9 da olmuştum hala tık yok bgn doktora gittim ultrsonda baktı bişi göremedi kan verdim sonuç 0.00 ckti ama hala tık yok gelcek gibi durmuyo acaba geç göllenme olur mu ki yani hamile olabilirmiyim :KK42:
geç döllenme evet oluyor benimde geç döllenme vardı tam 15ün sonra hatta 20güb sonra test yaptırdım ve pozitif çıkmıştı 8hqftalık olmuştu ama Bebek 6hafyada kaldı ve düşük yaptım çok heyecana kapılmam rabbim hayırlı olanı versin

Back