• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba kızlar, sanırım en iyi biz anlarız birbirimizi... Bugün hamileliğimin 6. haftasına girecektim ama hafta başında başlayan kanamayla birlikte beta hcg değerim biranda düşüş yaşadı ve bebeğim artık benimle kalmayacak :( iki kimyasal gebelikten sonra şimdi bu tabii Allah beterinden korusun ama o kadar çok sevinmiştim ki haberi ilk aldığımda. Bir de tüp bebekti bizimkisi. O kadar iğne ameliyat maddi manevi sıkıntıdan sonra bulutların üzerindeydim sanki şimdi ise boşluktayım

Merhaba kızlar, sanırım en iyi biz anlarız birbirimizi... Bugün hamileliğimin 6. haftasına girecektim ama hafta başında başlayan kanamayla birlikte beta hcg değerim biranda düşüş yaşadı ve bebeğim artık benimle kalmayacak :KK43: iki kimyasal gebelikten sonra şimdi bu tabii Allah beterinden korusun ama o kadar çok sevinmiştim ki haberi ilk aldığımda. Bir de tüp bebekti bizimkisi. O kadar iğne ameliyat maddi manevi sıkıntıdan sonra bulutların üzerindeydim sanki şimdi ise boşluktayım

Geçmiş olsun canım acın büyük anlıyorum o süreci yaşamak çok zor sanki dünya batmış gibi oluyor bende iki tane kaybettim bilirim ama şimdi çok şükür oğlum kollarımda
6sene uğraştım aşılama hap iğne herşeyi denedim olmadı iki hamileliğimde birşey yapmadığım zamanlarda oldu ama kaybettim hep üçüncü hamileliğim ise kürtajdan sonra oldu yani hiç korunmadım nasılolsa olmaz diye ve adet olmadan hamile kalmışım doktorum falan kızdı buda düşer dedi rahim hazır değil dedi ama oğlumun nasibi varmış ki çok şükür benimle beş aylık oldu
Sakın kimse kendini üzmesin bunu başarmakçok zor biliyorum her adet döneminde böğüre böğüre ağladığım oldu umudumun bittiği günler oldu ama şunu unutmayın olduğu zaman ne kadar beklediğinin de önemi kalmıyor çektiğin sıkıntıları da unutuyorsun sanki hemen olmuş gibi oluyor
Allah isteyen uğraşan herkese en kısa zamanda sağlıklısını versin inşallah

C
Merhaba kızlar, sanırım en iyi biz anlarız birbirimizi... Bugün hamileliğimin 6. haftasına girecektim ama hafta başında başlayan kanamayla birlikte beta hcg değerim biranda düşüş yaşadı ve bebeğim artık benimle kalmayacak :KK43: iki kimyasal gebelikten sonra şimdi bu tabii Allah beterinden korusun ama o kadar çok sevinmiştim ki haberi ilk aldığımda. Bir de tüp bebekti bizimkisi. O kadar iğne ameliyat maddi manevi sıkıntıdan sonra bulutların üzerindeydim sanki şimdi ise boşluktayım
canım allah yardımcın olsun,bende 6haftalık tım ama artık bende düşük yaptım ve tam 4yıl emek verdim şimdi boş kaldı allah büyüktür

Geçmiş olsun canım acın büyük anlıyorum o süreci yaşamak çok zor sanki dünya batmış gibi oluyor bende iki tane kaybettim bilirim ama şimdi çok şükür oğlum kollarımda
6sene uğraştım aşılama hap iğne herşeyi denedim olmadı iki hamileliğimde birşey yapmadığım zamanlarda oldu ama kaybettim hep üçüncü hamileliğim ise kürtajdan sonra oldu yani hiç korunmadım nasılolsa olmaz diye ve adet olmadan hamile kalmışım doktorum falan kızdı buda düşer dedi rahim hazır değil dedi ama oğlumun nasibi varmış ki çok şükür benimle beş aylık oldu
Sakın kimse kendini üzmesin bunu başarmakçok zor biliyorum her adet döneminde böğüre böğüre ağladığım oldu umudumun bittiği günler oldu ama şunu unutmayın olduğu zaman ne kadar beklediğinin de önemi kalmıyor çektiğin sıkıntıları da unutuyorsun sanki hemen olmuş gibi oluyor
Allah isteyen uğraşan herkese en kısa zamanda sağlıklısını versin inşallah
Hem de nasıl şuan sanki dünya dönüyor ama ben neredeyim ne yapıyorum farkında değilim. Tam güçlü olmalısın neler var şükret diye telkin ediyorum kendimi sonra tekrar başa dönüyorum bu bir süreç sanırım Allah hepimize sabır versin çok şükür kucağına almışsın inşallah bizim de biranda umudumuz tekrar yeşerir nerde varsa isteyen herkese nasip etsin Allahım

C

canım allah yardımcın olsun,bende 6haftalık tım ama artık bende düşük yaptım ve tam 4yıl emek verdim şimdi boş kaldı allah büyüktür
Allah yardımcımız olsun canım :( O iğneler vs hepsi boşa gitti sabır versin bizim durumumuzda olan herkese Allah. İnşallah güzel hamilelik haberlerimizi tekrar veririz ve kucağımıza sağlıkla alırız

Kızlar son 1haftadir karnımin sağ üst tarafında bir tiklama oluyor sanki kalp atıyormuş gibi dışarıdan bile görünüyor özellikle yatinca, 3.reglimi bekliyorum hiç böyle bişey yaşayan oldumu neden böyle oluyor doktora gidicem ama sizlerde böyle bişey yaşayan olmusmuydu merak ettim

Kızlaradetim 7 gün geçti bugün 8. Gün. 5. Gün evde test yaptım negatif. Düşüğümün üstünde 1 yıl geçti. 2 ay öncede kontrole gittim hiçbir sorun yok gebe kalmam için. Çok uyku dışında hiçbir belirtim yok. Bir kere televizyonu izlerken uyuyakalmışım. Bir kere de uyurken eşim 6 kere aramış duymamışım ve son sesteydi telefon. Ta eve gelmiş korkmuş da. İlçede olduğum içinde şehire şimdi gidemiyorum ama yerimde de duramıyorum. Bana bir akıl

Ben de 14 haftalık bebeğimi bir hafta önce kalbinin durmasıyla birlikte kaybettim.çok üzgünüm

Back