• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ARKADAŞLAR KÜRTAJ SONRASI BUGÜN 47.GÜNÜM VE HALA ADET OLMADIM,DR A GİDECEĞİM BUGÜN. SAĞ TARAFIMDA AĞRI VAR,İNŞALLAH KİST YA DA KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİLDİR.
Canım geldin mi dr dan sonuç nedir?? Bende çok geç oldum kurtajda dr çok kazımış rahmi o yüzden geç oldum söktürücü kullanmama ragmen

ARKADAŞLAR KÜRTAJ SONRASI BUGÜN 47.GÜNÜM VE HALA ADET OLMADIM,DR A GİDECEĞİM BUGÜN. SAĞ TARAFIMDA AĞRI VAR,İNŞALLAH KİST YA DA KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİLDİR.

Benimde 36 gunum gogsum agriyo kasiklarim agriyo korunuyorum ama doğal olarak...Hamile mi kaldim diye korkuyorum acikcasi kardesim oyle hamile kalmisti cunku ilacla korunmak istemedim kafamda acabalar basladi yine

Kızlar dün fırsat bulup yazamadım evet gittim dr a,kist falan ya da kötü herhangi bir durum yok,söktürücü verdi. Kürtajımı yapan dr a gitmedim çünkü gıcık oldum o dr a başka bir dr a gittim. Acele etme hemen tüp bebek düşünme normal yoldan olur eşinin değerleri kötü değil dedi. Nitekim biz de 1 sene daha doğal yoldan deneyeceğiz zaten,inşallah normal yollarla tez zamanda hamile kalırım. Diğer dr bir yığın test isteyecekti benden genetik falan ama ben sadece pıhtılaşma ve kanda enfeksiyon testini yaptıracağım,gerek yok dna durumumu bilmek istemiyorum. Eğer çooook uzun süre çocuğum olmaz ya da birkaç kere tüp bebek yaptırdıktan sonra tutmazsa yaptırırım,inşallah da gerek kalmayacak tüp bebeğe falan,bir kere veren rabbim bir daha nasip edecek inanıyorum.

Merhaba hanımlar , 7 martta düşüşüm oldu kürtaj olmadım kendisi düşsün dedim , metiler kullandım ilaç olarakta 1 hafta sürdü kanamam son günler çok azdı hatta , normal de 28 günde bir adet oluyordum şimdi yine öyle mi hesaplamam lazım , herhangi Bi belirti yok sadece psikolojik Bi sıkıntı var o kadar .

Merhaba hanımlar , 7 martta düşüşüm oldu kürtaj olmadım kendisi düşsün dedim , metiler kullandım ilaç olarakta 1 hafta sürdü kanamam son günler çok azdı hatta , normal de 28 günde bir adet oluyordum şimdi yine öyle mi hesaplamam lazım , herhangi Bi belirti yok sadece psikolojik Bi sıkıntı var o kadar .

O hepimizde var canım malesef sıkinti psikolojik olarak kotu olmamizda gayet normal dusuk kolay degil malesef bide ilk cocuksa daha zor oluyo ama zamanla geciyo merak etme doktor kontrolune gittin mi parca kalmis mi bi hafta kadar gecikme normalmis 30 gunde bire dusuyomus duzenli olanlarda

Arkadaşlar ben 12 şubatta düşük yaptım regl olmadım bi hafta önce iki üç gün kahverengi akıntı oldu acaba bu rengl mi yoksa yerleşme kanaması da olabilir mi

Arkadaşlar ben 12 şubatta düşük yaptım regl olmadım bi hafta önce iki üç gün kahverengi akıntı oldu acaba bu rengl mi yoksa yerleşme kanaması da olabilir mi

Canım Naptın sen korunmadin mi? Dusukten sonra gebelik yine dusukle sonuclanir daha rahminn toparlanmadi ne diyim yinede olduysada Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah

Canim bence biraz beklerahmin toplanması için inşallah bida aynı acıyı yaşamasını . Ben 3 ay bekledim artık hayırlısı bakalim
Sonuncu çok küçüktü zaten kendimi yeterince dinç hissediyorum. Folik asit bir süredik kullanıyorum. Günlük fıstık ceviz bal gibi şeyler tüketiyorum. Bundan sonraki işim iğne olacak zaten nasip olursa. Zaten çalışıyorum ilişki halleri çok düzenli olmuyor. O yüzden inşallah en hayırlı zamanda diyorum Allaha havalettim işimi :)

O hepimizde var canım malesef sıkinti psikolojik olarak kotu olmamizda gayet normal dusuk kolay degil malesef bide ilk cocuksa daha zor oluyo ama zamanla geciyo merak etme doktor kontrolune gittin mi parca kalmis mi bi hafta kadar gecikme normalmis 30 gunde bire dusuyomus duzenli olanlarda

İlk bebeğim 28 haftalık öldü 3 ay sonraydı parça yoktu en son küçük zarlar var o da gider Dedi düştükten sonra 30 gün olmadı ama merak ettim

İlk bebeğim 28 haftalık öldü 3 ay sonraydı parça yoktu en son küçük zarlar var o da gider Dedi düştükten sonra 30 gün olmadı ama merak ettim

Senin bebegin buyukmus canım ya Allah sabir versin sana bende Bekliyorum daha olmadim stres yapma vucudumuz kolay bisey yasamadi normal gecikmemiz yuregini ferah tut sen

Hanımlar benim dün bir ay oldu düşük olalı dün peçeteye pembe geldi ama bişey yok henüz normal mi bu önceden böyle olmazdı Ağrı'm başlar 2 saat sonra gelirdi

Bende parsiyel mol geçirdim 8 ay oldu kürtaj olalı acaba bir senenin dolması şart mı tekrar gebelik düşünmek için :(
çok geçmiş olsun canım benim bildiğim kadarıyla kısmi mol gebelikte 1sene ciddi şekilde korunmak gerekiyor zaten 4ayin kalmış bcgh takibi yaptiriyorsundur ay dediğin geçiyor inşallah ilk denemenizde sağlıklı bir gebelige kavusursun

doktorlar hamıle kalmadan 3 ay once baslanmasını onerıyor hamıle kaldıktan sonra bebege yeterlı gelmez ve senın bunu depolaman lazım canım hemen baslayabılırsın bende dün basladım aralık 28 8+5 kürtaj olduım hemde 3.gebelık kaybımdı

Merhaba

Maalesef folik asit vucdumuz tarafindan depolanamiyor..ictigimiz surece alabiliyoruz

Merhaba

Maalesef folik asit vucdumuz tarafindan depolanamiyor..ictigimiz surece alabiliyoruz
depolaman lazım derken aldığımız süreden bahseettım arkadasım ,Almazsak depolayamayız(aldığımız zaman vucudumuzda folık asit oluyor anlamında) bu yüzden zaten hamılelıkte kullanılıyor .

çok geçmiş olsun canım benim bildiğim kadarıyla kısmi mol gebelikte 1sene ciddi şekilde korunmak gerekiyor zaten 4ayin kalmış bcgh takibi yaptiriyorsundur ay dediğin geçiyor inşallah ilk denemenizde sağlıklı bir gebelige kavusursun

Amin çok sağol. Bugün gittim doktor hamile kalabilirsin en az 6 ay korunman gerekiyor dedi ama kürtajı yapan doktor 1 yıl çocuk yapma korun dedi. Ne yapıcamı bilemedim :/

Back