• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Üniversitede yaptırdım canım antep üni.de. 3 düşük olmadan yapmak istemediler 3 düşük olunca gittim. Üniversitede Dr istem yaptı
Ben de Gaziantep deyim ben de fakültede yaptıracağım da hangi testleri yaptırdın sen hormon falan da yaptırdın mı kadın doğumcuya mı gittin endokrine mi

Kadın doğuma gittim. Genetik 8 9 tüp kan alındı CVD analizinde problem çıktı genetik temiz geldi. Doktor kendi bir kaç test yapıyor bide genetik falan yapıldı. Senin kaçıncı düşük oldu

Selam arkadaşlar kürtaj sonrası adet hk ben bişeyler yazayım fikirolsun. Ben 3 aylık bebeğimi 2 li test için giderken kalp atışının durduğunu öğrendik. Kürtaj sonrası 55 gün adet olamayınca Dr yolu gözüktü önceki muaynede rahim temiz pıhtı var adetle atarsın dedi, fakat adet olamayınca atamadığından içinde Sıvı birikmiş vajinal hap, ağızdan iki hap bide T ile Başlayan adet söktürücü verdi. Ilaç bittikten 2 sonra adet oldum, sonraki aylar düzenli oluyorum. Ben çok paniklemiştim, hiç stres yapmayın ilaçla hal oluyor. Ama ilk ay bir Sancı siyaha yakın bir kan ki beklemiş koyulamış. Hepimize geçmiş gitmiş olsun

Canım hormon testi için adetin 3.günü mu gitmemiz lazım
Normal bir zamanda gittim CVD paneli ne ise onda problem çıktı benim. Kan pıhtılaşması 5 belirtecin 3ünde mutasyon yazıyor. Yüksek derece kan pıhtılaşmasıymış benimki. Gebelik durumunda yüksek dozaj iğne verecekler

canım trombofili testi yani pıhtılaşma hormon testı kromozom genetik testi yapılıyor düşükden sonra... ama ılk duşukde yapmıyorlar genelde...
Ben ısrar bela sadece pıhtılaşmayı yaptrtabıldıım unıversıtenın araştrma hastanesı yapıyor bıde sadece ozellerdede ucret pahalı--600-700 cıvarı
Sonucunuz ne cikti acaba pihtilsmami cikti

KIZLAR TEMIZ CIKTI SONUÇLAR DOKTOR KORUNMA ARTIK HİÇBİŞEY YOK PIHTILAŞMA VS DEDİ DEVAM DEDİ SEVINSEMMI UZULSEMMI BILEMEDIM EĞER BI SIKINTI CIKSAYDI ONDAN OLMUŞ DIYECEKTIM VE TEDAVI OLACAKTIM ŞİMDİ SIFIR SORUNLA YINE TEDIRGINLIK HAYIRLISI
Ya gordum kusura bakmayin yazmissiniz :)

Normal bir zamanda gittim CVD paneli ne ise onda problem çıktı benim. Kan pıhtılaşması 5 belirtecin 3ünde mutasyon yazıyor. Yüksek derece kan pıhtılaşmasıymış benimki. Gebelik durumunda yüksek dozaj iğne verecekler
Anladım canim benim yengemde de vardı kan pıhtılaşması ilk gebeliginde 9 aylıkken doğuma 3 gün kala kalbi durmuştu sonraki iki gebeliginde hep iğne vuruldu çok şükür sağlıklı sihatlı aldı evlatlarını kucagina

Çalışan insanlarız o zor oluyor bide eşim çok kararlı değil çocuk konusunda bence ovulasyon testi iyi olur hem de gerçekten uğraşmak istiyorum bu defa inanarak yapıp dua edip uğraşmak. Gerçekten inanmanın gücü mükemmel. Zaten bide şıha gittim full donanımlıyımm :KK48:
aynen cnm ovulasyon testi de strese sokar gibi geliyo ne bilim ya insanın kafası duruyo böyle durumlar da

Artık her türlü tahlil yapıldı problemin ne olduğunu biliyoruz. Hazırlık olarak ta ekim öncesi bataklık çalışması yapar gibi iltihap kurutucu kullandırdı doktor zemin hazırlamak adına, folik asit ve coraspin de kullanıyorum toprağa gübre niyetine hocaya da gittim, duamı da aldım. İş doğru zamanda tohumlama ya kaldı sanki Hoppa en önemlisi de elimden geleni yaptım Allaha teslimiyet ve tevekkül vakti :KK200:

Anladım canim benim yengemde de vardı kan pıhtılaşması ilk gebeliginde 9 aylıkken doğuma 3 gün kala kalbi durmuştu sonraki iki gebeliginde hep iğne vuruldu çok şükür sağlıklı sihatlı aldı evlatlarını kucagina
Nasipse benim de öyle olacak 3 cennet kuşumdan sonra :)

Slm kızlar durumlar nasıl bakim ☺
İyi geceler. Doktor bey amcaya gittim bugün. Bütün sonuçların fena olmadığını sadece hepatit B aşısı olmam gerektiğini söyledi. Bi de zaten gebelik olursa iğne başlatacak. Ayrıca 3 ay korunma verdi ama korunmayı düşünmüyorum nasip ne olacaksa öyle olsun...

İyi geceler. Doktor bey amcaya gittim bugün. Bütün sonuçların fena olmadığını sadece hepatit B aşısı olmam gerektiğini söyledi. Bi de zaten gebelik olursa iğne başlatacak. Ayrıca 3 ay korunma verdi ama korunmayı düşünmüyorum nasip ne olacaksa öyle olsun...
Canim bence biraz beklerahmin toplanması için inşallah bida aynı acıyı yaşamasını . Ben 3 ay bekledim artık hayırlısı bakalim

Kaç düşük oldu ?

ARKADAŞLAR KÜRTAJ SONRASI BUGÜN 47.GÜNÜM VE HALA ADET OLMADIM,DR A GİDECEĞİM BUGÜN. SAĞ TARAFIMDA AĞRI VAR,İNŞALLAH KİST YA DA KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİLDİR.

Back