• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

5 ay içinde 2. düşüğümü yaptım
1. Düşük çok rahat olmuştu 6 gun kanama kürtajsız bitti.
Ancak bu 2. Düşük çok farklı.
28 şubatta lekelenmeler başladı
4-5 gün durdu
Sonra kanama devam etti
İlk 4 gün regl sandım
Ama kanama devam etti
Doktoru aradım test yap pozitifse acile git dedi
Pozitif çıktı acile gittim
Düşük gerçekleşmişti
Yani tamamlanmış
Parça falan kalmamış
Testi söylemesen normal regl derdim dedi.
Neyse kanama devam etti 2 hafta daha ağrılı tekrar doktora gittim olabilir normal dedi
İlaç falan yok
Kanama hala devam ediyor azalıyor ama nerdeyse 1 ay oldu
Ve ağrı var ara sıra geliyor ama doktor ona da normal dedi
Böyle bir şey yaşayan var mı
1 ay süren kanama normal mi ?
Belki daha sonra bilgilenmek isteyen biri olursa diye devamını yazıyorum
Dün kanama arttığı için tekrar acile gittim
Ultrasonla tekrar ayrıntılı bakıldı
Kan değerinde 4-5 haftalık hamile gözüküyorum ama materyal atılmış gözüküyordu
Materyal atılırken tüpte birikme oluşmuş
Pıhtı var gibi gözüküyordu
Serum bağlandı
Perşembe değişiklik olup olmadığına bakılacak
En ufak bir şüphede bile doktora tekrar gitmek lazım onu anladım
Bir önceki gittiğimde bana temiz demişti

Belki daha sonra bilgilenmek isteyen biri olursa diye devamını yazıyorum
Dün kanama arttığı için tekrar acile gittim
Ultrasonla tekrar ayrıntılı bakıldı
Kan değerinde 4-5 haftalık hamile gözüküyorum ama materyal atılmış gözüküyordu
Materyal atılırken tüpte birikme oluşmuş
Pıhtı var gibi gözüküyordu
Serum bağlandı
Perşembe değişiklik olup olmadığına bakılacak
En ufak bir şüphede bile doktora tekrar gitmek lazım onu anladım
Bir önceki gittiğimde bana temiz demişti
Çok geçmiş olsun canım

amin canım hepimize.aslında hiç stres yapmıyorum akışına bıraktım ama hala olmamam kafama takıldı iki gündür bel agrisi da var bide sol kasikta ağrı oluyor anlamadım ama dediğim gibi ilk reglimde uzun ve kanama çok olması tekrar rahim duvarınin kalinlasip regl olmam Îçin zaman geçmesi gerekiyor herhalde ben öyle düşünüyorum
kafamı bitek şey kurcalıyor korunmalı (dışa yöntemi)beraberliğimiz yumurtlama gunumdeydi :-/ artık neolucak bilmiyorum yazarım buraya
Slm canım noldu adet oldun mu ? :)

yumurtan çatlıyor olabilir mi ? çünkü geçenlerde bir keresinde bir yerde okumuştum bir kadının yumurtası çatladıktan 14 gün sonra hamile kalmamışsa adet görürmüş..
canm bnm yumurta çatladi çünkü akıntımdan bildim suan kremsi akıntı var oda ara ara bakalm artk hayırlısı

Canım o kasık ağrısı bendede oldu hamilemiyim diye çok sevindim ama değilmişim adet oldum bide bende akıntıda çok oluyodu sendede oluyomu ?
ben daha hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü adetin biteli 13 gün oldu daha erken diye düşündüm akıntım pek yok kremsi var ama oda ara ara sık değil bakalım artık hayırlısı

arkadaşlar kürtajdan sonra genetik incelemeye gönderilen parçamın sonucu çıkmış çooook şükür temiz. 46 xx miş yani kızmış. Artık biliyorum cennetin kapısında beni bekleyen bir kızım var. Rabbim isteyen ve sorumluluğunu alabilecek olan herkese aratmadan sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah. hamile olduğumda hep erkek bebek görüyordum rüyamda ve hep erkek doğuyordu içime ama kızmış benim miniğim. Adet olmayı bekliyorum hala bugün 41.günüm ama olmadım daha. Adet olunca gidip test yaptıracağım,pıhtılaşma enfeksiyon hormon falan galiba,dr adet olunca gel dedi.

arkadaşlar kürtajdan sonra genetik incelemeye gönderilen parçamın sonucu çıkmış çooook şükür temiz. 46 xx miş yani kızmış. Artık biliyorum cennetin kapısında beni bekleyen bir kızım var. Rabbim isteyen ve sorumluluğunu alabilecek olan herkese aratmadan sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah. hamile olduğumda hep erkek bebek görüyordum rüyamda ve hep erkek doğuyordu içime ama kızmış benim miniğim. Adet olmayı bekliyorum hala bugün 41.günüm ama olmadım daha. Adet olunca gidip test yaptıracağım,pıhtılaşma enfeksiyon hormon falan galiba,dr adet olunca gel dedi.
Benim de genetik temiz çıktı çok şükür ki aynı anda diğer bütün testleri yaptırdım. Kan pıhtılaşması varmış hatta baya fazla. Doktora gittim baya da iltihap çıktı sınır falan testi de yapacak bu hafta. Kan pıhtılaşması çıkmış olsa da nedeni belli olduğu için seviniyorum

canım merhaba. Sen test yaptırmıştın fakültede hatırladığım kadarıyla,öncesinde kadın doğuma gittin mi yoksa kendin lab. mı gittin? hangi testleri yaptırdın???
Üniversitede yaptırdım canım antep üni.de. 3 düşük olmadan yapmak istemediler 3 düşük olunca gittim. Üniversitede Dr istem yaptı

Oyyy en azından miniginin cinsiyetini biliyorsun canım ve genetik sonucuda temiz çıkmış çok şükür. Benim bebeğim patoloji ye gitti genetiğe gitmedi :( testleri de ilk düşükte yapmıyorlar napcam bilmiyorum. Senin ilk miydi kaç haftalikti canım

Oyyy en azından miniginin cinsiyetini biliyorsun canım ve genetik sonucuda temiz çıkmış çok şükür. Benim bebeğim patoloji ye gitti genetiğe gitmedi :KK43: testleri de ilk düşükte yapmıyorlar napcam bilmiyorum. Senin ilk miydi kaç haftalikti canım
Ya yalan söyleyeceksiniz ki kesinlikle tavsiye etmiyorum yada ücretli yapacaksınız. İlla 3 kayıba gerek yok, ilk çocuğum sağlam olsa şimdi 1 yaşına yakın olacaktı. Şimdi bu hisse 2 yıl uzağım neredeyse. Nasip...

Ya aslında bunun için birlik olup Bimer é yazsak.. aslında bu durumdan yüzlerce kişi muzdarip ve neden yapılmıyor anlamıyorum. . Ben 54 gün oldu hala toparlanmaya çalışıyorum sabrediyorum elimden başka bişey gelmiyor..
Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah sağlıcakla bebeğinizé kavuşursunuz geç olsun güç olmasın insaAllah..

Oyyy en azından miniginin cinsiyetini biliyorsun canım ve genetik sonucuda temiz çıkmış çok şükür. Benim bebeğim patoloji ye gitti genetiğe gitmedi :KK43: testleri de ilk düşükte yapmıyorlar napcam bilmiyorum. Senin ilk miydi kaç haftalikti canım
Evet Can'ım ilkti 9 haftalıktı özel olduğu için yaptı Dr. Benim zaten 1 senelik çaba sonucunda gelmişti miniğim. Ama nasip değilmiş

inşallah olur canm bn akışına bıraktım doktor gün aşırı ilişki verdi onu bile yapmıyrm stres yapmamak için inşallah hayırlısı olur hayırlı bi zaman da gelir
Çalışan insanlarız o zor oluyor bide eşim çok kararlı değil çocuk konusunda bence ovulasyon testi iyi olur hem de gerçekten uğraşmak istiyorum bu defa inanarak yapıp dua edip uğraşmak. Gerçekten inanmanın gücü mükemmel. Zaten bide şıha gittim full donanımlıyımm :KK48:

Kızlar ikinci reglimi bugün oldum 34.gün geldi tedirgin olmaya başladıydim çünkü bir prof.la konuşduydum,özellikle ölü bebek kurtaji 3ay beklemesi daha saglikli demişti.Allah doğru zamanda sağlıklı bebisler nasip etsin hepimize özellikle hiç çocuğu olmayanlar öncelikli olsun insaallah

Çalışan insanlarız o zor oluyor bide eşim çok kararlı değil çocuk konusunda bence ovulasyon testi iyi olur hem de gerçekten uğraşmak istiyorum bu defa inanarak yapıp dua edip uğraşmak. Gerçekten inanmanın gücü mükemmel. Zaten bide şıha gittim full donanımlıyımm :KK48:
Ovulasyon testini bende kullanmıştım Lh yükseldiğinde iki cizgi çıkıyor sonra biri koyulaşıyor koyulasan Silikleşince tam yumurtlama gunu demek ogün olması gerek eğer tam yumurtlama anina gerek yok dersen iki çizgiden biri koyulaşınca başla buda 1,2gun yumurtlama oncesi demek

Back