- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 36
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #20.961
Ben de Gaziantep deyim ben de fakültede yaptıracağım da hangi testleri yaptırdın sen hormon falan da yaptırdın mı kadın doğumcuya mı gittin endokrine miÜniversitede yaptırdım canım antep üni.de. 3 düşük olmadan yapmak istemediler 3 düşük olunca gittim. Üniversitede Dr istem yaptı
Canım hormon testi için adetin 3.günü mu gitmemiz lazımBen de Gaziantep deyim ben de fakültede yaptıracağım da hangi testleri yaptırdın sen hormon falan da yaptırdın mı kadın doğumcuya mı gittin endokrine mi
Normal bir zamanda gittim CVD paneli ne ise onda problem çıktı benim. Kan pıhtılaşması 5 belirtecin 3ünde mutasyon yazıyor. Yüksek derece kan pıhtılaşmasıymış benimki. Gebelik durumunda yüksek dozaj iğne vereceklerCanım hormon testi için adetin 3.günü mu gitmemiz lazım
Sonucunuz ne cikti acaba pihtilsmami cikticanım trombofili testi yani pıhtılaşma hormon testı kromozom genetik testi yapılıyor düşükden sonra... ama ılk duşukde yapmıyorlar genelde...
Ben ısrar bela sadece pıhtılaşmayı yaptrtabıldıım unıversıtenın araştrma hastanesı yapıyor bıde sadece ozellerdede ucret pahalı--600-700 cıvarı
Ya gordum kusura bakmayin yazmissiniz :)KIZLAR TEMIZ CIKTI SONUÇLAR DOKTOR KORUNMA ARTIK HİÇBİŞEY YOK PIHTILAŞMA VS DEDİ DEVAM DEDİ SEVINSEMMI UZULSEMMI BILEMEDIM EĞER BI SIKINTI CIKSAYDI ONDAN OLMUŞ DIYECEKTIM VE TEDAVI OLACAKTIM ŞİMDİ SIFIR SORUNLA YINE TEDIRGINLIK HAYIRLISI
Anladım canim benim yengemde de vardı kan pıhtılaşması ilk gebeliginde 9 aylıkken doğuma 3 gün kala kalbi durmuştu sonraki iki gebeliginde hep iğne vuruldu çok şükür sağlıklı sihatlı aldı evlatlarını kucaginaNormal bir zamanda gittim CVD paneli ne ise onda problem çıktı benim. Kan pıhtılaşması 5 belirtecin 3ünde mutasyon yazıyor. Yüksek derece kan pıhtılaşmasıymış benimki. Gebelik durumunda yüksek dozaj iğne verecekler
aynen cnm ovulasyon testi de strese sokar gibi geliyo ne bilim ya insanın kafası duruyo böyle durumlar daÇalışan insanlarız o zor oluyor bide eşim çok kararlı değil çocuk konusunda bence ovulasyon testi iyi olur hem de gerçekten uğraşmak istiyorum bu defa inanarak yapıp dua edip uğraşmak. Gerçekten inanmanın gücü mükemmel. Zaten bide şıha gittim full donanımlıyımm
Nasipse benim de öyle olacak 3 cennet kuşumdan sonra :)Anladım canim benim yengemde de vardı kan pıhtılaşması ilk gebeliginde 9 aylıkken doğuma 3 gün kala kalbi durmuştu sonraki iki gebeliginde hep iğne vuruldu çok şükür sağlıklı sihatlı aldı evlatlarını kucagina
Sonradan mi ogrendniz cabim sebebini??Nasipse benim de öyle olacak 3 cennet kuşumdan sonra :)
Daha yeni öğrendik sonuçlarla başka özelde doktora geldikSonradan mi ogrendniz cabim sebebini??
Anladım canim inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıcakla bebegine kavusursunDaha yeni öğrendik sonuçlarla başka özelde doktora geldik
İyi geceler. Doktor bey amcaya gittim bugün. Bütün sonuçların fena olmadığını sadece hepatit B aşısı olmam gerektiğini söyledi. Bi de zaten gebelik olursa iğne başlatacak. Ayrıca 3 ay korunma verdi ama korunmayı düşünmüyorum nasip ne olacaksa öyle olsun...Slm kızlar durumlar nasıl bakim ☺
Canim bence biraz beklerahmin toplanması için inşallah bida aynı acıyı yaşamasını . Ben 3 ay bekledim artık hayırlısı bakalimİyi geceler. Doktor bey amcaya gittim bugün. Bütün sonuçların fena olmadığını sadece hepatit B aşısı olmam gerektiğini söyledi. Bi de zaten gebelik olursa iğne başlatacak. Ayrıca 3 ay korunma verdi ama korunmayı düşünmüyorum nasip ne olacaksa öyle olsun...
Kaç düşük oldu ?İyi geceler. Doktor bey amcaya gittim bugün. Bütün sonuçların fena olmadığını sadece hepatit B aşısı olmam gerektiğini söyledi. Bi de zaten gebelik olursa iğne başlatacak. Ayrıca 3 ay korunma verdi ama korunmayı düşünmüyorum nasip ne olacaksa öyle olsun...
Geçmiş olsun canım kötü düşünme inşallah bişi çıkmazARKADAŞLAR KÜRTAJ SONRASI BUGÜN 47.GÜNÜM VE HALA ADET OLMADIM,DR A GİDECEĞİM BUGÜN. SAĞ TARAFIMDA AĞRI VAR,İNŞALLAH KİST YA DA KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİLDİR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?