• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

5 ay içinde 2. düşüğümü yaptım
1. Düşük çok rahat olmuştu 6 gun kanama kürtajsız bitti.
Ancak bu 2. Düşük çok farklı.
28 şubatta lekelenmeler başladı
4-5 gün durdu
Sonra kanama devam etti
İlk 4 gün regl sandım
Ama kanama devam etti
Doktoru aradım test yap pozitifse acile git dedi
Pozitif çıktı acile gittim
Düşük gerçekleşmişti
Yani tamamlanmış
Parça falan kalmamış
Testi söylemesen normal regl derdim dedi.
Neyse kanama devam etti 2 hafta daha ağrılı tekrar doktora gittim olabilir normal dedi
İlaç falan yok
Kanama hala devam ediyor azalıyor ama nerdeyse 1 ay oldu
Ve ağrı var ara sıra geliyor ama doktor ona da normal dedi
Böyle bir şey yaşayan var mı
1 ay süren kanama normal mi ?
benm de son düşüğümde 1 ay sürdü kanama arada 1 haftası dolu dolu olmuştu gerisi leke leke. hiç doktora da gitmedim o sıra. taamen kanama bittikten sonra gittim ultrasonla baktı parça falan kalmamıştı ara vermeden devam ettim çalışmalara ama üzerinden bu ay tam 1 sene geçmiş olacak henüz gebelik olmadı

Canim kimyasal gebelik gecirmissin sanirim ikisininde cçok geçmiş olsun agrili geçmesi normal kanamanin uzamaasi hhakkında başka doktora daha git
5 ay içinde 2. düşüğümü yaptım
1. Düşük çok rahat olmuştu 6 gun kanama kürtajsız bitti.
Ancak bu 2. Düşük çok farklı.
28 şubatta lekelenmeler başladı
4-5 gün durdu
Sonra kanama devam etti
İlk 4 gün regl sandım
Ama kanama devam etti
Doktoru aradım test yap pozitifse acile git dedi
Pozitif çıktı acile gittim
Düşük gerçekleşmişti
Yani tamamlanmış
Parça falan kalmamış
Testi söylemesen normal regl derdim dedi.
Neyse kanama devam etti 2 hafta daha ağrılı tekrar doktora gittim olabilir normal dedi
İlaç falan yok
Kanama hala devam ediyor azalıyor ama nerdeyse 1 ay oldu
Ve ağrı var ara sıra geliyor ama doktor ona da normal dedi
Böyle bir şey yaşayan var mı
1 ay süren kanama normal mi ?

merhaba arkadaşlar görüyorum ki benim yaşadıklarımı yaşayan bircok insan var bende evliliğimin ilk gecesi hamile kaldım ama 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum doktorum 3 ay korun dedi 4 ay gecti adetim yeni bitti çalışmalara başladık inşalah olur Allahım hepimize en hayırlısını nasip eder inşalah aminn

Kızlar ben 2subatta kürtaj olduydum 26si ilk reglimdi şimdi ikinci reglimi bu tarihe goremi beklemeliyim yoksa öncesine goremi bugün 25i ve hiç regl belirtim yok şu ikincisinde olsaydım içim rahatlayacak sizlerin nasil oldu

Ben kürtajdan 25 gün sonra adet oldum sonraki aylar düzenli adet oldum. hesapladım senınde adetin düzenliyse eğer dün olman gerekiyodu peki korunuyomuydun tekrar hamile olabilirnisin yani ?

Ben kürtajdan 25 gün sonra adet oldum sonraki aylar düzenli adet oldum. hesapladım senınde adetin düzenliyse eğer dün olman gerekiyodu peki korunuyomuydun tekrar hamile olabilirnisin yani ?
Evet regllerım hep düzenli olmuştur korunuyoruz ama geri çekme yöntemi yani olurmu olur aslında tekrar olsun çok istiyorum,eşim istemiyor ama bukadar erken riskli olur sanki belki yarın olurum bakalım

merhaba kızlar bende 27 ocakta kürtaj oldum kalbi durduğu için dr.um beklemeyin dedi ilk adetimi 40 gün sonra oldum ve adetten sonra korunmayı bıraktık korunmayı bıraktıktan sonra ara ara kasık ağrısı çektim iğne batar gibi şeyler oldu kasıklarımda yanma gibi şeyler oldu adetim nisan 15 sizce nden olabilir yardımcı olur musunuz?

Rahim toparlanmamissa hamile kalamazsin zaten korunsanda dusebiliyor o yüzden dert etme geri çekme yöntemi korunma yöntemiddeğil olabilir kürtaj sonrasi adet düzenibozulabilir iilaçlardan vs
Evet regllerım hep düzenli olmuştur korunuyoruz ama geri çekme yöntemi yani olurmu olur aslında tekrar olsun çok istiyorum,eşim istemiyor ama bukadar erken riskli olur sanki belki yarın olurum bakalım

Rahim toparlanmamissa hamile kalamazsin zaten korunsanda dusebiliyor o yüzden dert etme geri çekme yöntemi korunma yöntemiddeğil olabilir kürtaj sonrasi adet düzenibozulabilir iilaçlardan vs
Ilk reglimde kanama uzun sürdü 11gun felan kanamamda coktu belki o yüzden geç olurum tekrar rahim duvarı kalinlasak felan hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar ben 2subatta kürtaj olduydum 26si ilk reglimdi şimdi ikinci reglimi bu tarihe goremi beklemeliyim yoksa öncesine goremi bugün 25i ve hiç regl belirtim yok şu ikincisinde olsaydım içim rahatlayacak sizlerin nasil oldu
canım bende 11 aralıkta kürtaj oldum doktorum bana 40-45 gün içinde adet olursun demişti ama ne hikmetse ben 24 şubatta ilk reglimi oldum oda ilaçla ve 24 martta yani dünde 2. reglimi oldum..

Oooo hic caninizi sıkmayın.
Benim +4
O yüzden de çok endişe ediyorum
haklısın ama genede endişe etme yaşım senden küçük ama bebek sahibi olma konusunda tecrübem çok fazla 35-40 yaş aralığı biraz sıkıntılı oda yumurta rezervinden dolayı yumurtalık rezervin varsa 40 yaşında olsan bile korkma :)

merhaba kızlar bende 27 ocakta kürtaj oldum kalbi durduğu için dr.um beklemeyin dedi ilk adetimi 40 gün sonra oldum ve adetten sonra korunmayı bıraktık korunmayı bıraktıktan sonra ara ara kasık ağrısı çektim iğne batar gibi şeyler oldu kasıklarımda yanma gibi şeyler oldu adetim nisan 15 sizce nden olabilir yardımcı olur musunuz?
yumurtan çatlıyor olabilir mi ? çünkü geçenlerde bir keresinde bir yerde okumuştum bir kadının yumurtası çatladıktan 14 gün sonra hamile kalmamışsa adet görürmüş..

Kendine çok stres yapma tatlım ondanda adetin gecikebiliyo gerçi stres yapmamak elde değil ama Allah sabır versin.

Canım o kasık ağrısı bendede oldu hamilemiyim diye çok sevindim ama değilmişim adet oldum bide bende akıntıda çok oluyodu sendede oluyomu ?

Kendine çok stres yapma tatlım ondanda adetin gecikebiliyo gerçi stres yapmamak elde değil ama Allah sabır versin.
amin canım hepimize.aslında hiç stres yapmıyorum akışına bıraktım ama hala olmamam kafama takıldı iki gündür bel agrisi da var bide sol kasikta ağrı oluyor anlamadım ama dediğim gibi ilk reglimde uzun ve kanama çok olması tekrar rahim duvarınin kalinlasip regl olmam Îçin zaman geçmesi gerekiyor herhalde ben öyle düşünüyorum
kafamı bitek şey kurcalıyor korunmalı (dışa yöntemi)beraberliğimiz yumurtlama gunumdeydi :-/ artık neolucak bilmiyorum yazarım buraya

Back