• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ay cikarana küfür ediyorum o ayri ben aciyorum parasina da sagligima da ama iciyorum iste maalesef esim birakti ben hamileyken tiksinmiatim ne güzel icmiodum

Canim hiç üzülme bu bizim sinavimizdi bak bende 6 aylık Bebeğimi kaybettim ama bu bir sınav emin ol güzel karsilarsan Allah çok daha güzelini veriyor ve ben de artık bebek istiyorum hazırım Rabbim de hazır bulursa ol demesi yeter

İnşallah canım ya Rabbim nasip etsin inşallah suan ben korkulardayim sanki hamile kalmis gibi hissediyorum kendimi hastalanmadim daha ama kasiklarimda ve gogsumde agri sizi var hamileyken hissettigim gibi korunduk ama ya olduysa diye ödüm kopuyo :(

Boyle bisey olmus olabilir mi ben sadece bu gogus agrisini sizisini hamileyken yasamistim bide kasik agrisinin boylesini korkuyorum olduysa oda gider bu psikolojik olamaz dimi yani benim regl belirtim bel ve karin agrisidir sadece kuskulaniyorum
Ben de korunduğum zamanda bu tür şeyler yaşadığım için canım bir şey diyemiyorum

Pskolojikte olabilir kendi yöntemlerin ile korunuyosaniz hamile likte olabilir mesela ben 3dusuk yasadim hala hamile gbiyim hayatinin her alanında
Boyle bisey olmus olabilir mi ben sadece bu gogus agrisini sizisini hamileyken yasamistim bide kasik agrisinin boylesini korkuyorum olduysa oda gider bu psikolojik olamaz dimi yani benim regl belirtim bel ve karin agrisidir sadece kuskulaniyorum

5 ay içinde 2. düşüğümü yaptım
1. Düşük çok rahat olmuştu 6 gun kanama kürtajsız bitti.
Ancak bu 2. Düşük çok farklı.
28 şubatta lekelenmeler başladı
4-5 gün durdu
Sonra kanama devam etti
İlk 4 gün regl sandım
Ama kanama devam etti
Doktoru aradım test yap pozitifse acile git dedi
Pozitif çıktı acile gittim
Düşük gerçekleşmişti
Yani tamamlanmış
Parça falan kalmamış
Testi söylemesen normal regl derdim dedi.
Neyse kanama devam etti 2 hafta daha ağrılı tekrar doktora gittim olabilir normal dedi
İlaç falan yok
Kanama hala devam ediyor azalıyor ama nerdeyse 1 ay oldu
Ve ağrı var ara sıra geliyor ama doktor ona da normal dedi
Böyle bir şey yaşayan var mı
1 ay süren kanama normal mi ?

5 ay içinde 2. düşüğümü yaptım
1. Düşük çok rahat olmuştu 6 gun kanama kürtajsız bitti.
Ancak bu 2. Düşük çok farklı.
28 şubatta lekelenmeler başladı
4-5 gün durdu
Sonra kanama devam etti
İlk 4 gün regl sandım
Ama kanama devam etti
Doktoru aradım test yap pozitifse acile git dedi
Pozitif çıktı acile gittim
Düşük gerçekleşmişti
Yani tamamlanmış
Parça falan kalmamış
Testi söylemesen normal regl derdim dedi.
Neyse kanama devam etti 2 hafta daha ağrılı tekrar doktora gittim olabilir normal dedi
İlaç falan yok
Kanama hala devam ediyor azalıyor ama nerdeyse 1 ay oldu
Ve ağrı var ara sıra geliyor ama doktor ona da normal dedi
Böyle bir şey yaşayan var mı
1 ay süren kanama normal mi ?
canım çok geçmiş olsun rabbim inşallah tez zamanda yeni gebeliğini nasip eder.. ben 5 kez yaşadım her biri farklıydı 3 tanesi kimyasaldı seninki gibi ve her biri farklıydı benimde 2 sinin kanaması ilk 1 hafta oldu sonra geçti derken 2 hafta sonra yine başlamıştı doktorum normal demişti bana sonra 3. kez hamile kalmıştım o zamanda sadece 1 hafta sürmüştü sonraki 4 ve 5 ler aşılama ile olmuştu onlarda kürtaj oldum ben

canım çok geçmiş olsun rabbim inşallah tez zamanda yeni gebeliğini nasip eder.. ben 5 kez yaşadım her biri farklıydı 3 tanesi kimyasaldı seninki gibi ve her biri farklıydı benimde 2 sinin kanaması ilk 1 hafta oldu sonra geçti derken 2 hafta sonra yine başlamıştı doktorum normal demişti bana sonra 3. kez hamile kalmıştım o zamanda sadece 1 hafta sürmüştü sonraki 4 ve 5 ler aşılama ile olmuştu onlarda kürtaj oldum ben

Gerçekten çok zor
Size de geçmiş olsun
Artık insan her şeyden korkuyor
Düşüklerinizin nedeni bulunabildi mi?

canınızı sıkmayın
Allah En kısa zamanda kucağınıza almayı nasip eder umarım.
amin canım inşallah ama artık zor geliyor bazen benimle evlenenlerin çocukları 5 yaşında oldu 2. yi düşünüyorlar bu gerçekten kötü bir durum yani sabır diyorum işte ya sabır..

amin canım inşallah ama artık zor geliyor bazen benimle evlenenlerin çocukları 5 yaşında oldu 2. yi düşünüyorlar bu gerçekten kötü bir durum yani sabır diyorum işte ya sabır..

Ben de evleneli nerdeyse 1 sene oldu
Bildiğim 2. Tahmin ettiğim 3. Düşüğüm bu.
Bazen umudumu kesiyorum
Nerdeyse 2-3 aya bir hamile kalıyorum ama düşükle bitiyor problem de gözükmüyor
Ama bazen istediğimiz şey ne kadar zor olursa o kadar da güzel olur gibime geliyor
Ne yapalım
Yaşanacak bu da varmış

Ben de evleneli nerdeyse 1 sene oldu
Bildiğim 2. Tahmin ettiğim 3. Düşüğüm bu.
Bazen umudumu kesiyorum
Nerdeyse 2-3 aya bir hamile kalıyorum ama düşükle bitiyor problem de gözükmüyor
Ama bazen istediğimiz şey ne kadar zor olursa o kadar da güzel olur gibime geliyor
Ne yapalım
Yaşanacak bu da varmış
ben 6 yıldır evliyim temmuzda 6 biticek 7 yıl olucak ve 5 yıldır tedavi tedavi üstüne yazsam roman olur hey gidi hey :D

Canlarim Allah bunların mükafatıni verecektir muhakkak üzülmeyin arkadaşım benim de bir tanıdığım vardı her ay hamile kalır ama düşük yapardı doktor dikiş attı orasina. Iliski de kesin yasak dedi o ay ki hamileligi iyi sürdü e şimdi çocuk 2 yaşında

Back