• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Selam kizlar araniza yeni katildim 25 gun once bende bebeğim i kaybettim gelisimi durdu hiçbi sebebi yok dendi patoloji sonucu temiz ayni zamanda tedaviyle hamile kalmistim herseyden cok istemistim ama Rabbim boylesini uygun gordu.Bunada şükür diyorum su anda 3 aylik korunma zamani verdi doktorum 4 gozle bitmesini Bekliyorum. Bende biran once bebeğime kavusmak istiyorum. Zaten psikolojik olarak zor bi donemden geciyorum 2 yillik evliyim ama canimdan cok sevdigim kocama bi evlat verebilmek ve anne olabilmek yasimda geçiyo. Polikistik over hastasi oldugum icin normal yollardan hamile kalamiyorum zaten :(

Selam kizlar araniza yeni katildim 25 gun once bende bebeğim i kaybettim gelisimi durdu hiçbi sebebi yok dendi patoloji sonucu temiz ayni zamanda tedaviyle hamile kalmistim herseyden cok istemistim ama Rabbim boylesini uygun gordu.Bunada şükür diyorum su anda 3 aylik korunma zamani verdi doktorum 4 gozle bitmesini Bekliyorum. Bende biran once bebeğime kavusmak istiyorum. Zaten psikolojik olarak zor bi donemden geciyorum 2 yillik evliyim ama canimdan cok sevdigim kocama bi evlat verebilmek ve anne olabilmek yasimda geçiyo. Polikistik over hastasi oldugum icin normal yollardan hamile kalamiyorum zaten :KK43:
canım cok gecmıs olsun bebegı genetıge gonderdınız mı ? birde kac haftalıktı ? korunma surecı bence rahmın toparlandıktan sonra olabılır ben ilk düşükten sonra 4 ay korundum yine düştü.zaten rahım toparlanmamıssa hamıle kalamıyosun.

Bende PKOluyum ve malesef bende bebeğimi kalbi gelişemediği için henüz 5 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım.hamile kalmadan önce PKO nedeniyle Glifor kullanıyordum S Semamelek sizin kullandığınız herhangi bi ilaç var mı PKO için? Doktor bana 2 ay korun dedi.. bu süre daha yeni bitti fakat ben korunduğumuz halde 2. reglimi olamadım :( yumurtlama zamanımı hiç bir zaman net olarak bilemedim hala bilemiyorum:(

canım cok gecmıs olsun bebegı genetıge gonderdınız mı ? birde kac haftalıktı ? korunma surecı bence rahmın toparlandıktan sonra olabılır ben ilk düşükten sonra 4 ay korundum yine düştü.zaten rahım toparlanmamıssa hamıle kalamıyosun.

Saol canım 8 haftalikti gonderdik ama bi problem yok dedi doktorum 100 gebeden 10 u bunu yasiyo dert etme 3 ay sonra gel yine dedi beklemedeyim iste bakalım Rabbim ne zaman nasip etcek herkes oyle soyluyoda korkuyorum yine ayni seyi yasamaktan

Bende PKOluyum ve malesef bende bebeğimi kalbi gelişemediği için henüz 5 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım.hamile kalmadan önce PKO nedeniyle Glifor kullanıyordum S Semamelek sizin kullandığınız herhangi bi ilaç var mı PKO için? Doktor bana 2 ay korun dedi.. bu süre daha yeni bitti fakat ben korunduğumuz halde 2. reglimi olamadım :KK43: yumurtlama zamanımı hiç bir zaman net olarak bilemedim hala bilemiyorum:KK43:

Sana da gecmis olsun canım Rabbim bidaha yasatmasin inşallah bana doktorum oyle bi ilac vermedi hamile kalmadan once sadece folic 1 verdi sonra adetimin 2 gunu klomen verdi bitincede belli buyukluge gelince pregnly verdi catlatma ignesi hamileligimi 14 gunu kanda ogrenmistim 8 haftada da kaybettim.doktorum sorun etme herkes yasayabiliyo dedi bana su anda kan ilaci kullaniyorum sadece.bana folic e devam et dedi ama ben biraktim psikolojim duzelsin tekrar baslicam inşallah 3 ay sonra gitmeyi dusunuyorum doktoruma bakalım kismet inşallah Rabbim hayirlisini nasip etsin hakkimizda saglicakla bebeklerimizi kucagimiza alalim inşallah

Aynen düşünmemeye çalışıyorum.benim doktorum 6 ay daha normal yollarla deneyelim olmazsa çatlatma tedavisine başlayalım dedi nasip canım..Teşekkür ederim.

Bende oyle yapmistim canım catlatmayla ilk ay tutmustu ama sonu gelmedi simdi 3 ay bekleyip tekrar tedaviye baslicam bende

Selam kizlar araniza yeni katildim 25 gun once bende bebeğim i kaybettim gelisimi durdu hiçbi sebebi yok dendi patoloji sonucu temiz ayni zamanda tedaviyle hamile kalmistim herseyden cok istemistim ama Rabbim boylesini uygun gordu.Bunada şükür diyorum su anda 3 aylik korunma zamani verdi doktorum 4 gozle bitmesini Bekliyorum. Bende biran once bebeğime kavusmak istiyorum. Zaten psikolojik olarak zor bi donemden geciyorum 2 yillik evliyim ama canimdan cok sevdigim kocama bi evlat verebilmek ve anne olabilmek yasimda geçiyo. Polikistik over hastasi oldugum icin normal yollardan hamile kalamiyorum zaten :KK43:
Oyy canım benim üzülme Rabbim büyüktür bir bakmassin korunmayı bırakınca tutunuvermiş minigin Rabbimden ümit kesilmez. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Bende oyle yapmistim canım catlatmayla ilk ay tutmustu ama sonu gelmedi simdi 3 ay bekleyip tekrar tedaviye baslicam bende
Canim hiç üzülme bu bizim sinavimizdi bak bende 6 aylık Bebeğimi kaybettim ama bu bir sınav emin ol güzel karsilarsan Allah çok daha güzelini veriyor ve ben de artık bebek istiyorum hazırım Rabbim de hazır bulursa ol demesi yeter

Ne gereği var noluyor içince yazık günah ona harcadigin parayi bir yıl boyunca biriktirsen yoksul birine yardım etsen hem Allah in hoşuna gider hem çok mutlu olursun stresin varsa da o mutluluktan zaten geçer tatliskom; -)))

Ne gereği var noluyor içince yazık günah ona harcadigin parayi bir yıl boyunca biriktirsen yoksul birine yardım etsen hem Allah in hoşuna gider hem çok mutlu olursun stresin varsa da o mutluluktan zaten geçer tatliskom; -)))
Ya şimdi biz doğudayiz ya burda sigara pahalı değil :) :) Allah kabul etsin yardimimizida yapmaya çalışıyoruz insaAllah

Bebeğim yapmiyosun demedim zaten ama israf ya kuzu ondan dedim ben orta okulda bir denedim öksüre öksüre olcem sandım sonra cahillik tabi küfür ettim ;-) tabi şimdi etmem. Yani bu sigarayı kim çıkardı gerçekten kafası nasıldı çok merak ediyorum

Back