- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #20.881
Hiç bir fikrim yok canımBen de geçen ay yapmıştım bu ay da yapsam diyorum soğan kürü doktor Yasmin doğum kontrol hapı verdi acaba onla birlikte kullansam nasıl olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bir fikrim yok canımBen de geçen ay yapmıştım bu ay da yapsam diyorum soğan kürü doktor Yasmin doğum kontrol hapı verdi acaba onla birlikte kullansam nasıl olur
canım cok gecmıs olsun bebegı genetıge gonderdınız mı ? birde kac haftalıktı ? korunma surecı bence rahmın toparlandıktan sonra olabılır ben ilk düşükten sonra 4 ay korundum yine düştü.zaten rahım toparlanmamıssa hamıle kalamıyosun.Selam kizlar araniza yeni katildim 25 gun once bende bebeğim i kaybettim gelisimi durdu hiçbi sebebi yok dendi patoloji sonucu temiz ayni zamanda tedaviyle hamile kalmistim herseyden cok istemistim ama Rabbim boylesini uygun gordu.Bunada şükür diyorum su anda 3 aylik korunma zamani verdi doktorum 4 gozle bitmesini Bekliyorum. Bende biran once bebeğime kavusmak istiyorum. Zaten psikolojik olarak zor bi donemden geciyorum 2 yillik evliyim ama canimdan cok sevdigim kocama bi evlat verebilmek ve anne olabilmek yasimda geçiyo. Polikistik over hastasi oldugum icin normal yollardan hamile kalamiyorum zaten![]()
canım cok gecmıs olsun bebegı genetıge gonderdınız mı ? birde kac haftalıktı ? korunma surecı bence rahmın toparlandıktan sonra olabılır ben ilk düşükten sonra 4 ay korundum yine düştü.zaten rahım toparlanmamıssa hamıle kalamıyosun.
Bende PKOluyum ve malesef bende bebeğimi kalbi gelişemediği için henüz 5 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım.hamile kalmadan önce PKO nedeniyle Glifor kullanıyordum S Semamelek sizin kullandığınız herhangi bi ilaç var mı PKO için? Doktor bana 2 ay korun dedi.. bu süre daha yeni bitti fakat ben korunduğumuz halde 2. reglimi olamadımyumurtlama zamanımı hiç bir zaman net olarak bilemedim hala bilemiyorum
![]()
Aynen düşünmemeye çalışıyorum.benim doktorum 6 ay daha normal yollarla deneyelim olmazsa çatlatma tedavisine başlayalım dedi nasip canım..Teşekkür ederim.Bide stres yapma stres yaparsan olamazsin tabi rahat olmaya çalis
Aynen düşünmemeye çalışıyorum.benim doktorum 6 ay daha normal yollarla deneyelim olmazsa çatlatma tedavisine başlayalım dedi nasip canım..Teşekkür ederim.
Oyy canım benim üzülme Rabbim büyüktür bir bakmassin korunmayı bırakınca tutunuvermiş minigin Rabbimden ümit kesilmez. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinSelam kizlar araniza yeni katildim 25 gun once bende bebeğim i kaybettim gelisimi durdu hiçbi sebebi yok dendi patoloji sonucu temiz ayni zamanda tedaviyle hamile kalmistim herseyden cok istemistim ama Rabbim boylesini uygun gordu.Bunada şükür diyorum su anda 3 aylik korunma zamani verdi doktorum 4 gozle bitmesini Bekliyorum. Bende biran once bebeğime kavusmak istiyorum. Zaten psikolojik olarak zor bi donemden geciyorum 2 yillik evliyim ama canimdan cok sevdigim kocama bi evlat verebilmek ve anne olabilmek yasimda geçiyo. Polikistik over hastasi oldugum icin normal yollardan hamile kalamiyorum zaten![]()
SigaraYa devam o zamanStres sigaradan ve alkolden daha zararli
Canim hiç üzülme bu bizim sinavimizdi bak bende 6 aylık Bebeğimi kaybettim ama bu bir sınav emin ol güzel karsilarsan Allah çok daha güzelini veriyor ve ben de artık bebek istiyorum hazırım Rabbim de hazır bulursa ol demesi yeterBende oyle yapmistim canım catlatmayla ilk ay tutmustu ama sonu gelmedi simdi 3 ay bekleyip tekrar tedaviye baslicam bende
Canim Hayır ya sigara iç diye demedimSigaraYa devam o zaman![]()
Bebek düşünmeye başladığım gün bıraktım canım hamilelik boyunca da içmedim. Bebeğimi kaybedince tekrar başladı :/Bende bi onu birakamadimismetbeyinbiricikhanimi
Bebeğimi kaybettiğimin ilk haftalarda çok iciyordum sanki faydası oluyor gibi..Canim Hayır ya sigara iç diye demedimyani sigara zararlı ama stres daha fazla yapma Melisa çayı iç kafan rahatlasin
Ya şimdi biz doğudayiz ya burda sigara pahalı değil :) :) Allah kabul etsin yardimimizida yapmaya çalışıyoruz insaAllahNe gereği var noluyor içince yazık günah ona harcadigin parayi bir yıl boyunca biriktirsen yoksul birine yardım etsen hem Allah in hoşuna gider hem çok mutlu olursun stresin varsa da o mutluluktan zaten geçer tatliskom; -)))