- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 133
- 33
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #20.401
Arkadaslar bebek duseli 20 gun oldu bende hamilelik belirtileri var korunmadim acaba olabilir mi ha adetime 6 gun falan var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İhtimal yüksek canım kurtajdan sonra hemen kalması çok yüksek canım. Hadi hayırlısı canım Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insaAllah hepimizeArkadaslar bebek duseli 20 gun oldu bende hamilelik belirtileri var korunmadim acaba olabilir mi ha adetime 6 gun falan var
Bende beklemek istemiyorum zaten olmasını beklerken zaman gecicek zaten inşallah bi sorun olmazda allah nasip eder tekrar hamile kalmayı bu sefer kucagimiza almayıcanım ılk adetten sonra doktora gıt rahım toparlanmış fılan derlerse bekleme derım çunku zaten gebelıgımız cok uzun surmedı 7-8 haftalık gebelıkde rahım ne kadar genişlemiş ne kadr yorgun olabılırkı ....6-7 aylık bebegını kaybedenler var rahımde Onlarla bızım gebelıgımız bır değil bence :/
amin canım hepımıze ınşallah haftaya kanpıhtılaşması ve kromzoom testı için doktora gdem halledeım sonuçları alınca temızse tekrar bebek ıstıyorum hayırlsıyla sen yaptrdınmı testBende beklemek istemiyorum zaten olmasını beklerken zaman gecicek zaten inşallah bi sorun olmazda allah nasip eder tekrar hamile kalmayı bu sefer kucagimiza almayı
Bence kürtaj olduysa 1 ay daha bekle.Geçmiş olsun bende 8haftalik bebeğimi kaybettim kalp atışı olmadığı için kürtaj yapildi doktor iki ay sonra isterseniz korunmayin dedi ama iki aydan az sonra biraz daha beklemek gerekir mi daha mi iyi olur bilemiyorum sizce napmaliyim
Test istemediler bende sadece iki ay korun sonra isterseniz korunmayı bırakın dedi folikasit bide aspirin verdi bebek düşününce iç diye inşallah bi sorun çıkmaz tekraramin canım hepımıze ınşallah haftaya kanpıhtılaşması ve kromzoom testı için doktora gdem halledeım sonuçları alınca temızse tekrar bebek ıstıyorum hayırlsıyla sen yaptrdınmı test
Kürtaj oldum canım beklicez olmazsa iki ay ondan sonra tekrar olur inşallah tekrar allah bu sefer kucagimiza almayı nasip etsin sana da geçmiş olsunBence kürtaj olduysa 1 ay daha bekle.
Benim kürtaj olmadan 2 Regl beklememi söyledi doktor
Gebeliğin sağlıklı olması açısından bence beklemekte fayda var
şimdi şöyle oluyr kuzum test ı doktor ıstemıyor zaten ben araştırdım hemşire arkadaşlarım var onlardan bılgı aldım geçen ay kürtaj olan arkadşım var yıne onunda kalp atışı yok dıye fılan.Test istemediler bende sadece iki ay korun sonra isterseniz korunmayı bırakın dedi folikasit bide aspirin verdi bebek düşününce iç diye inşallah bi sorun çıkmaz tekrar
.maalesef cnm bnde persembe yaptrcamda hangi bolumde yaptrdin ac tok farkediomu... Bide kromozom testi yaptrdinmi acaba? Ve tek dusukde mi baktilarkızlar trombofili paneli sonuçlarım;
Faktör ll - hemozigot normal
Faktör V Leiden - hemozigot normal
Faktör V Cambridge - hemozigot normal
MTHFR C677T - hemozigot mutant
MTHFR AI298C - hemozigot mutant
PAI - 14G/5G - hemozigot mutant
bu şekilde fikri olan varmı henüz dr.a gösteremedim![]()
Benim hepsi farklı nedenlerden 3 kayıp var. Perşembe üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. Arkadaşım var o yardımcı oluyor da tecrübe başka şey. Kadın doğuma rendevu alıp eşimle gidecem. Hangi testler mutlaka yapılmalı?.maalesef cnm bnde persembe yaptrcamda hangi bolumde yaptrdin ac tok farkediomu... Bide kromozom testi yaptrdinmi acaba? Ve tek dusukde mi baktilar
ben toktum canım aç tok farketmiyo sanırım bişey demediler. balıkesir ünüversitesi araştırma ve uygulama hastahanesinde yaptırdım. kromozom yapmıyolarmış ihaleyle alıyolarmış sanırım 2,3 ay sonra yapabiliriz dediler ondan yaptırmadım özeldede çok pahalıymış ondan birde 2 düşük sonrası yaptırdım..maalesef cnm bnde persembe yaptrcamda hangi bolumde yaptrdin ac tok farkediomu... Bide kromozom testi yaptrdinmi acaba? Ve tek dusukde mi baktilar
Yarın gidersen yazarım ne oldu ne bitti diyeben toktum canım aç tok farketmiyo sanırım bişey demediler. balıkesir ünüversitesi araştırma ve uygulama hastahanesinde yaptırdım. kromozom yapmıyolarmış ihaleyle alıyolarmış sanırım 2,3 ay sonra yapabiliriz dediler ondan yaptırmadım özeldede çok pahalıymış ondan birde 2 düşük sonrası yaptırdım.
Kizlar gttim bugun once doktor tek dusuk olduğunu ogrenince bakamayiz vs yapti bende arkadasimda tek dusukde baktrdi deyince mecbur kaldi ve sadece kan pihtilasmasi icin 6 tup kan aldi hormon vs hepside bakilcak ama esimden kan almadi kromozom bakamiolarmis 20 gun sonra snclar cikar dedi.Yarın gidersen yazarım ne oldu ne bitti diye
benm gttıgım hastane bız kromozom testı genetık testı yapamıyoruz dedıler sadece kan pıhtılaşmasına baktılar ama bılemıyorum ılk baş kan pıhtılaşmasınada bakamıyoruz deyıp ben zorlayınca tamam demiştiler yıne o şekılde konuşmuş olabılırler artık hayırlısı elımden gelenı yaptıgımı düşünüyorum 1 ay sonra cıkacak sonuç dendiBen bugün gidemedim randevu problemi yaşadık. Yarın gidecem ama eşimi de istediler ona da ürolojiden randevu aldı arkadaşım