Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Arkadaslar bebek duseli 20 gun oldu bende hamilelik belirtileri var korunmadim acaba olabilir mi ha adetime 6 gun falan var

Arkadaslar bebek duseli 20 gun oldu bende hamilelik belirtileri var korunmadim acaba olabilir mi ha adetime 6 gun falan var
İhtimal yüksek canım kurtajdan sonra hemen kalması çok yüksek canım. Hadi hayırlısı canım Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insaAllah hepimize

canım ılk adetten sonra doktora gıt rahım toparlanmış fılan derlerse bekleme derım çunku zaten gebelıgımız cok uzun surmedı 7-8 haftalık gebelıkde rahım ne kadar genişlemiş ne kadr yorgun olabılırkı ....6-7 aylık bebegını kaybedenler var rahımde Onlarla bızım gebelıgımız bır değil bence :/
Bende beklemek istemiyorum zaten olmasını beklerken zaman gecicek zaten inşallah bi sorun olmazda allah nasip eder tekrar hamile kalmayı bu sefer kucagimiza almayı

Bende beklemek istemiyorum zaten olmasını beklerken zaman gecicek zaten inşallah bi sorun olmazda allah nasip eder tekrar hamile kalmayı bu sefer kucagimiza almayı
amin canım hepımıze ınşallah haftaya kanpıhtılaşması ve kromzoom testı için doktora gdem halledeım sonuçları alınca temızse tekrar bebek ıstıyorum hayırlsıyla sen yaptrdınmı test

Geçmiş olsun bende 8haftalik bebeğimi kaybettim kalp atışı olmadığı için kürtaj yapildi doktor iki ay sonra isterseniz korunmayin dedi ama iki aydan az sonra biraz daha beklemek gerekir mi daha mi iyi olur bilemiyorum sizce napmaliyim
Bence kürtaj olduysa 1 ay daha bekle.
Benim kürtaj olmadan 2 Regl beklememi söyledi doktor
Gebeliğin sağlıklı olması açısından bence beklemekte fayda var

amin canım hepımıze ınşallah haftaya kanpıhtılaşması ve kromzoom testı için doktora gdem halledeım sonuçları alınca temızse tekrar bebek ıstıyorum hayırlsıyla sen yaptrdınmı test
Test istemediler bende sadece iki ay korun sonra isterseniz korunmayı bırakın dedi folikasit bide aspirin verdi bebek düşününce iç diye inşallah bi sorun çıkmaz tekrar

Bence kürtaj olduysa 1 ay daha bekle.
Benim kürtaj olmadan 2 Regl beklememi söyledi doktor
Gebeliğin sağlıklı olması açısından bence beklemekte fayda var
Kürtaj oldum canım beklicez olmazsa iki ay ondan sonra tekrar olur inşallah tekrar allah bu sefer kucagimiza almayı nasip etsin sana da geçmiş olsun

Test istemediler bende sadece iki ay korun sonra isterseniz korunmayı bırakın dedi folikasit bide aspirin verdi bebek düşününce iç diye inşallah bi sorun çıkmaz tekrar
şimdi şöyle oluyr kuzum test ı doktor ıstemıyor zaten ben araştırdım hemşire arkadaşlarım var onlardan bılgı aldım geçen ay kürtaj olan arkadşım var yıne onunda kalp atışı yok dıye fılan.
Araştırma hastanesıne gıdıyorsun unıversıtenın ılgılı bolumlerden kromozom ve kan pıhtılaşması testı yaptırmak ıstedıgını soluyorsun egeer bunlarda bı problem cıkarsa ığne vs kullanıosun ıkıncı gebelıgınde. benım arkaadaşım gttı ılk düşükden sonra ıyıkıde gıtmiş kanında pıhtılaşma varmış ve şuan ıgne kullanıo gtmeseydı yıne hamıle kalsaydı bılmeden diğer cocuguda olecektı Allah korusun sırf o hastalık sebebıyle bence riske atma. Ha bide şu var üniversite hastaneleri bıraz masraflı oldugu için zorluk cıkartıolar çunku sgk vs varsa bedava yapmak zorundalar bu testı 3 düşük yapıp gel filan dıyorlar orda bıraz senın bastırman gerekıyor yaptırman için özel hastanelerde ise bu ıkı test 700 tl fılanmış sanırım. O yuzden bu perşembe kısmetse ben bir unıversıte hastanesıne gdıp eşimle şansımı deneyeceğim umarım sorun cıkartmazlarda ıkıncı gebelıgımız mutlu sonla biter kucağımızda yavrumuzla

kızlar trombofili paneli sonuçlarım;

Faktör ll - hemozigot normal
Faktör V Leiden - hemozigot normal
Faktör V Cambridge - hemozigot normal
MTHFR C677T - hemozigot mutant
MTHFR AI298C - hemozigot mutant
PAI - 14G/5G - hemozigot mutant

bu şekilde fikri olan varmı henüz dr.a gösteremedim :(

kızlar trombofili paneli sonuçlarım;

Faktör ll - hemozigot normal
Faktör V Leiden - hemozigot normal
Faktör V Cambridge - hemozigot normal
MTHFR C677T - hemozigot mutant
MTHFR AI298C - hemozigot mutant
PAI - 14G/5G - hemozigot mutant

bu şekilde fikri olan varmı henüz dr.a gösteremedim :KK43:
.maalesef cnm bnde persembe yaptrcamda hangi bolumde yaptrdin ac tok farkediomu... Bide kromozom testi yaptrdinmi acaba? Ve tek dusukde mi baktilar

.maalesef cnm bnde persembe yaptrcamda hangi bolumde yaptrdin ac tok farkediomu... Bide kromozom testi yaptrdinmi acaba? Ve tek dusukde mi baktilar
Benim hepsi farklı nedenlerden 3 kayıp var. Perşembe üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. Arkadaşım var o yardımcı oluyor da tecrübe başka şey. Kadın doğuma rendevu alıp eşimle gidecem. Hangi testler mutlaka yapılmalı?

ben toktum canım aç tok farketmiyo sanırım bişey demediler. balıkesir ünüversitesi araştırma ve uygulama hastahanesinde yaptırdım. kromozom yapmıyolarmış ihaleyle alıyolarmış sanırım 2,3 ay sonra yapabiliriz dediler ondan yaptırmadım özeldede çok pahalıymış ondan birde 2 düşük sonrası yaptırdım.

ben toktum canım aç tok farketmiyo sanırım bişey demediler. balıkesir ünüversitesi araştırma ve uygulama hastahanesinde yaptırdım. kromozom yapmıyolarmış ihaleyle alıyolarmış sanırım 2,3 ay sonra yapabiliriz dediler ondan yaptırmadım özeldede çok pahalıymış ondan birde 2 düşük sonrası yaptırdım.
Yarın gidersen yazarım ne oldu ne bitti diye

Yarın gidersen yazarım ne oldu ne bitti diye
Kizlar gttim bugun once doktor tek dusuk olduğunu ogrenince bakamayiz vs yapti bende arkadasimda tek dusukde baktrdi deyince mecbur kaldi ve sadece kan pihtilasmasi icin 6 tup kan aldi hormon vs hepside bakilcak ama esimden kan almadi kromozom bakamiolarmis 20 gun sonra snclar cikar dedi.

Ben bugün gidemedim randevu problemi yaşadık. Yarın gidecem ama eşimi de istediler ona da ürolojiden randevu aldı arkadaşım

Ben bugün gidemedim randevu problemi yaşadık. Yarın gidecem ama eşimi de istediler ona da ürolojiden randevu aldı arkadaşım
benm gttıgım hastane bız kromozom testı genetık testı yapamıyoruz dedıler sadece kan pıhtılaşmasına baktılar ama bılemıyorum ılk baş kan pıhtılaşmasınada bakamıyoruz deyıp ben zorlayınca tamam demiştiler yıne o şekılde konuşmuş olabılırler artık hayırlısı elımden gelenı yaptıgımı düşünüyorum 1 ay sonra cıkacak sonuç dendi

Bugün ulaştım üniversiteye şükür. Dr yapılacak herşeyi yapayım mı dedi yap dedim. Farklı testler yaptı 15 gün sonra gel dedi genetik test yapmadı. Bana bıraktıysan karışma dedi. Gittim 6 tüp kan verdim, sonra gittim laboratuvarda arkadaşlar kendileri yaptılar istem yaptılar. 3 tüp daha kan verdim etti 9 tüp. Eşim de verdi ve gönderildi onu da zorla gönerttik ama çok şükür bitti halloldu. 1 yada 1.5 ay dediler de bakalım. Erken çıksın diye uğraşacak arkadaşlar. Bakalım artık hayırlısı inşallah

Kızlar bende 2subatta 9haftalik(sata.gore)gelişimiyse 7haftalikmis.bebeğimin kalbi durmuş missed abartus durumu.aldılar benden. Dün itibariyle regl oldum fakat kanamam az.sizle şunu konuşmak ıstiyorum 1kizim var 5yaşında ona bir kardeş istiyorum bende de yeniden anne olma duygusu şiddetle var ama eşim 2.yi unut diyor dünyamı başıma yıkıyor ne yapmalıyımki ben :-(

,ilkBugün ulaştım üniversiteye şükür. Dr yapılacak herşeyi yapayım mı dedi yap dedim. Farklı testler yaptı 15 gün sonra gel dedi genetik test yapmadı. Bana bıraktıysan karışma dedi. Gittim 6 tüp kan verdim, sonra gittim laboratuvarda arkadaşlar kendileri yaptılar istem yaptılar. 3 tüp daha kan verdim etti 9 tüp. Eşim de verdi ve gönderildi onu da zorla gönerttik ama çok şükür bitti halloldu. 1 yada 1.5 ay dediler de bakalım. Erken çıksın diye uğraşacak arkadaşlar. Bakalım artık hayırlısı inşallah
Çok geçmiş olsun canim.ilk düşügünmüydü

Back