Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Anladim canm ozaman swnin kesin histerospi.olman gerek Rabbim şifa versin inşallah bende hic bi doktor söylemedi bi tanesi hariç oda diğer doktor olsa bzde girrdk ded i ama kendi doktrm perde ihtimalini hep söyler
Kürtaj im bile uzun sürdü benim canım 1 saaté yakın sürmüş doktor çıktıktan sonra hangi rahmi temizlicemi bilemedim perdeyi aldırsin mutlaka demiş :( izmirde iyi bir doktor bulmam lazim korkuyorum :(

arkadaşlar ben de dün bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım,canımdan çok içim acıyor beni anlıyorsunuzdur. 1 senedir tedaviler ilaçlar takipler 1 sene boyunca ne uyku uyuduk ne huzur duyduk tam martta tüp bebek için randevu alacakken hamile olduğumu öğrendim ve şok olduk mucizemiz geldi dedik ama yiyecek ekmeği yokmuş yavrumuzun. nasip kısmet her şeyin hayırlısı olsun tabi ama zor içinde kalbi atan bir canlının sonradan atmayan kalbi olduğunu öğrenmek. korkuyorum acaba b

arkadaşlar ben de dün bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım,canımdan çok içim acıyor beni anlıyorsunuzdur. 1 senedir tedaviler ilaçlar takipler 1 sene boyunca ne uyku uyuduk ne huzur duyduk tam martta tüp bebek için randevu alacakken hamile olduğumu öğrendim ve şok olduk mucizemiz geldi dedik ama yiyecek ekmeği yokmuş yavrumuzun. nasip kısmet her şeyin hayırlısı olsun tabi ama zor içinde kalbi atan bir canlının sonradan atmayan kalbi olduğunu öğrenmek. korkuyorum acaba şans eseri mi hamile kaldım yoksa artık norlam yoldan hamile kalabilecek miyim diye. yoksa tüp bebek için mi bir yol izlemeliyim bilemiyorum

2015 mayıs ilk düşük kanama ile basladı kese gelısememıstı kurtaj oldum 4 ay korundum hamıle kaldım kimyasal gebelik yasadım kurtaja gerek kalmadan kanama ıle atıldı .sonra hamıle kaldım ve hersey yolundayken 8+5 te kalbı durdu yavrıumun artık kalbı kut kut tu neyse turner sendromu varmıs otopsı yaptırdık oda sansmıs :KK43: o yuzden bu kayıplarımın yerıne kucagımda bı tane olsaydı bu travmayı daha kolay atlatırdım Allahtan kı ınanan ınsanlarız da olmamıs ıyıkı olsaymıs daha cok uzulrmusum dıyorum hasta bı kızım olucaktı olsaydı ve dogustan kısır :KK43: 2 kere kürtaj oldum 28 aralıktaydı 2.kürtajımda karnımda kalp atısları durdu mınıgımın gelısemedı :KK43:
Çok geçmiş olsun canim Rabbim insallah bida aynı acıyı yaşatmaz Allah sabır versin üzüldüm

arkadaşlar ben de dün bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım,canımdan çok içim acıyor beni anlıyorsunuzdur. 1 senedir tedaviler ilaçlar takipler 1 sene boyunca ne uyku uyuduk ne huzur duyduk tam martta tüp bebek için randevu alacakken hamile olduğumu öğrendim ve şok olduk mucizemiz geldi dedik ama yiyecek ekmeği yokmuş yavrumuzun. nasip kısmet her şeyin hayırlısı olsun tabi ama zor içinde kalbi atan bir canlının sonradan atmayan kalbi olduğunu öğrenmek. korkuyorum acaba şans eseri mi hamile kaldım yoksa artık norlam yoldan hamile kalabilecek miyim diye. yoksa tüp bebek için mi bir yol izlemeliyim bilemiyorum
Canım öncelikle basın sağolsun.. Rabbim Son etsin insaAllah kardeşlerine ömür versin evlatlarimizin.. beterinden saklasin hepimizi.. sağlıklı sihatlı evlatlar nasip etsin hepimize..
Canım bence doğal yolla biraz daha deneyin inanıyorum inşaAllah Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip edecek yavrunu.

Canım öncelikle basın sağolsun.. Rabbim Son etsin insaAllah kardeşlerine ömür versin evlatlarimizin.. beterinden saklasin hepimizi.. sağlıklı sihatlı evlatlar nasip etsin hepimize..
Canım bence doğal yolla biraz daha deneyin inanıyorum inşaAllah Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip edecek yavrunu.
Amin inşallah Can'ım,bir süre daha deneyeceğiz tabi ama ne bileyim korkuyorum işte. Eşimden dolayı tedavi görüyorduk

Arkadaşlar içimizde benim gibi eşinin sperm değerlerinde sorun olup normal yolla gebe kalıp kalbi duran daha sonra tekrar hamile kalan var mı acaba???

Arkadaşlar içimizde benim gibi eşinin sperm değerlerinde sorun olup normal yolla gebe kalıp kalbi duran daha sonra tekrar hamile kalan var mı acaba???
canım sperm sayısını bılmem eşimin ama kalbı duran karnında o kadar çok kişi varkı artık doktorlar sız gebe kalabıldıgınıze şükredın dıyorlar hastalarına bu devırde yanı hormon bozuklugumu dersın spermm azlıgımı ne ararsan var yanı

canım sperm sayısını bılmem eşimin ama kalbı duran karnında o kadar çok kişi varkı artık doktorlar sız gebe kalabıldıgınıze şükredın dıyorlar hastalarına bu devırde yanı hormon bozuklugumu dersın spermm azlıgımı ne ararsan var yanı
benim Dr um artık normal yolla gebe kaldığını biliyoruz bu önemli bir şey şu iki ay bir geçsin ondan sonra çalışmalara devam Dedi ama ben ilk adetimden sonra başlayacağım çünkü zaten bizimki şans eseriydi diye düşünüyorum. Şu testlerin sonuçları çıksın bakalım ne bar ne yok!

Merhaba eşimin sperm sayısına göre doktorumuz asla bebek olmaz doğruuuu tüp bebeğe demişti :)
Tam tüp bebek için bilgi topluyordum ki hamile kaldım :)

14 yaşında bir kızım var.
14 yıl sonra gelen bebeğim maalesef ki 3. ayda kalbi durdu kürtaj oldum :(

Ama dün öğrendim ki yeniden hamileyim şu an 4 haftalık :)

RABBİM OL DEDİ ...

Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucaklarımızı doldursun. İNŞALLAH :KK46:

Bu arada sperm sayısını yükseltmek için eşim

aktarda karışım yaptırdı
her gece ceviz fıntık
keçi boynuzu pekmezi
muz yedi

Bu arada sperm sayısını yükseltmek için eşim

aktarda karışım yaptırdı
her gece ceviz fıntık
keçi boynuzu pekmezi
muz yedi
Hayırlı olsun Rabbim bu kez sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Eşim 1 senedir keçi boynuzu bal muz be daha epey bir şey tüketti Dr lar asla olmaz demedi bize okur ama ne Zaman olur bilemeyiz 1 sene sonra da olabilir 5 sene sonra da Dedi. Eşimin abisinde de sorun olduğu için tedirgin olduk ve tüp bebek araştırmasına başladık hatta randevu alacağımız gün hamile olduğumu öğrendim. Eşim bu hamileliği öğrenmeden 15-20 gün önce Dr tavsiyesi ile bir aktara karışım hazırlattı o bu kadar sürede etki etti mi bilmiyorum ama tekrar başlayacak karışıma kendini psikolojik olarak hazır hissedince. Peki Can'ım eşinin değerleri nasıldı acaba???

Merhaba eşimin sperm sayısına göre doktorumuz asla bebek olmaz doğruuuu tüp bebeğe demişti :)
Tam tüp bebek için bilgi topluyordum ki hamile kaldım :)

14 yaşında bir kızım var.
14 yıl sonra gelen bebeğim maalesef ki 3. ayda kalbi durdu kürtaj oldum :KK43:

Ama dün öğrendim ki yeniden hamileyim şu an 4 haftalık :)

RABBİM OL DEDİ ...

Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucaklarımızı doldursun. İNŞALLAH :KK46:
Amiiin canım Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin insaAllah ..

kızlar kürtajdan sonra ılka detımde hormon testı ve hcg verdım testde hala 1.17 fılan cıktı hcg doktor o yzuden bıda hcg ıstedı nıe düşmedı bu hormon bı ayda :KK43:

Geçmiş olsun bende 8haftalik bebeğimi kaybettim kalp atışı olmadığı için kürtaj yapildi doktor iki ay sonra isterseniz korunmayin dedi ama iki aydan az sonra biraz daha beklemek gerekir mi daha mi iyi olur bilemiyorum sizce napmaliyim

Geçmiş olsun bende 8haftalik bebeğimi kaybettim kalp atışı olmadığı için kürtaj yapildi doktor iki ay sonra isterseniz korunmayin dedi ama iki aydan az sonra biraz daha beklemek gerekir mi daha mi iyi olur bilemiyorum sizce napmaliyim
canım ılk adetten sonra doktora gıt rahım toparlanmış fılan derlerse bekleme derım çunku zaten gebelıgımız cok uzun surmedı 7-8 haftalık gebelıkde rahım ne kadar genişlemiş ne kadr yorgun olabılırkı ....6-7 aylık bebegını kaybedenler var rahımde Onlarla bızım gebelıgımız bır değil bence :/

Back