Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Teşekkür ederim
Ben üniversitede bir kürtaj oldum canımdan can aldılar resmen narkoz Narkoz falan da vermediler. İlk kürtajımda normal bir hastanede 200 lira verdim, narkoz verildi ağrısız sızısız ne olduğunu anlamadan tertemiz kürtaj oldum. Müzdaripim o yüzden temkinli olun isterim

Canım merhaba sana çok üzülmüstüm dün 2li test icin doktora gittim bebegimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam
Canım başın Sağolsun Nasıl içinin yandığını iyi bilirim... Benim 11 gün oldu bedenen toparladım ama ruhumda hala bir Can'ın eksikliği var. Üzülme desem de üzüleceksin biliyorum inşallah Rabbim kısa zamanda yerlerini doldurur. Senin bir evladın var Allah sağlık sıhhat versin ama benim avunacak sarılıp ağlayacak bir evladım bile yok. Tekrar normal yolla olur mu yoksa uzunnnn Zaman mı alır bilemiyorum tüp Bebek ihtimalini düşünmek zorunda kalmayız yine inşallah biliyorsun ki biz tüp bebek düşünürken gelmişti bebişimiz ama malesef 9. Haftada beni acısıyla yalnız bıraktı. Senin normal olduğu kesin üzülme düşüğün ayağı içerde olur diyorlar inşallah ayağı da kendisi de içeride yer bulur yine

kızlar kürtaj olduktan sonra 8. gün dr kontrolüm vardı kanamam da bitmişti dr ilişkiye girebilirsiniz korunmanıza da gerek yok dedi biz 3 gün daha bekledik bir kez ilişkiye girdik korunmadan, ilişki sonrası 3 gün yine bişi olmadı temiz akıntım geldi , ama sonra çoğunlukla kahverengi akıntı gibi az az kanamam geldi, günlük ped yetiyor, bir hafta olacak hep aynı ne artıyor ne bitiyor, dünden beri de rahimdem bişi çıkmak istiyormuş gibi basınçlı ağrı giriyor :( böyle bişi yaşayan oldu mu :( dr.a gitsem mi normal mi , alt tarafı göstermeye o kadar bıktım ki gerek yoksa uzuuuuuuunnnn süre dr. a gidesim yok :( buyüzden tecrübesi benzer arkadaş fikir verse rahatlıcam :( hemen dr.a gitmek için acele etmicem :(

kızlar kürtaj olduktan sonra 8. gün dr kontrolüm vardı kanamam da bitmişti dr ilişkiye girebilirsiniz korunmanıza da gerek yok dedi biz 3 gün daha bekledik bir kez ilişkiye girdik korunmadan, ilişki sonrası 3 gün yine bişi olmadı temiz akıntım geldi , ama sonra çoğunlukla kahverengi akıntı gibi az az kanamam geldi, günlük ped yetiyor, bir hafta olacak hep aynı ne artıyor ne bitiyor, dünden beri de rahimdem bişi çıkmak istiyormuş gibi basınçlı ağrı giriyor :KK43: böyle bişi yaşayan oldu mu :KK43: dr.a gitsem mi normal mi , alt tarafı göstermeye o kadar bıktım ki gerek yoksa uzuuuuuuunnnn süre dr. a gidesim yok :KK43: buyüzden tecrübesi benzer arkadaş fikir verse rahatlıcam :KK43: hemen dr.a gitmek için acele etmicem :KK43:
Normal bence ilk adeti olana kadar karışık normal olmayan durumlar. İlk adeti bekle derim

kızlar kürtaj olduktan sonra 8. gün dr kontrolüm vardı kanamam da bitmişti dr ilişkiye girebilirsiniz korunmanıza da gerek yok dedi biz 3 gün daha bekledik bir kez ilişkiye girdik korunmadan, ilişki sonrası 3 gün yine bişi olmadı temiz akıntım geldi , ama sonra çoğunlukla kahverengi akıntı gibi az az kanamam geldi, günlük ped yetiyor, bir hafta olacak hep aynı ne artıyor ne bitiyor, dünden beri de rahimdem bişi çıkmak istiyormuş gibi basınçlı ağrı giriyor :KK43: böyle bişi yaşayan oldu mu :KK43: dr.a gitsem mi normal mi , alt tarafı göstermeye o kadar bıktım ki gerek yoksa uzuuuuuuunnnn süre dr. a gidesim yok :KK43: buyüzden tecrübesi benzer arkadaş fikir verse rahatlıcam :KK43: hemen dr.a gitmek için acele etmicem :KK43:

Bende 2 sene önce kürtaj oldum. Benimde ara ara kanamalarım olmuştu. 1 ay içinde 3 kez adet olur gibi kesilip yeniden başlamıştı. Kürtaj sonrası normal bunlar.

Canım başın Sağolsun Nasıl içinin yandığını iyi bilirim... Benim 11 gün oldu bedenen toparladım ama ruhumda hala bir Can'ın eksikliği var. Üzülme desem de üzüleceksin biliyorum inşallah Rabbim kısa zamanda yerlerini doldurur. Senin bir evladın var Allah sağlık sıhhat versin ama benim avunacak sarılıp ağlayacak bir evladım bile yok. Tekrar normal yolla olur mu yoksa uzunnnn Zaman mı alır bilemiyorum tüp Bebek ihtimalini düşünmek zorunda kalmayız yine inşallah biliyorsun ki biz tüp bebek düşünürken gelmişti bebişimiz ama malesef 9. Haftada beni acısıyla yalnız bıraktı. Senin normal olduğu kesin üzülme düşüğün ayağı içerde olur diyorlar inşallah ayağı da kendisi de içeride yer bulur yine
Sağol canım biliyorum sana bir müjdeydi allahtan bebisin insallah rabbim tekrardan nasip edicek inanıyorum tüp bebege gerek kalmadan inşallah tekrar olur sana nazar oldu diye yazmıstım hatırlarsan ben nazara cok inanıyorum rabbim bir daha nasip ederse kimseye söylemeyi düsünmüyorum sende kimseye söyleme canım sana eltinin nazarı degdi icime öyle diguyor cünkî normal oldu diye kıskanmıstı seni

Ben üniversitede bir kürtaj oldum canımdan can aldılar resmen narkoz Narkoz falan da vermediler. İlk kürtajımda normal bir hastanede 200 lira verdim, narkoz verildi ağrısız sızısız ne olduğunu anlamadan tertemiz kürtaj oldum. Müzdaripim o yüzden temkinli olun isterim
Gecmis olsun canım benim özelde olucak insallah sorunsuz gecer narkoz vericekler

Gecmis olsun canım benim özelde olucak insallah sorunsuz gecer narkoz vericekler
Şimdiden çok çok geçmiş olsun inşallah kolay ve sorunsuz geçer. Kürtajdan sonra da dikkat et kendine. Rabbim en kısa zamanda doldurur inşallah boşluğunu...

Sağol canım biliyorum sana bir müjdeydi allahtan bebisin insallah rabbim tekrardan nasip edicek inanıyorum tüp bebege gerek kalmadan inşallah tekrar olur sana nazar oldu diye yazmıstım hatırlarsan ben nazara cok inanıyorum rabbim bir daha nasip ederse kimseye söylemeyi düsünmüyorum sende kimseye söyleme canım sana eltinin nazarı degdi icime öyle diguyor cünkî normal oldu diye kıskanmıstı seni
Canım hatırlıyorum hatta hatırlarsan annem be kayınvalidemler millete söyledi diye sinir olmuş çok kızmıştım gözüyle insan devirenler var diye. Nasip kısmet ben de nazara çok inanırım. Eğer Rabbim tekrar nasip ederse cinsiyetini öğrenene kadar kimseye söylemeyeceğim. İnşallah rabbim yerini çabucak doldurur evlatlarımızın.

Bu arada benim bıgün kontrolüm var. Bakalım Dr ne diyecek. Korun diyecek ama korunmayı düşünmüyorum zaten olmuyordu hemen olacağını düşünmediğim için salacağız kendimizi bundan sonra.

günümüzde özel hastanelerde yapılan vakumlu kürtaj vücuda en dost sistem sorunlar nadir oluyormuş artık benim teyzem almanyada kadın doğumcu bana kürtaj sonrasi 2.reglden sonra düşün demişti ilkinde vücuttan kopan biparça var ve iyileşmeli temkinli olmak daha iyi kızlar sonra aynı acıyı yaşamaktansa bidaha beklemek iyidir.sonra tutsa yine aynı ihtimal olsa hep acele ettim ondan oldu vicdani olur kendimce bifikir

Kızlar ne güzel kocalarınız yanınızda yani çocuk istiyorlar zaman dediğin öyle bi geçiyor ki benim kocam çocuk istemediği halde belki yazın ikna ederim diyorum yani zaman geçsin 3,6ay gibi sonra konuşacagim dün kızım geldi karnimi öptü niye yaptın dedim kardeşimi çok seviyorum dedi:'( dünyam yıkıldı kızım kardeş yokmuş yanlış anlamışiz dedim o zaman bitane isteyin dedi .....

Kızlar ne güzel kocalarınız yanınızda yani çocuk istiyorlar zaman dediğin öyle bi geçiyor ki benim kocam çocuk istemediği halde belki yazın ikna ederim diyorum yani zaman geçsin 3,6ay gibi sonra konuşacagim dün kızım geldi karnimi öptü niye yaptın dedim kardeşimi çok seviyorum dedi:'( dünyam yıkıldı kızım kardeş yokmuş yanlış anlamışiz dedim o zaman bitane isteyin dedi .....
Benim eşim de çok istiyor değil. İlk istedik günlük yazdık ona duygularımızı paylaştık olmadı kalp atışı durdu kürtaj. Sonra bir fark ettik gebelik parsiyel mol, 2 ay kontrol yorulduk. Canımın derdine düştük. Eşim iyice istememeye başladı ve rahata alıştık gezdik tozduk ikimiz de çalışıyoruz. Sonra bir ebeye gittim hep iltihap dedi bir ilaç yaptı tamamını bitirmeden umreye gittim bu sömestr ondan önce sonra gebelik oluşmuş. Adet olmayayım diye orgametril kullandım, ağır soğuk aldım, antibiyotik soğuk algınlığı hapı pastil sprey ne varsa kullandım. Geldim hasta olmayınca baktık gebelik ama bhcg değeri düştü ve düşük. Çevre çok rahatsız ediyor. Ondan yeni yeni bir çaba başladı

çok geçmiş olsun manen ve fiziken yorucu şeyler yasamissin inşaallah rabbim sağlıklı bi gebelik nasip eder tüm bu sabrına karşılık.rabbim evlatla sinamasin kimseyi enzoru bu sağlıklı versin verdiginide bize bağışlasın

Bir kızım var hamdolsun 2.yi bukadar istemem 2yil önce annemi kaybettim ama kardeslerimle güç buldum istiyorumki kızımın da hayatta sığınabileceği kardeşleri olsun yalnızlık yaşamasın ama eşim aile tarafından sorunlu olduğu Îçin bu duyguyu anlıyamıyor.hayırlısı olsun

çok geçmiş olsun manen ve fiziken yorucu şeyler yasamissin inşaallah rabbim sağlıklı bi gebelik nasip eder tüm bu sabrına karşılık.rabbim evlatla sinamasin kimseyi enzoru bu sağlıklı versin verdiginide bize bağışlasın
Amin Allah razı olsun hepsi sınav ve Allahın takdiri şikayetimiz yok çok şükür. Açıkçası bi de insan dünyanın şu halini görünce çocuk derken bir defa düşünüyorum. Lise öğretmeniyim ve gençlerin hali içler acısı :( Benimkisi dünyada cennet kokusunu alma hevesi... Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklısını sıhhatlisini ahlaklısını dinli imanlısını anne babasına hayırlısını amel defterini kapatmayacak ardından bir hayır dua okuyacak evlatlar nasip etsin... :)

Back