- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 108
- 41
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #20.421
ilk düşükte üniversite hastaneleri ücretsiz testleri yapıyormuş bilgisi olan varsa yazsın lütfen.içim rahat eder yaptırırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pıhtılaşmadan başka test yapmıo canım unıversıte hastanelerıilk düşükte üniversite hastaneleri ücretsiz testleri yapıyormuş bilgisi olan varsa yazsın lütfen.içim rahat eder yaptırırım
İlk düşükte yapmıyorlar. 3. te kadar normalmiş düşük. 2. kürtajı üniversitede oldum ve istedim yine yapmadılar. 3. düşükte bile başka testler yapmak istedi bunlar olmazsa genetiğe bakarız dedi. 15 gün bu testler birşey çıkmazsa bunlarda 30 gün de genetik. Adamlara göre hava hoş. Vakit kaybı boş yereilk düşükte üniversite hastaneleri ücretsiz testleri yapıyormuş bilgisi olan varsa yazsın lütfen.içim rahat eder yaptırırım
6 test doktor istedi 3 tüpte genetik için 9 tüp kan verdim. Sonuç açıklanırsa veya bilgi alırsam ulaştırırımpıhtılaşmadan başka test yapmıo canım unıversıte hastanelerı
Allah razı olsun inşallah. Hepimiz için hayırlısı olsun. Üniversiteye tedavi yada teşhis için gidiyorsanız gözünüz çok açık olsun yoksa neler yaşadıkTamam canım teşekkür.geçmiş olsun benim bi tanıdığımda 3düşük yaptı sonuclari temiz çıktı şimdi kismetse mayısta doğum yapacak inşaallah seninde temiz çıkar allah bidaha hicbirimize yaşatmasın.
çukurova tarafı benımn memelekte yakınsın adanalıyım bende canım ama ERZURUM dayız tam zıt yerlerde sıcak soğuk:)İstemiyor mu eşin?
Can'ım den de Gaziantepdeyim senin Dr un kim kaç senelik evlisin ne kadardır çocuk istiyorsun sende veya eşinde bir sorun var mıBide herkes şehrini yazarda ortak şehir olanlar yada şehri yakın olanlar tavsiye doktor yol yordam gösterir. Ben ANTEP
Ben üniversiteye gittim bütün tahliller yapılsın ondan sonra Dr seçecem. Her duyan bir doktor öneriyor. Evliliğim mayısta 2 yıl dolacak, antepte değil ilçede oturuyorum. Senin Dr kim?Can'ım den de Gaziantepdeyim senin Dr un kim kaç senelik evlisin ne kadardır çocuk istiyorsun sende veya eşinde bir sorun var mı
Canım merhaba sana çok üzülmüstüm dün 2li test icin doktora gittim bebegimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucamArkadaşlar içimizde benim gibi eşinin sperm değerlerinde sorun olup normal yolla gebe kalıp kalbi duran daha sonra tekrar hamile kalan var mı acaba???
Allah yar ve yardımcın olsun doktorunun ve hastanenin iyi seç. Sonraki gebeliklerde problem çıkmasınCanım merhaba sana çok üzülmüstüm dün 2li test icin doktora gittim bebegimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam