Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ilk düşükte üniversite hastaneleri ücretsiz testleri yapıyormuş bilgisi olan varsa yazsın lütfen.içim rahat eder yaptırırım

ilk düşükte üniversite hastaneleri ücretsiz testleri yapıyormuş bilgisi olan varsa yazsın lütfen.içim rahat eder yaptırırım
İlk düşükte yapmıyorlar. 3. te kadar normalmiş düşük. 2. kürtajı üniversitede oldum ve istedim yine yapmadılar. 3. düşükte bile başka testler yapmak istedi bunlar olmazsa genetiğe bakarız dedi. 15 gün bu testler birşey çıkmazsa bunlarda 30 gün de genetik. Adamlara göre hava hoş. Vakit kaybı boş yere

Tamam canım teşekkür.geçmiş olsun benim bi tanıdığımda 3düşük yaptı sonuclari temiz çıktı şimdi kismetse mayısta doğum yapacak inşaallah seninde temiz çıkar allah bidaha hicbirimize yaşatmasın.

Tamam canım teşekkür.geçmiş olsun benim bi tanıdığımda 3düşük yaptı sonuclari temiz çıktı şimdi kismetse mayısta doğum yapacak inşaallah seninde temiz çıkar allah bidaha hicbirimize yaşatmasın.
Allah razı olsun inşallah. Hepimiz için hayırlısı olsun. Üniversiteye tedavi yada teşhis için gidiyorsanız gözünüz çok açık olsun yoksa neler yaşadık

Bide herkes şehrini yazarda ortak şehir olanlar yada şehri yakın olanlar tavsiye doktor yol yordam gösterir. Ben ANTEP

Benim ilk dusugumdu bitanede kızım var 5yasinda ona kardeş istiyorum bide kocamın 2.yi unut demeleriyle uğraştıbundan bukadar tefekaratuara girmeme herhalde ıyice yıpranirim

Kizlar bende adanada oturuyorum.eşim biraz rahatına düşkün oyuzden kaçıyor 2.çocuk sorumlulugundan düsüile sonuçlanan gebeligimde daha regl yeni bitti mantığıyla korunmdi eşim ama kısmet 7hflikken kalbi durdu yavrumun şimdi ikinciyi unut diyo neyapsam biyol bulamadım

inşaallah canım yaşimda 32yani düşün 35ve sonrasi riskler artıyor ama artık kismete bıraktım sonuçta Allah ol derse olur dışa yöntemiyle gebe kalan çok var;-)

Can'ım den de Gaziantepdeyim senin Dr un kim kaç senelik evlisin ne kadardır çocuk istiyorsun sende veya eşinde bir sorun var mı
Ben üniversiteye gittim bütün tahliller yapılsın ondan sonra Dr seçecem. Her duyan bir doktor öneriyor. Evliliğim mayısta 2 yıl dolacak, antepte değil ilçede oturuyorum. Senin Dr kim?

Arkadaşlar içimizde benim gibi eşinin sperm değerlerinde sorun olup normal yolla gebe kalıp kalbi duran daha sonra tekrar hamile kalan var mı acaba???
Canım merhaba sana çok üzülmüstüm dün 2li test icin doktora gittim bebegimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam

Back