Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

TE="ismetbeyinbiricikhanimi, post: 45233452, member: 722826"]Canım ben çift rahimliyim rahminde perde varmis doktor aldırmadan hamile kalma dedi :KK43: buralarda da aldiramiyorum anca uni hastanelerinde :KK43:
Canım ben çift rahimliyim rahminde perde varmis doktor aldırmadan hamile kalma dedi :KK43: buralarda da aldiramiyorum anca uni hastanelerinde :KK43:
cıft rahımı ultrasonda mı farkettıler ? bı doktor bana suphelenıyorum dedı dıgerlerı yok oyle bısey dedı kesın tanıyı nasıl koydular rahım fılmı cekıldınmı yada hısteroskopı yaptırdınmı ?

bende daha once onu kullanmıstım sımdı folic-1 dıe bı ılac kullanıyorum yuksek dozda folbıol e gore doktor verdı eczaneden aldım dırek
canım folıc-1 folnıolden dahamı ıyı ben folbıol kullanıorum doktor bu bebek oluşumuna etken deıl ek bır vıtamın gbı düşün gebe kaldıkdan sona cocugun gelişimine onemlı katkısı var dedı hangı markayı kullanırsan kullan dedı

canım folıc-1 folnıolden dahamı ıyı ben folbıol kullanıorum doktor bu bebek oluşumuna etken deıl ek bır vıtamın gbı düşün gebe kaldıkdan sona cocugun gelişimine onemlı katkısı var dedı hangı markayı kullanırsan kullan dedı
ben 3 dusuk yaptım ya kuzum ondan yuksek dozda verdı aynı sey takvıye vitamın oolarak gecıyor dıger 2 gebelgımde bende folbıol kullanmıstım Allahım duysun sesımızı bu cuma saatı bıdaha kı ay bı mucıze olsun gelsın bebıslerımız :(

ben 3 dusuk yaptım ya kuzum ondan yuksek dozda verdı aynı sey takvıye vitamın oolarak gecıyor dıger 2 gebelgımde bende folbıol kullanmıstım Allahım duysun sesımızı bu cuma saatı bıdaha kı ay bı mucıze olsun gelsın bebıslerımız :KK43:
oy ınşallah tatlım ya :( haftayı ıple cekıyorum şu araştrma hastanesınede gdıp gelim kadın doğuma rahım hazırmı bır ay korunuyorum dıyecem ama buyuk ıhtımal bekle ıkı ay daha dıyecek :(

oy ınşallah tatlım ya :KK43: haftayı ıple cekıyorum şu araştrma hastanesınede gdıp gelim kadın doğuma rahım hazırmı bır ay korunuyorum dıyecem ama buyuk ıhtımal bekle ıkı ay daha dıyecek :KK43:
valla ben de kararsızım ben ılkınde de korunudm yıne dusuk yaptım o bıraz Allahın işi rahim toparlanmıs dedıler bana toparlanmıssa nıye bekleyeyım dıyorum anlamıyorum dıger doktorda hemen denemeye basla dedı bılemedım

Fotosunu attım canım günde 1 tane kullanıyordum kürtaj olunca doktor gerek yok yeniden hamile kalınca kullanmaya başlıycaksın dedi sen hangisini kullanıyorsun
sindirim sistemini berbat ediyor ya yani bende öyle oldu kullanamadım bende folibol kullanıyorum

valla ben de kararsızım ben ılkınde de korunudm yıne dusuk yaptım o bıraz Allahın işi rahim toparlanmıs dedıler bana toparlanmıssa nıye bekleyeyım dıyorum anlamıyorum dıger doktorda hemen denemeye basla dedı bılemedım
şimdi bır adet geçirdim ben. hatta şuan son demlerını yaşıyor kurtaj sonrası ılk adetım bıtmek uzere kımısı 6 ay bekle dıyor kımısı 2 ay 3ay herkes farklı bişey soyluyor bende cok akfamı karıştırmım olacağı varsa olur modundayım ama şimdi kalırım bu sefer bı sorun olsa doktorlar bıze yuklerler suçu bekleseydınız rahım yorgundu az dınlenseydı falan fılan dıye

sindirim sistemini berbat ediyor ya yani bende öyle oldu kullanamadım bende folibol kullanıyorum
folnıolun hem fıyatı uygun hemde hiç bir yan etkısını gormedım canım benn doktorda kullanıosan bırakma dedı kürtajdan sonra bıle devam edıyorum hala hatta bazen eşim madem vıtamın bnde kullanım dıo :)

folnıolun hem fıyatı uygun hemde hiç bir yan etkısını gormedım canım benn doktorda kullanıosan bırakma dedı kürtajdan sonra bıle devam edıyorum hala hatta bazen eşim madem vıtamın bnde kullanım dıo :)
aynen dedım ya ben de folbıol kullandım ama sımdı yuksek dozda alıyorum neyse ben cesaretımı topladıgımda baslarım cunku dıgerlerındede korunmustum Allah verırse olur modundayım acıkcası doktorlar cok bılıyo ya zaten :D

en iyisi ebelere danışmak daha ılımlılar :KK70:
kız ebelerde aynı :D bence Allah'a sıgınmak baska caremız yok tüm testlerımı yaptırdım hıcbısey cıkmadı tedavı de yok o yuzden Allaha dua edıp yalvarmaktan baska carem yok Allahım tez zamanda versın benım eşim benden cok ıstıyor cok etkıleıyor :( o yuzden bende tez amanda ıstıyorum ve korunmayı bırakmayı dusunuyorum

kız ebelerde aynı :KK70: bence Allah'a sıgınmak baska caremız yok tüm testlerımı yaptırdım hıcbısey cıkmadı tedavı de yok o yuzden Allaha dua edıp yalvarmaktan baska carem yok Allahım tez zamanda versın benım eşim benden cok ıstıyor cok etkıleıyor :KK43: o yuzden bende tez amanda ıstıyorum ve korunmayı bırakmayı dusunuyorum
canım umarım ınşallah olur bıde 3 k3z aynı acıyı yaşamışsın düşükmü oldu kürtaj mı oldu hepsı... Ben bı kerede yıkıldım Allah kımseye yaşatmasın hele yaşayanlara hiç hiç... çok buyuk psıkolojık travma belkı bır cocugumuz olsa bu kadar etkılenmezdık tutuancak dalımız olurdu ama boyle kucağımız beşiğimiz bomboş :(

canım umarım ınşallah olur bıde 3 k3z aynı acıyı yaşamışsın düşükmü oldu kürtaj mı oldu hepsı... Ben bı kerede yıkıldım Allah kımseye yaşatmasın hele yaşayanlara hiç hiç... çok buyuk psıkolojık travma belkı bır cocugumuz olsa bu kadar etkılenmezdık tutuancak dalımız olurdu ama boyle kucağımız beşiğimiz bomboş :KK43:
2015 mayıs ilk düşük kanama ile basladı kese gelısememıstı kurtaj oldum 4 ay korundum hamıle kaldım kimyasal gebelik yasadım kurtaja gerek kalmadan kanama ıle atıldı .sonra hamıle kaldım ve hersey yolundayken 8+5 te kalbı durdu yavrıumun artık kalbı kut kut tu neyse turner sendromu varmıs otopsı yaptırdık oda sansmıs :KK43: o yuzden bu kayıplarımın yerıne kucagımda bı tane olsaydı bu travmayı daha kolay atlatırdım Allahtan kı ınanan ınsanlarız da olmamıs ıyıkı olsaymıs daha cok uzulrmusum dıyorum hasta bı kızım olucaktı olsaydı ve dogustan kısır :KK43: 2 kere kürtaj oldum 28 aralıktaydı 2.kürtajımda karnımda kalp atısları durdu mınıgımın gelısemedı :(

2015 mayıs ilk düşük kanama ile basladı kese gelısememıstı kurtaj oldum 4 ay korundum hamıle kaldım kimyasal gebelik yasadım kurtaja gerek kalmadan kanama ıle atıldı .sonra hamıle kaldım ve hersey yolundayken 8+5 te kalbı durdu yavrıumun artık kalbı kut kut tu neyse turner sendromu varmıs otopsı yaptırdık oda sansmıs :KK43: o yuzden bu kayıplarımın yerıne kucagımda bı tane olsaydı bu travmayı daha kolay atlatırdım Allahtan kı ınanan ınsanlarız da olmamıs ıyıkı olsaymıs daha cok uzulrmusum dıyorum hasta bı kızım olucaktı olsaydı ve dogustan kısır :KK43: 2 kere kürtaj oldum 28 aralıktaydı 2.kürtajımda karnımda kalp atısları durdu mınıgımın gelısemedı :KK43:
Of Allahım esırgesın rabbım sağlıksızları atıyor vucudumuzdan ama verende rabbim alanda keşke sağlıklı bebişlerimizi bir an once verse kcuaklarımıza... demekkı ha bekle ha bekleme farkeden bişey kuzum ..... ya bnm kurtajdan sonrakı ılk adetım aşırı derecede kanamalı geçtı bugun 5.gun azaldı biraz ilk gune oranla normaldede 7 gun surerdı yıne oyle olcak sanırım normalmıkı

C
TE="ismetbeyinbiricikhanimi, post: 45233452, member: 722826"]Canım ben çift rahimliyim rahminde perde varmis doktor aldırmadan hamile kalma dedi :KK43: buralarda da aldiramiyorum anca uni hastanelerinde :KK43:

cıft rahımı ultrasonda mı farkettıler ? bı doktor bana suphelenıyorum dedı dıgerlerı yok oyle bısey dedı kesın tanıyı nasıl koydular rahım fılmı cekıldınmı yada hısteroskopı yaptırdınmı ?
Canım hamile kalınca fark etti doktorum hamile kalmadan önce görülmedi rahim filmi çekilince de net görülüyormus anca histeroskopi de

C

Canım hamile kalınca fark etti doktorum hamile kalmadan önce görülmedi rahim filmi çekilince de net görülüyormus anca histeroskopi de
bana da bı doktor para ıcın dedı sanırım sonra gıttıgım hıc bı doktor solemedı cıft rahım dıe olsa bızde gorurduk dedı en son gıttııgım prf benımde 5 gun surerdı bu kez 3 gun surdu ve cok az oldu denge degısebılıyor canım gunu de degısıyor kurtajdan sonra yanı ben korunmayı dusunmuyorum acıkcası esımde hısteroskpı yaptırma dıyor suanda doktor gerek yok dedı cunku %1 rahım delınme ve %30 enfeksıyon rıskı var korundugumdada dusuk yaptım degısen bısey olmadı takdırı ılahı olcaksa her turlu olur

bana da bı doktor para ıcın dedı sanırım sonra gıttıgım hıc bı doktor solemedı cıft rahım dıe olsa bızde gorurduk dedı en son gıttııgım prf benımde 5 gun surerdı bu kez 3 gun surdu ve cok az oldu denge degısebılıyor canım gunu de degısıyor kurtajdan sonra yanı ben korunmayı dusunmuyorum acıkcası esımde hısteroskpı yaptırma dıyor suanda doktor gerek yok dedı cunku %1 rahım delınme ve %30 enfeksıyon rıskı var korundugumdada dusuk yaptım degısen bısey olmadı takdırı ılahı olcaksa her turlu olur
Öyle Rabbim büyük imtihanlar vermesin kaldiramiyacagimiz yük vermesin ben dé sordum onları doktora enfeksiyon riskinden bahsetmedi rahim delinebilir ama kapanır biz sezeryanda rahmi kac kat kesiyoruz gene kapanıyor dedi.
İzmire gidince insaAllah iyi bir prof bulurum canım hayırlısı insaAllah Rabbim çıkış yolu göstersin

B
Hamileyken gittiğim bütün doktorlar çift rahimli olduğumu söyledi. Kürtaj yapan doktorum da ayni seyi söyledi hatta aileme perdeyi aldırmadan hamile kalmasın demiş bu doktorum özel değil devlette kürtaj yapmıştı beni

B

Hamileyken gittiğim bütün doktorlar çift rahimli olduğumu söyledi. Kürtaj yapan doktorum da ayni seyi söyledi hatta aileme perdeyi aldırmadan hamile kalmasın demiş bu doktorum özel değil devlette kürtaj yapmıştı beni
Anladim canm ozaman swnin kesin histerospi.olman gerek Rabbim şifa versin inşallah bende hic bi doktor söylemedi bi tanesi hariç oda diğer doktor olsa bzde girrdk ded i ama kendi doktrm perde ihtimalini hep söyler

Back