merhabalar...ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar...31 aralıkta hamile olduğumu öğrenmiştim...77,6 çıkmıştı kan değeri. 4 ocakta 407 çıktı ve o gün kanamam başladı...ertesi gün dr a gittim dr gebelik görünmüyor hiçbir yerde dedi progesteron bakıldı 2,83 çıktı vücudun desteklemiyor bu gebeliği ya düşük ya dış gebelik ya da anomalili bir bebek dedi. çarşamba 380 e düştü değerim kanamam az az devam ediyordu. cuma tekrar gel değerin düşmezse kürtaj dedi. cuma günü 276 çıktı değer kürtaja gerek yok hem küçük hem kendin düşürüyosun kürtaj rahim için yıkım dedi. çarşambaya tekrar gel dedi. bugün tekrar gittim 38 çıktı beta değerim. zaten 4 gündür kanamam artmıştı adet gibi parça da düşürmüştüm. usg baktı rahim incelmiş parça gözükmüyor gayet temiz dedi...3 ay korun dedi...kist çıkmıştı geçen haftaki detaylı usg de..kistler için de ilaç vermedi..spontan düşük ilaca gerek yok dedi...vücut kistleri kendisi atar mı acaba? sağdaki 1,5-2 cm. solda en büyüğü 0,5 cm kistler, servikste 3,17 mm. kist çıkmıştı.bir de kistler düşüğe sebep olmuş olabilir mi? hapla korunmayı yeni bırakmıştım...2. ayda hamile kaldım...kromozom anomalisi mi kistler mi ne sebep olmuş olabilir acaba.dr çok detaylı bilgi vermedi...psikolojim bozuldu 1 haftadır ya...