Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhabalar...ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar...31 aralıkta hamile olduğumu öğrenmiştim...77,6 çıkmıştı kan değeri. 4 ocakta 407 çıktı ve o gün kanamam başladı...ertesi gün dr a gittim dr gebelik görünmüyor hiçbir yerde dedi progesteron bakıldı 2,83 çıktı vücudun desteklemiyor bu gebeliği ya düşük ya dış gebelik ya da anomalili bir bebek dedi. çarşamba 380 e düştü değerim kanamam az az devam ediyordu. cuma tekrar gel değerin düşmezse kürtaj dedi. cuma günü 276 çıktı değer kürtaja gerek yok hem küçük hem kendin düşürüyosun kürtaj rahim için yıkım dedi. çarşambaya tekrar gel dedi. bugün tekrar gittim 38 çıktı beta değerim. zaten 4 gündür kanamam artmıştı adet gibi parça da düşürmüştüm. usg baktı rahim incelmiş parça gözükmüyor gayet temiz dedi...3 ay korun dedi...kist çıkmıştı geçen haftaki detaylı usg de..kistler için de ilaç vermedi..spontan düşük ilaca gerek yok dedi...vücut kistleri kendisi atar mı acaba? sağdaki 1,5-2 cm. solda en büyüğü 0,5 cm kistler, servikste 3,17 mm. kist çıkmıştı.bir de kistler düşüğe sebep olmuş olabilir mi? hapla korunmayı yeni bırakmıştım...2. ayda hamile kaldım...kromozom anomalisi mi kistler mi ne sebep olmuş olabilir acaba.dr çok detaylı bilgi vermedi...psikolojim bozuldu 1 haftadır ya...
Canim cok gecmis olsun oncelikle. Bende 2 kez dusuk yaptim ama bu kadar detayli hic biseye bakmadilar sadece normal dediler dusuk yapmama. Cok bi bilgim yok onun icin. Arkadaslar vardir mutlaka yardimci olacak burda. Ins allah bizlerede nasip eder hayirli evlatlar

Teşekkür ederim canım kendim hastanede çalıştığım için dr ilgilendi sağolsun...benim var bir tane 7 yaşında oğlum bu ikinci olacaktı nasip olmadı 3 ay sonra detaylı bir muayeneden sonra tekrar düşünüyoruz Allah nasip ederse inşallah..

Aminnn :KK43:((( Allah a siginiyoruz ama o aci hep icimizde kalacak o hic buyumeyecek melek cocuk olarak kalacak ne hayallerimiz vardi ne umutlarimiz simdi aglasakta bos onu cok ozluyorum geceleri bizim yanimiza gelip bize sesleniyor mudur onu ne kadar sevdigimizi biliyor mudur?

Bilmiyorum ya ilk gebelikte olunca daha zor oluyor sanırım..her hafta kalp atışı durmasaydı şimdi neler olacaktı diye bakıyorum..bazen aklıma gelmiyor aslında hiç çıkmıyorda geriye atıyroum sanki aklıma geldikce napacağımı bilmiyorum.. :(

Bende 31 aralıkta öğrendim kalbi durduğunu 11 haftalikti snra ilaçla bende dusurdum 3 ocaktan bu yana hafif hafif kanamam oluyo inşallah geçer patoloji sonucum temiz çıktı 3 ay hamile kalmayın dedi doktor bnm hikayemde böyle arkadaşlar

slm bayanlar bende yeni katıldım aranıza bende cocumu kaybettim 9+2 de kalbi durdu 28 ekimde kürtaj oldum

Bende 31 aralıkta öğrendim kalbi durduğunu 11 haftalikti snra ilaçla bende dusurdum 3 ocaktan bu yana hafif hafif kanamam oluyo inşallah geçer patoloji sonucum temiz çıktı 3 ay hamile kalmayın dedi doktor bnm hikayemde böyle arkadaşlar
geçmiş olsun canım seni iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım alan allah veren allah inşallah tekrar nasip eder

Amin cnm allahım insallaj en hayırlı vakitte hayırlı bi şekilde tekrar nasip etsin bizlere sizin kanamaniz ne zman bitti ne kadar surdu
kurtaj olduğum zaman kanama 5 gün sürdü sonra bir ay beş gün sonra adet oldum kurtajdan sonra iki adet geçirdim şimdi korunmayı bıraktım doktorum iki ay korun demişti

Kisa sürmüş bugün bnm 8. Günüm hala az az geliyo rabbim hayırlı vakitte hayırlı bi şekilde tekrardan hamile kalırsın canım ben martta yada nisanda baslicam nasipse inşallah
kurtaj olduğum zaman kanama 5 gün sürdü sonra bir ay beş gün sonra adet oldum kurtajdan sonra iki adet geçirdim şimdi korunmayı bıraktım doktorum iki ay korun demişti

a
Kisa sürmüş bugün bnm 8. Günüm hala az az geliyo rabbim hayırlı vakitte hayırlı bi şekilde tekrardan hamile kalırsın canım ben martta yada nisanda baslicam nasipse inşallah[/QU amin canım bende başladım bakalım çalışmaya allahım hakkımızda ne hayırlıysa onu yaşatsın

C

Canim merhaba nasilsin burda gordum seni yazayim dedim :) kanaman hala devam ediyor demekki benmki btti şükür hatta tahminimce ustune brde adet oldum sanırım

Iyi yapmışsın canım bnm yaa ewet az ama devam ediyo ama rengi koyulasti çok sukur inşallah kesilecek iyiyim çok saol sen nasılsın nasıl gidiyo
C

Canim merhaba nasilsin burda gordum seni yazayim dedim :) kanaman hala devam ediyor demekki benmki btti şükür hatta tahminimce ustune brde adet oldum sanırım

Iyi yapmışsın canım bnm yaa ewet az ama devam ediyo ama rengi koyulasti çok sukur inşallah kesilecek iyiyim çok saol sen nasılsın nasıl gidiyo
Iyi gidiyor canim cok şükür
Pataloji sonucumuzda temiz cikti bin sukur
Iste bakalim bundan sonrasi hep iyi ve hayrli saglikli olur insallah
Korunmayi birakmadan dr gel dedi kan pihtilasmasi var mi diye testler yapalım ignesi varmis iste kisacasi subatda tekrar dr a gtmeyi dusunuorum insallah
Ayyyyy burdan guzel haberlerimizi brbrmze duyuralim insallah :KK39:

Kizlar merhaba benide araniza alirsaniz sevinirim bende bebegim olsun istiyorumm.. bende hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. aradan 10 gecti 2 gun once doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olusmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasi gerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icin kendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar tedaviye devam etcez bebek icin bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimiz mantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorum..allah kimseye vermesin rabbimmm.

Kisa sürmüş bugün bnm 8. Günüm hala az az geliyo rabbim hayırlı vakitte hayırlı bi şekilde tekrardan hamile kalırsın canım ben martta yada nisanda baslicam nasipse inşallah
ilk kürtajımda hiç kanamam olmamıstı bnunda 16 gün oldu az az devam edıyor kanama ilk uc gun olmadı ve içimde pıhtı olusmus kanamayı atmak ıcın ılac kullandım atamazsan kurtaj olcaksın dedıler cok sukur ki atmısım sımdı arastırmalara basladım parca parca tahlıllerı yaptırıyorum 3 düşük kolay degıl ama beklmek ıstemıyorum doktor 3 ay korun dıyor daha once de korundum ama yıne düştü sımdı test sonuclarım normal cıkarsa beklemesem olmaz mı :)

Kizlar merhaba benide araniza alirsaniz sevinirim bende bebegim olsun istiyorumm.. bende hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. aradan 10 gecti 2 gun once doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olusmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasi gerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icin kendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar tedaviye devam etcez bebek icin bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimiz mantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorum..allah kimseye vermesin rabbimmm.

çok geçmiş olsun canım..Allah hepimizin yardımcısı olsun

ilk kürtajımda hiç kanamam olmamıstı bnunda 16 gün oldu az az devam edıyor kanama ilk uc gun olmadı ve içimde pıhtı olusmus kanamayı atmak ıcın ılac kullandım atamazsan kurtaj olcaksın dedıler cok sukur ki atmısım sımdı arastırmalara basladım parca parca tahlıllerı yaptırıyorum 3 düşük kolay degıl ama beklmek ıstemıyorum doktor 3 ay korun dıyor daha once de korundum ama yıne düştü sımdı test sonuclarım normal cıkarsa beklemesem olmaz mı :)

insan sabırsızlanıyor..dimi beklemek çok sinir bozucu gün geçmiyor :)

insan sabırsızlanıyor..dimi beklemek çok sinir bozucu gün geçmiyor :)
EVETT kesinlikkle ilkinde bekledim düştü yani sonra yine düştü demekki beklemekle alakalı degılmıs dıye dusunuyorum ve hayırlısı ıle saglıklı bır hamılelık gecırıp anne olup melegımı kucagıma almak ıstıyorum testlerde sorun cıkarsa zaten ona gore tedavı uygular doktor dıye dusunuyorum bıde sorun cıkmazsa beklemenın mantıgı nedir ? ilk düsügümde 3 doktora gittim bırı 1 ay digerı 2 ay dıgerı 3 ay korun dedı ben 3 ay korunmustum ardından kımyasal yasadım onda korunmana gerek yok dedııler bu gebelıgımde hersey yolundaydı kalbı durdu sımdı beklmek bence kişinin kendısı ıle alakalı tekrar aynı seylerı yasaamak yıkım olur tabıkı ama yınede ıstıyorum hayırlısıyla :)

EVETT kesinlikkle ilkinde bekledim düştü yani sonra yine düştü demekki beklemekle alakalı degılmıs dıye dusunuyorum ve hayırlısı ıle saglıklı bır hamılelık gecırıp anne olup melegımı kucagıma almak ıstıyorum testlerde sorun cıkarsa zaten ona gore tedavı uygular doktor dıye dusunuyorum bıde sorun cıkmazsa beklemenın mantıgı nedir ? ilk düsügümde 3 doktora gittim bırı 1 ay digerı 2 ay dıgerı 3 ay korun dedı ben 3 ay korunmustum ardından kımyasal yasadım onda korunmana gerek yok dedııler bu gebelıgımde hersey yolundaydı kalbı durdu sımdı beklmek bence kişinin kendısı ıle alakalı tekrar aynı seylerı yasaamak yıkım olur tabıkı ama yınede ıstıyorum hayırlısıyla :)
herşeyin hayırlısı canım inşallah güzel allahım bizimde kucamızı boş bırakmaz

Back