Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Cok gecmis olkanamam salı günü kürtaj oldum cok kanamam olmadı bir hafta sonra kontrole cagırdı ya yarın gideyim yada salı nasıl pıhtılaşma olmuş korktum bak simdi
Cnim korkma herkeste olcak diye bisey yok ilk kurtajimda ne kanamam oldu ne pihtilasma bunda ise diari atamamis.vucudum.kani rqhimee akmis.ve pihti olusturmus simdi.kanamayi atmam icin ilac kullaniuorim insallah atarim ama pek umudum.yok gelmiyor eger atamazsam crsmba tkrar ayni islem.olcak bu arada bende senden 1hafta sali gunu kurtaj oldum.agrin varmi benim.agrim.vardi hafif

Cnim korkma herkeste olcak diye bisey yok ilk kurtajimda ne kanamam oldu ne pihtilasma bunda ise diari atamamis.vucudum.kani rqhimee akmis.ve pihti olusturmus simdi.kanamayi atmam icin ilac kullaniuorim insallah atarim ama pek umudum.yok gelmiyor eger atamazsam crsmba tkrar ayni islem.olcak bu arada bende senden 1hafta sali gunu kurtaj oldum.agrin varmi benim.agrim.vardi hafif
Çok hafif sancım oluyor bazen hiç kanamam olmuoyor bazen hafif kan geliyor uzuldum çok gecmış olsun bol su içiyorum sıcak tutuyorum umarım sende atlatırsın

Çok hafif sancım oluyor bazen hiç kanamam olmuoyor bazen hafif kan geliyor uzuldum çok gecmışsende n bol su içiyorum sıcak tutuyorum umarım sende atlatırsın
Umarim canim benim de hafif agri oluyodu ara ara cogaldi gitmedim gelseydin dedi doktor.ama.malesef simdi.ilcla.atmayi
dusunuyorum insallah sende saglikla atlatirsin

benimkinde embriyo incelemeye yollandı ama izmirde yokmuş istanbuldaki bir özel laba gitti. test yapılacak kadar hücre çoğaltılamamış tani sebebini öğrenemedik. Peki eşin herhangi bir tedavi aldı mı ameliyattan sonra ya da ne kadar sürede tekrar deneyebilirsiniz dedi doktor
biz deniyoruz zaten eşim ameliyat olmadan önce de korunmuyordum zaten. ameliyat olduğundan beri de hiç korunmadım ama gebelik olmadı henüz. eşimin sperm değerleri ameliyattan sonra baya bozuktu şimdi o toparladı düzeldi (morfoloji düşük biraz) bende pco olduğu için kendime yoğunlaştım. yumurta takibi yapıyorum bu ay.
coraspin glifor folbiol kullanıyordum aylardır bu ay hepsini bıraktım. eşim ameliyattan sonra proxeed kullandı 1 kutu, 1 kutu da emodex kullandı, şimdi yine proxeed kullanıyor.

ilk 2 gebeliğim hemen oldu ama sonuncusu 1 sene sonra olmuştu işte şimdi de 8 ay geçti hala gebelik olmadı

Kizlarr merhaba bende 3kere dusuk yaptim en sonki dusugumu haziranda ramazandan bir gun once yapti kurtaj dedi doktor ama ben 2.dusugumde kurtaj olmustum bir daha kurtaj olmam dedim ve olmadim kendim dusurdum simdi hormon testlerimi yaptirdim bugun ama pek anlamadim.bide siz bakin kizlar belki bileniniz vardir bu arada bugun muayne oldum kisterin gitmis dedi

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-08-14-13-52.png
    Screenshot_2016-01-08-14-13-52.png
    133,5 KB · Görüntüleme: 72
Kizlarr merhaba bende 3kere dusuk yaptim en sonki dusugumu haziranda ramazandan bir gun once yapti kurtaj dedi doktor ama ben 2.dusugumde kurtaj olmustum bir daha kurtaj olmam dedim ve olmadim kendim dusurdum simdi hormon testlerimi yaptirdim bugun ama pek anlamadim.bide siz bakin kizlar belki bileniniz vardir bu arada bugun muayne oldum kisterin gitmis dedi
Canim.ne tahlili.bunlar ve hangi bolum.doktoru yapti

Canim kadim dogum uzmani istedi resim attim gelmedimi
GEldi canim hangi doktorbende gideyim ☺bunlari yqptiracak doktor ariyirun bende istanbukdayim ayrica bende kurtaj olmak istemezdm ama malesef bebegim karnimda öldugu icin ikinci kez oldim hatta kanamam icime akmis eger ilacla atamazsam carsamba bidaha olacagim

bence iyi etmişsin kürtaj olmayarak. ben de sonuncu da kürtaj olmamak için doktora gitmemiştim bile. düşürdüm bitti üstüne adet oldum öyle gittim kontrole parça vs kalmış mı diye.
bu hormonlar adetin kaçıncı günü canım? prolaktin hormonu azıcık yüksek. çok değil ama. zaten stresle yükselen bir hormon stresli bir dönem geçirdin ondan yükselmiştir

biz deniyoruz zaten eşim ameliyat olmadan önce de korunmuyordum zaten. ameliyat olduğundan beri de hiç korunmadım ama gebelik olmadı henüz. eşimin sperm değerleri ameliyattan sonra baya bozuktu şimdi o toparladı düzeldi (morfoloji düşük biraz) bende pco olduğu için kendime yoğunlaştım. yumurta takibi yapıyorum bu ay.
coraspin glifor folbiol kullanıyordum aylardır bu ay hepsini bıraktım. eşim ameliyattan sonra proxeed kullandı 1 kutu, 1 kutu da emodex kullandı, şimdi yine proxeed kullanıyor.

ilk 2 gebeliğim hemen oldu ama sonuncusu 1 sene sonra olmuştu işte şimdi de 8 ay geçti hala gebelik olmadı
anladım canım. benim bu 3.sü sanırım kimyasal gebelik ama öncekilerde dahil hepsi hemen oldu ama insan keşke hemen olmasaydı da birkaç ay geçse sağlıkşa ilerleyecek gebelik olsa diye geçiriyor içinden. biz salı günü gideceğiz doktora. varikosel muayenede anlaşılıyormuş sanırım peki özellikle yaptırılması gerekn bir kan testi ya da farklı bir sperm testi var mı biliyor musun

anladım canım. benim bu 3.sü sanırım kimyasal gebelik ama öncekilerde dahil hepsi hemen oldu ama insan keşke hemen olmasaydı da birkaç ay geçse sağlıkşa ilerleyecek gebelik olsa diye geçiriyor içinden. biz salı günü gideceğiz doktora. varikosel muayenede anlaşılıyormuş sanırım peki özellikle yaptırılması gerekn bir kan testi ya da farklı bir sperm testi var mı biliyor musun
Muayenede belli oluyor varikosel olduğu ama sperm testi de yaptırsın mutlaka eşin. Sperm testi için 3-5 günlük cinsel perhiz olması gerekiyor. Eğer varikosel var derse derecesini belirlemek için doppler çekiyorlar bir de.
Kan tahlili falan yok bizde yapmadılar yani

Muayenede belli oluyor varikosel olduğu ama sperm testi de yaptırsın mutlaka eşin. Sperm testi için 3-5 günlük cinsel perhiz olması gerekiyor. Eğer varikosel var derse derecesini belirlemek için doppler çekiyorlar bir de.
Kan tahlili falan yok bizde yapmadılar yani
erkeklerde hormonlar bişeyi ifade etmiyor mu ya bizler ne kompleks varlıklarız erkekler daha basit:)

erkeklerde hormonlar bişeyi ifade etmiyor mu ya bizler ne kompleks varlıklarız erkekler daha basit:)
Erkeklerde hormonlar direk spermi etkilediği için ve testi de sperm üzerinden yaptıkları için hormonların bozuk olması spermin bozuk olmasından anlaşılıyor. Biz kadınlarda yumurta kalite testi olmadığı için yumurtayı etkileyen hormonların durumuna bakarak yumurtanın durumunu tahmin etmeye çalışmak oluyor bizimki.
Yani sperm testi normal çıkarsa normaldir değilse de önemsiz diye bakılmıyor.
Genetik inceleme yapılmış mıydı size?

Erkeklerde hormonlar direk spermi etkilediği için ve testi de sperm üzerinden yaptıkları için hormonların bozuk olması spermin bozuk olmasından anlaşılıyor. Biz kadınlarda yumurta kalite testi olmadığı için yumurtayı etkileyen hormonların durumuna bakarak yumurtanın durumunu tahmin etmeye çalışmak oluyor bizimki.
Yani sperm testi normal çıkarsa normaldir değilse de önemsiz diye bakılmıyor.
Genetik inceleme yapılmış mıydı size?
evet canım kanda kromozom analizi yapıldı sonuçları normal. bende pıhtılaşma çıkmıştı ve romatizmal birşeyden süphelendi doktorum. testleri haftaya yaptıracağım eşimde sperm testini yaptıracak. başka birşey varsa bilmiyoruz.

Ben normal erken dogum yaptim biliyorsunuz durumumu ama bebegin esigi icerde kalmisti dr onuda kurtajla aldi kisa bir olay acisiz :( erken dogum cok kotu insanin psikolojisini bozuyor bir de bebegin kaybedilmesi cok aci

Ben normal erken dogum yaptim biliyorsunuz durumumu ama bebegin esigi icerde kalmisti dr onuda kurtajla aldi kisa bir olay acisiz :KK43: erken dogum cok kotu insanin psikolojisini bozuyor bir de bebegin kaybedilmesi cok aci

Gaeçmiş olsun canım zordur tabiki..Allah başka acı göstermesin

Gaeçmiş olsun canım zordur tabiki..Allah başka acı göstermesin
Aminnn :(((( Allah a siginiyoruz ama o aci hep icimizde kalacak o hic buyumeyecek melek cocuk olarak kalacak ne hayallerimiz vardi ne umutlarimiz simdi aglasakta bos onu cok ozluyorum geceleri bizim yanimiza gelip bize sesleniyor mudur onu ne kadar sevdigimizi biliyor mudur?

merhabalar...ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar...31 aralıkta hamile olduğumu öğrenmiştim...77,6 çıkmıştı kan değeri. 4 ocakta 407 çıktı ve o gün kanamam başladı...ertesi gün dr a gittim dr gebelik görünmüyor hiçbir yerde dedi progesteron bakıldı 2,83 çıktı vücudun desteklemiyor bu gebeliği ya düşük ya dış gebelik ya da anomalili bir bebek dedi. çarşamba 380 e düştü değerim kanamam az az devam ediyordu. cuma tekrar gel değerin düşmezse kürtaj dedi. cuma günü 276 çıktı değer kürtaja gerek yok hem küçük hem kendin düşürüyosun kürtaj rahim için yıkım dedi. çarşambaya tekrar gel dedi. bugün tekrar gittim 38 çıktı beta değerim. zaten 4 gündür kanamam artmıştı adet gibi parça da düşürmüştüm. usg baktı rahim incelmiş parça gözükmüyor gayet temiz dedi...3 ay korun dedi...kist çıkmıştı geçen haftaki detaylı usg de..kistler için de ilaç vermedi..spontan düşük ilaca gerek yok dedi...vücut kistleri kendisi atar mı acaba? sağdaki 1,5-2 cm. solda en büyüğü 0,5 cm kistler, servikste 3,17 mm. kist çıkmıştı.bir de kistler düşüğe sebep olmuş olabilir mi? hapla korunmayı yeni bırakmıştım...2. ayda hamile kaldım...kromozom anomalisi mi kistler mi ne sebep olmuş olabilir acaba.dr çok detaylı bilgi vermedi...psikolojim bozuldu 1 haftadır ya...

Back