Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Düşmez canım düşse bile tekrar dr temizlemek için içeriyi kürtaj yapar benim 6. Haftadaydı 9. Haftaya kadar bekledim kalp atımi belki geç oluşur ihtimalinden dolayı oluşmadı bebekte gelişmedi 6.haftada kaldı kürtaj olmak istemedigimi söyledim kendiliginden düşsun dedim dr düşmez dedi kese oluşmus düşse dahi tekrar kürtaj olman gerekir dedi bana bide zehirleme ihtimalide var tabi bebegin kalbi daha erken dönemde durduysa eger..
Aynen 6hafta da ıhtımal vermedim dedi doktor cok zayıftı kese dedi ama zehirlenme olmaz dedi burasi da kar yağışı nedeniyle okullar bile tatil yarın nasıl gideceğiz bilmiyorum

Mrb bende sizin gibii 2 ay önce suni sancı ile 3 aylık doğum yaptım karnımda kalbi durduğu için :KK43: ve sonrasında kürtaj oldum sizde oldunuz mu içerde az bii parça falan kalıyo diye.
Evet doktorum az bi narkozla bayiltti ve kurtajla temizledi rahmimi. Kan az az geliyor guzel temizlenirse cok kanama olmazmış. Gecmis olsun bizi bizden baskasi anlayamaz

Evet doktorum az bi narkozla bayiltti ve kurtajla temizledi rahmimi. Kan az az geliyor guzel temizlenirse cok kanama olmazmış. Gecmis olsun bizi bizden baskasi anlayamaz
Tşk ederim sizede geçmişolsun aynen öyle
Bende anestezi korkusu vardı anestesisiz oldum kürtajı
Bundan 1.5 yıl öncede ikizlere hamileydim biri dış gebe biri düşük olmuştu Rabbim büyük ne verirse hayırlısını versin inş cümlemize...

Canım ikinci adetin kaç gün geçilmişti
E="maheen, post: 44452684, member: 630738"]Bisey dil canim eksik yazmsim,ilki derken kürtajdan sonraki ilk adette sorun yoktu ikinci adetm gecikmişti yanlış anlatim olmş.[/QUOTE]
Canim

3 gün
Canım ikinci adetin kaç gün geçilmişti
E="maheen, post: 44452684, member: 630738"]Bisey dil canim eksik yazmsim,ilki derken kürtajdan sonraki ilk adette sorun yoktu ikinci adetm gecikmişti yanlış anlatim olmş.
Canim[/QUOTE]
Gecikmişti
3 gün gecikmişti

CE="maheen, post: 44452531, member: 6684, member: 630738"]Bisey dil canim eksik yazmsim,ilki derken kürtajdan sonraki ilk adette sorun yoktu ikinci adetm gecikmişti yanlış anlatim olmş.[/QUOTE
Gecikmişti

3 gün gecikmişti[/QUOTE]
sonrasında Düzene girdi mi

CE="maheen, post: 44452531, member: 6684, member: 630738"]Bisey dil canim eksik yazmsim,ilki derken kürtajdan sonraki ilk adette sorun yoktu ikinci adetm gecikmişti yanlış anlatim olmş.[/QUOTE

Gecikmişti

3 gün gecikmişti
sonrasında Düzene girdi mi[/QUOTE]
Henüz bilmiyorum 12 gun var adetime ama şuandada lekelenme var

Kizlar ovulasyon gününde kahverengi akınti yaşayanınız varmı?

kızlar merhaba ben 2 kayıptan(1 boş gebelik, 1kalp durması) sonra bu kez de kimyasal gebelik yaşadım. şimdiye dek eşim kromozom analizi dışında bir test yaptırmamıştı. sizce sperm testi yaptırmalıyız? gebe kalabiliyorken spermdeki bir sorun bu kayıplara neden olur mu bilen var mı?

kızlar merhaba ben 2 kayıptan(1 boş gebelik, 1kalp durması) sonra bu kez de kimyasal gebelik yaşadım. şimdiye dek eşim kromozom analizi dışında bir test yaptırmamıştı. sizce sperm testi yaptırmalıyız? gebe kalabiliyorken spermdeki bir sorun bu kayıplara neden olur mu bilen var mı?
Cnm bnde ayni kayiplari yasadim konusmudtuk hatta. Pihtilasma testlerin vs gibi tum trstleri yaptirmis niydin cnm. Embriyoya kromozom analozi fln. Gebe kalabiliyosun sonucta ama icim rahat etsin diyosan yaptir

Cnm bnde ayni kayiplari yasadim konusmudtuk hatta. Pihtilasma testlerin vs gibi tum trstleri yaptirmis niydin cnm. Embriyoya kromozom analozi fln. Gebe kalabiliyosun sonucta ama icim rahat etsin diyosan yaptir
ben hepsini yaptırdım. eşimle kromozom analizi benim pıhtılaşma tiroit enfeksiyon hastalıkları ile ilgili şeyler seker romatizma hepsi yapıldı. yalnızca pıht. çıktı o da mthfrlerde heterozigot mutasyon ama benim anlayamadığım konu şu eğer sperm sağlıksızsa gebelik oluşmaz mı yoksa döllenme olur ve sorunlu gebelik oluşup bir şekilde düşükle mi sonuçlanır?

ben hepsini yaptırdım. eşimle kromozom analizi benim pıhtılaşma tiroit enfeksiyon hastalıkları ile ilgili şeyler seker romatizma hepsi yapıldı. yalnızca pıht. çıktı o da mthfrlerde heterozigot mutasyon ama benim anlayamadığım konu şu eğer sperm sağlıksızsa gebelik oluşmaz mı yoksa döllenme olur ve sorunlu gebelik oluşup bir şekilde düşükle mi sonuçlanır?
Canim kalitesi de tabi saglikli gebwlik acisindan onemlidir ya. Esine keciboynuzu pekmezi fln al yedir faydali oldugunu duymustum. Ama soyle bise de var kromozom testlerinde sorun yoksa zaten onemli olan o degil mi. Sperm kalitesi sayisi fln gebe kalma surecini etkilio olabilir. Ayy cok kafam karisti ya derin meseleler :)

Canım tamamen aynı şeyleri yaşamışız bu sorunun cevabını ben de çok araştırdım. Benim de sadece mthfr c677t heterozigot gerisi tamamen normal.
Eşimde varikosel vardı ve varikosel Sperm kalitesini bozup düşüğe neden olabiliyor diye ameliyat oldu Son düşüğümden sonra. Ama pco da düşüğe neden olabiliyormuş bende de pco var.
Anlayacağınız net bir cevap yok. Embriyoya genetik inceleme yapılmadığı için bilmiyoruz düşük nedenini.

Canim onu nasi dicez bu islerin kaydi kuydu ydediinsallah kimsede bise cikmaz..
Canimm gittim tibbi geneik bolumune hic eski evraklarima bakmadi bile sozlu olqrak 3dusuk yaptim dedikm ki dogruda zaten ama sende desen kimse bakmayacak ben dusuklerimi oselde yaptm sormadi bile nerde yaptrdn die bilisayarw bile bakmadi hemen kromozom analizi ve pihti analisi istedi

Cok gecmis olsun benimde aynı sizin ki gibi kalbi durduğu için alınacak yarın gideceğim doktora işte bakalım artik
Canim yeni gordum cok gecmia Olsun nasilsin ben de kontrole gittim bi hafta sonra kanama icime akmis pihti olmus ilacla dusmesini saglamaya calsiiyoriz olmazsa haftaya yine kurtaj olacagm

Canım tamamen aynı şeyleri yaşamışız bu sorunun cevabını ben de çok araştırdım. Benim de sadece mthfr c677t heterozigot gerisi tamamen normal.
Eşimde varikosel vardı ve varikosel Sperm kalitesini bozup düşüğe neden olabiliyor diye ameliyat oldu Son düşüğümden sonra. Ama pco da düşüğe neden olabiliyormuş bende de pco var.
Anlayacağınız net bir cevap yok. Embriyoya genetik inceleme yapılmadığı için bilmiyoruz düşük nedenini.
benimkinde embriyo incelemeye yollandı ama izmirde yokmuş istanbuldaki bir özel laba gitti. test yapılacak kadar hücre çoğaltılamamış tani sebebini öğrenemedik. Peki eşin herhangi bir tedavi aldı mı ameliyattan sonra ya da ne kadar sürede tekrar deneyebilirsiniz dedi doktor

Acaba Adet öncesi belirtilerim mi olusmus
Bende ilk kurtajda ilk adetimi nirmal olmustum ikinci on uc gun gecmiatu doktor beta bakti ilac vericekti ki o gunlerde adet
benimkinde embriyo incelemeye yollandı ama izmirde yokmuş istanbuldaki bir özel laba gitti. test yapılacak kadar hücre çoğaltılamamış tani sebebini öğrenemedik. Peki eşin herhangi bir tedavi aldı mı ameliyattan sonra ya da ne kadar sürede tekrar deneyebilirsiniz dedi doktor

Benimde ayni swyler yasandi ve yeni arastirmaya basladik istanbulda burc lab yapoyomus bende yeni ogrendim suanlik esime ve bana kromozom.analizi ve pihtilasma istedi bebegide genetige yolladik 1 ay sonra cikacak sonuclar ayrica doktorum ilk adetten aonra baska tahlillerde istedi benden ama esime sperm testi istemedi henuz

Bende ilk kurtajda ilk adetimi nirmal olmustum ikinci on uc gun gecmiatu doktor beta bakti ilac vericekti ki o gunlerde adet

Benimde ayni swyler yasandi ve yeni arastirmaya basladik istanbulda burc lab yapoyomus bende yeni ogrendim suanlik esime ve bana kromozom.analizi ve pihtilasma istedi bebegide genetige yolladik 1 ay sonra cikacak sonuclar ayrica doktorum ilk adetten aonra baska tahlillerde istedi benden ama esime sperm testi istemedi henuz
umarım sen bir sonuç öğrenebilirsin çünkü yollanan embriyoların %50sinde inceleme yapılamıyormuş. biz sperm testini yaptırmayı kendimiz istiyoruz yoksa doktorun bizden istediği yok. bakalım ne olacak yaşadığım kayıplar beni yordu inşallah biter bu zor günler hepimiz için..

Canim yeni gordum cok gecmia Olsun nasilsin ben de kontrole gittim bi hafta sonra kanama icime akmis pihti olmus ilacla dusmesini saglamaya calsiiyoriz olmazsa haftaya yine kurtaj olacagm
Cok gecmis olsun salı günü kürtaj oldum cok kanamam olmadı bir hafta sonra kontrole cagırdı ya yarın gideyim yada salı nasıl pıhtılaşma olmuş korktum bak simdi

Back