Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

yaa ben gideyim ozaman doktora cok vakit kaybetmek istemiyorum ama haftaya gideceğim zaten randevu aldım.. İnşallah bişe cıkmaz gerekli görürlerse 3 ay sonra isterler demişsin canım bu demekki 3 ay daha bekleme Allah korusun.. :KK43:
ya kendi düşüncem hani testte bisey cıkarsa bi ihtimal isterler belkı ama suana kadar sadece vajınal kultur alamadılar oda kanamam devam ettıgı ıcın

merhaba kızlar bende ocak birde kürtai oldum kanamam hala geçmedi doktor normal beta hcg sıfırlanmamış kanaman ondan devam ediyor dedi bide birde kan değerlerim çok düşük çıkıyor on gün sonra tekrar tahlil yaptırcam bana korunmakla ilgili bişey demedi sizce normalmi kan değerleri sürekli düşük çıkan varmı aranızda

Burdan her hafta yada her ay cevsen hatmi yapabilirsek cok guzel olur hemde hamile kaldigimzda bebislerimze de zirh gbi olur o dualar arkadaslar

merhaba kızlar bende ocak birde kürtai oldum kanamam hala geçmedi doktor normal beta hcg sıfırlanmamış kanaman ondan devam ediyor dedi bide birde kan değerlerim çok düşük çıkıyor on gün sonra tekrar tahlil yaptırcam bana korunmakla ilgili bişey demedi sizce normalmi kan değerleri sürekli düşük çıkan varmı aranızda
canım ben 28 aralıkta kürtaj oldum az az da olsa kanamam hala devam edıyor pıhtı olusmustu kanama ıcın ılac ıcmıstım bıttı cok sukur ama kanama devam edıyor dun beta 194 cıkmıstı 4 gun sonra tekrar etmem gerekıormus dusmesı gerekmıs.YANİ kanamanın bı hafta daha surecegını soyledıler ve ben kurtaj olalı 18 gün oldu

Burdan her hafta yada her ay cevsen hatmi yapabilirsek cok guzel olur hemde hamile kaldigimzda bebislerimze de zirh gbi olur o dualar arkadaslar
ben salacan
canım çok saol bı kac arkadasın daha destegı ıle baslarız o zaman insallah bana bu duada destek olacak baska arkadaslarımda cıkar tabiki her dua makbuldur ama bu baska bi dua 4444 kere okunması gerekıyor. yarimkalbim yarimkalbim
canım hangi dua bilhilendir ona göre okuyayım

Bende 25 aralıkta kürtaj oldum.
Hala kanamam devam ediyor.
Geçen hafta acile gittim benimde kan değerlerim düşük çıktı. Kanama olduğundan dedi dr.
Hcg ye bakmadılar kanama bünyeye göre değişir dediler.
Ama hala devam ediyor acile mi gitsem ki?

Bende 25 aralıkta kürtaj oldum.
Hala kanamam devam ediyor.
Geçen hafta acile gittim benimde kan değerlerim düşük çıktı. Kanama olduğundan dedi dr.
Hcg ye bakmadılar kanama bünyeye göre değişir dediler.
Ama hala devam ediyor acile mi gitsem ki?

canım bence doktoruna görün agrın sızın varmı

beni üçgün sonra çağırdı kontrole çarşamba ikinci kontrole gittim ayın 27 tekrar gidecem ama benimle aynı odada yatan bayana kontrole on gün sonra çağırmış belki kişiye göre değişiyordur ama kafana takılacana git derim doktora için rahat etsin

Back