Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

4444salavatı tefriciye duaso kuzum ,burda birbirimiz icin paylasip okuyabiliriz siraylada isteyen heerkese okunur yapsak mi? Yyani ben kumaya baslayaagm sizde okurmusunuz

4444salavatı tefriciye duaso kuzum ,burda birbirimiz icin paylasip okuyabiliriz siraylada isteyen heerkese okunur yapsak mi? Yyani ben kumaya baslayaagm sizde okurmusunuz
istediğimiz salavatı okusak olurmu ben elimden geldiği kadar okurum senin için zaten evdeyim boş zamanım çok

Mrb aranıza yeni katıldım ben de iki ay önce düşük yaptım.çok zor bi durum gerçekten doktor iki ay bekle dedi işte bu ay denedik evde testler yaptım pozitif hastaneye gittim orda negatif çıkınca dünyam yıkıldı :-(

hosge
Mrb aranıza yeni katıldım ben de iki ay önce düşük yaptım.çok zor bi durum gerçekten doktor iki ay bekle dedi işte bu ay denedik evde testler yaptım pozitif hastaneye gittim orda negatif çıkınca dünyam yıkıldı :-(
. hoşgeldin canım üzülme nasip kısmet herşey güzel allahı. yine nasip eder inşallah bende 2 ay korunmam bitti çalışmalara başladım 2 şubatra belli olacak bakalım

Amin inş hepimiz için güzel şeyler olur ,senin de güzel haberini alırız inş, ben de yarın hasta olmam gerekiyor doktor hasta olmazsan bir hafta bekle gel dedi

EVETT kesinlikkle ilkinde bekledim düştü yani sonra yine düştü demekki beklemekle alakalı degılmıs dıye dusunuyorum ve hayırlısı ıle saglıklı bır hamılelık gecırıp anne olup melegımı kucagıma almak ıstıyorum testlerde sorun cıkarsa zaten ona gore tedavı uygular doktor dıye dusunuyorum bıde sorun cıkmazsa beklemenın mantıgı nedir ? ilk düsügümde 3 doktora gittim bırı 1 ay digerı 2 ay dıgerı 3 ay korun dedı ben 3 ay korunmustum ardından kımyasal yasadım onda korunmana gerek yok dedııler bu gebelıgımde hersey yolundaydı kalbı durdu sımdı beklmek bence kişinin kendısı ıle alakalı tekrar aynı seylerı yasaamak yıkım olur tabıkı ama yınede ıstıyorum hayırlısıyla :)

3 ay çok ya 3 ay bekleme :) 1,5 2 ay iyidir :) benim kürtajımın üstünden 20 gün gecti daha regl olmadım :( 2 adet dönemi nasıl gececek bilmiyorum. Test falanda yapılmadı doktor kürtajdan 1 ay sonra kontrole gel demişti. 1 ay cok değilmi yahu o_O

istediğimiz salavatı okusak olurmu ben elimden geldiği kadar okurum senin için zaten evdeyim boş zamanım çok

Arkadaşlar Meryem Suresini oku dediler bana da.. nette de var zaten böyle durumlarda okuyun diyorlar..farklı forumlarda burda da bahsi gecmiş hatta

canım çok saol bı kac arkadasın daha destegı ıle baslarız o zaman insallah bana bu duada destek olacak baska arkadaslarımda cıkar tabiki her dua makbuldur ama bu baska bi dua 4444 kere okunması gerekıyor. yarimkalbim yarimkalbim

Arkadaşlar Meryem Suresini oku dediler bana da.. nette de var zaten

Meryem Suresi’nin Sırları Hakkında Rivayetler
  1. Bu Sure yazılır ve bir su içine konulur, daha sonra korkmuş bir kişiye içirilirse, Allah’ın izniyle korkusu gider.
  2. Bu sureyi 41 kere okuyan kimse fakirlikten kurtulur.
  3. Hamile kalamayıp düşük yapan kişiler için , Meryem suresinin 5-15. ayetleri yazılıp zemzem suyuna konulur, yazılar o suda silininceye kadar bekletilir ve o sudan bu ayetler okunarak içilirse Bi-iznillah murad gerçekleşir.
  4. Bir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah’ Teladan ümit ederek içerse, Allah’ın izni ile hamile kalır.
  5. Kolay doğum yapmak isteyen hamile bir kadının, bu sureyi çokça okuması ile bi-iznillah doğumu kolay geçer..
canım bunu da okuyacagım ama 4444 duasını da okumak ıstıyorum hatta sırayla hepımız ıcın okusak ya olmaz mı ?bu arada bende 3 ay beklemeyı dusunmuyorum eger testlerımde sorun cıkmazsa sen arastırma yaptırdınmı ? bence mutlaka 1 düşükte olsa arastırın bana bısey olmaz dedıler 3 dusuk yaptım

aramıza hoşgeldin arkadasım hayırlısı ıle bebişlerimize kavusacagız ınsallah bu mübarek cuma saati Allah kucagımızı bos bırakmaz inşallah dualar eedelim birbirimize.

çok gecmiş olsun canım üzülme herşeyde vardır bi hayır..hepimiz kayıp yaşadık Rabbim bundan sonrakileri hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

canım bunu da okuyacagım ama 4444 duasını da okumak ıstıyorum hatta sırayla hepımız ıcın okusak ya olmaz mı ?bu arada bende 3 ay beklemeyı dusunmuyorum eger testlerımde sorun cıkmazsa sen arastırma yaptırdınmı ? bence mutlaka 1 düşükte olsa arastırın bana bısey olmaz dedıler 3 dusuk yaptım

yaptıracagımda doktor i ay gecsin hormonların düzelsin oyle gel kontrol edelim sonrada kanda pıhtılaşmaya ve genetiğe bakalım dedi onların sonucları gec mi cıkıyor :(

yaptıracagımda doktor i ay gecsin hormonların düzelsin oyle gel kontrol edelim sonrada kanda pıhtılaşmaya ve genetiğe bakalım dedi onların sonucları gec mi cıkıyor :KK43:
VALLA İnan bana da aynısını dediler bunda sonra gittim genetige dedım iki hafta oldu dusuk yapalı demedı hormonların duzelsın gel dıye , hatta dün kadın doguma gittim oda bisuru tahlıl yaptı oda demedi sonra bakalım dıye yanı demekkı yapılıyor ki bana yaptılar bence dınleme o doktoru hormonlarınabaktırmıyosun kı esınle senden kan alıcaklar kromozm analızı sonra trombofılı bakıcaklar ve bunlar yaklasık 15 20 gunde cıkıyor benım 4 tahlılımı toplamam 1 ay sonunda olucak ve bekleseydım bı ay daha gec olucaktı hersey zaten gereklı gorurlerse 3 ay sonra tekrar yaparlar

çok gecmiş olsun canım üzülme herşeyde vardır bi hayır..hepimiz kayıp yaşadık Rabbim bundan sonrakileri hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
Amin inş canım ya beni umutlandıran evde yapıp pozitif çıkan testler :(

VALLA İnan bana da aynısını dediler bunda sonra gittim genetige dedım iki hafta oldu dusuk yapalı demedı hormonların duzelsın gel dıye , hatta dün kadın doguma gittim oda bisuru tahlıl yaptı oda demedi sonra bakalım dıye yanı demekkı yapılıyor ki bana yaptılar bence dınleme o doktoru hormonlarınabaktırmıyosun kı esınle senden kan alıcaklar kromozm analızı sonra trombofılı bakıcaklar ve bunlar yaklasık 15 20 gunde cıkıyor benım 4 tahlılımı toplamam 1 ay sonunda olucak ve bekleseydım bı ay daha gec olucaktı hersey zaten gereklı gorurlerse 3 ay sonra tekrar yaparlar

yaa ben gideyim ozaman doktora cok vakit kaybetmek istemiyorum ama haftaya gideceğim zaten randevu aldım.. İnşallah bişe cıkmaz gerekli görürlerse 3 ay sonra isterler demişsin canım bu demekki 3 ay daha bekleme Allah korusun.. :(

Back