Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba bende 1 hafta once suni sanci ile normal dogum yaptim. 3,5 aylikti bebegim. Ensefalosel vardi. Icim aciyarak ayrildim yavrumdan. 2 ay sonra hamile kalmak istiyorum varmi bu sekilde bi aci yaşayan?

Ben Yaklasık 2ay önce kürtaj oldum.9 aralık da ilk adetimi oldum normalde bugün adet olmam lazımdı olmadım. Ama bende yaklasık bir haftadır sık idrara çıkma.susama.mide bulantısı ve göğüs büyümesi oldu. Adet öncesi hiç bu belirtileri yasamamıstım ilk defa bunları yasıyom. Kürtaj sonrası adet öncesi belirtiler değişiyor mu
Mrb canim gebelik ihtimalin varmı bu at gebelik belirtileri bunlar sık idrara çıkma filan

Ben Yaklasık 2ay önce kürtaj oldum.9 aralık da ilk adetimi oldum normalde bugün adet olmam lazımdı olmadım. Ama bende yaklasık bir haftadır sık idrara çıkma.susama.mide bulantısı ve göğüs büyümesi oldu. Adet öncesi hiç bu belirtileri yasamamıstım ilk defa bunları yasıyom. Kürtaj sonrası adet öncesi belirtiler değişiyor mu
Hifa erva bence hamilesin bendeki belirtiler bunlardi hamileligimde.

Bulanti ve sık idrara cıkma hiç duymadım adet belirtisi olarak

Belki Regl olurum. Korkuyom. Yakın zamanda düsük yasayıp. Neyle karşılasacağımı bilmiyorum

Slm kızlar,
Uzun süredir yazamıyorum ama okumaya çalıştım sayfaları...
Hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun, sağlıcakla alın kucağınıza bebeklerinizi..
Bebeğini kaybeden arkadaşlara da çok çok geçmiş olsun, Allah sabırlar versin hepinize..kayıpları okudukça kendi yaşadıklarım geliyor aklıma..hayırlısı herşeyin en kısa sürede sağlıklı ömürlü hayırlı bebeklerimiz olur inşallah..

Kızlar kürtaj olanlar bilirler...
Kurtajdan sonra 1. Adette gecikmeler olabiliyor benim 5 gün gecikti mesela..2.adette normal adet döngüsü zamanına geliyor mu? Yoksa gecikmeler devam mı ediyor

Kızlar kürtaj olanlar bilirler...
Kurtajdan sonra 1. Adette gecikmeler olabiliyor benim 5 gün gecikti mesela..2.adette normal adet döngüsü zamanına geliyor mu? Yoksa gecikmeler devam mı ediyor
Mrb benim ilkinde sorun yoktu 2.de gecikme oldu kisiye gore degisir

Mrb teşekkür ederim cevabın için..kafamdan hesaplar yapıyordum bende hamilelik için..beklemem gerekiyor adeti o zaman
Bisey dil canim eksik yazmsim,ilki derken kürtajdan sonraki ilk adette sorun yoktu ikinci adetm gecikmişti yanlış anlatim olmş.

Merhaba bende 1 hafta once suni sanci ile normal dogum yaptim. 3,5 aylikti bebegim. Ensefalosel vardi. Icim aciyarak ayrildim yavrumdan. 2 ay sonra hamile kalmak istiyorum varmi bu sekilde bi aci yaşayan?
Mrb bende sizin gibii 2 ay önce suni sancı ile 3 aylık doğum yaptım karnımda kalbi durduğu için :( ve sonrasında kürtaj oldum sizde oldunuz mu içerde az bii parça falan kalıyo diye.

Back