Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akışına bırakmayı düşünüyorum ama yumurtlamayı farkediyorum akıntıdan agrıdan o günleri değerlendiriyorum

Topiğimin güzel anneleri ve sonunda bende hamileyim. Bugün kan verdim sonucun 524 çıktı. Hepinize dua edicem Allahım kucağınızı boş bırakmasın :)

Yaaa gözünüz aydın hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıka kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Canım benim çokkkk sevimdim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Kac hafta kac günlük?
İkinize de çok teşekkür ederim Allah’ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.
Haftama gelince daha adet günüm gelmedi 2-3 gün var. Yani 4 haftalık falan ama en iyi sonuç doktora gidince öğrenicem :).
Ovü günüm 15 şubattı işte bugünde böyle çıktı sonuç.

Çok güzel bir haber çok sevindim vallahi gelişmeleri de paylaş lütfen :)
Naptın akışına mı bıraktın yoksa özel birşey yaptın mı kür felan :)

Çok güzel bir haber çok sevindim vallahi gelişmeleri de paylaş lütfen :)
Naptın akışına mı bıraktın yoksa özel birşey yaptın mı kür felan :)
Bu ay ara vermiştim hiç bişey yapmadım hiç bişeyde umrumda değildi Gerçejten de düşünmediğin zaman oluyormuş :)

maşallah canım gününe göre gayet güzel sonuç gelişmelerden haberdar et darısı bize olsun dualarından eksik etme canım

meraba hanımlar bende yeni düşük yaptım
bütün yazışmalarınızı okudum o8nur34yaz canım hayırlı olsun rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
bende dusuk yapalı 6 gun oldu 5 haftalıktı . sımdı yenı bır surec bızı beklıyor ınsallah rabbım en kısa zamanda yıne nasıp eder guzel zamanlarımızı bırlıkte paylasırız ınsallah

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Düşüğünü çok kafana takmamaya çalış çünkü önünde yeni bir sayfa var. Sonrada iyi dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim en doğru zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah.

tesekur ederım canım :/ ben ne kadar takmak ıstemesemde ınankı cıkmıyor aklımdan hıc uzun sure bekleyıp tam dualarım kabul oldu demısken ellerımden gıttı ne yapalım avutuyorum kenımı ıste rabbım en ıyısını bılır o verıp o aldı sen dusuk yapalı ne kadar oldu canım ne kadar surede tekrar hamıle kaldın

Canım ben Ağustos’un 27sinde düşük yaptım. Ama okuduysan biliyorsundur. Benim bebeğim büyüktü o yüzden atlatmam daha zor oldu. Normal Doğum yaptım ben sancı çekerek. Bu ayda hamile kaldım işte ama bugüne kadar kafama çok taktım öyle mi böyle mi diye. Bu ay ara vermek istedim ve kafam rahat olduğu için kendiliğinden tekrar hamile kalmışım. Gerçi herşey daha çok erken. Daha bunun kesesi kalbi vs bi sürü işi var. Allahım sabır versin sana

evet canım çok zor süreçlerden gecmıssın o daha zor onun hareketlerını hısedıkten sonra vazgecmek daha zordur emınım . buda bızım sınavımız demmekı hakkımızda hayırlısını olsun . sende aklına kotu bısey getırme olurmu olacagı varsa oluyo rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın anın tadını cıkar

Anın tadını çıkarmak zor olsa da mutlu olmaya bidaha aynısı olmıycak diye kendimi teselli ediyorum :)

Kızlar ben 4 aylık normal Doğumla düşük yaptım ve tekrar gebe kalmak istiyorum. Benim gibi olan güzel annelerin hikayelerini dinlemek dertleşmek ve birlikte takip yapmak isterim
Merhaba güzel anneler bende 2016 yılının kasım ayında 1 düşük yaptım ilk gebeliğimdi kan uyuşmazlığı vardı. Ve kalbi atmadı 5 haftalıkta kaldı 9 hafta olmasına rağmen düşük gerçekleşti kürtajla vakumla alındı. Pko var bende ayrica 1 büyük kistim var Eşimde sorun var buna rağmen Ben bu ay Hamile kaldım yani 2018 ocakta tekrar hamile kaldım. Umudunuzu kaybetmeyin Güzel Anneler ⚘⚘⚘⚘⚘⚘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…