Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay çatladığı gün feci bi ağrım olmuştu ve testim daha koyuydu o yüzden bu ay anlayamadım hangi gün diye. İğne de olmadım çünkü doktorum izinde yumurtam oldu mu olamadı mı gidemedim bile. Bugün 21. Günüm
Progesteron tahlili yapabilirsin Aslı'nda ona göre teste devam ederdin.Çünkü bende de çok koyu çıkardı ama herkeste bir olmuyormuş

Progesteron tahlili yapabilirsin Aslı'nda ona göre teste devam ederdin.Çünkü bende de çok koyu çıkardı ama herkeste bir olmuyormuş
Oturduğum yerde progestron tahlili yapılmıyor malesef ki zaten dediğim gibi doktorum izinde olmasaydı takip daha kolay olurdu o olmadığı için bu ay böyle geçti. Geçen ay benimki baya baya koyuydu bu ay hiç bişey hissetmedim. İnşallah kist olmaz bebiş olur :)

Kız hamilesin ve bize söylemedin mi yoksa :KK43:
kardeş hiç giremiyorum siteye :) hamileymişim evet hemen iğne ve aspirin başladık hergün oluyorum..şimdilik sıkıntı yok bakalım inşallah kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inşallah..inofolic kullanıyordum bu ay

Merhaba bayanlar nasılsınız Allahım tüm isteyenlere evlatlarını hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. Şimdi benim soruma gelirsem benim bugün bat günümdü fakat olmadım ve belirtilerde yok, ama çok hafif bi bulantı var acaba şimdi bi test mi yapsam yoksa yarın doktor kontrolüm var eğer bebek varsa belli olurmu

kardeş hiç giremiyorum siteye :) hamileymişim evet hemen iğne ve aspirin başladık hergün oluyorum..şimdilik sıkıntı yok bakalım inşallah kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inşallah..inofolic kullanıyordum bu ay
İnşallah canım benim kontrollerini ve ilaçlarını ihmal etme. Kucağın dolsun inşallah :)

Merhaba bayanlar nasılsınız Allahım tüm isteyenlere evlatlarını hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. Şimdi benim soruma gelirsem benim bugün bat günümdü fakat olmadım ve belirtilerde yok, ama çok hafif bi bulantı var acaba şimdi bi test mi yapsam yoksa yarın doktor kontrolüm var eğer bebek varsa belli olurmu
Canım kontrolde Bebek varsa belli olmayabilir yarın gittiğinde kan testi yaptır

hiç sorma canım ya kan verdim sonuc cıkmadı yarına kaldı lab. aradım uzman doktor yarın onaylayınca sonucu görürsünüz dedi. hiçç düşünmedi yarını nasıl bekleyeceğimi :)
Bence bidaha ara ve doktora tekrar gelme imkanım yok gebelik testi zaten sonucunu söyleseniz olmaz mı falan dersen bence söylerler :) burda söylüyolar en azından :)

Bence bidaha ara ve doktora tekrar gelme imkanım yok gebelik testi zaten sonucunu söyleseniz olmaz mı falan dersen bence söylerler :) burda söylüyolar en azından :)
doktorla konuşmadım ki laboratuvarda görevli telefonlara bakan biri. doktor olsa zaten onaylayacak. yarın sabah erkenden ogrenıcem. bi idrar testı daha yaptım bıraz daha koyulasmıs.

Canım gec aldım sonucu 358çıktıı :)allahın izniyle inşallah tüm gebelerle beraber bana da sağlıkla kucağımıza almak nasip olur .rabbim isteyen herkese versinn.sevinmeye korkuyorum düşer diye inşallah yine kötü bir durum yaşamam
Canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Uzun ömürler versin minik yavruna. Biz ilk defa anne olucaklara göre daha tedbirli anneleriz o yüzden inanıyorum ki Allahım tekrarını yaşatmıycak. Çünkü bende dahil tekrar hamile kalsam şimdi Sevincimi 7 aylık olana kadar yaşayamıycam. Ama olsun tekrardan anne olmayı hayal etmesi bile güzel. Benim için de dua et :) topiğime yazan herkes hamile bi ben kaldım :) darısı başıma :anneadayı:

Canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Uzun ömürler versin minik yavruna. Biz ilk defa anne olucaklara göre daha tedbirli anneleriz o yüzden inanıyorum ki Allahım tekrarını yaşatmıycak. Çünkü bende dahil tekrar hamile kalsam şimdi Sevincimi 7 aylık olana kadar yaşayamıycam. Ama olsun tekrardan anne olmayı hayal etmesi bile güzel. Benim için de dua et :) topiğime yazan herkes hamile bi ben kaldım :) darısı başıma :anneadayı:
ah kuzum bugun artısa bakmak ıcın ikinci kez kan verdım 458 e cıkmıs artısı hıc ıyı degıl belkide dıs gebelık gecırıyorum. :KK43: sevınmek ne mumkun . iki gun sevınsem ucuncu gun bırsey oluyor.

X