- 1 Temmuz 2017
- 115
- 99
Sen yapmış mıydın daha önce canım 12. Günden sonra havuç ekleyeceğim galibaEvet canım çok faydalı havucu da ekle bi
Süre Sonra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yapmış mıydın daha önce canım 12. Günden sonra havuç ekleyeceğim galibaEvet canım çok faydalı havucu da ekle bi
Süre Sonra.
Sen yapmış mıydın daha önce canım 12. Günden sonra havuç ekleyeceğim galiba
İnşallah canım bebiş haberi duymaya ihtiyacımız var artık :) bende geçen ay olmadı umutlar bu ay :) bakalım Ocak hamişi olabilicekmiyiz :)Huu selam güçlü anneler.. Ben3 aylıj sğreyi doldurdum yeni çlşmalara başladık bu hafta drumlaydık klomen ve çatltma ignesi verdi ocakta kaderimiz belli olcak sizler nbrsiniz bakalım
Cnm Canım merhaba ben de beş altı aylık evliyim 8 haftalık bebeğimin kalp atışının durması sebebiyle 23 Ekim'de kürtaj oldum ve tekrardan bir bebeğimin olmasını çok istiyorum Rabbim herkese nasip etsin bir daha kötü şeyler yaşatmasınKızlar ben 4 aylık normal Doğumla düşük yaptım ve tekrar gebe kalmak istiyorum. Benim gibi olan güzel annelerin hikayelerini dinlemek dertleşmek ve birlikte takip yapmak isterim
Geçmiş olsun canım... hepimiz aynı durumdayız. Yeni bir gebelik için çabalıyoruz bakalım hepimizin hakkında hayırlısı. Ama evlendikten hemen sonrasında hamile kalmışsın Allahım tekrardan yakın zamanda nasip eder inşallahCnm Canım merhaba ben de beş altı aylık evliyim 8 haftalık bebeğimin kalp atışının durması sebebiyle 23 Ekim'de kürtaj oldum ve tekrardan bir bebeğimin olmasını çok istiyorum Rabbim herkese nasip etsin bir daha kötü şeyler yaşatmasın
Rabbim herkeze nasip etsin canim benimGeçmiş olsun canım... hepimiz aynı durumdayız. Yeni bir gebelik için çabalıyoruz bakalım hepimizin hakkında hayırlısı. Ama evlendikten hemen sonrasında hamile kalmışsın Allahım tekrardan yakın zamanda nasip eder inşallah
Canımmmm :)))))) kan verseydin hemen :)Merhaba kızlar bugun test haptım silik çizgi bat 4ocak
Batı bekleyim dedimCanımmmm :)))))) kan verseydin hemen :)
canıııııım çok sevindiiiimm :) hadi bakalım bekliyoruz haberini :*Merhaba kızlar bugun test haptım silik çizgi bat 4ocak
Bi erken gebelik testi yap bakalım yine çizgi çıkarsa kesin var demektir :) resim de at bize :)Batı bekleyim dedim
Yarın kan testi yaptrcam bugun gitcektim de hiç halim yoktu gitmeyeBi erken gebelik testi yap bakalım yine çizgi çıkarsa kesin var demektir :) resim de at bize :)
Kız nasıl sabrediyorsun ya :)Yarın kan testi yaptrcam bugun gitcektim de hiç halim yoktu gitmeye
Ya beni çift çizgi hamilelik degil de kalp atılını duyablcekmiyim de kafam biliyosun hamilr kalmak degil devamı ı getirmek önemli olan çom korkuyorumKız nasıl sabrediyorsun ya :)
Ay canım çok sevindim ya inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim. Bu topiğin ilk gebesi oldun hadi hayırlı haberler inşallah :)selam kızlar bir kac gündür lekelenmem vardı. sonra cok koyu kanama oldu. bugün test yapayım dedim. çift çizgiyi gördüm. çoookk şaşırdım. daha kan veremedim ama yarın vereceğim. umarım dış gebelik falan dğildir.
Haklısın canım ama o kalp atışından önce çift çizgi var :)Ya beni çift çizgi hamilelik degil de kalp atılını duyablcekmiyim de kafam biliyosun hamilr kalmak degil devamı ı getirmek önemli olan çom korkuyorum