- 14 Mart 2017
- 1.260
- 1.478
Kız hamilesin ve bize söylemedin mi yoksaçok geçmiş olsun neden acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız hamilesin ve bize söylemedin mi yoksaçok geçmiş olsun neden acaba
Sende hamilesin ve bize söylemedin aaaa ben ne uzak kalmışım topiğime herkes hamileymiş haberim yokSaol canm cevabın için bende 4 aydır denyrm olmuyr bu vitaminler eczanede hap olarak satılıyo dimi gidip ben e vitamini ve c vitamini istyrm deyip alıyoruz
Sende hamileymişsin hayırlı olsun canımGecen yil agustosta evlendim eylülde hamile kaldim bos gebelikmis düştü. Ocakta tekrar basladik mayista yine oldu ama 8 haftalik kurtaj oldum kalbi durdugu icin. Zehirli guatr varmis sebebi o dediler. Ilac kullandim o gunden gecen aya kadar gecen ay ilaci biraktim dogal tedavilere basladim şükür degerler hizla düzeliyor. Bu ay korunmayi biraktik. Yarin yumurtlama gunum nasipse adetim 18 ekim :) rabbim isteyen herkese saglikli hayirli melekler nasip etsin
Bir hamiş daha buldum burdaİlac vermeden önce seni sürekli cagrıyor canm yumurtan büyüdügü zaman bir daha kontrele cagrıyor yumurtanın catladıgını görüncede sana ilişki günlerinş söylüyor. Ama diyelim ki yumurtan takip boyunca ufak kalınca diger ayın adetinde ilaç baslatıyor .
Ve bir hamiş dahaGeçmiş olsun ama dikkat edin.Ben 1 ay korundum diğer ay hamile kaldım.Kimyasal gebelik oldu şükür tekrar kürtaj olsaydım yanmıştım.Azarı da işittim Gittigim tüm doktorlardan.Çünkü kürtaj yerim yaraydı ve tutunamadı.
Evt canım hamileym ama sevinemiyrm maalesef çünkü yine kanamlarm başladı dieri gibi aynı haftada buda gidici off Allahm ne zormuşSende hamilesin ve bize söylemedin aaaa ben ne uzak kalmışım topiğime herkes hamileymiş haberim yok
Canım doktor bi müdahale etmiyor mu?Evt canım hamileym ama sevinemiyrm maalesef çünkü yine kanamlarm başladı dieri gibi aynı haftada buda gidici off Allahm ne zormuş
Can'ım sen testleri koy hallederiz :)@sahra41 papatyag 1s3m @Mucizeolsakeske @severusandlily
Removeben Hemen çabuk bana dua ediyorsunuz :) bu ay ovülasyon testi yaptım ama yumurtlama günümü anlayamadım hayırlısına bıraktım.
Progestan ve igne verdi ama işte bi faydası olur mu bilmiyorum halende devam ediyorm inşallh Allahım sanada yardım eder hamile kalrsn en önemlisi sağlıklısyla kucagına alırsınCanım doktor bi müdahale etmiyor mu?
Yükledim canımCan'ım sen testleri koy hallederiz :)
Progestan ve igne verdi ama işte bi faydası olur mu bilmiyorum halende devam ediyorm inşallh Allahım sanada yardım eder hamile kalrsn en önemlisi sağlıklısyla kucagına alırsın
Baktım testlerine klomenden 1 hafta sonra çatlamış sanırım öyle mi?Şuan tekrar koyulaşmaya başlamış gibi geldi bana :) Ve sanırım iğnesiz tedavi olmuşsun yani çatlatma iğnesi yapmamış.Yükledim canım
Sende hamileymişsin hayırlı olsun canım
Allah immm insallah tutsun cifter cifter hayirli saglikli evlat nasip etsin cumlemizee isteyene herkese@sahra41 papatyag 1s3m @Mucizeolsakeske @severusandlily
Removeben Hemen çabuk bana dua ediyorsunuz :) bu ay ovülasyon testi yaptım ama yumurtlama günümü anlayamadım hayırlısına bıraktım.
:))) evet canm.Bir hamiş daha buldum burda
Geçen ay çatladığı gün feci bi ağrım olmuştu ve testim daha koyuydu o yüzden bu ay anlayamadım hangi gün diye. İğne de olmadım çünkü doktorum izinde yumurtam oldu mu olamadı mı gidemedim bile. Bugün 21. GünümBaktım testlerine klomenden 1 hafta sonra çatlamış sanırım öyle mi?Şuan tekrar koyulaşmaya başlamış gibi geldi bana :) Ve sanırım iğnesiz tedavi olmuşsun yani çatlatma iğnesi yapmamış.
Geçmiş olsun canım. Evet o ilacı kullanıp hamile kalan çok kişi var ama ben kullanmadım kabızlık konusu için bişey diyemiycem :)Merhaba ben de geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım. İlk olduğu için çok üzücü oldu. Ama şimdi toparladım daha iyiyim. Doktora kontrole gittiğimde korunmanıza gerek yok dedi. Ve inofolic combi diye bir ilaç verdi folik asit içeriyo ve gebeliği kolaylaştıran bi madde daha içeriyomuş. Bunu kullanan var mı acaba ? Kabızlık yapıyor mu?