Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canm cevabın için bende 4 aydır denyrm olmuyr bu vitaminler eczanede hap olarak satılıyo dimi gidip ben e vitamini ve c vitamini istyrm deyip alıyoruz
Sende hamilesin ve bize söylemedin :KK43: aaaa ben ne uzak kalmışım topiğime herkes hamileymiş haberim yok

Ayyyy topiğimde ne çok hamile kalan varmış benim haberim yok küstüm valla :KK43:

Gecen yil agustosta evlendim eylülde hamile kaldim bos gebelikmis düştü. Ocakta tekrar basladik mayista yine oldu ama 8 haftalik kurtaj oldum kalbi durdugu icin. Zehirli guatr varmis sebebi o dediler. Ilac kullandim o gunden gecen aya kadar gecen ay ilaci biraktim dogal tedavilere basladim şükür degerler hizla düzeliyor. Bu ay korunmayi biraktik. Yarin yumurtlama gunum nasipse adetim 18 ekim :) rabbim isteyen herkese saglikli hayirli melekler nasip etsin
Sende hamileymişsin hayırlı olsun canım

Geçmiş olsun ama dikkat edin.Ben 1 ay korundum diğer ay hamile kaldım.Kimyasal gebelik oldu şükür tekrar kürtaj olsaydım yanmıştım.Azarı da işittim Gittigim tüm doktorlardan.Çünkü kürtaj yerim yaraydı ve tutunamadı.
Ve bir hamiş daha

Eklentiler

• IMG_7271.JPG
    IMG_7271.JPG
    45 KB · Görüntüleme: 43
Progestan ve igne verdi ama işte bi faydası olur mu bilmiyorum halende devam ediyorm inşallh Allahım sanada yardım eder hamile kalrsn en önemlisi sağlıklısyla kucagına alırsın

İnşallah canım yavrun bu sefer sana sıkı sıkı tutunur Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder

Merhaba ben de geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım. İlk olduğu için çok üzücü oldu. Ama şimdi toparladım daha iyiyim. Doktora kontrole gittiğimde korunmanıza gerek yok dedi. Ve inofolic combi diye bir ilaç verdi folik asit içeriyo ve gebeliği kolaylaştıran bi madde daha içeriyomuş. Bunu kullanan var mı acaba ? Kabızlık yapıyor mu?

Baktım testlerine klomenden 1 hafta sonra çatlamış sanırım öyle mi?Şuan tekrar koyulaşmaya başlamış gibi geldi bana :) Ve sanırım iğnesiz tedavi olmuşsun yani çatlatma iğnesi yapmamış.
Geçen ay çatladığı gün feci bi ağrım olmuştu ve testim daha koyuydu o yüzden bu ay anlayamadım hangi gün diye. İğne de olmadım çünkü doktorum izinde yumurtam oldu mu olamadı mı gidemedim bile. Bugün 21. Günüm

Merhaba ben de geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım. İlk olduğu için çok üzücü oldu. Ama şimdi toparladım daha iyiyim. Doktora kontrole gittiğimde korunmanıza gerek yok dedi. Ve inofolic combi diye bir ilaç verdi folik asit içeriyo ve gebeliği kolaylaştıran bi madde daha içeriyomuş. Bunu kullanan var mı acaba ? Kabızlık yapıyor mu?
Geçmiş olsun canım. Evet o ilacı kullanıp hamile kalan çok kişi var ama ben kullanmadım kabızlık konusu için bişey diyemiycem :)

X