Allah hepimize sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.
Benim de iki hamileliğim kayıpla sonuçlandı , ilki 7. Haftada ikincisi ikiz gebelikti 8. Haftada kalbi durdu diye sonlandırıldı. Şimdi hamileyim yine, bebek bekliyorum inşallah

Yaşayan anlıyor, bu süreçte “dert etme hamile kalabiliyorsun” diye teselli ettiler beni, elbette her dert yaşayana zor, ki hamile kalamamayı da 2 yıl yaşadım. Biri diğerinden daha kolay değildi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, aratmasın.
Başlığa göz attım da, genetik test için 2-3 düşük olması gerekiyor yazılmış. Bana da öyle söyledi dr ama direttim ilk düşükten sonra, kesinlikle yaptıracağım diye. Yaptırdım da, hem özel de ( pişmanım gereksiz yere para vermişim) hem de tıp fakültesinde yaptırdım. Özel de sadece benden kan almışlardı tıp fakültesid daha detaylı baktı. Eğer genetiğe başvurduğunuzda yapmazlarsa genetik bölğmünde bir hocadan özel muayene isteyin, 100-150 tl arası. Anamnez verin derdiniz anlatın o zaman iletişim kurabildiğiniz için yapıyorlar. Özel de 2000 tl civarı tutuyor.
. İlk düşük olabilir diyor dr lar ama acısını yaşayan bilir. Bi problem varsa en baştan bilmek en iyisi. Ben ilkinden sonra problemin ne olduğunu öğrendiğim halde doğru tedaviyi bulana dek bir kez daha kayıp yaşadım.