Inşallah canım cümlemizeHiç takip yaptırmadım canım ama oyle dediyse bugunden itibaren gunasiri iliski ile mutlaka tutturursun, gerisi şans![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım cümlemizeHiç takip yaptırmadım canım ama oyle dediyse bugunden itibaren gunasiri iliski ile mutlaka tutturursun, gerisi şans![]()
İnşallah canım bidahaki ay güzel haberlerle glirim inşallah❤Karar vermişsin o zaman hadi hayırlısı canım hayırlısıyla tutsun inşallah![]()
Kızlar bişey soracam bugün kontrole gittim doktora sol tarafta yumurtan büyümüş dedi sizce ne zaman çatlar ya da ne zaman ilişki olmalı, doktorla arada konuştuğumuz için sormayı unuttum kaynadı arada bi fikri olan varmı![]()
Ay çok sevinirim senin adına hepimiz sırayla güzel haberler verelim inşallah, bi de insan da çok heyecan oluyor yani ben de öyle benimki olmazsa stresden olmazİnşallah canım bidahaki ay güzel haberlerle glirim inşallah❤
Ya ben daha hiç adet de görmedim doğru mu yapıyorum blmyorum ama sanki hissediyorum olcak gibi bu sefer❤Ay çok sevinirim senin adına hepimiz sırayla güzel haberler verelim inşallah, bi de insan da çok heyecan oluyor yani ben de öyle benimki olmazsa stresden olmaz
Bilmiyorum ki hatta bana gösterdi yumurtayı ama çatlama ile ilgili bişey demedi, bide benim ilk hamilelik 8 ay boyunca hep sık ilişki oluyordu tutmadı 9.ayımda da sadece yumurtlamadan sonraki günü değerlendirmiştik öyle tuttu o yüzden tedirginimBüyümüş derken acaba çatlayacak kadar olgunlaşmayı mı kastetti?Her ihtimale karşı bence 3 gün üstüste dene
Nasip Allah'tan
Demek ki kendini hazır hissediyorsun sıkıntı olacağını sanmıyorum yine de sen bilirsin canım çok olumlu da düşünme olumsuzdaYa ben daha hiç adet de görmedim doğru mu yapıyorum blmyorum ama sanki hissediyorum olcak gibi bu sefer❤
Inşallah canım cümlemizeŞimdiye kadar gün aşırı yapıyordum ayıptır söylemesi dün oldu bugünü es geçip yarına bırakacam yoksa bugünü de mi değerlendirim
Tamam canım hakkımda,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun❤Demek ki kendini hazır hissediyorsun sıkıntı olacağını sanmıyorum yine de sen bilirsin canım çok olumlu da düşünme olumsuzda
Bende bunu doğru buluyorum çünkü ben hamile kaldığım ay bizim birlikteliğimiz diğer aylara göre daha seyrekti.Bu aralar ilişkiden sonra nasıl hamile kalınır yazıları okuyorum.
Genellikle iki günde bir ilişkiye girmeyi öneriyorlar.
Çünkü her gün olunca, yumurtalıktaki ve spermdeki kaliteyi düşürerek üretimi azaltırmış.
Bende bunu dikkate alıyorum :)
Bende duymuştum. Ama bi problemin var mı yoksa denemek mi istiyorsun onu öylesineBen de kürtaj olalı 2 hafta olacak. Akıntı lekelenme yeni bitti diyebilirim. Testleri verdik bekliyoruz bakalım sonucu. Şu 2 ay korunma sürecinden sonra gebelik için başlıycaz ya bu sürece nasıl hazırlansak acaba. Bir yerde kuru incir yumurtayı olgunlaştırıyo havuç ise çatlatıyo diye duymuştun. Bilgisi olan var mı
Geçmiş olsun bu arada benimde iki hafta olcakBen de kürtaj olalı 2 hafta olacak. Akıntı lekelenme yeni bitti diyebilirim. Testleri verdik bekliyoruz bakalım sonucu. Şu 2 ay korunma sürecinden sonra gebelik için başlıycaz ya bu sürece nasıl hazırlansak acaba. Bir yerde kuru incir yumurtayı olgunlaştırıyo havuç ise çatlatıyo diye duymuştun. Bilgisi olan var mı
Bence gunluk iliski kaliteyi bozuyor, doktorlar gunasiri oneriyor ama sen bilirsin..Inşallah canım cümlemizeŞimdiye kadar gün aşırı yapıyordum ayıptır söylemesi dün oldu bugünü es geçip yarına bırakacam yoksa bugünü de mi değerlendirim
Yoo çok şükür adetim düzenli ama işte bi ümit. Sen ne zaman oldun ilk genelik miydi? Kaç haftalıktı?Bende duymuştum. Ama bi problemin var mı yoksa denemek mi istiyorsun onu öylesine
Canom 8 şubatta oldum ben ilk gebeliktiYoo çok şükür adetim düzenli ama işte bi ümit. Sen ne zaman oldun ilk genelik miydi? Kaç haftalıktı?
Benim de 8 şubattaCanı
Canom 8 şubatta oldum ben ilk gebelikti5 haftalıktı seninki kaç haftalıktı? Benim lekelenmem felan 5 gün içinde bitmişti
Yaa aynı günBenim de 8 şubatta9 haftalık olması gereken bebeğimin 7 haftalıkken kalbini duymuştum ve duyduktan 2 gün sonra ölmüş. Benim de ilk gebelikti. Benim lekeler dün falan bitti nerdeyse
Duydum hem de nasıl atıyodu var yaa. Bana da 2 ay dedi. Allah nasip ederse nisanda başlıcam. Araştırma testlerini yaptırdın mı?Yaa aynı günkader arkadaşım. Kalp atışlarını da mı duymuştun
doktor bana 3 ay korunma verdi ama ben hiç beklemek istemiyorum.
Üzülme yine duycaksın bu sefer seni bırakmıcak ama ❤ yok canım ben devlete gidiyordum devlette 2 3 düşükten önce araştırmıyolar zaten. Doktorumda normal bişey bu illaki çevrende de vardır bi kez düşük yapanlar dedi . Gerçekten de kuzenleriminde düşükleri oldu peşlerine de sağlıklı çocukları oldu. Çevremde başka kişilerde var bu şekilde. Eğer tekrarlarsa araştırcam tabiki ama o ihtimali düşünmek istemiyorum bile. İyi düşünim iyi olsun dedim.Duydum hem de nasıl atıyodu var yaa. Bana da 2 ay dedi. Allah nasip ederse nisanda başlıcam. Araştırma testlerini yaptırdın mı?