• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme yine duycaksın bu sefer seni bırakmıcak ama ❤ yok canım ben devlete gidiyordum devlette 2 3 düşükten önce araştırmıyolar zaten. Doktorumda normal bişey bu illaki çevrende de vardır bi kez düşük yapanlar dedi . Gerçekten de kuzenleriminde düşükleri oldu peşlerine de sağlıklı çocukları oldu. Çevremde başka kişilerde var bu şekilde. Eğer tekrarlarsa araştırcam tabiki ama o ihtimali düşünmek istemiyorum bile. İyi düşünim iyi olsun dedim.
Hamile kaldığında Doktoruna düşük olduğunu söyle ama belki önlem için aspirin falan verir. Ben yaptırdım araştırmaları bekliyorum bakalım sonuç ne çıkacak. Yaşın kaç bu arafa

Hamile kaldığında Doktoruna düşük olduğunu söyle ama belki önlem için aspirin falan verir. Ben yaptırdım araştırmaları bekliyorum bakalım sonuç ne çıkacak. Yaşın kaç bu arafa
Evet mutlaka söylicem zaten. Özellikle de aspirin kullanmama gerek var mı diye de sorarım. Bi kere bu olayı yaşadığm için bidahakin de çok pimpirik olurum kesin. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. 23 yaşındayım ben sen?

Ay ne güzel bir yaştasın. 30 yaşımdayım ben kaybedecek vakit yok gibi geliyo 🙈

Ay ne güzel bir yaştasın. 30 yaşımdayım ben kaybedecek vakit yok gibi geliyo 🙈
Bence bunun yaşla alakası yok çünkü banada öyle geliyor. İnşallah burda hepimizin güzel haberlerini alırız🤗

İnşallah canım benim ya. Ne zaman başlamayı düşünüyosun
Belki çok yanlış bi düşünce ama hemen 😅 çok araştırdım eğer tekrar düşük yaşıcaksam 6 ay sonrada 3 ay sonra da hamile kalsam yaşıcam. Kürtajdan sonra hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapanlarda var. Eşimde bende çok istiyoruz. Eğer tekrar olursa en azından çok zaman kaybetmemiş olurum sebebi araştırılır. Ama içimden bi ses kötü olmıcak hiçbişey diyor. Sen 2 ay bekliceksin sanırımm. Beklemek çok zor geliyor😣

Bana da öyle ama zaten araştırma sonuçlarım da anca çıkacak doktor da rahmin anca toparlar dedi. Mecbur tıptan yana olup dinliycem onu😬 adetin kaç günde bir oluyo? Aynı olucaz gibi 😊

Bana da öyle ama zaten araştırma sonuçlarım da anca çıkacak doktor da rahmin anca toparlar dedi. Mecbur tıptan yana olup dinliycem onu😬 adetin kaç günde bir oluyo? Aynı olucaz gibi 😊
Normalde 29 günde bir oluyor. Ama şimdi nasıl gelir bilmiyorum 45 güne kadar beklemek gerekiyormuş. Senin ki nasıl 🙂

45 gun bekletmesin kızlar valla kafayi yerim😑 15 gun gecmek bilmedi daha

Kızlar bende kürtaj oldum malesef. İlk adetimi oldum ve korunmaya devam ettik. Fakat geri çekilme yöntemi ile korunduk, bu yöntemle hamile kalınır mı sizce? Çevrenizde bu şekilde hamile kalan var mı? Biraz tedirginim de şu sıralar

Kızlar bende kürtaj oldum malesef. İlk adetimi oldum ve korunmaya devam ettik. Fakat geri çekilme yöntemi ile korunduk, bu yöntemle hamile kalınır mı sizce? Çevrenizde bu şekilde hamile kalan var mı? Biraz tedirginim de şu sıralar
Gecmis olsun canım...Eğer kaçırma olmazsa genelde kalınmıyor 🙈 Kac gunde geldi adetin gecikme oldu mu? Ilk gebelik miydi?

Gecmis olsun canım...Eğer kaçırma olmazsa genelde kalınmıyor 🙈 Kac gunde geldi adetin gecikme oldu mu? Ilk gebelik miydi?

Evet canım ilk gebeliğimdi. Baya gecikti benim ya 52 günde oldum. Olurken de ilk gün baya kıvrandım en son doktoruma gittim. Kontrolde evet adet olacaksın ama sökülemiyor gibi dedi. Sancım çok uzun sürdü. Tarlusal yazdı akşam yatarken bi tane içip yattım sabaha adet olmuştum çok şükür.

Bu ay ki adeti nasıl hesaplatacam hiç bilmiyorum :( şu sıra da kursağımda sanki bi doluluk var. Hani afedersiniz çıkarsan rahatlayacak gibi. İlk gebeliğimde de böyle anlamıştım. Şimdi korunuyoruz ama bilemedim yine aynısı olunca. Test yaptırdık bi hafta önce daha sonuçta çıkmadı :(

Valla ya 45 gün ne demek😁
Ben galiba yumurtluyorum bugun😀 imsallah yumurtluyorumdur ve insallah gecikmez 🙈
Evet canım ilk gebeliğimdi. Baya gecikti benim ya 52 günde oldum. Olurken de ilk gün baya kıvrandım en son doktoruma gittim. Kontrolde evet adet olacaksın ama sökülemiyor gibi dedi. Sancım çok uzun sürdü. Tarlusal yazdı akşam yatarken bi tane içip yattım sabaha adet olmuştum çok şükür.

Bu ay ki adeti nasıl hesaplatacam hiç bilmiyorum :( şu sıra da kursağımda sanki bi doluluk var. Hani afedersiniz çıkarsan rahatlayacak gibi. İlk gebeliğimde de böyle anlamıştım. Şimdi korunuyoruz ama bilemedim yine aynısı olunca. Test yaptırdık bi hafta önce daha sonuçta çıkmadı :(
Yani belirtiler var diyorsan beta hcg baktirmaya devam etmen lazım, belki de tam korunamadiysani, gebe kalmis olabilirsin ama gecikme de olabilir..ufff her sey dert bize ya

Ben galiba yumurtluyorum bugun😀 imsallah yumurtluyorumdur ve insallah gecikmez 🙈
Yani belirtiler var diyorsan beta hcg baktirmaya devam etmen lazım, belki de tam korunamadiysani, gebe kalmis olabilirsin ama gecikme de olabilir..ufff her sey dert bize ya
Yaa yumurtlıyo musn 15 20 gün sonra oluyı diyolrdı doğru demekki 🙂

Burdan da yürüyeyim sana 😂 yumurta zamanın mı geldi yaaa ne güzelll ☺️

Back
X