• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet düşünüyorum düşük yaptıktan belli evlendigim ilk siralrda hemen bebeğim olmuştu 11 haftalık 3 gunlukdu doktor kalbi durmuş dedi ben ykldm resmen şuan korkuyorum bebeğim olmaz diye geçen ay çatlatma iğnesi klomen kulllandim bu ay hormon testi yaptı hormonlarin iyi dedi yumurtalarimla baktı daha bugün gelişmiş dedi progestan yazdı bakalım bide benim amh 1.73 sknti çok düşük değilmiş ama yaşıma göre iyi değilmiş 21 yaasndaym doktor bı kere olduysa olur dedi bakalım bekliyoruz Alllahim isteyen herkese evlat nasip etsin insalllah 💓
Bende 3 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim o zamana kadar hiç korunmamıştık yine hemen olmaz diye korkuyorum açıkcası. Düşükten sonra hiç korundun mu? Ben hiç istemiyorum korunmak🙄 bende 23 yaşındayım daha yaşında çok genç inşallah olur canım 🌼 hep pozitif düşünmek lazım. Daha önümüzde uzun bi yol var.Rabbim arattırmasın inşallah

Bende 3 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim o zamana kadar hiç korunmamıştık yine hemen olmaz diye korkuyorum açıkcası. Düşükten sonra hiç korundun mu? Ben hiç istemiyorum korunmak🙄 bende 23 yaşındayım daha yaşında çok genç inşallah olur canım 🌼 hep pozitif düşünmek lazım. Daha önümüzde uzun bi yol var.Rabbim arattırmasın inşallah
Keşke dusunebilsem çok stres yapıyorum hiç korunma 20 günü geçsin hatta ilk adetini olduysa hiç korunma ben korunmadim adetim geçti korunmadim yani

Kız 3 ay çok güzel bir süre gebe kalmak için😀 Geç falan değil, yine olacak bak, moral olacaksın bize de

Canım amh'ın tek basına hic önemi yok, önemli olan ultrasonda rahimin ve yumurtalarin durumu ❤
Herşey çok güzel sknti yok çok şükür rahim duvarım kalinligim inceliği çok iyi hormonlar iyi diğer hormonlar bakalım bı o sknti incir felan yiyorum bol bol beslenmeme dikkat ediyorum

Herşey çok güzel sknti yok çok şükür rahim duvarım kalinligim inceliği çok iyi hormonlar iyi diğer hormonlar bakalım bı o sknti incir felan yiyorum bol bol beslenmeme dikkat ediyorum
Ustune dustukce ozellikle olmuyormus, bence seninkisi tamamen stresten..... ovulasyon takibini bırakip dene bir de bence

Ustune dustukce ozellikle olmuyormus, bence seninkisi tamamen stresten..... ovulasyon takibini bırakip dene bir de bence
Yo hiç ovulasyon takibi yapmıyorum doktor takibi yaptırıyorum ama çok stresleniyorum çok belkide ondan eşim çok kızıyor stres yapmama ama elde değil işte

Keşke dusunebilsem çok stres yapıyorum hiç korunma 20 günü geçsin hatta ilk adetini olduysa hiç korunma ben korunmadim adetim geçti korunmadim yani
Yok daha 12 gün oldu kürtaj olalı. Ama o kadar hevesleniyorum ki anlatamam bide martın 20sinde eşimin doğum günü keşke o gün ona hamilelik haberi verebilsem😅

Bilmiyorum ki 🤔her ay doktora gidiyorum yumurtalık kontrolü için progestan felan veriyor ilk duphaston verdi bu iki ay da progestan veriyor adetim düzenli ama ilaçları mi normal mi bilmiyorum 🙁

Hiç yumurta takibi yaptırdınmı peki yumurtlama olmuyor mu acaba🤔 ben bu ay ilk defa yaptırcam inşallah
Bugün başladım femara verdi

Kız 3 ay çok güzel bir süre gebe kalmak için😀 Geç falan değil, yine olacak bak, moral olacaksın bize de
Ne bilim millet denediği ilk ay hamile kalınca bende niye geç oldu ki diye düşünüyordum 😁 inşallah sizlerle konuştukça rahatlıyorum. İyiki varsınız birbirimize moral oluyoruz. Bebek haberleriyle de sevinç yaşıcaz inşallah. Zaten bu sefer kimseye söylemicem sadece burda söylicem😅 öbürünü herkese söyledik nazara çok inanıyorum artık.

Yaa maşallah size ne güzel yaşlarınız gencecik benim 33 yaş ilerledikçe özellikle 30'dan sonra insan daha çok stres oluyor😟
Üzülmeyin Allah'ın izniyle olur sizin hormonlarınız daha aktif çalışıyor şuan
Stres hormonları bile etkiler onunda etkisi olur
Ama benim strese girmemem mümkün değil bide doktor bugün böyle deyince elimde değil düşünüyorum neden böyle ne var diye
Allah hepimizin gönlüne göre versin amin🤲

Yaa maşallah size ne güzel yaşlarınız gencecik benim 33 yaş ilerledikçe özellikle 30'dan sonra insan daha çok stres oluyor😟
Üzülmeyin Allah'ın izniyle olur sizin hormonlarınız daha aktif çalışıyor şuan
Stres hormonları bile etkiler onunda etkisi olur
Ama benim strese girmemem mümkün değil bide doktor bugün böyle deyince elimde değil düşünüyorum neden böyle ne var diye
Allah hepimizin gönlüne göre versin amin🤲
Öyle düşünme hiç.Senin yaşın da normal. İnsanlar kaç yaşlarında anne oluyor. Benim hayalim vardı 30 yaşına kadar 3 çocuk ama bu gidişle yalan olcak😅 güzeel düşünelim ben inanıyorum ki hepimiz buraya bigüün "HAMİLEYİMMM" yazacagız❤

Akıntı da olduğu için enfeksiyon düşünüp smear aldı bence 😞 ben de 34 yaşındayım ve o heyecanı kısa da olsa tattıktan sonra iyice icim yanmaya basladi bebek icin, 2 ay sonra baslayacagiz bakalim, ben yine kontrole gidecegim zaten ama bir yandan cok umutluyum bir yandan cok tedirginim, kafam cok karişik cok 😞 Allah yavrunu sana bağışlasın, darısı başımıza inşallah

Amin Allah razı olsun canım benim ya öyle anlıyorum ki içindeki yangını 🥺
Tez zamanda nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşaallah gönülden diliyorum🤲
Başka bilinen bi sıkıntınız var mı peki eşinde veya sende?

Öyle düşünme hiç.Senin yaşın da normal. İnsanlar kaç yaşlarında anne oluyor. Benim hayalim vardı 30 yaşına kadar 3 çocuk ama bu gidişle yalan olcak😅 güzeel düşünelim ben inanıyorum ki hepimiz buraya bigüün "HAMİLEYİMMM" yazacagız❤

İnşaallah canım aminnn🤲
Sende öyle düşünme ne malum belki 2-3 senede bir çocuğun olacak veya tek seferde ikizin olacak o zamana kadar 3'lersin inşallah🤗 Allah evladında herşeyinde hayırlısını versin kaç tane olursa olsun yeterki olsunda

Hiç yumurta takibi yaptırdınmı peki yumurtlama olmuyor mu acaba🤔 ben bu ay ilk defa yaptırcam inşallah
Bugün başladım femara verdi
Yumurtalarim takibini yaptiriyorum ama hani test yapılıyormuş ya yumurtalara oldumu olmadimi diye ondna yaptırmadım geçen klomen + çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay baktı işte daha bugün gelişmiş dedi progestan aspirin yazdı bakalım

Yok daha 12 gün oldu kürtaj olalı. Ama o kadar hevesleniyorum ki anlatamam bide martın 20sinde eşimin doğum günü keşke o gün ona hamilelik haberi verebilsem😅
Bende öyle kürtaj olduktan sonra daha çok bebek istemeye başladım karnım buyuyo diye sevinirken tam da o gün bir iki damla kan geldi ve kalbi durduğunu öğrendim o gün hem sevinç hemde dünyam başımda yıkıldı bir gün ya inşallah verirsin canım insallalh Allah nasip eder 🙏🙏🙏

İnşaallah canım aminnn🤲
Sende öyle düşünme ne malum belki 2-3 senede bir çocuğun olacak veya tek seferde ikizin olacak o zamana kadar 3'lersin inşallah🤗 Allah evladında herşeyinde hayırlısını versin kaç tane olursa olsun yeterki olsunda
Ayy inşallah olur ❤ her yeni gün bizim için yeni umut olsun.

Bende öyle kürtaj olduktan sonra daha çok bebek istemeye başladım karnım buyuyo diye sevinirken tam da o gün bir iki damla kan geldi ve kalbi durduğunu öğrendim o gün hem sevinç hemde dünyam başımda yıkıldı bir gün ya inşallah verirsin canım insallalh Allah nasip eder 🙏🙏🙏
Kaybımızın yerini doldurmak istiyoruz bence ancak acımız öyle dincek yeni bi bebek haberiyle🤗 benimde lekelenmelerim oldu acile gittik ilaç verdi diğer günde kürtaj olmak zorunda kaldım zaten. Şimdi düşünüyorum bidaha ki hamileliğimde sürekli iç çamaşırımı kontrol edicem bişey var mı diye😣 belki lavaboya gitmeye bile korkucam😯 o yüzden Rabbimden isterken hamileliğimde sağlıklı geçsin her anının tadını çıkarim diyorum hepimizn öyle olsun inşallah

Kaybımızın yerini doldurmak istiyoruz bence ancak acımız öyle dincek yeni bi bebek haberiyle🤗 benimde lekelenmelerim oldu acile gittik ilaç verdi diğer günde kürtaj olmak zorunda kaldım zaten. Şimdi düşünüyorum bidaha ki hamileliğimde sürekli iç çamaşırımı kontrol edicem bişey var mı diye😣 belki lavaboya gitmeye bile korkucam😯 o yüzden Rabbimden isterken hamileliğimde sağlıklı geçsin her anının tadını çıkarim diyorum hepimizn öyle olsun inşallah
Ay hadi İnşallah o günü inan sabırsızlıkla bekliyorum ☺️😅 düşünmesi bile insanı mutlu ediyor ya rabbim 😅🙏Aynen bende öyle diyorum sağlıklı bir hamilelik geçireyim diye inşallah canım insallalh 🙏🙏☺️

Amin hep beraber yaşarız inşâAllah Allah razı olsun canım ♥ kürtajdan sonra sadece 1 adet bekledim sonra hiç korunmadım
Her ay ovulasyon testleri kullandım o kadar takip ettim pikleri gördüm hep değerlendirdim ama tutmadı belkide bu kireç mevzusu yüzünden bilemiyorum ama doktor dediki eğer tüplerin açıksa o kadar sorun olmaz
Ama neden tutmuyo illaki vardır bi nedeni
Acaba enfeksiyon falanmı oldu da o yüzden öyle bi etkisi oldu bilemiyorum bakalım smear sonucum ne çıkacak Allah hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin amin🤲🥺
Bazen olabiliyor. Ben de de sebepsiz iki yıl gebe kalanamştm. Ama 2gebelik hemen oldu.

Back