• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
meriyy canim eger bu aciklamayi yapmazsam rahatsiz hissetcem kendimi ben inan vakit olmadigi icin calisiyorum cunki acele bi arastirma yaparken senin problemini degilde ona yapilan yorumlari gordum uzunca basligada kur bulurum umidiyle girince burasi amacini asmis diye yazdim daha sonra senin problemini okuyunca farkli bi aciklama yapma ihtiyaci hissettim rab'bim esini tez zamanda saglicakla sana ve cocuguna bagislasin yasadiklarina ve mucadelene sonsuz saygi duydugumu bil lutfen senin icin yapabilcegim bisey olursada lutfen cekinme beni mutlu edersin bunlarida vijdan azabindan yazdigimi dusunme sadece sende yanlis anlayip uzulursun diye dusundum

yoo sorun değil arkadaşım. zaten biz buraya sürekli kürler ile ilgili bilgi paylaşmışız, varsın 2 çift kelam yapmışız ne çıkar. güzel temennilerin için teşekkürler..

kızlar bu arada ben bugün doktora gittim 3 üz olma ihtimali var demişti ama 1 yok olmuş. geçen yere çok sert düştüm leke geldi, doktor bana bebişlerden 1 iyi diğeri rahme doğru inmiş. düşük riski var dedi...:50: yarın başka bir doktora gidecem artık, ona göre ilaç kullanacam. bu arada çok kötü öksürük var bende bildiğiniz kür varmı? gece yatamıyorum yaaa

canim once sana cvp veriyim verdigin bilgiler kurler icin cok tesekkur ederim aslinda ben arastirma yapiyorum kurlerle alakali istiyorumki insanlarin agzindan duyayim evet ben bunu kullandim iyi geldi simdi belki kizarsiniz ama benim esim daha test yaptirmadi ki suphelerim var sadece ben iki ay once ameliyat oldum 7 cm kist aldirdim bu arada birde erkek infertilitesine bakiyim neyle karsi karsiyayiz bunun bir belirtisi varmi egerki karsimiza cikarsa ustesinden nasil geliriz diye arastirma yapmak istedim doktorlara cok guvenmiyorum ve aslinda soracak kimsem yoktu bu konulari derken rab'bim karsima bu siteyi cikardi gercekten bir nimet burasi benim icin ve bir cok insan icin ozellikle bu konuda cunki biz turk halki boyle konulari hep arkaya atmayi iyi biliyoruz cunki ayip dimi ozel boyle seyle sonra ne oluyor bilincsizlesiyoruz ALLAH'tanki teknoloji var diyorum bende bu siteyi bulmam ve gecirdigim oprasyonlar sayesinde sifirdan basladim bu konuya aslinda bazen kafayi karistiriyor ama iyi arastirma yaparsaj dogruyu buluruz diye dusunuyorum bu arada keci boynuzuna basladik dun ama senin soyledigini bilmiyodum simdi korktum kendimle celisiyorum bu arada son bisey daha soylicem yaaa siz bunlari esinize yedirince mesai yapmak zorunda kalmiyormusunuz benim esimde cok istekli degil ama bende olmadigim icin memnunum bu durumdan yani cocuk istemesem hic ellemicem :)

kızlar bu arada ben bugün doktora gittim 3 üz olma ihtimali var demişti ama 1 yok olmuş. geçen yere çok sert düştüm leke geldi, doktor bana bebişlerden 1 iyi diğeri rahme doğru inmiş. düşük riski var dedi...:50: yarın başka bir doktora gidecem artık, ona göre ilaç kullanacam. bu arada çok kötü öksürük var bende bildiğiniz kür varmı? gece yatamıyorum yaaa

merhaba mericim çok geçmiş olsun canım
siyah turpun içini oy be bal doldur turpun dibinide del bu arada sabaha kadar kalsın
bal turttan sızıp bi su bırakacaktır o suyu içersen öksürüğün kesilir
eşine de tekrar çok geçmiş olsun
lütfen bebeklerine dikkat et
bende bugün itibari ile adet oldum yarın merkez ile görüşmeye gideceğim

canım öksürük için bitkisel çözümleri denemeni tavsiye etmem. çoğu ifrazat söktürücü şeyler ve gebeliğin için tehlikeli olabilir. onun yerine doktorunun sana gebelikte kullanımında zarar olmayan ilaçlar önerebileceğini tahmin ediyorum. zaten gebeliğin ilk 3 ayında bir çok ilaç kullanılabiliyor.
anne kalbinle üzülüyorsundur ama ikiz hadi bir derece olsa da üçüz hamilelik zaten çok zor bir şey. erken doğum ve düşük riski yüzünden rahme dikiş atıyorlar ama yine de çoğu erken doğumla sonuçlanıyor. bazen üçüzlerin teki ileriki aylarda anne karnında ölüp diğer bebekleri de tehlikeye atabiliyor. hepsi birden doğsa da bebekler gelişemediğinden haftalarca kuvöze giriyor. zaten insan doğasını zorlayacak bir şey olmasa hepimiz bir çok hayvan gibi üçüz dördüz beşiz doğururduk. yani allah böyle takdir ettiyse vardır bir kerameti demek lazım. ha ikinci bebeğin inşallah komplikasyonları atlatır da kurtulur. onun için çok çok dua edeceğim. genelde progesteron takviyesiyle falan düşük tehlikelerini ortadan kaldırıyorlar. inşallah sana da bir şeyler önerirler de işe yarar.

merry canim cok uzuldum dikkat et kendine ucuz hamilesin bak hamile oldugunuda yeni ogrendim canim bari bundan sonra dikkat et kendine sen tup bebeklemi hamile kaldin ne o kurlerlemi basta yazdigin bu arada canim yatarken ozellikle ayaginin altina viks sur cok iyi gelir oksuruge ve birde iyisinden kestane bali varmi eger varsa bir yemek kasigi bi bardaga koy icine yarim limon sik iyice karistirip ic balgam sokturur rahatlarsin

yasadiklariniz benide uzdu sonucta hepimiz insaniz bende vijdansiz degilim size ins sikintilarinizdan bir an once kurtulup yavrulariniza kavusursunuz ama benim acimdan bakacak olursaniz cok kisitli zamanimda girip belki derdime derman olacak bi vesile bulurum diye arama yapmaktayim bu baslikta bildigimiz kurleri paylasmamiz icin olusturulmus haliyle sayfa sayfa okuyup belki arada bi kur yada benim durumumda birisi vardir care bulup paylasmistir diye okumak durumunda kaliyorum buda bana zaman kaybi bence boyle konular icin bir topik yapip orda konusmakta fayda var arkadaslar insaniz ne zaman neyle karsilascamiz belli olmaz ozaman bende gelip sizinle orda dertlesebililirim belkide ozaman gozleriniz beni arar :) bellimi olur ALLAH hepimizin yardimcisi olsun

mrbb hoşgeldin bak geçmişe şöle bir göz atabilirsin hakikaten faydalı bilgiler var.ayrıyeten hamile olan arkadaşlarımızda çok mücadele ettiler ve hakikaten bilgililerr istersen onlarlada iletişime gecebilirsin

canımsın sn hamilesin lütfen bilmediğin kürleri deneme adam akıllı öksürüğün içinde doktora gittt

kartaneleri hayırlı olsun tedaviye başlayacakmışsın bzileride haberdar ett...

anacagımm ben ve sinemsss kalıyoruz bizde başlayalımmm artıkkkk tedaviyeee bu ayla birlikde start versek mii:))

kızlar benim eşimin fsh düzelmeye başladııı en sonn 1,58 olan olan fsh 3,58 oldu çok şükürr doktor iğne verdi ama bir 20 gün daha klomen kullanalım diyoruzz ...

topiğimizin güzel hamişleri nasıl gidiyorr keyifleriniz yerindedir umarımmm bizleride unutmayın dualarınızda ..

sinems güzel arkadaşımm özletiyorsun kendinii

:2:
:1::1:senin cinsiyet belli değilmiii bebişimmmm

Yok hayatim yaa gecen hafta kucucuk bi bamya gorduk ama erkek olmayabilir yinede ilk aylarda kuzlarin rahimleri disarda olurmus. 13.haftaya gircm 2gun sonra benim hesabima gore 5gun onden gidiyo bebis

merhaba mericim çok geçmiş olsun canım
siyah turpun içini oy be bal doldur turpun dibinide del bu arada sabaha kadar kalsın
bal turttan sızıp bi su bırakacaktır o suyu içersen öksürüğün kesilir
eşine de tekrar çok geçmiş olsun
lütfen bebeklerine dikkat et
bende bugün itibari ile adet oldum yarın merkez ile görüşmeye gideceğim
teşekkürler canım bu kürü araştırıp ona göre kullanacam inş. senin de tedavin hayırlı olsun. inş. tez zamanda güzel haberlerini alırız..

canım öksürük için bitkisel çözümleri denemeni tavsiye etmem. çoğu ifrazat söktürücü şeyler ve gebeliğin için tehlikeli olabilir. onun yerine doktorunun sana gebelikte kullanımında zarar olmayan ilaçlar önerebileceğini tahmin ediyorum. zaten gebeliğin ilk 3 ayında bir çok ilaç kullanılabiliyor.
anne kalbinle üzülüyorsundur ama ikiz hadi bir derece olsa da üçüz hamilelik zaten çok zor bir şey. erken doğum ve düşük riski yüzünden rahme dikiş atıyorlar ama yine de çoğu erken doğumla sonuçlanıyor. bazen üçüzlerin teki ileriki aylarda anne karnında ölüp diğer bebekleri de tehlikeye atabiliyor. hepsi birden doğsa da bebekler gelişemediğinden haftalarca kuvöze giriyor. zaten insan doğasını zorlayacak bir şey olmasa hepimiz bir çok hayvan gibi üçüz dördüz beşiz doğururduk. yani allah böyle takdir ettiyse vardır bir kerameti demek lazım. ha ikinci bebeğin inşallah komplikasyonları atlatır da kurtulur. onun için çok çok dua edeceğim. genelde progesteron takviyesiyle falan düşük tehlikelerini ortadan kaldırıyorlar. inşallah sana da bir şeyler önerirler de işe yarar.
canım ben artık 3 ü bıraktım diğer bebişerin derdindeyim. doktor ilaç önermedi düşük riskim var diye. inne verdi oda düşüğü önlemesin diye, ama ben öksürüğe dayanamıyorum diyice antibiyotik ve parol verdi. ama içimde uhde kaldı. benim doktor yoğun olunca beni başka doktora aktardı ben de sinir oldum başka doktora gidecem inş. güzel sonuçlar alırım dualarını eksik etme canım. ha bu arada doktor bana bitkisel şeyler kullan dedi mesela günde 1 bardak ıhlamur iç dedi. bakalım hayırlısı olsun artık...

merry canim cok uzuldum dikkat et kendine ucuz hamilesin bak hamile oldugunuda yeni ogrendim canim bari bundan sonra dikkat et kendine sen tup bebeklemi hamile kaldin ne o kurlerlemi basta yazdigin bu arada canim yatarken ozellikle ayaginin altina viks sur cok iyi gelir oksuruge ve birde iyisinden kestane bali varmi eger varsa bir yemek kasigi bi bardaga koy icine yarim limon sik iyice karistirip ic balgam sokturur rahatlarsin
teşekkürler canım tavsiyen için. ben aşılama ile hamile kaldım hemde ilk denememdi. o siralarda eşime özel bir kür vardı arkadaşım verdi abisi yapmış ve tarifi gizli tutuyor. eşim onu kullandı aşılamaya 1 ay kala yanında arı sütü balı ve poleni, ve ayrıca keçi boynuzu ve bol ceviz kullandı. aşılama zamanı sperm sayısı 35 milyon yıkama zamanı 25 milyon ileri hızzı %78 çıktı. çok şükür şuan da hamileyim rabbim dileyen herkese versin inş.
canımsın sn hamilesin lütfen bilmediğin kürleri deneme adam akıllı öksürüğün içinde doktora gittt

canım doktor ilaç vermiyorki birtek ağrı kesici ve antibiyotik verdi yarın başka bir doktora bakacam inş. o güzel ilaç verir..

:2:

Yok hayatim yaa gecen hafta kucucuk bi bamya gorduk ama erkek olmayabilir yinede ilk aylarda kuzlarin rahimleri disarda olurmus. 13.haftaya gircm 2gun sonra benim hesabima gore 5gun onden gidiyo bebis

bamyaa haaa :1::1::1::1::1:kızzz ne güzel zor günler geride kaldı rabbim bizede nasip eder inşş senin kiii yaramaz olcak belliiii şimdiden başı çekiyor baksana:1::1:

teşekkürler canım bu kürü araştırıp ona göre kullanacam inş. senin de tedavin hayırlı olsun. inş. tez zamanda güzel haberlerini alırız..

canım ben artık 3 ü bıraktım diğer bebişerin derdindeyim. doktor ilaç önermedi düşük riskim var diye. inne verdi oda düşüğü önlemesin diye, ama ben öksürüğe dayanamıyorum diyice antibiyotik ve parol verdi. ama içimde uhde kaldı. benim doktor yoğun olunca beni başka doktora aktardı ben de sinir oldum başka doktora gidecem inş. güzel sonuçlar alırım dualarını eksik etme canım. ha bu arada doktor bana bitkisel şeyler kullan dedi mesela günde 1 bardak ıhlamur iç dedi. bakalım hayırlısı olsun artık...

teşekkürler canım tavsiyen için. ben aşılama ile hamile kaldım hemde ilk denememdi. o siralarda eşime özel bir kür vardı arkadaşım verdi abisi yapmış ve tarifi gizli tutuyor. eşim onu kullandı aşılamaya 1 ay kala yanında arı sütü balı ve poleni, ve ayrıca keçi boynuzu ve bol ceviz kullandı. aşılama zamanı sperm sayısı 35 milyon yıkama zamanı 25 milyon ileri hızzı %78 çıktı. çok şükür şuan da hamileyim rabbim dileyen herkese versin inş.

canım doktor ilaç vermiyorki birtek ağrı kesici ve antibiyotik verdi yarın başka bir doktora bakacam inş. o güzel ilaç verir..

meryy şu karışımdan bende istiyorum
ne kadara almıştınız
bide bu kürleri kullanmadan önce değerler nasıldı özellikle hız ve morfoloji

bu arada ins iyisinizdir sen esin ve kuzularin canim bence sen ALLAH'in cok sevdiigi bir kulsun seni bukadar sinavdan geciriyor bukadar derdi ayni zamanda veriyor demekki sana cokkk guveniyor eminim sen bu sinavida gecip mukafatini sonunda alacaksin ins

meryy şu karışımdan bende istiyorum
ne kadara almıştınız
bide bu kürleri kullanmadan önce değerler nasıldı özellikle hız ve morfoloji

canım ben onu satın almadım, arkadaş kendi vermişti ve çeyrek kullandık. ondan öce eşimde bir 4 milyon bir kere 8 milyon çıkmıştı ben ona o paylaştığım kürleri
kullandı 65 milyona çıktı morfolaji 4 çıktı hızzı da %58 di. ama bukürü eşime kullandırdık, sadece 2 gün pehriz yapmıştı ve 35 milyon çıktı.yıkama sonrası 25 milyon ve hız da %78 ilerlemişti. morfolaji 6 veya 5 di yanlış hatırlamıyorsam. ya bende o kürden var ama arkadaşa söz verdim eğer almazsa yoolarım sana canım. ama bak arı sütü ve balı, poleni karışımı özellikle morfolojiye iyi geliyor hergün aç karnına bir çay kaşığı çeyreği vereceksin canım.

neden gizli peki

bu arada ins iyisinizdir sen esin ve kuzularin canim bence sen ALLAH'in cok sevdiigi bir kulsun seni bukadar sinavdan geciriyor bukadar derdi ayni zamanda veriyor demekki sana cokkk guveniyor eminim sen bu sinavida gecip mukafatini sonunda alacaksin ins
bilmiyorum neden tarifi vermiyor bana karışımı ücretsiz vermişlerdi. inş. öyledir rabbim asla kullarına zülmetmez.tek dileğim eşim ve bebişlerimi bana bağışlasın inş.

arkadaşlar tüp tedavimden elimde
2 kutu progestan 200mg (progesteron kapsülü)
1 kutu climara östrojen bantı kaldı (4lü)
bunlar transfer sonrası kullanılan ilaçlar. ücretsiz vermek istiyorum. başka başlıklara da yazdım ama sizin de etrafınızda ihtiyacı olan olursa aklınızda olsun.

Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım benim eşimde sperm düşüklüğü sorunu var yarın keçi boynuzu kürüne başlıycam sizlere bişey sormak istiyorum keçi boynuzu kürünü ilk bir hafta yarım litre suya 6/7 adet keçi boynuzu kullanarak yapıcaz sabah yarısını akşam yarısını içiricez bir hafta sonra sadece akşamları içilecekmiş dozunda bir değişiklik varmı eğer dozunda değişiklik yoksa aynı yapıp tamamını mı içiricez yoksa yarısını yaptığımız akşam yarısında diğer gün akşam mı içiricez kafam karıştı??:44:

Back