ewet immocum eşimin annesi ve teyzeside hastanede yattılar dayısıda sinir hastası zaten. ya bu zaten boşanmış aile çocuğu ve babası ile üvey anneden şiddet çok görmüş,benim eşim ise bi polarda çok enerjik çok sinirli çok fikir üreten kafasına eseni yapan biri. ama bir o kadarda çok pozitif. ilaç tedavisine başlatalım dedim ben ama 1 ay dada yatması gerekiyor dedi ozaman. dua et canım...
bilmiyorum canım sakın olmaya çalışıyorum ama kendime çok yüklendiğimi hissediyorum. çok özledim canımı. kendimi çok yalnız hissediyorum, zaten annem bana sahip çıkmıyor. ortada kaldım. çok kötü hissediyorum kendimi. bu gidişle delirmeme ramak kaldı. biran önce canyoldaşım iyileşsin gelsin. bana destek oluşunu beni hep sevgiyle teselli edişini özledim. yokluğu çooook belli. çocuklar ne alemde bilmiyorum canım. dua ile ayakta durmaya çalışıyorum..
ah be canım senin kocan ayrı bahtsızmış, sen ayrı bahtsızmışın. allah yine de daha beter, dermanı olmayan hastalıktan korusun. bipolarsa da lityum türü depresyon ilaçlarını düzenli kullanmayla iyileşip gayet normal hayatlarına dönüyorlar. bir tanıdğımızın kızında vardı yıllardır düzenli ilaç kullanır tanısan hani en ufak bir rahatsızlığı var demezsin. inşallah eşin de kısa sürede şifa bulur. elimden bir şey gelirse lütfen söyle.