• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağolasın canım. evet eşimin ailesine dedim. onlar yardım ediyorlar. bügün onu ruh sağlığına ambulansla götürdüler. kendini 3 defaöldürmeye kalkışınca artık evde olacak tedavi değil dedik ambulans çaığırdık şuan canımın içi hastanede yatıyor. karantina altına aldılar. sakinleştirici ile yatırıyorlar.artık bebeği bile unuttum daha hastaneye bile gitmedim kese görükdümü diye. çok kötüyüm. içim yanıyor bana eşim göz yaşlarla bakıp beni buraya bırakma diyince birşey diyemedim o an ölmek istedim. şimdi çok zordayım onsuz nasıl kalacam nasıl bu günlerimi geçirecem bilmiyorum. sadece nefes alamadığımı yavaş yavaş öldüğümü biliyorum. :43::43::43:

Meriyy cnm neler yasamissin hayallah cok uzuldummm anlatamam bebeginde hala seninle bu kadar seye ragmen bu da ilginc Rabbim sana sabir versin. Esin kac yasinda?? Sen yaninda kalamiyor musun? Bol bol dua et. Esin de tez zamanda sagligina kavusur insallah bu mubarek gunun askina.

Biz elimizden geldiğince yanındayız canım keşke yanında da olabilsek Rabbim hiçbir kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş inşallah bununla geçmiş olsun inşallah dediğin gibi ileride anımsayacağınız bir anı olarak kalır. İşte her kadın çocuk sahibi olur ama hepsi anne olamaz. Anne olmak her yiğidin harcı değildir. Sen hep yaptığın gibi güçlü bir şekilde eşinin yanında ol gerisini boşver. Bebişinize nasıl azmedip kavuştunuz bu durumu da aşacaksınız inşallah.
Rabbim yar ve yardımcın olsun bizlerde seni seviyoruz canım:16:

Yok cnm hicccc oyle umidn olmasin iyilesince degerimi bilir falan gibi. Hos insallah yanilirim daa:/ ayniiii senin gibi olumden kil payi kurtardigim esimi hastanelerde gece gunduz baktimm taburcu oldugu gun nerde kalmistik dercesine pisliklerine dvm etti. Cok sukur artik iyiyiz ama dost dusman konusunda bende muzdaripim

selam canım senin yazılarını okdum ben 3 kere tüp bebek yptırdım 2si tuttu düştü 1 tanesi tutmadı bizim sorunumuz eşimin sperde sayısı az şekil bozukluğu var bi aktardan çok bahsetmişsin bana yardımcı olurmusun bu cevat beyin gönderdiği karışımlamı yükseldi sayılarınız kaç ay kullandınız inan umut oldun sanki bize gerçekten böyle birşey varmı bu gönderdiği krışımının yanında kendiniz birşeyler kullandınız mı böyle bir şey varsa hiç vakit kaybetmeden getirtmek isterim

öyle zamanlar oluyor kı,,evet dıyorsun Rabbim,sadece sen varsın,yardım da ,güç de ,kuvvette ,yalnızca sende ve yalnızca senden..zaten biliyorsun ama bir kez daha anlıyorsun..Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım..her zorlukla beraber bir kolaylık vardır,,inş.tez zamanda şifa bulur eşin ve mutluluğu yaşarsınız doyasıya..

allah razı olsun canım. buda rabbimin rahmet tokadı deyip eşimin kıymetini ve sadece rabbinden başka kimse olmadığını bilmek içindir belki...

eşin belli ki aslında çook uzun süredir ruhsal sıkıntılar(muhtemelen manik depresyon olabilir) yaşıyormuş ama sizlerden gizlemiş. şimdi de zembereği boşalmış gibi hepsi birden ortaya çıkmış. psikiyatrik müşahade altına almakla en iyisini yapmışsınız arkadaşım. eminim ki eşin orada emin ellerdedir. sakın onu orada bıraktım diye düşünme, en doğrusunu yapmışsınız. bizim toplumumuzda biraz tabu olsa da ruhsal sorunlar da vücudumuzdaki hastalıklar gibidir. farz et ki eşin safra kesesinden rahatsızlansa hastaneye yatırmayacakmıydın. böyle şeyler herkesin başına gelebilir. doğru ilaçlar ve terapiyle de atlatacaktır gör bak. zaman her şeye ilaçtır. sen de kendini toparlamaya çalış.olabilecek herkesten destek al. hatta mümkünse kendin de piskiyatrik yardım al. şimdi sana zaman akmıyor gibi geliyordur ama gör bak bir kaç gün, bir kaç hafta içinde eşindeki toparlanmayı göreceksin.
kayın validene de ağzım bir karış açık kaldı. (hoş benimki de farklı davranmazdı ya) o da nasıl olsa eninde sonunda tatilden dönecek ve kendi ayıbıyla yüzleşecek. sakın sakın kızgınlıkla onunla polemiğe de girme. nasıl olsa gün gelip kendi oğlu hesap soracaktır.
doğru canım doktor manik ataktan şüphelendi. ve eşimi hastanede ilaçlar sersemleştirince çok kötü oldum ağzı uyuşmuş çenesini kapatamıyor, tükrüğünü yutamıyor birde çıkar diye yalvarınca çooookk kötü oldum. allah yardımcım olsun.

Meriyy cnm neler yasamissin hayallah cok uzuldummm anlatamam bebeginde hala seninle bu kadar seye ragmen bu da ilginc Rabbim sana sabir versin. Esin kac yasinda?? Sen yaninda kalamiyor musun? Bol bol dua et. Esin de tez zamanda sagligina kavusur insallah bu mubarek gunun askina.
vallah canım bende ona şaşdım. allah yatacaksa da kimse birşey yapamaz bebeğe. ben onu allaha emanet ettim. o korur inş. eşim 25 yaşında ve sağlık sorunları olanlar, bağımlı olanlar ve sabıkalılarla aynı bölümde bulunuyor. bende yanında kalmıyorum. özelede alamıyorum onu intihara teşebbüs olunca özel hastaneler habul etmiyor,
dualarınız için allah razı olsun canım

sinirim bozuldu resmen herkes üstüme varıyorlar.dün eşimin dayısı benim üzerime yürüdü beni nerdeyse dövecekti. ben adamı bu hale sokmuşum diyor. adam birgün ne kapımızı çaldı nede bir ihtiyacımız varmı diye sordu, çocukken eşimi hep döven adam bugün dayılık yapmaya çalışıyor bana. ben adamı hastaneye kapatıp erkeklerle fink atıyormuşum dedi. namusuma kadar laf attı. başımda eşim yok, kayın valide yok ne kadar yüklensek kardır diyorlar. Bende adama karşılık verdim daha çok sinirlendi.benim bu saatten sonra kaybedecek hiçbirşeyim yok artık. korkumda yok. hangi kadın en güzel günlerinde hamile haliyle kocasını hastaneye kapatır. zaten beni kıskanıyorlardı karı koca beraber. şimdi hamile olduğumu duyunca delirdiler. eşimin ailesine teyzesi anne annesine ve dedesi ile kavga ettiler, siz onun çocuğunu daha çok seveceksiniz diyorlar. :33::33: allahımya kocam ne halde bunların düşündüklerine ve yaptıklarına bak ne diyeyim allaha bırakıyorum. kayın validem duyunca bu olanları kıbrıstan geliyor.telefonda konuştum sen olmayınca eşimde yok beni tehdit ettiler dedim. hele delirdi hamile halimle beni dövmeye kalkışan abisine çok sinirli. ona boş ver desem de kızacam diyor neden ortalığı karıştırdılar,şimdi eşimin dayısı ve hanımı beni döveceklermiş. neden sen nebicim daysın dedim diye.evimi basacaklarmış. benim kimseden korkum yok allaha bıraktım onları. benim için canyoldaşım önemlii. o iyi olsun da gerisi boş... dualarınızı bekliyorum canlar..

Son düzenleme:
sinirim bozuldu resmen herkes üstüme varıyorlar.dün eşimin dayısı benim üzerime yürüdü beni nerdeyse dövecekti. ben adamı bu hale sokmuşum diyor. adam birgün ne kapımızı çaldı nede bir ihtiyacımız varmı diye sordu, çocukken eşimi hep döven adam bugün dayılık yapmaya çalışıyor bana. ben adamı hastaneye kapatıp erkeklerle fink atıyormuşum dedi. namusuma kadar laf attı. başımda eşim yok, kayın valide yok ne kadar yüklensek kardır diyorlar. Bende adama karşılık verdim daha çok sinirlendi.benim bu saatten sonra kaybedecek hiçbirşeyim yok artık. korkumda yok. hangi kadın en güzel günlerinde hamile haliyle kocasını hastaneye kapatır. zaten beni kıskanıyorlardı karı koca beraber. şimdi hamile olduğumu duyunca delirdiler. eşimin ailesine teyzesi anne annesine ve dedesi ile kavga ettiler, siz onun çocuğunu daha çok seveceksiniz diyorlar. :33::33: allahımya kocam ne halde bunların düşündüklerine ve yaptıklarına bak ne diyeyim allaha bırakıyorum. kayın validem duyunca bu olanları kıbrıstan geliyor.telefonda konuştum sen olmayınca eşimde yok beni tehdit ettiler dedim. hele delirdi hamile halimle beni dövmeye kalkışan abisine çok sinirli. ona boş ver desem de kızacam diyor neden ortalığı karıştırdılar,şimdi eşimin dayısı ve hanımı beni döveceklermiş. neden sen nebicim daysın dedim diye.evimi basacaklarmış. benim kimseden korkum yok allaha bıraktım onları. benim için canyoldaşım önemlii. o iyi olsun da gerisi boş... dualarınızı bekliyorum canlar..

cnm mrb hep aklımdasın inan ve sürekli dualrımdasınn...inş tez zamanda eşin gelir gerisi boşş cnm daysını felan hiç ama hiç önemseme ne derlerse desinler bence sinirlerini bozmaya bile deyecek insanlar değillermiş baksana gereksizlerr :((bu durumda birileriyle tartışmaya girmen en fazla sana zarar verir cnm o yüzden mümkün oldugunca girme..birde senin güçlü olman lazım ayakda durupp bol boll dua etmenlazım herseyden yuvannn eşinnn ve bak bu zor günlerinde sana sıkı sıkı bağlanan bebegin için tatlımm dualarımız hep seninle

Cnm sakin surekli bunlari dusunme aklina baska seyler getir senin ne yapip edip o cocugu dogurman rekiyor ancak o sekilde intikam alirsin. Bak kayinvaliden senden taraf aferin ona. Bosverrrr it urur kervan yurur diveksin. Benimde bebegim olmasini istemeyen dusmanlar var hiccc umurumda degiller Allaha havale et ayni senin gibi benimde naM
Usuma laf edilio ama kendi karilarinin gecmislerini unutuolar iste hamdolsun namusuma dil uzatanlar ne benim ne sulalelimin turnagi kadar namuslu degiller ben bunu biliyorum o da bana yetio ohhh catlasinlar hepsi. Sende boyle yap mucx

selam canım senin yazılarını okdum ben 3 kere tüp bebek yptırdım 2si tuttu düştü 1 tanesi tutmadı bizim sorunumuz eşimin sperde sayısı az şekil bozukluğu var bi aktardan çok bahsetmişsin bana yardımcı olurmusun bu cevat beyin gönderdiği karışımlamı yükseldi sayılarınız kaç ay kullandınız inan umut oldun sanki bize gerçekten böyle birşey varmı bu gönderdiği krışımının yanında kendiniz birşeyler kullandınız mı böyle bir şey varsa hiç vakit kaybetmeden getirtmek isterim

Ahh cnm aradasim keske o zamanlar kadar cevat hocadan memnun kalsaydim bana 200 tl ye gonderdigi karisim icin yurt disindan arayan bi arkadasimizdan 400euro istemis cok kizdim bu ne yaa bu hareket cok kotu.

Cnm biz onu kullanirken sabah aksam evicap, sabah aksam ikiser tane l-arginine maax mens, sabah aksam proxeed plus kullanioduk. Bilmiyorum aslinda esimi ikna etsemde bi test yaptirabilsem acaba o bitkiden dolayi mi yoksa bu yazdiklarimdan dolayimi cunku 3aydir bu vitaminleri kullanmio sadece tozu kullanio

Ahh cnm aradasim keske o zamanlar kadar cevat hocadan memnun kalsaydim bana 200 tl ye gonderdigi karisim icin yurt disindan arayan bi arkadasimizdan 400euro istemis cok kizdim bu ne yaa bu hareket cok kotu.

Cnm biz onu kullanirken sabah aksam evicap, sabah aksam ikiser tane l-arginine maax mens, sabah aksam proxeed plus kullanioduk. Bilmiyorum aslinda esimi ikna etsemde bi test yaptirabilsem acaba o bitkiden dolayi mi yoksa bu yazdiklarimdan dolayimi cunku 3aydir bu vitaminleri kullanmio sadece tozu kullanio

peki siz bu evicap ve diğer vitaminleri doktorunuz mu verdi yoksa kendiniz mi kullandınız çok kararsız kaldım ne yaptıysak yükselmedi şimdi kafamda karıştı cevat beyin verdiği vitamin sayesinde kullanıpta sonuç alan başka birilerine rastladın mı çok oldum ama birdahaki tedaviye başlamadan biraz yükseltmek istiyoruz

peki siz bu evicap ve diğer vitaminleri doktorunuz mu verdi yoksa kendiniz mi kullandınız çok kararsız kaldım ne yaptıysak yükselmedi şimdi kafamda karıştı cevat beyin verdiği vitamin sayesinde kullanıpta sonuç alan başka birilerine rastladın mı çok oldum ama birdahaki tedaviye başlamadan biraz yükseltmek istiyoruz

Hmmm anladim cnm sen tup yapcksin bunun icin spermleri yukseltmeye gerek yok ki sen kendine iyi bakacaksin tup bebekte basari sansi kadinla alakalidir erkegin en iyi 3-4 tane spermi mutlaka bulunur sayiniz cok yuksek olmasada. Cevat hocadan bu konuda memnun kalan birini tanimadim ama bu topikten sinemss nickli arkadasin arastirmalarina gore anne adayina tup bebek oncesi yaptigi karisimla basari elde edenler varmis bende kullandim esimde kullandi gonderdiklerini ama bilmiyorum yinede dr. Kendi karisimlarindan duzeldigini iddia etti bize belki dogru istersen arkadas listemde sinemss i bul onunla gorus bi yakin zamanda belki test yaparlar onlarda kullanio cunku.

O saydiklarimdan proxeed ve evicapi dr. Vermisti ben yaninda ek olarak arginine yi kullandim garanti olsun diye ve 45.000.000 na firladi :) suan ayni oldugunu dusunmuyorum bu degerin

cnm mrb hep aklımdasın inan ve sürekli dualrımdasınn...inş tez zamanda eşin gelir gerisi boşş cnm daysını felan hiç ama hiç önemseme ne derlerse desinler bence sinirlerini bozmaya bile deyecek insanlar değillermiş baksana gereksizlerr :((bu durumda birileriyle tartışmaya girmen en fazla sana zarar verir cnm o yüzden mümkün oldugunca girme..birde senin güçlü olman lazım ayakda durupp bol boll dua etmenlazım herseyden yuvannn eşinnn ve bak bu zor günlerinde sana sıkı sıkı bağlanan bebegin için tatlımm dualarımız hep seninle
Allah razı olsun canım. evet gercekten degersiz insanlar bunlar. Zaten hep iftira atıp kayın validmle aramı bozmaya calısıyorlar. Allaha bıraktım ben oları bebegım ve eşim önemli gerısı boş, ayakta kalmama en guzel tesellim yavrum. Beni yalnız bırakmadı. Hamd olsun, desteklerinz içn allah razı olsun tatlım,
Cnm sakin surekli bunlari dusunme aklina baska seyler getir senin ne yapip edip o cocugu dogurman rekiyor ancak o sekilde intikam alirsin. Bak kayinvaliden senden taraf aferin ona. Bosverrrr it urur kervan yurur diveksin. Benimde bebegim olmasini istemeyen dusmanlar var hiccc umurumda degiller Allaha havale et ayni senin gibi benimde naM
Usuma laf edilio ama kendi karilarinin gecmislerini unutuolar iste hamdolsun namusuma dil uzatanlar ne benim ne sulalelimin turnagi kadar namuslu degiller ben bunu biliyorum o da Abana yetio ohhh catlasinlar hepsi. Sende boyle yap mucx

allah razı olsun canım. Vallah çatlasınlar. Allahizniyle bebişimi çatır çatır doguracm ınş. Ne halleri varsa görsunler ins. Hersey ıçin tşk tatlım dua edin doktor p.tesi konusack esım ıcn durumu o zaman kesinleşecek ıns güzel sonuçlar alırm. Öptüm canım ,.

cnm çok çokkk üzüldüm yaşadıklarına. en mutlu olacağınız günlerde şu olanlara bakk.. gerçekten ağzım açık okudum.. neler yaşıyosun böle
vardır allahın bir bildiği rabbim bu derdi verdiğine göre dermanınıda verir inş...cnm allah sabır ve şifalar versin cnm
sen hol bol dua et eşine kendine.. kimseye takılıp sinirlerini yıpratma önüne bak boşver gerisini...

Yok cnm hicccc oyle umidn olmasin iyilesince degerimi bilir falan gibi. Hos insallah yanilirim daa:/ ayniiii senin gibi olumden kil payi kurtardigim esimi hastanelerde gece gunduz baktimm taburcu oldugu gun nerde kalmistik dercesine pisliklerine dvm etti. Cok sukur artik iyiyiz ama dost dusman konusunda bende muzdaripim

Sana da çok geçmiş olsun canımmm

Allah razı olsun canım. evet gercekten degersiz insanlar bunlar. Zaten hep iftira atıp kayın validmle aramı bozmaya calısıyorlar. Allaha bıraktım ben oları bebegım ve eşim önemli gerısı boş, ayakta kalmama en guzel tesellim yavrum. Beni yalnız bırakmadı. Hamd olsun, desteklerinz içn allah razı olsun tatlım,

allah razı olsun canım. Vallah çatlasınlar. Allahizniyle bebişimi çatır çatır doguracm ınş. Ne halleri varsa görsunler ins. Hersey ıçin tşk tatlım dua edin doktor p.tesi konusack esım ıcn durumu o zaman kesinleşecek ıns güzel sonuçlar alırm. Öptüm canım ,.

Canımmm inşallah güzel sonuçlar getirirsin bize sen kimseyi duyma böyle insanlar içinde kendini strese sokma hiç bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar
Rabbimin izniyle eşinde kendini toparlayıp gelecek yanına ondan sonra kimse sesini çıkaramayacak Allahın izniyle dualarımız seninle canım:16:

ynz, antikdeniz ,immo kızlar ne alemdesiniz giremiyorum ne zamandır... merak ediyorum sizi...

cnm hoş geldin immo ve ynz bebişleri büyüyor gündende ben henüz beklemedeyim ama fazla uzatmayı düşünmüyorum tedavi için nisan adeti ile başlayalım diyorum ama eşimin degerleri iyi olmuşsa tabii..sende ne var yok

cnm hoş geldin immo ve ynz bebişleri büyüyor gündende ben henüz beklemedeyim ama fazla uzatmayı düşünmüyorum tedavi için nisan adeti ile başlayalım diyorum ama eşimin degerleri iyi olmuşsa tabii..sende ne var yok

hayırlısı olsun cnm .. bende artık mart diyorum en son bakalım nasip.. eşimin değerlerine baktırmak istiyorum yakın zamanlarda bakalım..
onun dışında bişey olduğu yokk. ynz ve immo adına çok seviniyorum inş bizde o mutluluğu yaşarız beraber cnm...

hayırlısı olsun cnm .. bende artık mart diyorum en son bakalım nasip.. eşimin değerlerine baktırmak istiyorum yakın zamanlarda bakalım..
onun dışında bişey olduğu yokk. ynz ve immo adına çok seviniyorum inş bizde o mutluluğu yaşarız beraber cnm...

inşş tez zamanlarda yaşarız canım olmayacak birşey değil sabırla tedavimize devam edelim inşş iyi olur canım sen aşılama mı yaptırcan tüp bebek mi ben tüp yaptırcam çümkü yeterli sperm yok malesef:((((o yüzden tüp ama nasıl nerde ve ne yapmam gerekli bu aşamalara geleemedimmm:((((((((sinemsss bizde verelim artıkkk bu mutlu haberi ya

inşş tez zamanlarda yaşarız canım olmayacak birşey değil sabırla tedavimize devam edelim inşş iyi olur canım sen aşılama mı yaptırcan tüp bebek mi ben tüp yaptırcam çümkü yeterli sperm yok malesef:((((o yüzden tüp ama nasıl nerde ve ne yapmam gerekli bu aşamalara geleemedimmm:((((((((sinemsss bizde verelim artıkkk bu mutlu haberi ya

Canımcım rapor çıkartıyor musun ben bi kaç güne regl olacağım inşallah haftasonuna denk gelmezse rapor çıkarmak için ilk adımı atacağım bende dayanamıyorum artık yetişirse nisan olmazsa mayıs başlamak istiyorum artık beklemek çok yoruyor beniiiiiii:14:

Back