tatlım çok yoğun olduğum için cvb yazamadım kusura bakma. aşılama yaptırdım herşey yolunda gitti ama eşim bana çok stres yaşattı. kendisi çok gerildi. sprem sayısı düşük çıka mı diye çok korktu ama boşa çıktı. kızlar aşıla veya tüp bebek sırasında keçiboynuzu ve ceviz size öneririm ve tabiki arı sütü polen bal. eşim 2 gün pehriz yaptı sperm sayısı 35 milyon çıktı. bence 2 gün için çok iyi, sperm ler yıkandıktan sonra 25 milyon çıktı ve hareklilik %78 olmuş. bilmiyorum doktor çok şanslısın dedi ama ben umutlanmak istemedim gene. ve eğer tutarsa çoğul gebelik olma ihtimali çokmuş. 3 yumrtam baya olgunlaşmıştı. şuan beklemedeyim. 8 gün var adetime dua ediyorum bol bol. sizleride unutmuyorum sizlerde bana dua edin canlar
ve gerçekten çok umutluyum inş. birgün hepimiz kucağımıza yavrularımızı alacağız. onların popişlerine vurup vurup seveceğiz. senmisin bizi bekleten
ve kızlar size duamda çok yer ayırdığım esmaü-l hüsnadan bir kaç isim paylaşmak istiyorum, dua ederken beni çok rahatlatıyor.
1) el- hay: hayat veren.
2) el- mubdi:başlangıçsız yaratan.
3) el- kabıd:sıkan.
4) el- basıt:genişleten.
5) el- vasi: rahmeti ile bütün varlıkları kuşatan.
6) el- latif: sezilmez yollardan yardım eden.
7) el- kadir: herşeye gücü yeten.
8) el- mucib: dualara icabet eden.
9) es- semi: herşeyi gören ve işiten.
sizlerde bol bol bu isimlerle kalpten dua edin kızlar. allah mücadelesini gördüğü kişinin asla emeklerini zayi etmez. birde size tavsiyem kızlar, bu aşılama olayında kafam çok rahattı bir yandan. çünkü kimseye söylemedim. tutmasada ne kimseye verilecek hesap nede kafaları kurcalıyacak yorumlar var. ben geçen sen yapacaktım aşılama eşime mani oldu arkadaşı, hadi karıştırırlarsa (adanada bir hastanede karıştırma olayı olmuştu) yada caiz değil diye. eşimde sinirlendi vaz geçti.bu yıl annesi ve ben ısrar ettim ve kimseye söylememe şartı ile ve benim kalbim mutmain ise kimse bana laf söyleyemez. size tavsiyem benim yanlışa düştüğüm gibi yapmayın. aşılama veya tüp bebek tutarsa bile demeyin kızlar. sizleri çok seviyorum selametle