hayırlııı ugurluuuuu olsun canım saglıkla gelsin inşş yavrunnn kendine dikkat ett
amin Allah razı olsun canım. inş. seninde güzel haberlerini alırız. ve diğer arkadaşların.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlııı ugurluuuuu olsun canım saglıkla gelsin inşş yavrunnn kendine dikkat ett
kızlar hamileyim hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee.... ayy çok mutluyum... darısı sizlere...
Ayyy cookk sevindim sira antikdeniz gogi ve sinemste bizim gruptan ayy insallah onlarda hemen hamis kalir. Ozel kullandigin bisey oldu mu cmm ilaclar ne kadar tuttu elinde kalan ilac varsa gogi de baslicak ona ver olursa. Tekrar tebrik ederimm cocuguma net kardesi gelioo oleyyy mucxx
allah razı olsun tatlım. inş. sağsalim kucağımıza sağlıklı olarak alırız bebişlerimizi. darısı diğer kızlara inşaallaaaaaaaaaah. canım ben birşey kullanmadım eşime aşılama yapmadan 1 ay önce düzenli keçi boynuzu, ceviz, arısütü polen ve bir arkadaşın eşine yaptırdığı özel macun vardı oda hamile kalınca bana verdi onu eşime yedirdim. 3 gün pehriz yaptığı halde sperm sayısı 35,000 milyon çıktı. tamam sayı diğerine göre az ama kalite ve ilerliliği %78 olmuştu yıkama sonrası 25 milyondu. doktor şanslısın demişti :) benim normalde aşılama fiyatı 250 idi ama hastaneye her geldiğimde verdiğim 55 tl muayane fiyatları da koyarsam toplam 400 tuttu. hepsini kayın validem karşıladı. (allah razı olsun ondan ) canım bende sadece progen inne var yarısı kaldı. bir arkadaşa verecem dedim. eğer o olmazsa veririm gogi arkadaşa inş. bende çok sevindim net kardeşi olmasına
kızlar merhaba... bugün yumurtalarım toplandı:)) zaman çok çabuk geçiyor. daha dün iğne kullanmaya başlamıştım sanki... şimdi de embriyo için bekleyeceğiz. yarın arayıp bilgilendirecekler.. her şey yolundaır umarım. bu arada topiğe yazamadığım süre içinde hamile kalan arkadaşları da canı gönülden tebrik ediyorum. hepinizi öptüm..
CANIM
en son görüştüğümüzde daha doktor görüşmen vardı sanıyorum,,maşallah ne güzel yolun yarısını gecmışsın,,ınş.Rabbim hayırlısı ıle tamamına erdirsin
canım daha yeni öğrendim güzel haberi, allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
şu güzel günlerimin tadını çıkarmak nasip olmadı. yıllardır hasretini yaşa allah nasip etsin sonra çok ağır imtihanlarım başladı. doktorum gebelik testi tekrar istedi değerler yükseldimi diye. yolda güle eğlene eşimle giderken arabayı birden durdurdu ve başladı şehadet getirmeye. sonrada bayıldı. ben de delirdim ambulansı aradım yolda deliler gibi bağırıyorum. ambulans geldi ve eşimin kalp krizi geçirdiğini dedi. şok geçirdim bebek artık aklımda değildi.bir müddet hastanede yattı şimdi eve geldi. doktor birde ağır depresyon geçiriyor dedi. kalp krizide sinirselmiş dedi.çevredeki yanlış insan seçiminden dolayı.herkez onun üstüne çok gelmiş ve bana yansıtmamış şimdi eşimle ilgileniyorum. tek başıma yetemiyorum bilmiyorum ne yapacam çok değişik hareketler yapıyor. eğer devam ederse hastaneye yatırma durumu varmış. lütfen dualarınızı esirgemeyin kızlar. şimdi gebelik için değerlere baktırdım yükselmiş ama bu stresle fazla gidemezsin dedi. çok kötüyüm. eşimi 5 dk yalnız bırakıp dinlenemiyorum. hemen bağırıp beni arıyor terk edeceğimi sanıyor. ne olur dua edin kızlar....
canım arkadaşım, okuduğumda inan şok oldum. allah sana kolaylık versin, eşine çok çok geçmiş olsun. kendi ailenden hatta en iyisi kocanın ailesinden yardıma çağırabileceğin kimse yok mu? bence derhal birilerini çağır, gelip bir süre senle kalsın, sana yardım etsin. bu arada eşine anjiyo yaptılar mı? sonucu ne çıktı? krizin sebebi sadece sinirselmiymiş? tıkalı damar falan yok mu? hani bir stent takılma durumu falan yok mu? hani çok soru sordum ama ailemde kalp damar hastalıkları çok yoğun olduğu için kalp krizi tecrübesini yakınlarımda birden fazla kere yaşadım. hastanede müşahade altında tutup öylece bırakmamaları gerek o yüzden bu kadar sorum. bir de kalp damarda en iyisi üniversite hastaneleri oluyor aklınızda olsun.
şu güzel günlerimin tadını çıkarmak nasip olmadı. yıllardır hasretini yaşa allah nasip etsin sonra çok ağır imtihanlarım başladı. doktorum gebelik testi tekrar istedi değerler yükseldimi diye. yolda güle eğlene eşimle giderken arabayı birden durdurdu ve başladı şehadet getirmeye. sonrada bayıldı. ben de delirdim ambulansı aradım yolda deliler gibi bağırıyorum. ambulans geldi ve eşimin kalp krizi geçirdiğini dedi. şok geçirdim bebek artık aklımda değildi.bir müddet hastanede yattı şimdi eve geldi. doktor birde ağır depresyon geçiriyor dedi. kalp krizide sinirselmiş dedi.çevredeki yanlış insan seçiminden dolayı.herkez onun üstüne çok gelmiş ve bana yansıtmamış şimdi eşimle ilgileniyorum. tek başıma yetemiyorum bilmiyorum ne yapacam çok değişik hareketler yapıyor. eğer devam ederse hastaneye yatırma durumu varmış. lütfen dualarınızı esirgemeyin kızlar. şimdi gebelik için değerlere baktırdım yükselmiş ama bu stresle fazla gidemezsin dedi. çok kötüyüm. eşimi 5 dk yalnız bırakıp dinlenemiyorum. hemen bağırıp beni arıyor terk edeceğimi sanıyor. ne olur dua edin kızlar....
meriyy okuyunca inan şok oldum kaldımm canım ALLAH yardımcın olsun dualarımız seninlee gecer inş canımmm
sağolasın canım. evet eşimin ailesine dedim. onlar yardım ediyorlar. bügün onu ruh sağlığına ambulansla götürdüler. kendini 3 defaöldürmeye kalkışınca artık evde olacak tedavi değil dedik ambulans çaığırdık şuan canımın içi hastanede yatıyor. karantina altına aldılar. sakinleştirici ile yatırıyorlar.artık bebeği bile unuttum daha hastaneye bile gitmedim kese görükdümü diye. çok kötüyüm. içim yanıyor bana eşim göz yaşlarla bakıp beni buraya bırakma diyince birşey diyemedim o an ölmek istedim. şimdi çok zordayım onsuz nasıl kalacam nasıl bu günlerimi geçirecem bilmiyorum. sadece nefes alamadığımı yavaş yavaş öldüğümü biliyorum.
Canımmm gözyaşlarıyla okudum Rabbim acil şifalar nasip etsinnnnn inşallah bir an önce sağlığına kavuşur da eski günlerinize dönersiniz
Allahım sana sabır versin ama seninde destek almaya ihtiyacın olur bu durumda elinden geldiğince yalnız kalma alabiliyorsan tıbbi destek al
Bırakma kendini eşin ve evladın için her kadın gibi dimdik ayakta durman gerek canımmmmm
çok teşekkürler canım. şuan evde yalnız kalmamaya çalışıyorum. ya eşimin ailesinde yada evde kardeşlerimle kalıyorum. kendimi toparlamaya çalışıyorum. eşimin yanında dik olmam lazım... bunu biliyorum inş. atlatırız bunu ve sadece gülerek anarız inş. ama zoruma giden oğlu bu durumda olmasına rağmen annesi kıbrısta tatilde ve gelmeme gerek yok gelsem ne değişir diyor . ama eşim hastanede annem de annem diyor bir yandan. bu hamile halimle beni tek bıraktı. ama şunun farkındayım insanın kendi rabbinden başkası yok. bir tek o yalnız bırakmaz bizi. kendimi toparlayıp canyoldaşıma destek olacam inş. o da farkında olur zamanındayken kimin yüzünden beni üzen eşim şimdi zor durumda kim var yanında görmüş olur inş. destekleriniz ve güzel temnnileriniz için allah razı olsun kızlar sizleri çok seviyorum...
Biz elimizden geldiğince yanındayız canım keşke yanında da olabilsek Rabbim hiçbir kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş inşallah bununla geçmiş olsun inşallah dediğin gibi ileride anımsayacağınız bir anı olarak kalır. İşte her kadın çocuk sahibi olur ama hepsi anne olamaz. Anne olmak her yiğidin harcı değildir. Sen hep yaptığın gibi güçlü bir şekilde eşinin yanında ol gerisini boşver. Bebişinize nasıl azmedip kavuştunuz bu durumu da aşacaksınız inşallah.
Rabbim yar ve yardımcın olsun bizlerde seni seviyoruz canım
çok teşekkürler canım. şuan evde yalnız kalmamaya çalışıyorum. ya eşimin ailesinde yada evde kardeşlerimle kalıyorum. kendimi toparlamaya çalışıyorum. eşimin yanında dik olmam lazım... bunu biliyorum inş. atlatırız bunu ve sadece gülerek anarız inş. ama zoruma giden oğlu bu durumda olmasına rağmen annesi kıbrısta tatilde ve gelmeme gerek yok gelsem ne değişir diyor . ama eşim hastanede annem de annem diyor bir yandan. bu hamile halimle beni tek bıraktı. ama şunun farkındayım insanın kendi rabbinden başkası yok. bir tek o yalnız bırakmaz bizi. kendimi toparlayıp canyoldaşıma destek olacam inş. o da farkında olur zamanındayken kimin yüzünden beni üzen eşim şimdi zor durumda kim var yanında görmüş olur inş. destekleriniz ve güzel temnnileriniz için allah razı olsun kızlar sizleri çok seviyorum...
sağolasın canım. evet eşimin ailesine dedim. onlar yardım ediyorlar. bügün onu ruh sağlığına ambulansla götürdüler. kendini 3 defaöldürmeye kalkışınca artık evde olacak tedavi değil dedik ambulans çaığırdık şuan canımın içi hastanede yatıyor. karantina altına aldılar. sakinleştirici ile yatırıyorlar.artık bebeği bile unuttum daha hastaneye bile gitmedim kese görükdümü diye. çok kötüyüm. içim yanıyor bana eşim göz yaşlarla bakıp beni buraya bırakma diyince birşey diyemedim o an ölmek istedim. şimdi çok zordayım onsuz nasıl kalacam nasıl bu günlerimi geçirecem bilmiyorum. sadece nefes alamadığımı yavaş yavaş öldüğümü biliyorum.