• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarr nerelerdesinnnnnnnnn yalnız bırakmayın benii özledimmm
Ayy biz variz istee
canım bu dha 25 vitamin mi hiç duymamıştımm birde çörek otu balı ve sogan suyunu aynı anda mı yapsam..ay bugün adetin 5 günü geçmi kaldım acaba başlim bugünden itibaren ne dersin

Cnm adetin2.gunu ile12.gunu arasinda corekotlu karisim sogan kuru de adetin15.gunuydu galiba. Dha25 kadinlarin yumurtaliklarini gelistiren buyuten bi hormon ilaci. Mucx

valla arkadaşım, tecrübemle sabittir onu bunu dene derken süreyi de çok uzatma. burada hep yazıyorum bir kere daha yazayım. evet alternatif tedavileri de deneyin ama unutmayın ki onu dene bunu dene bekle bekle sonu da yok. öyle elle tutlur çok büyük bir ilerleme görmüyorsanız yani mesela epey süre geçmiş halen daha 20 milyonun üstüne çıkamamışsanız, belli bir noktada son verip aşılama, tüp hangisi uygunsa ona geçmek lazım. hani burada bilen bilir her halde en çok çaba sarf eden kişilerden biri benle, ynz'dir. kocalarımıza içirmediğimiz yedirmediğimiz şey kalmadı. yurt içini bıraktık yurt dışından neler neler getirttik. ama belli bir noktada artık beklemeyip tüp yaptık. en güzelini de yaptık. ben tam 1 yıl uğraştım eşimle. ha pisman da değilim, sonuna kadar zorladım ama belli bir noktada da "bir tek takviyelerle olmayacak" diye kabullanmek gerekiyor.

sana katılıyorum immo. tüp bebek merkezine bakıyorum onu yap bunu yap bunu bekle diye diye yaşları hep 35 üzerinde çok az 20 üzerinde bayanlar var. bence zaman kaybetmeyin kızlar doktorlar hep bebek tedavisinde yaşa önem veriyorlar.

bu arada kızlar ben ilaç kullanmaya başladım aşılama için doktor bana kaliteli yumurtan var dedi ve sadece 2 ilaç verdi bugün aldım 200 tl tuttu aşılama tedavim toplam 300 tuttu. dua edin bana çok heyecanlıyım. dualarım sizlerle kızlar.:16::16:

Son düzenleme:
sana katılıyorum immo. tüp bebek merkezine bakıyorum onu yap bunu yap bunu bekle diye diye yaşları hep 35 üzerinde çok az 20 üzerinde bayanlar var. bence zaman kaybetmeyin kızlar doktorlar hep bebek tedavisinde yaşa önem veriyorlar.

bu arada kızlar ben ilaç kullanmaya başladım aşılama için doktor bana kaliteli yumurtan var dedi ve sadece 2 ilaç verdi bugün aldım 200 tl tuttu aşılama tedavim toplam 300 tuttu. dua edin bana çok heyecanlıyım. dualarım sizlerle kızlar.:16::16:

meryyy ne yaptnn cnm aşılama yaptırdınmı

antigonecim dediğini deyince yani mesela 6 ay deneyin sonra, durumunuz olmayacak gibiyse tüpe geçin deyince bana kızıyorlar artık burada. tüpü övüyormuşum insanları tüpe yönlendiriyormuşum. halbuki şunu da belirtiyorum genelde: insanların bir de şunu düşünmeleri lazım, herkesin kendi durumu farklı. misal ben 36 yaşındayım, kocamın sayısı 300bine kadar düştü, doğal yolla olmayacağı belli, yani daha ne deneyeyim? vakit geçtikçe, kadınların da yumurta rezervi düşüyor bir de. ama kadın daha yirmilerinin başındadır, yumurtaları fevkaladedir, kocası da ilerleme kaydediyordur, elle tutulur sonuçlar alınmaya başlanmıştır elbette az daha beklenir. buradan öyle takviyelerle hamile kalan kaç kişileri de gördük. ama kanaatimce 100bin spermi olup, 6 ay kür yapmış, sadece 200bine çıkmış, hatta hiç yükselme kaydetmemiş kişinin de artık bir noktada vazgeçip daha ileri yöntemlere başlaması lazım bence.

bence kızılacak hiçbir şey yok söylediklerinde. son derece gerçekçi şeyler söylüyorsun. ben yaşım genç diye bekledim bir yıl. doktorlar ben de herşeyin dört dörtlük olduğunu söylüyorlardı( proflar dahil) . kimsenin aklına da fsh falan bakmak gelmedi. meğersem benim fsh yükselip alçalıyormuş. antral folikül sayım da yaşıtlarıma göre az çıktı. gerçi önemli olan kalitesiymiş. neyse söylemek istediğim, kocasının spermleri yükselir diye bekleyen bütün herkes bu sürede kendi hormon değerlerine de mutlaka baktırsın genç yaşlı demeden. bir de şunu belirtmek istiyorum; vitamin takviye kullanma süreci çok yıpratıcı. ben tüp yaptırmaya karar verdiğim andan beri o kadar rahatım ki... hiç böyle olacağını tahmin etmezdim. doğal yollarla olmasını beklemekten kesinlikle daha çok rahatlattı beni... iyi ki de bu kararı vermişim. şimdi sömestr tatilini iple çekiyorum.. bu arada senin hamilelik nasıl gidiyor immocun?:)

Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrr
Bebiş için 500yasin okumak istiyorum ama kişi başı bir tane okunması gerekiyormuş
Yardımcı olacak arkadaş ve yakınları aranıyorrrrr
Benim için yasin okumak isteyen var mıııııı

meryyy ne yaptnn cnm aşılama yaptırdınmı

antikdenizcim aşılama yaptırmadım daha bugün doktora gittim ilaç kullanıyordum doktor yumurtalıklarım olgunlaştığını söyledi ve salı günü aşılama yapacak. inş. eşimin sperm kalitesi iyi çıkarsa tutar dedi (tabi allah dilerse) inş. sperm kalitesi süper çıkar herkesten dua bekliyorum. dualarımdasınız canlar.:16::16::16:

antikdenizcim aşılama yaptırmadım daha bugün doktora gittim ilaç kullanıyordum doktor yumurtalıklarım olgunlaştığını söyledi ve salı günü aşılama yapacak. inş. eşimin sperm kalitesi iyi çıkarsa tutar dedi (tabi allah dilerse) inş. sperm kalitesi süper çıkar herkesten dua bekliyorum. dualarımdasınız canlar.:16::16::16:

hayırlı haberlerini bekliyorum canımm

cnmmmm hadi bakalımm allahm utandırmasınn inşş.. haber ver bizlerede...
o aradda bol bol dua et ayetel kürsiyi falan oku içinden bizleride geçirrr cnm:26::26::26::26::26:

arkadaşlar, bir arkadaşım 2 aşılama, 2 tüpten sonra hamile kaldı. elinde sgk raporlu fiyattan alınmış ilaçlar var, yine raporlu fiyattan elden çıkarmak istiyor. etrafınızda raporsuz olarak tüp ya da aşılama deneyecek olan varsa bilginiz olsun.
ilaçların dökümü şu şekilde:
10 kutu puregon (sgk raporlu olarak tanesi 70 lira)
1 tane cetrotide (sgk raporlu fiyatı 40 lira)
1 tane ovitrelle (sgk raporlu fiyatı 40 lira)
4 tane menapur (raporla alınmadı ama eczane fiyatının epey altına verecek)(bu ilaç 5 li kutu halinde alınıyor ama bazı doktorlar sadece 1-2 doz kullanıyor, böylece tüm kutu yerine tek tek de alabilirsiniz)
skt 2014 yer istanbul anadolu yakası
ilgilenen olursa bana msj atsın arkadaşın telini vereceğim

Cnm yeni gordum. Neden moralin bozuk

canım hoş geldinn yaa:)

ya kaan hocaya morelim bozuldu salı gitti eşim muyaneye dna ahasar testi vs hepsini yaptırdı adam hiç bişe deemeedi klasik şeyler dışında herseyi sonuca bıraktı şimdi sonuçlar cuma günü çıktı gönderdik vee 7 aydır kullansımız ilaca devam dio klomen oda işe yaramıyorr ve açıklaması tatmin etmedi martta tüp bebege başlayalım demiş hayret ettim hani nerde tedavi:(((ve işin kötüsü maiii kapatmış sadece 4 martta yazabiliyorum önce veya sonra yazamıyorz maili bile randevulu ve ben iğne verecek diye beklerkern klomen vermiş:(

canım hoş geldinn yaa:)

ya kaan hocaya morelim bozuldu salı gitti eşim muyaneye dna ahasar testi vs hepsini yaptırdı adam hiç bişe deemeedi klasik şeyler dışında herseyi sonuca bıraktı şimdi sonuçlar cuma günü çıktı gönderdik vee 7 aydır kullansımız ilaca devam dio klomen oda işe yaramıyorr ve açıklaması tatmin etmedi martta tüp bebege başlayalım demiş hayret ettim hani nerde tedavi:(((ve işin kötüsü maiii kapatmış sadece 4 martta yazabiliyorum önce veya sonra yazamıyorz maili bile randevulu ve ben iğne verecek diye beklerkern klomen vermiş:(

Cnm sayi hiz be cikti?? Suan ne kullaniyor esin? Morf kAc? Bence kaan hocaya guven tekrar bi test yaptir hemen cunku orda yaptirdiginz test sayi olarak dogruyu gostermemistir hem dna dogrudur ama sayiya inanma cunku yorgunluk ve baska ilde yapilan testte sayi afaki sekilde farkli cikiyor. Bunu cok denedim onayladim altini da muhurledim:))

Onun harice kaan hocaya inan ne derse onu yap ben onun cok iyi ve uzman bi dr oldugunu biliyorum.

Back