• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tebrik ederim canım.:46:.

bizde proxeed de 6.kutuya geçtik düzenli kullandı..
l arginine de 2 kez alıyor günde.
inşallah işe yarıyordur..

tebrik ederim canım.:46:.

bizde proxeed de 6.kutuya geçtik düzenli kullandı..
l arginine de 2 kez alıyor günde.
inşallah işe yarıyordur..

Saolcnmm hadi bi test de siz yaptirin mujdeleri teker teker verelim artiiiiiikkk :(( ben sirami savdim

hanımlar size birşey soracam çin topu diye birşey varmış hiç denedinizmi

Walla duydum ve arastirdim gibi gelio sanirim cok etkili oldu kanitlanmis bisey degil diye bide kullanan kisi yok diye denemedik onun haricinde aklinin uzagindan yakinindan ne geciosa denedik

Walla duydum ve arastirdim gibi gelio sanirim cok etkili oldu kanitlanmis bisey degil diye bide kullanan kisi yok diye denemedik onun haricinde aklinin uzagindan yakinindan ne geciosa denedik

Ben birkaç yerde duydum hem sperm sayısını hem de ilişki sayısını arttırıyomuş

Yuce rabbime hamd olsunnnn ne zaman canim babacigimi ruyamda gorsem bikacgun icinde cok sevinecegim olaylar yasiyorum canim babacimmmm belkide once Allahin lutfu sonra babaciiiimin hediyesidir ayyy nerde herkes konusmk istiom birileriyle bi guluyorum bi agliyorum duygularim sarpa sardi

Ben birkaç yerde duydum hem sperm sayısını hem de ilişki sayısını arttırıyomuş

Dgrudur cnm zatn sperm sayisini bicok sey arttiriyor onemli olan istikrar. Ve bos durmadan baska seyler denemk. Zatn sperm sayisini arttiran hersey iliski sayisini da arttirio afrodizyak etkisi yapio sen benim paylastiklarimi kullansana ben 1 yili askin suredir denemedigm kalmadi en fazla 12 milycik
İsti ve arkasindan yaptirdigmz testte 4 mil. Na dusmustu simdi 2 ayda 45 milyona cikmis hamdolsunnnnnnn:nazar:

Yuce rabbime hamd olsunnnn ne zaman canim babacigimi ruyamda gorsem bikacgun icinde cok sevinecegim olaylar yasiyorum canim babacimmmm belkide once Allahin lutfu sonra babaciiiimin hediyesidir ayyy nerde herkes konusmk istiom birileriyle bi guluyorum bi agliyorum duygularim sarpa sardi

hayırdır iyi haberlermi aldın yoksa basına guzel seylermı geldi

hayırdır iyi haberlermi aldın yoksa basına guzel seylermı geldi

Hiimm sen beni tanimiosun onceden galiba 3. Tup bebege hazirlaniodum sayimz 4 miyon hiz 0/5 morf. 0 bazn1 cikiodu bugun ki testte 45 milyona cikms sayimz hiz40 morf. 3

Hiimm sen beni tanimiosun onceden galiba 3. Tup bebege hazirlaniodum sayimz 4 miyon hiz 0/5 morf. 0 bazn1 cikiodu bugun ki testte 45 milyona cikms sayimz hiz40 morf. 3

oooo hayırlı olsunnnn çok sevindim :46:
normal yoldan bile hamile kalabilirsin diye düşünüyorum. Ama eşinle nirlikte sürekli çalışmanız lazım :17::17::17:

Erkek infertilitesi sorunu yaşayanlardan biri de bendim arkadaslar. Aylarca bunu bilmeden her adet olduğumda hungur hungur aglardim sonra esim test yaptırımda sonuc çok kötü çıktı sayı 11mly. İleri hareket sifir ve morfoloji 1 çıktı. Doktorlar birkaç ay sonra yeni bir spermiogram istedi esim o esnada keciboynuzu pekmezi ve arisutu polen bal karışımı yedi. İkinci testte sayı ve ileri hareket biraz yükselmişti ama morfoloji yine yuzde 1cikinca doktor varikosel teşhisi için dopler ultrasona gönderdi ve doğal yolla olmaz dedi. Ama biz karı koca hiç yıkılmadık sonuçta bu da Allahtan gelen bise ve sen üzülsen de üzülmesem de bu durum değişmez.. Dedik ki ne yapalım bu da bizim sınavımız asla isyan etmedik tup bebek yaparız dedik hiç umudumuzu kaybetmedik ve neşemizi de kaybetmedik. Tup bebek bile tutmazsa ona da raziydik onu da kabullenmiştik. Tam bu esnada benim yumurtaliklarimda ağrılarım oldu ve bu yüzden doktora gittim ultrasonda bakınca hamile olabilirsin dedi ben inanamadım kan testi yaptım ve cok sukur hamileydim. Doktora koştura koştura gittik bu nasıl olur acaba bebek sağlıklı mıdır diye. Doktor dedi ki bize sadece bir tane bile sperm yeterli.ustelik spermin morfolojisinin bozuk olması önemli değil.onemli olan onun içindeki sıvı dedi çünkü sperm yumurtayı döllerden sandığımız gibi sperm yumurtanın icine girmiyormuş sadece icinde bebegi oluşturacak sıvıyı yumurtanın icine bırakıyormuş ve kendisi dışarıda kalıyormuş.sonuc olarak maşallah yedi haftalık hamileyim kalp atışlarını da duyduk :) yani lütfen ümitsizliğe kapılmayın her şey Allahtan. O isterse her şey olur. Sadece inanın ve dua edin Allahım mutlaka yardım edecektir. İnsallah size biraz umut olabilmisimdir arkadaslar. Hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Allah insallah. Sevgiler....

Arkadaslar cevat hocayi arayip tesekkur ettim kullanmadigimiz sey kalmamisti bu gune kadar hala inanamiyoruuummm. 2 ayda basil bu kadar cikar Allahin bir lutfu bu esn son 4 milyondu 1.5 az askin surede 45 milyona cikmis. Cevat hoca bu arada esimin tutuldugu tibbin care bulamadigi siroz hastaliginida yenmemize araci oldu sonuc esim hem sirozu yendi hemdeeeee spermler tavan yapti. İsteyen herkese numarasini verebilirim ozelden

Arkadaslar cevat hocayi arayip tesekkur ettim kullanmadigimiz sey kalmamisti bu gune kadar hala inanamiyoruuummm. 2 ayda basil bu kadar cikar Allahin bir lutfu bu esn son 4 milyondu 1.5 az askin surede 45 milyona cikmis. Cevat hoca bu arada esimin tutuldugu tibbin care bulamadigi siroz hastaliginida yenmemize araci oldu sonuc esim hem sirozu yendi hemdeeeee spermler tavan yapti. İsteyen herkese numarasini verebilirim ozelden

ne uyguladınız formulunuz ne verebilirmisin.

Cnm gecmis yazilarima baksana yazdim oraya ama en cok duhan aktardan aldigimiz bitkisel toz karisimin etkisi oldugunu dusunuyorum cunku beraberinde kullandiklarimi 1 yildan fazladir kullaniyorum. Bugun cevat beyi aradigimda gonderdigim cayida kullanmis olsaydiniz sonuclariniz en az 2 kat daha artardi dedi. Hatta hocaya bunun patentini alip yada fabrikasyon seklinde uretim yapalim reklam yapalim vs demisler bi suru teklif gelmis ama hoca kabul etmemis ben ticari degil insani bakiyorum diyor. İsteyene izelden numarasini yollarim Allah razi olsun hocadan cok mutluyuuuum hala

Kizlaaaaaaaarrr nerdesiniz valla dayanamicm soylicem bugun cok guzel bi haber aldim sperm testi vermistik umutsuzca bekliodum hatta sonuclar 2 de cikacskti ben 5 te aradim masallah diyin veeereeeeeee soyluyorum sayi 1 cc 45000.000 kirbes milyon diyede yaziyim cinku tel actigimda esinz sonuclari aldi diyip bana sonucu soylememisti esim gelince sonuc ne dedim o da bakmamis diger sonuclara bakmis ben kagidi aldim 45.000.000 yaziyor ama ben 1 sifir fazla okuyorum dogru degil diyorum esime bi bak dedim bakti o da aynidini dedi coookkk mutluyum. Hiz %40 morf. 3 olmus.

hadi hayırllı olsun tatlımm inşş arkasındanda hamiş oldugun haberini alacaz bu şekildee süper valllaa:)

Erkek infertilitesi sorunu yaşayanlardan biri de bendim arkadaslar. Aylarca bunu bilmeden her adet olduğumda hungur hungur aglardim sonra esim test yaptırımda sonuc çok kötü çıktı sayı 11mly. İleri hareket sifir ve morfoloji 1 çıktı. Doktorlar birkaç ay sonra yeni bir spermiogram istedi esim o esnada keciboynuzu pekmezi ve arisutu polen bal karışımı yedi. İkinci testte sayı ve ileri hareket biraz yükselmişti ama morfoloji yine yuzde 1cikinca doktor varikosel teşhisi için dopler ultrasona gönderdi ve doğal yolla olmaz dedi. Ama biz karı koca hiç yıkılmadık sonuçta bu da Allahtan gelen bise ve sen üzülsen de üzülmesem de bu durum değişmez.. Dedik ki ne yapalım bu da bizim sınavımız asla isyan etmedik tup bebek yaparız dedik hiç umudumuzu kaybetmedik ve neşemizi de kaybetmedik. Tup bebek bile tutmazsa ona da raziydik onu da kabullenmiştik. Tam bu esnada benim yumurtaliklarimda ağrılarım oldu ve bu yüzden doktora gittim ultrasonda bakınca hamile olabilirsin dedi ben inanamadım kan testi yaptım ve cok sukur hamileydim. Doktora koştura koştura gittik bu nasıl olur acaba bebek sağlıklı mıdır diye. Doktor dedi ki bize sadece bir tane bile sperm yeterli.ustelik spermin morfolojisinin bozuk olması önemli değil.onemli olan onun içindeki sıvı dedi çünkü sperm yumurtayı döllerden sandığımız gibi sperm yumurtanın icine girmiyormuş sadece icinde bebegi oluşturacak sıvıyı yumurtanın icine bırakıyormuş ve kendisi dışarıda kalıyormuş.sonuc olarak maşallah yedi haftalık hamileyim kalp atışlarını da duyduk :) yani lütfen ümitsizliğe kapılmayın her şey Allahtan. O isterse her şey olur. Sadece inanın ve dua edin Allahım mutlaka yardım edecektir. İnsallah size biraz umut olabilmisimdir arkadaslar. Hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Allah insallah. Sevgiler....

allah sağlıkla kucagını almayı nasip etsin canımm.anladığım kadarıyla işin sırrı birazda rahat olmakda strese girmemekde yatıyooo:)

allah sağlıkla kucagını almayı nasip etsin canımm.anladığım kadarıyla işin sırrı birazda rahat olmakda strese girmemekde yatıyooo:)

Çok teşekkürler canım Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Ben tam tamam artık benim cocuğum olmuyo dediğim anda hamile kaldım:) ve gittiğimiz doktorlar da hep spermiogram kötü çıksa da normal ihtimali her zaman vardır diyorlar.ben de herkese bı umut olsun diye uzun uzun yazdım. Allah herkese hayırlısını versin:)

kızlarr bu dna hasar testini yaptıran varmı aranızda kaan hocaya mail atmıştım 8 ocak için randevu verdi vee hasar testi yapılacagını söledi ya morfolojiyee iyi gelebilecek bişe yokmuuuuu:(((

Back